Medal of Honor: Warfighter
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
560-as szinten van, kicsit talan meg jobb is a legtobb jatekban.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Gondolom leginkább azért, mert a bf3-nál jobb a netkód, itt is van valamennyi késés, fal melletti halál nem?. 😊
Kedden jön a dlc<#taps>#taps>
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Az a gondom, hogy az irányításon kívül nem reagál a gombokra a játék. Csak az elõre-hátra-jobbra-balra mûködik, a többi már nem. Akkor sem ha az alap konfigot használom és akkor sem ha sajátot állítok be. Az egérbõl is csak a nézelõdés funkcionál, a lövés stb nem.
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem.Dell 5520-as laptopról játszanék ezzel a játékkal.Csak azt nem tudom,hogy vinné-e a játékot.Felesleges pénzt meg nem adnék ki érte,ha nem tudnék vele játszani.
Dell Inspiron 5520
15,6"-os WXGA HD/ Intel® Core i3-3110M/ 4 GB DDR3/ 500GB HDD/ AMD Radeon 7670M DDR3 (1G😎/Windows 7
Válaszotokat elõre is köszönöm!
Lenne egy kérdésem.Megakadtam a játékban,még pedig ott ahol két embert kinyírok és ott valahol kellene találnom fegyvert.És ezt a fegyvert nem tudom hol lehet.Valaki tuna segiteni esetleg?
Feltelepíted.
Megadod az eredeti, hivatalos kódot amivel aktiválod a játékot.
Belépsz a játékba.
Belépsz a multiplayer módba. (INTERNET szükséges!!)
Játszol.
Hogy lehet online játszani????????????
<#fejvakaras>#fejvakaras><#falbav>#falbav><#nemtudom>#nemtudom><#wow3>#wow3><#phone>#phone><#integet2>#integet2><#awink>#awink>
Sziasztok!
Az a gondom, hogy az irányításon kívül nem reagál a gombokra a játék. Csak az elõre-hátra-jobbra-balra mûködik, a többi már nem. Akkor sem ha az alap konfigot használom és akkor sem ha sajátot állítok be. Az egérbõl is csak a nézelõdés funkcionál, a lövés stb nem.
Ha tudja valaki, hogyan lehet ezt javítani, kérem írja meg!
Köszönöm!!!
A problémám a következõ:Egészen addig amig arra a részre értem ahol el kell fogni FARAZT semmi gond nem volt.Ez is végig ment.beültek az autóba és elmentek aztán a következõ rész már nem indúlt el.Se kép se hang.Mi lehet a gond??? Aki hasonlót tapasztalt és megoldotta vagy tud tanácsot adni segítsen.Köszönöm.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
3-4ezret kb meger, foleg a mostani gagyi es elbaszott katonai multi fpsek kozul.
Komolyabb palyakkal, jo patchekkel isten jo lenne, ahogy a BF3 is jo netkoddal es hallhato lepeshangokkal verhetetlen volna. 😊
(Akkor mar csak a csiterekkel kellene valamit csinalni, de az kb lehetetlen.) <#rolleyes>#rolleyes>
Tehat azt kell mondjam, hogy a Warfighter multija sztem igenis egesz jo lett.
A motor a BF3as Frostbite, de itt NINCS NETKOD KESES!
Alig akartam elhinni, de minden ugy tortenik a harcban ahogy elvarhato.
Lehet BF3-ban a nagy mapok es fizika megeszi az erosforrasokat es a normalis, korrekt loves-talalat szamolasra mar nincs eleg szufla a jatekban.
Emellett vannak normalis hallhato LEPESHANGOK!
Nem ugy mint a BF3 total halk leptei. :p
Jatekmodoknal a Hot Spot sztem szuper, a kempereknek vonulniuk kell idonkent masik helyre, de a tobbi mod sem rossz.
A mapok kicsik, van amelyik eleg szar, de vannak egesz jok is.
Sztem olyan 3-4000 forintot meger a jatek, ha annyiert latjatok valahol, akkor ugy mar eleg jo vetel.
bár ennyiért tényleg megéri.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Tudna valaki segiteni?Elakadtam,még pedig ott ahol két embert megöltem és ott valahol találnom kellene egy fegyvert.Ezt a fegyvert hol találom meg?A küldetés angol nyelven:Turn the Tables illetve Find a Weapon.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Ezeket az összerakott izéket töredékébõl (esetenként felébõl) ki lehet hozni ha Te rakod/rakatod össze.
versenyképes ár miatt v.melyik alkatrész mindig gyengébb a konfig többi részéhez képest. Nézd meg a hirdetéseket, hogy miket írnak az adott géprõl. Pont a leggyengébb részt hagyják ki. Pl. nem írják, hogy mennyi memót raknak bele. Csak annyit írnak, hogy két vagy hárommagos proci van benne de a típust "elfelejtik" leírni. A leggyakoribb a vga butítás mert ezen lehet a legnagyobbat fogni. A kevésbé hozzáértõket simán átverik. Ha valaki gépet akar vásárolni és nem akar vagy nem tud a hardvervilágban eligazodni,keressen egy megbízható üzletet és ott rakasson össze egy rendes vasat. Anyagilag is jobban fog járni.
Tudna valaki ajanlani?
adok egy linket ahol vettem.
http://www.ebay.com/itm/280906099941?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Lassu a kép de a hang meg megy rendesen.
próbaltam full hd-n es 1024/768 on is ugyan az.
Amd readon 6540 1gb videokarim van minden drivert frissítettem már.
4 magos buldózerem meg 8 gb memóm van.
segitsen valaki mar probaltam mindent de nem sikerül.
Valaki pls help! thx elõre is
A többi meg nem számít
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict