Medal of Honor: Warfighter
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Más dolog. Én is megvettem pár napja, párhuzamosan csinálom a kampányt és a multit, a multit ma próbáltam ki elõször, de valahogy nagyon béna lehetek. Vagy az normális, hogy lvl 70-80-as, 100-as playerek ellen játszom lvl4-esként?
Nyugtassatok meg, hogy ez normális, mert Battlefield 3-ban nem voltam ennyire szerencsétlen mint itt. Meccsenkénti átlagom olyan 4 kill meg mellé 20-25 halál. Azért ez nem annyira bíztató.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Leszedtem az FLT verziót,feltelepítettem és magától másolta a crack-et is. Net nélkül akartam indítani a launcher-t,majd azon a Launcher Game-t,de semmi...Mi lehet a baj????
Felbontást be tudom állítani, de nem menti le. Játék közben folyamatosan 1920*1080-ra ugrik, amit viszont a gépem már nem bír, és kilp a játékból.
Mi tegyek?
Kösz!
Köszi a sok tippet, sajnos nem jött be semelyik. Elkeseredésemben elkezdtem játszani a játékkal így, hogy csak az elõre-hátra-jobbra-balra gombokra reagált a többire és az egérre nem! Az elején elszaladtam az ellenség mellett és beszaladtam a házba, fel az emeletre majd egyszer amikor feljött utánam valamelyik ellenség akkor le. Kivártam amíg a társaim leszednek mindenkit, addig bújócskáztam 😊
Az ajtón be tudtam menni és ezután minden billentyûzet visszajött!
Furcsa de ez lehet a megoldás másnak is akinek ez a problémája!
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Limitedeseknek alapbol jar a DLC.
Digital Deluxe-osoknak csak akkor jar, ha elorendelve vasaroltak a jatekot, meg a megjelenes elott.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Én úgy tudom csak a limited-eseknek van ingyen!
Olyan kérdésem lenne, hogy digital deluxe verziom van és az új dlc map-t 9,99 dollárért vehetem meg, akinek ilyen verziója van annak is meg kellett vásárolnia vagy mástól azt hallottam, hogy ez a dlc a digital deluxe változatnál ingyen van???
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
pedig olvasom a topikot de úgy látszik nem vettem észre.
Buscemi: Átnézted az irányítás beállításokat? Nincs "összeakadás"? Olyasmire gondolok,hogy nincs beosztva egy billentyû vagy klikk több funkcióra? Tudod 3 oszlop van minden egyes beállításra: keyboard/secondary/mouse Figyelj oda,hogy lehetõleg szelektíven válassz funkciót! Tehát lehetõleg egy billentyût/klikket egy parancshoz rendelj! Ha többhez van, akkor lehet zavar az erõben 😊 Ha valamit(billentyû/klikk) több dolognál is látsz,akkor javaslom annál ahol nem használod nyomd hosszan az ESC billentyût és töröld ki onnan. Tehát ne legyenek feleslegesen betáplálva más parancsoknál is. Gondolom érted mire gondolok? 😊 Remélem... Minden funkció lehetõleg csak egyszer szerepeljen!
ha igen akkor húzd ki!
Az a gondom, hogy az irányításon kívül nem reagál a gombokra a játék. Csak az elõre-hátra-jobbra-balra mûködik, a többi már nem. Akkor sem ha az alap konfigot használom és akkor sem ha sajátot állítok be. Az egérbõl is csak a nézelõdés funkcionál, a lövés stb nem.