1102
-
#382 Pedig sajna jelenleg tényleg nincs más megoldás.
Iylen "apróságokra" figyelhettek volna, a fov állítás mellett.
Meg arra is hogy mikor a távcsövest elemeljük a szemünktől a lövés után, nem biztos a képnek zoomolva kéne maradnia. -
#381 -
#380 -
#379 Tudom, épp azt írtam h tényleg szükség van erre? nem mindegy hogy törjük be az ajtót? -
Borg #378 Lejjebb nyomod a dpi kapcsolót az egereden... -
#377 Valaki tudja hogy kell beállítani, hogy ha zoomolva vagyok, ne legyen olyan gyors az egér? Mert borzalmas. -
#376 Igen. Amikor betöröd ajtót, fejeseket kell osztani és fokozatosan lehet unlockolni a többi módot is :D -
#375 Igen nekem nagyon sz@r így a 90,100-hoz vagyok szokva...
-
#374 jaja. Nem mindegy hogy csótányokkal eteti meg az ajtót, vagy atommal robbantja be? Tényleg ezt kell hogy fejlesszük?
Innen látszik sajnos a kreativitás hiány. -
#373 sajna nem. Legalábbis én nem találtam, a cfg fileokba sem. Pedig az az alapból kb 50-es fov kissé illúzióromboló. -
#372 A FOV-ot lehet állítani?
-
#371 Szerintem már magában az egy hülyeség, hogy ez az ajtóberúgás egy kiemelt feature... -
#370 Más érdekességek is vannak még. Ha előbb érsz oda egy berúgható ajtóhoz akkor esetleg nem engedi hogy "akciózzunk" mert nem aktív az ajtó amíg a többiek oda nem érnek. Viszont volt olyan ahol engedte ilyenkor meg a jóval magad mögött hagyott társak odateleportálnak melléd és máris berúgjak az ajtót.
-
#369 Aha, ráadásul én úgy is jártam már (2x is) hogy a follow helyett, kissé megelőztem a leadert, beakadt emiatt a script, és mindenki megállt 1 helyben. Restart checkpoint.. -
HUN BECSEHELY #368 Mekkora mappok vannak multiban? -
#367 De az a szép hogy amíg nem ugy mész ahogy haladsz esetleg ahogy esetleg eltervezték akkor zárt helyeken szinte a végtelenségig újratermelődve jönnek az ellenek! -
#366 Én pont így kaptam hátulról (!!!) gránátot.. -
#365 Hát nem, de nem is lőnek rá. :) -
#364 A két évvel ezelőtti Medal of Honor-nál is volt egy Linkin Park-os videó:
-
#363 Az volt a legjobb benne amikor beállok egy zárt folyosónak az ajtajába onnan szedegetem ki az ellent erre egyszer csak mögém teleportál az enemy (hirtelen ott termett a semmiből és kinyírt) -
KaBuTo666 #362 Most már nem zsiráf nyakú, hanem katona kendővel vagy mi az, bár az a téli sapka nem fogja megvédeni a golyótól, ha csak nem nanotechnológiás. -
#361 Launch trailer -
#360 ami miatt nálam totálisan kibassza a biztosítékot, (a codoknál dettó ugyanez van, ezt kár volt kopizni) az az, hogy nem lehet taktikázni, mert hírtelen a semmiből odarepül hozzád egy gránát. Egyszerűen nem lehet 10 másodpercnél tovább egy helyben maradni.
Sajnos így a vége felé be kell látnom hogy igencsak középszerű alkotás lett. (és nyilván nem csak a fent említett dolog miatt) -
#359 Így jobb? :D
-
#358 My God az egy sál/kendő a nyakán...:D -
#357 Elég komoly a kis gagyi vasamon....:)
-
#356 Ez valami borzalmas. Látom ebben is van beépített wallhack...
-
KaBuTo666 #355 Nem törve van, hanem megtekerve! -
#354 Köszi! -
#353 Ja az valamiért ilyen buzis a képen...:D
sebaj -
#352 A bal oldali fickónak először azt hittem, hogy ki van tőrve a nyaka. -
#351 Itt van tőlem is egy banner, ha megtetszik:
-
#350 Meg persze az activision, de az gyenge eresztés lesz. :) -
#349 Én a Far Cry ban érzek konkurenciát, meg ugy ablokk az Ubisoft-ban az EA vel szemben. -
#348 Valaki linkelne egy Crack v3-mat és egy update 1 et? :D -
#347 Jaja.Hát igen,mondjuk az Eidosnak jobban jönne ha a Soul Reaver és a Kain univerzumot támasztaná fel újra,akár új hősökkel,mivel az előzőek kalandjai befejeződtek. -
#346 Igen,itt igazából azzal van a baj, hogy egy ekkora cég ilyet be mer játszani.Ráadásul az évek alatt nagyon sokat gyengült a frencsájz és AC3 meg amiket felsoroltál esélye sincs labdába rúgni.Nekem is a kis pénzecském pl az AC3-ra van félretéve de picit elgondolkodnék a vásárláson ha nem ekkora nagyágyúkkal érkezne a játék.Így viszont még a videók sem annyira érdekelnek róla mert elveszik ezek közt az AAA+ os címek közt.NAgyon sajnálom emiatt mert az előző rész próbálkozott,engem elért a meglepő befejezésével de a mostani címek miatt nem is hallottam arról h ez pl velük együtt jön. -
#345 bocsánat a hitman Eidos -
#344 Annyiban igazuk van, hogy ost rengetek A kategoriás játék jön majd. Ubisoft most robbant, Creed 3, Hitman, Far Cry 3vagy nem tudom az most jön e. Lehet késöbbre teszik. remélem! az ea, ne hozzon szégyent magára, mert fps téren ural, tarol! -
#343 Jesszusom.ez pofátlanság.Azért nem engedték tesztelni,mert féltek h kiderül az,hogy szar és emiatt nem veszik meg.Így meg leaglább megveszik a szart mert nem tudják hogy szar:)Érdekes.
Nem a játékot ócsárolom,mert nem játszottam vele,az előző rész nekem nagyon tetszett,hanem ezzel a húzással ők maguk is megerősítik h a játék(nem élnék szóismétléssel:))szar.