Medal of Honor: Warfighter

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PC-re van warezolt verzió, vagy akkor most mivan?
DarkSector
GTV-nek megy vele, de kéne Off/Warez

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Empty
Csak nem jó vele a game!

UPDATE 1

CRACK ONLY

Ez mind a Deluxe, mind a Limited Edition-hoz jó.

Olcsó János

tutituti
<#ejnye1>
napi egy xanax és nem lesz több panasz!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Basszátok már meg magatokat, ha mindent lehúztok minek nektek gép "szinte"???

A Battlefield 3 is jó volt és ez is hasonló lesz. Fõleg az interaktív elemek a DiCE-nál jól mûködtek, kérdés mennyire hozta át ezt a Danger Close ala EA.

Nem jó senkinek semmi, ha van az meg azért nem jó.
Most mondom jövõre még ennyi se lesz (vagy csak rosszabbak, erõltetettek és/vagy látványra pocsékok).

ÖRÜLHETTEK!!!

2k-t ér ez a játék, ennyi.
Fpocok
Hát aki amiatt veszi meg, az megérdemli az early bétát lol

Parasite Eve 2, best game EVER!

A BF4 beta early access meg ugye ne vezessen meg senkit, BF3 esetében is egy fasság volt. Össze se tudták hozni, hogy elõbb hozzáférj a bétához mindenki másnál. És ha össze tudták volna, akkor sem ér meg ennyit...
Fpocok
Igen, tudom, hogy így sem ér annyit. Csak kérdeztem 😄

Smithwarden
Igen, 7000 kb.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Gondolom 25 euro, ami kb 7200 Ft.

Szvsz ennyit sem ér meg.
Fpocok
És úgy mennyi? 6-7k?

Smithwarden
Kiprobaltam a linket, mukodik a kedvezmeny.
Persze a vegen nem kattintottam a megvetelre a borzalmas alfa multis elmenyek utan. <#rolleyes>
Nem hiszem, hogy akkorat tudtak rajta kalapalni, hogy a penzt adjak ki erte. :p

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Ez mûködik MO-ra?
Shep
Ha nem rohanna nem õ lenne az elsõ szinte mindig aki beírja, hogy jó/rossz, ennyi perc volt. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Fpsbe rohanni kell tehát rohantan.Néha ez a vesztemet okozta 😊
Lassan már el fog tünni az a fogalom hogy single player és minden f2p lesz.

Ebben az esetben jön majd jól a felhalmozott többszáz game.

Next PC upgrade: 2022

Muttley
nem úgy ismerlek, mint aki rohan a pályákon és így
4 óra 35 perc normálon?
<#wow1><#wow1>

EA úgy látszik végleg ki akarja nyírni az egykori siker-címét... <#circling>

Just do it :)

Akkor biztos 3. A harmadik már vérizzadós tuti. 😊

grebber
Azt nem figyeltem normálra benyomtam és azon mentem.
Nehezebben csak akkor szoktam játékot végigvinni ha nagyon tetszik. Ez nem az a game!

Hány nehézségi szint van benne? 3, 4 vagy 5?

grebber
Haveromnak kellenek a game-ek konzolra.És mivel neki nem igen van netje rám hárult a téma. És ha már ott van nálam gyorsan végigviszem õket és akkor pcn már nem kell szarakodni velük nem rontom a pc-s warez arányt.A konzolosnak úgysem ártok olyan szinten<#taps>

Fpocok
Te vagy a legnagyobb warezos, akit ismerek (ha nem is személyesen). Ezt veheted bóknak 😄

grebber
Jó hát multizzon vele akinek van ideje!

De hát itt is a multiplayer a lényeg!!!4
grebber
Akit érdekel a végigjátszás 4 óra 53 perc volt normálon.
Egy rész volt ami tetszett de ezt a fajta dolgot elég sok játékba elsütik és bele lehet magad élni és bosszulni.

DarkSector
Én meg na majd 1000-ért klasszikba Shep-tõl. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

BF3 Premium felhasználók itt tudnak 50%-os kedvezmény kulcsot igényelni:medal of honor:Warfighter.Origin ID -t ha nem fogadja el akkor az email címetek írjátok be helyette, majd a kapott kódot az Origin Store-ban a vásárlásnál kell beírni.

Shep
Hát majd 2e-ért classicban 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ne legyél fenn. Szerintem csak holnapra várható.

DarkSector
Nemár viccelsz velem...😄

Azt akarod hogy fentlegyek egész éjjel? 😄

Crack nincs még maga.

Az már van. Lenn is van, várakozás 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

DarkSector
Azt nem tippelnéd meg hogy mikor lesz játék adat? Vagyis CloneDVD.

Vagy esetleg a lottószámokat? 😄

Lehet tippelni mikor lesz crack. Szerintem csak holnap.

Az elõzõnél csak nem lehet rosszabb, az baszna be már.

Látványilag Az elõzõnél és hangulatilag csak jobb lehet...én nem hiszek grebbernek.

Alig van játszható és ez is ilyen szar lenne...

Be is baszna ha lenne úgy, hogy egy vasat nem költesz rá... 😄
Shep
Hát akkor ha ez kicsivel gyengébb akkor nagy gond nem lesz részemrõl.

grebber
Az jobban tetszett a pályák miatt is.

Shep
Elõzõ Medalról mi a véleményed?

DarkSector
Sokkal gyorsabb ha le sem töltöd. 😄

Akkor 1x megéri kijátszani de nagyon gyorsan és easy módban.
grebber
Vége igen. Sajnos a videokban látott hangulat és ugyanazokat a részeket "átélve" a hangulat köszönõviszonyba sincs.
És most igen a codokat mondom mert hiába fikázza õket mindenki azért a single részük bár rövidek elég jók,hangulatosak, pörgõsek.
Itt valahogy ezeket a dolgokat nem éreztem.

Biztos lesz olyan akinek majd tetszeni fog. Ha warezba szeditek akkor mindenképpen egy próbát megér. Amúgy se hosszú szóval ha végigviszed nem tetszik max egy délutánod bukód.

DarkSector
Az õ izlésére vagy kíváncsi vagy arra hogy neked hogy tetszene?

Muttley
kész? vége? kitoltad?
1-szer érdemes végigvinni, vagy idõpocsékolás?

Just do it :)

DarkSector
vald be õszintén hogy te se hitted hogy az EA nagyot fog alkotni, nemhogy egy 2.lagos AAA címükkel...ne vicceljünk, ez max egy kis lyuktömés a következõ BF4-ig. 😄

grebber
Egyszer már csinálhatna valaki ismét egy hosszú fps-t.Ez is baromira rövid lett.
Sajnos a videokból átjövõ hangulat valahogy nem jött át élõbe olyan semmilyen lett.
Mindegy ez is megvolt next please!<#idiota>

DarkSector
Nem bántásképpen, de mint mikor a wc papirhoz kapsz egy leírást hogy mit hogy csinálj.
Ki a pöcsömet érdekli? 😄