Medal of Honor: Warfighter

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Én próba után sem költök ilyenekre.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

scomcomputers
Hát pont ettõl féltem ,hogy nem lehet kipróbálni,érdekelt volna a játék, de próba nélkül nem merek rá beruházni...
<#fejvakaras><#shakehead>

* Scomcomputers the future of computing!*

DarkSector
Persze lesz annyi hogy megérje, de csak annyi megy el belõle kb hogy elérje a másik 2 bokáját. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Attól még megveszik annyian, hogy megérte elkészíteni és kiadni. 😄 Singlere viszont én is ránézek, télen úgy se nagyon lesz kimozdulás. 😄
DarkSector
nehogy azt hidd
beta demo-ról rengeteg fújoló véleményt hallottam...szerintem a cod és bf mellé esik a sülyesztõbe, ahogy eddig is, már az elõzõ is ezt csinálta, kicsit cod és kicsit bf lett, azt senki nem játszott vele 1-2 hónap után.

A single része viszon talán megéri, de hangossan mondom hogy az ezelõtti medal-t végig sem tudtam nyomni annyira nem érdekelt...remélem ezt már le tudom tolni és majd leköt.

DarkSector
elõfordulhat hogy ez is ratyi lesz mint a bf3 nem tudni, még jóhogy én cod-ot vettem meg. 😛

Sokan megfogják venni mert ez is valami új lesz de közben mégse.
DarkSector
sajnos még csak szó sem volt róla hogy késõbb lenne demo ps3 vagy pc-re...nem is lesz...mint a BF3 beta.

Fpocok
Nem lesz pcn demó, mert akkor megint senki nem venné meg, mert akkora ratyi. Xboxon meg veszik a ratyit is.

Parasite Eve 2, best game EVER!

scomcomputers
Úgy látom már nem lesz PC-Multi demó....mindig csak az az Xbox..áááá!
<#wow3>

Prince23
Most nyomtam a BNV-n egy kicsit nekem tetszett.

giornalista

itt van egy gameplay a bétából. hát, majd ti eldöntitek, de szerintem elég csalódást keltõek pl.a hangok és a grafika is...
zooleeh
jah 😊

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

Prince23
Jó szaggat XD

DarkSector
Jól látod.

zooleeh

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

zooleeh
Beta gamplay Xboxha jol latom <#fejvakaras>

DarkSector
😛

Csak csak.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

DarkSector
egyeltalán lesz-e az a kérdés.

PC-s béta mikor lesz?

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

DarkSector
"Ezt írták kb 2 hete...olvass lejjebb. 😊"

Csak írtam hogy ez nem új hír!!!

scomcomputers
Ne haragudj,tisztellek nagyon...de nem értem mit akarsz ezzel..itt is azt írják amit én írtam....
<#fejvakaras><#worship>

DarkSector
ni-e <#nezze><#nezze><#nezze>

scomcomputers
Na nem mondod,AKKOR EZ miért van még mai napig is kinn az oldalon!!!
itt van-e b+
<#nyes>

Van egy olyan érzésem, hogy a BF3 következõ urban kiegben személyautóval is lehet szambázni majd...
zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Prince23
DarkSector
Ezt írták kb 2 hete...olvass lejjebb. 😊

scomcomputers
Óó hogy kapnák be:

On what platforms will the beta be available?

Answer: The beta will be available only on the XBOX 360.
<#boxer><#boxer>

scomcomputers
MOH-Battlelog
<#kacsint>

Fpocok
lol...
lol

Parasite Eve 2, best game EVER!

scomcomputers
Nézzétek már EZT a hazudós bandát még azt modtják nekik meg van a beta server fájl-ok...!!

Muttley
korábban kint volt az okt 20
és most frissítették a "coming soon"-ra?

Just do it :)

Magyar elõrendelõi extrák

Nice piece of cake!

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

scomcomputers
Coming Soon!
<#hehe>

Az Airborne a reflexrõl szól és kicsit a Mirror's Edge-re hasonlít mozgásilag. El lett találva. Gyorsak a katonák és harcolni sem gyávák 😉

Igen talán még a Pacific ! Ott is max a partra szállós rész ,volt a fasza!

"Medal sajnos a Allied Assault és a kiegek után ,pocsék lett!"

Nekem a PA még tetszett. Utána viszont...

DarkSector
"Igen sajnos ott tartunk,hogy mindenki koppint mindenkirõl! 😄"
Pontosan.
Vadonatúj dolgok nagyon nem lesznek már mert szinte már minden volt, már csak annyit tudnak hogy adott egy ötlet, és azon csiszolnak illetve precízebben mutatják be ugyanazt!

Igen sajnos ott tartunk,hogy mindenki koppint mindenkirõl! 😄

Senki nem az a van tervben ,hogy saját magát ill határaikat túl lépjék!
Cod ebben ott van ,mert próbál saját magán túl tenni! Kisebb nagyobb sikerekkel! PL a WWII sorozat az nagyon jól elvolt találva!

Medal sajnos a Allied Assault és a kiegek után ,pocsék lett!

Bf az meg ja sajnos nem tudom mit akarnak ,de hogy a BF3-se ment még le,de jövõre jön a 4 😄 Akkor fogok meglepõdni ,ha a 4. részt vissza viszik a WWII formába! 😄

Én játszottam mindegyikkel a kezdetek óta,minden részt végig játszottam,de az igazi háborús filinget nem kaptam meg egyiktõl sem!

Idõvel ahogy haladunk elõre, lehet a COD is új motorhoz nyúl és egy nagyon fasza játékot raknak össze, most viszont a MOH -ra figyelek a FrostBite 2 motor miatt! Csak azért mert,jobban hozzányúltak mint a BF3-alatt!

😄😄 ez az egyik a sok közül , amit várok idén!!!!!

mascarun
Én a Medal of Honor-t az egyjátékos részért szeretem.
A multi sosem tetszett. Az egyjátékos rész meg általában Szerintem jól össze van rakva. A koppintásról meg általában véve felesleges beszélni mert mind a két játék ugyanabban a korban játszódik ugyanazzal a technikával/fegyverekkel! A hadszínterek is megegyeznek amiket feldolgoznak. Ennyi erõvel minden játék másolja a mai kor hadseregeit...

DarkSector
Oks de mit jelent az hogy jobban?
Ugyanazt más névvel árulni nem gáz? 😛

SLICK
sehol nem mondtam azt, hogy ez nem parasztvakítás. És nem is akartam vitázni, csupán nekem ez a véleményem a CoD-ról.

DarkSector
Jah ez nem parasztvakítás?
BF3->MoH?
ugyanaz csak skincsere...
Inkább ne kezdjed el ezt a cod-bf-et...nem érné meg.

Jó mind2 a maga stílusában.

Muttley
úgy-úgy 😊
Captain Price bizony a hangjával együtt az, aki 😊

Muttley
ülj le, fiam
1-es 😊

SLICK
nem tudom mi élvezetes a CoD-ban... ratyi az egész 😞
SOk buta meg veszi mint a cukrot, pedig semmi új nincs benne... Egyszerûen csak jobban sikerült a parasztvakítás nekik, mint az EA-nek...

Prince23
A halhatatlan Price-ra hasonlít 😊

Megunta Actit azt lelépett EA-hez xd