1102
-
#342 #314 -
#341 DDD -
#340 Sziasztok!
Valahol már fent van a game ?Kipróbálnám hogy milyen :-) -
#339 bazz először úgy olvastam hogy barna náci. -
Ulthane #338 Barna naci az Electronic Arts-nál? -
MinimumGame #337 -
#336 dx9 frósztbájt2be? Nooormális?! :p -
#335 Codnál a legszebb mikor valamelyik elb*szott f*szláma odaáll a spawnpointhoz, és ráfekszik a tűzgombra.. Mert ez az a dolog (a sok közül) amit még mindig nem javítottak ki a codokba, hogy ne 3 fix újraéledési pont legyen egy pályán.. -
#334 abszolut, azt érzem, hogy a cod ra megy az ea, meg a nem is tudom kik már , akik csinálják. érezni, hogy egy szálon futó sztori, mp-re kiváncsi lennék. de kizártnak tartom, hogy köze lenne a bf-hez, kivéve, hogy feyverekkel mész, meg jönnek az apache-ok (amit be se tettek a bf-be) -
Ulthane #333 Jahh. A BF multival az a bajom, hogy fél órát kell menned, mire odaérsz, ahol akció van, s mire valamit csinálnál, valaki leszed. Respawn, majd ugyanez.
A COD-ban meg fel sem eszmélek, már ki is nyúvadtam. Ez pont a kettő közötti, ez lesz a nekem való. :) -
#332 Én a multiról írtam, igazából a bf multiban battlefield, a story csak körítés. -
Ulthane #331 Szerintem pont olyan, mint a BF3. :) Sőt jobb, mert azt két küldetés után abbahagytam, ezzel meg már a hetediket tolom. :) -
#330 Nekem 26 al !!! :) -
KaBuTo666 #329 Kemény 1-5 kB/s-mal szedi. 18 hét és lejön, jeaa. :D -
KaBuTo666 #328 #314
Én most kezdtem el letölteni. -
#327 Hát nem egy battlefield 3, a moh inkább railshooter -
Ulthane #326 Háát..nem is tudom, mit mondjak róla. Már vagy a hetedik küldetést tolom (előrendelés, tegnap jött meg), de azért nem dobtam el az agyam. A játékélmény jó, grafika még a HD textúrákkal sem olyan húdeszép (X360), de nem is ez a lényeg.
Tipikus FPS betegségekben szenved: rommá szkriptelt, kő lineáris, zéró szabadsággal. S ha elnézem, nem is lesz hosszabb a kampány mint 5-5,5 óra.
Multizni nem tudtam, mert kő üresek még az európai szerverek, egyedül voltam. :-D -
#325 ncore is be hatja a fa somat, hogy le szedték -
barmi #324 Fejlécbe ?? ::
-
#323 "Tesztelve:
Windows 7 Home Premium x64 (64-bit). Win8 alatt elvileg ez a verzió még nem megy.(Forrás oldalon írták). "
Érdemes ezt tudni -
#322 Nincs még tényleges Scene wrz változat, eddig csak tákolt crack-ek láttak napvilágot. Skidrow sincs még. Amíg az Orlydb-n nincs megemlítve addig minden ilyen "release" kamunak számít.
És lehet hogy ez is Újratöltött cucc lesz majd, mint a Fifa 13-nál... -
#321 Hát elég untorittó, de azért van benne magyarázat, hiszen a végén derül ki mi előtt, amikor kiírják hogy napjainkban....:D
Hülye szokás, de ez csak elsőre tünik butaságnak, nem olyan vészes. -
#320 Amúgy meg csak most ugrott be valami. Kisebb agyfaszt olvashattok spoiler után SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Én lehet valami rossz verziót szedtem le, de nekem a kampány úgy indult, hogy "x héttel korábban" vagy mi. x héttel korábban... MINT MI? MINT MI BAZMEG? Így NEM LEHET elkezdeni egy történetmesélést... Hát senki nem játszott a készítők közül ezzel, mielőtt kiadták?
Ez az "x héttel ezelőtt" csak akkor működik, ha...
1. Tudjuk mihez képest, tudjuk mi a jelen... esetleg egy kis cliff is van a végén (bf3 single)
2. Történetet mesélünk el, narrálva meg minden (black ops)
De olyat nem csinálunk, hogy x héttel ezelőtt... és aztán semmi. Amennyire én láttam, utána időrendbe folytatódik a történet és semmi visszaemlékezés nincs. Megjegyzem... én már annyira kivagyok ezzel a "kezdjük a végén, aztán x héttel ezelőtt" formátummal, hogy ha meglátok egy filmet, ami így kezdődik, kinyomom.
Állítólag nagyon rámentek a történetmesélésre. Tőlem erre egy kurva nagy karót kapnak... -
#319 Amíg ez nem oldódik meg, addig nálam a játszhatatlan kategóriában marad.
DX9re hogy lehet váltani, ha az ember nem akar dx11ben játszani? -
#318 Valaki kurvagyorsan mondja meg, hogy lehet kikapcsolni az egérgyorsítást, mikor be vagyok zoomolva... -
#317 NEm rossza single sztem,a 2010-es moh-t üti:D
Olyan cod a feelingje jobb grafikával:D -
#316 Csak skidrow létezik...:D -
#315 Gépigény amúgy milyen, olyan, mint a BF3, hogy frankó minden de ha nincs 4 magosod akkor akad a hang, meg fagyogat? -
KaBuTo666 #314 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Inkább letöltöm a skidrowos verziót, bennük bízok. Sajnos nem bírom letölteni a torrent fájlt, valami gebasz lehet az oldalon, de itt a link: Link Szóval majd holnap...azaz mindjárt ma. -
#313 Huh akkor inkább előrendelem nem bírok vele várni. :) -
KaBuTo666 #312 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jah, meg a crackkal is gondok vannak. Valakinél megy, valakinél nem. Türelem kell ide. :D
-
#311 kicsit még lassu majd holnap. :D -
KaBuTo666 #310 Thx, rácuppanok. :D -
#309 hát a havas pálya nekem tötszött, de mikor a hegyekben mész száraz napos utakon, a kocsi kb 2012-es míg a pálya ps2-es...szintű
Egy ótós játéknál az autó a fontos de nem ilyen áron. -
GTV #308 sőt annál azért rosszabbal -
GTV #307 pedig az eleje milyen szé pvolt aztán látszott a Most Wanted koppintás semmi ötlettel :S -
#306 Ezektől csak azt UTÁLOM jobban mikor egy játékot 8 csapat készít , ostoba öszmunka van és a játék egyes részei KURVÁRA elütnek egymástól...a karakterek a háttértől a fegyverek a háttértől az egyik pálya a másiktól a single a multitól...
Aútós játékokban: az autó a pályától és sorolhatnám...UGYE NFS RUN? -
#305 "Mert nem lenne ami megmozgatná :D"
Jogos...ez így is van, de ez nem változtat azon amit írtam hogy megvan az arany középút azokban amiket felsoroltunk...:D -
#304 TÖBB. :D -
#303 Nem láttam még játékot, amiben a fegyverek és maga a zoomolás ENNYIRE durván nézne ki mint a Crysis játékokban.