Medal of Honor: Warfighter

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
A bal oldali fickónak elõször azt hittem, hogy ki van tõrve a nyaka.

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Itt van tõlem is egy banner, ha megtetszik:

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Nathan66
Meg persze az activision, de az gyenge eresztés lesz. :)

Nathan66
Én a Far Cry ban érzek konkurenciát, meg ugy ablokk az Ubisoft-ban az EA vel szemben.

kill3r21
Valaki linkelne egy Crack v3-mat és egy update 1 et? :D
The Protector
Jaja.Hát igen,mondjuk az Eidosnak jobban jönne ha a Soul Reaver és a Kain univerzumot támasztaná fel újra,akár új hõsökkel,mivel az elõzõek kalandjai befejezõdtek.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

The Protector
Igen,itt igazából azzal van a baj, hogy egy ekkora cég ilyet be mer játszani.Ráadásul az évek alatt nagyon sokat gyengült a frencsájz és AC3 meg amiket felsoroltál esélye sincs labdába rúgni.Nekem is a kis pénzecském pl az AC3-ra van félretéve de picit elgondolkodnék a vásárláson ha nem ekkora nagyágyúkkal érkezne a játék.Így viszont még a videók sem annyira érdekelnek róla mert elveszik ezek közt az AAA+ os címek közt.NAgyon sajnálom emiatt mert az elõzõ rész próbálkozott,engem elért a meglepõ befejezésével de a mostani címek miatt nem is hallottam arról h ez pl velük együtt jön.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Nathan66
bocsánat a hitman Eidos

Nathan66
Annyiban igazuk van, hogy ost rengetek A kategoriás játék jön majd. Ubisoft most robbant, Creed 3, Hitman, Far Cry 3vagy nem tudom az most jön e. Lehet késöbbre teszik. remélem! az ea, ne hozzon szégyent magára, mert fps téren ural, tarol!

The Protector
Jesszusom.ez pofátlanság.Azért nem engedték tesztelni,mert féltek h kiderül az,hogy szar és emiatt nem veszik meg.Így meg leaglább megveszik a szart mert nem tudják hogy szar:)Érdekes.
Nem a játékot ócsárolom,mert nem játszottam vele,az elõzõ rész nekem nagyon tetszett,hanem ezzel a húzással õk maguk is megerõsítik h a játék(nem élnék szóismétléssel:))szar.

Nathan66

Nathan66
DDD

zotya10002
Sziasztok!

Valahol már fent van a game ?Kipróbálnám hogy milyen :-)

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Maxtreme
bazz elõször úgy olvastam hogy barna náci. <#idiota><#fogmosas>

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

http://www.youtube.com/v/ukWFARWNqWY&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
TDC Geronimo
dx9 frósztbájt2be? Nooormális?! :p

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Maxtreme
Codnál a legszebb mikor valamelyik elb*szott f*szláma odaáll a spawnpointhoz, és ráfekszik a tûzgombra.. Mert ez az a dolog (a sok közül) amit még mindig nem javítottak ki a codokba, hogy ne 3 fix újraéledési pont legyen egy pályán..

Nathan66
abszolut, azt érzem, hogy a cod ra megy az ea, meg a nem is tudom kik már , akik csinálják. érezni, hogy egy szálon futó sztori, mp-re kiváncsi lennék. de kizártnak tartom, hogy köze lenne a bf-hez, kivéve, hogy feyverekkel mész, meg jönnek az apache-ok (amit be se tettek a bf-be)

Jahh. A BF multival az a bajom, hogy fél órát kell menned, mire odaérsz, ahol akció van, s mire valamit csinálnál, valaki leszed. Respawn, majd ugyanez.

A COD-ban meg fel sem eszmélek, már ki is nyúvadtam. Ez pont a kettõ közötti, ez lesz a nekem való. :)

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Nathan66
Én a multiról írtam, igazából a bf multiban battlefield, a story csak körítés.

Szerintem pont olyan, mint a BF3. :) Sõt jobb, mert azt két küldetés után abbahagytam, ezzel meg már a hetediket tolom. :)

Nathan66
Nekem 26 al !!! :)

Kemény 1-5 kB/s-mal szedi. 18 hét és lejön, jeaa. :D
Én most kezdtem el letölteni.
Nathan66
Hát nem egy battlefield 3, a moh inkább railshooter

Háát..nem is tudom, mit mondjak róla. Már vagy a hetedik küldetést tolom (elõrendelés, tegnap jött meg), de azért nem dobtam el az agyam. A játékélmény jó, grafika még a HD textúrákkal sem olyan húdeszép (X360), de nem is ez a lényeg.

Tipikus FPS betegségekben szenved: rommá szkriptelt, kõ lineáris, zéró szabadsággal. S ha elnézem, nem is lesz hosszabb a kampány mint 5-5,5 óra.

Multizni nem tudtam, mert kõ üresek még az európai szerverek, egyedül voltam. :-D

Nathan66
ncore is be hatja a fa somat, hogy le szedték

Fejlécbe ?? ::

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

DarkSector
"Tesztelve:
Windows 7 Home Premium x64 (64-bit). Win8 alatt elvileg ez a verzió még nem megy.(Forrás oldalon írták). "

Érdemes ezt tudni

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TBTPumpa
Nincs még tényleges Scene wrz változat, eddig csak tákolt crack-ek láttak napvilágot. Skidrow sincs még. Amíg az Orlydb-n nincs megemlítve addig minden ilyen "release" kamunak számít.
És lehet hogy ez is Újratöltött cucc lesz majd, mint a Fifa 13-nál...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

DarkSector
Hát elég untorittó, de azért van benne magyarázat, hiszen a végén derül ki mi elõtt, amikor kiírják hogy napjainkban....:D

Hülye szokás, de ez csak elsõre tünik butaságnak, nem olyan vészes.

Fpocok
Amúgy meg csak most ugrott be valami. Kisebb agyfaszt olvashattok spoiler után
Én lehet valami rossz verziót szedtem le, de nekem a kampány úgy indult, hogy "x héttel korábban" vagy mi. x héttel korábban... MINT MI? MINT MI BAZMEG? Így NEM LEHET elkezdeni egy történetmesélést... Hát senki nem játszott a készítõk közül ezzel, mielõtt kiadták?
Ez az "x héttel ezelõtt" csak akkor mûködik, ha...
1. Tudjuk mihez képest, tudjuk mi a jelen... esetleg egy kis cliff is van a végén (bf3 single)
2. Történetet mesélünk el, narrálva meg minden (black ops)

De olyat nem csinálunk, hogy x héttel ezelõtt... és aztán semmi. Amennyire én láttam, utána idõrendbe folytatódik a történet és semmi visszaemlékezés nincs. Megjegyzem... én már annyira kivagyok ezzel a "kezdjük a végén, aztán x héttel ezelõtt" formátummal, hogy ha meglátok egy filmet, ami így kezdõdik, kinyomom.

Állítólag nagyon rámentek a történetmesélésre. Tõlem erre egy kurva nagy karót kapnak...

Fpocok
Amíg ez nem oldódik meg, addig nálam a játszhatatlan kategóriában marad.

DX9re hogy lehet váltani, ha az ember nem akar dx11ben játszani?

Fpocok
Valaki kurvagyorsan mondja meg, hogy lehet kikapcsolni az egérgyorsítást, mikor be vagyok zoomolva...

SpeedXHUN
NEm rossza single sztem,a 2010-es moh-t üti:D
Olyan cod a feelingje jobb grafikával:D

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

DarkSector
Csak skidrow létezik...:D

Shep
Gépigény amúgy milyen, olyan, mint a BF3, hogy frankó minden de ha nincs 4 magosod akkor akad a hang, meg fagyogat?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Inkább letöltöm a skidrowos verziót, bennük bízok. Sajnos nem bírom letölteni a torrent fájlt, valami gebasz lehet az oldalon, de itt a link: Link Szóval majd holnap...azaz mindjárt ma.
DarkSector
Huh akkor inkább elõrendelem nem bírok vele várni. :)

Jah, meg a crackkal is gondok vannak. Valakinél megy, valakinél nem. Türelem kell ide. :D
DarkSector
kicsit még lassu majd holnap. :D

Thx, rácuppanok. :D
DarkSector
hát a havas pálya nekem tötszött, de mikor a hegyekben mész száraz napos utakon, a kocsi kb 2012-es míg a pálya ps2-es...szintû

Egy ótós játéknál az autó a fontos de nem ilyen áron.

sõt annál azért rosszabbal

pedig az eleje milyen szé pvolt aztán látszott a Most Wanted koppintás semmi ötlettel :S

DarkSector
Ezektõl csak azt UTÁLOM jobban mikor egy játékot 8 csapat készít , ostoba öszmunka van és a játék egyes részei KURVÁRA elütnek egymástól...a karakterek a háttértõl a fegyverek a háttértõl az egyik pálya a másiktól a single a multitól...

Aútós játékokban: az autó a pályától és sorolhatnám...UGYE NFS RUN?

DarkSector
"Mert nem lenne ami megmozgatná :D"

Jogos...ez így is van, de ez nem változtat azon amit írtam hogy megvan az arany középút azokban amiket felsoroltunk...:D

DarkSector
TÖBB. :D

DarkSector
Nem láttam még játékot, amiben a fegyverek és maga a zoomolás ENNYIRE durván nézne ki mint a Crysis játékokban.