Medal of Honor: Warfighter

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
gyönyörû 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Hihetetlen animáció. 😄
DarkSector
😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Igen, a sorozatok letudják kötni az ember idejét ha nem egy van...per pill én 8-at követek és még eztán jön a többi. Én meg kedvet kaptam egy kis fps singlehez, ami ritka, de akkor ha már így alakult a dolog akkor a moh elég lesz erre mert nem erre éhezem.
DarkSector
Még nincs fent priváton...😄
máshol meg kurvalassú nekem nem olyan sürgõs elvagyok sima sorozatok nézésével meg youtube-ozással, illetve netrádió. 😊

Hagyjad a fenébe az egészet, inkább játsszad a warez verziót...😄
DarkSector
mert az tovább tartott mint a medal of honor single részét letólni. 😊
Gondolod megérne ennyit a játék?
😊

Meg kéne háttér is, ami megint kb 1 óra szöszmötölés...és alapanyagot kell találni...😄

giornalista
rendelte valaki az überkonzoltól? van már nekik? megjött? nem mondhatni, hogy nagyon kiértesítettek volna...
Ez felettébb jobban sikerült, van benne fantázia!
Akkor miért süllyedtél le egy szinttel lejjebb ezzel a MOH bannerral? :-(
DarkSector
pffff. (thx a dicséretet, pár helyen diszelegnek a 2 perces photoshop munkáim, persze fõként magam szorakoztatása miatt szerkesztgetem...) hát ha egyetértenék akkor én lennék a köcsög, de most meghagyom neked. 😄

Ez szerintem a legcoolabb , persze ez nem csak a banner miatt fasza, hanem úgy az egész...😄

Sniper Elite v2

Tényleg jó a banner, de jobb nem is kell mivel nem érdemel annyit a játék. 😄
DarkSector
Én köszönöm hogy sgíthettem, ha tetszik használjátok egészséggel, lehet profibbat is, de kb annyi idõt próbáltam ráfordítani mint amilyen hosszú a játék. 😄

DarkSector
nekem nem 12 üvegig simán bírom. 😊

scomcomputers
Banner a helyén!..Köszönjük!

Más: A BF3 fxaa-val megpiszkálva eléggé éles lesz a graf és a kékes árnyalat itt is eltünik....
<#hehe>

* Scomcomputers the future of computing!*

Prince23
Már nem azért, de ez már túlzás... ok legyen 2 perc, nem egy futamhossznyi...

Haha! Megártott a sör, mi? 😄
DarkSector
te meg néhányan mondogatták hogy már mikor jön ki a warez, és gondoltam szolok a supportnak hogy a hibák ellenére küldjenek már a skidrow csapatnak egy beta verziót. 😛

Nincs FOV állítás...? <#wilting>
Szerintem kurvára siethettek ezzel a játékkal.
zooleeh
Ja ja 😊kulon az a reszt ugy tudom hogy a burnout csapat csinalta .Na igen ezen latszik hogy dolgoztak rajta bocsuletesen Medal of honor warfighter Car Chase ( hot pursuit mission ) by need for speed / burnout team

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

Maxtreme
Némi pozitívumot is had említsek már (a látványvilág mellett 😄) ez pedig az autóvezetés.
Komolyan mondom bármelyik arcade cím megirigyelhetné hangulatra, és irányíthatóságra egyaránt.
Piszkosul eltalálták.

Maxtreme
Pedig sajna jelenleg tényleg nincs más megoldás.
Iylen "apróságokra" figyelhettek volna, a fov állítás mellett.
Meg arra is hogy mikor a távcsövest elemeljük a szemünktõl a lövés után, nem biztos a képnek zoomolva kéne maradnia. <#idiota>

zooleeh
<#taps>

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Maxtreme
Tudom, épp azt írtam h tényleg szükség van erre? nem mindegy hogy törjük be az ajtót?

Lejjebb nyomod a dpi kapcsolót az egereden...
Fpocok
Valaki tudja hogy kell beállítani, hogy ha zoomolva vagyok, ne legyen olyan gyors az egér? Mert borzalmas.

Fpocok
Igen. Amikor betöröd ajtót, fejeseket kell osztani és fokozatosan lehet unlockolni a többi módot is 😄

scomcomputers
Igen nekem nagyon sz@r így a 90,100-hoz vagyok szokva...
<#szomoru1>

Maxtreme
jaja. Nem mindegy hogy csótányokkal eteti meg az ajtót, vagy atommal robbantja be? Tényleg ezt kell hogy fejlesszük?
Innen látszik sajnos a kreativitás hiány.

Maxtreme
sajna nem. Legalábbis én nem találtam, a cfg fileokba sem. Pedig az az alapból kb 50-es fov kissé illúzióromboló.

scomcomputers
A FOV-ot lehet állítani?
<#fejvakaras>

Fpocok
Szerintem már magában az egy hülyeség, hogy ez az ajtóberúgás egy kiemelt feature...

grebber
Más érdekességek is vannak még. Ha elõbb érsz oda egy berúgható ajtóhoz akkor esetleg nem engedi hogy "akciózzunk" mert nem aktív az ajtó amíg a többiek oda nem érnek. Viszont volt olyan ahol engedte ilyenkor meg a jóval magad mögött hagyott társak odateleportálnak melléd és máris berúgjak az ajtót.

Next PC upgrade: 2022

Maxtreme
Aha, ráadásul én úgy is jártam már (2x is) hogy a follow helyett, kissé megelõztem a leadert, beakadt emiatt a script, és mindenki megállt 1 helyben. Restart checkpoint..

Mekkora mappok vannak multiban?

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

grebber
De az a szép hogy amíg nem ugy mész ahogy haladsz esetleg ahogy esetleg eltervezték akkor zárt helyeken szinte a végtelenségig újratermelõdve jönnek az ellenek!

Maxtreme
Én pont így kaptam hátulról (!!!) gránátot..

DarkSector
Hát nem, de nem is lõnek rá. 😊

TBTPumpa
A két évvel ezelõtti Medal of Honor-nál is volt egy Linkin Park-os videó:

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

grebber
Az volt a legjobb benne amikor beállok egy zárt folyosónak az ajtajába onnan szedegetem ki az ellent erre egyszer csak mögém teleportál az enemy (hirtelen ott termett a semmibõl és kinyírt)

Most már nem zsiráf nyakú, hanem katona kendõvel vagy mi az, bár az a téli sapka nem fogja megvédeni a golyótól, ha csak nem nanotechnológiás.
zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Maxtreme
ami miatt nálam totálisan kibassza a biztosítékot, (a codoknál dettó ugyanez van, ezt kár volt kopizni) az az, hogy nem lehet taktikázni, mert hírtelen a semmibõl odarepül hozzád egy gránát. Egyszerûen nem lehet 10 másodpercnél tovább egy helyben maradni.
Sajnos így a vége felé be kell látnom hogy igencsak középszerû alkotás lett. (és nyilván nem csak a fent említett dolog miatt)

DarkSector
Így jobb? 😄

DarkSector
My God az egy sál/kendõ a nyakán...😄

kill3r21
Elég komoly a kis gagyi vasamon....😊
Fpocok
Ez valami borzalmas. Látom ebben is van beépített wallhack...

Nem törve van, hanem megtekerve!
zotya10002
Köszi!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

DarkSector
Ja az valamiért ilyen buzis a képen...😄
sebaj