1102
![](http://www.kephost.com/images4/2012/10/23/a1_2012_10_23_pe1emwi32t.png)
-
janihunk #542 Saját (Single)
-
foxxi #541 Én sem bántam meg hogy megvettem ( bár csak a multi érdekel - de az ont azért jó me bf3 light edition és nem okoz feszültséget a játék ).
Majd még faragják ezt, oszt még jobb lesz -
Na, tegnap frissült az Origin, és utána már megszűntek a fagyások.
Nekem simán bejön a game, eddig csa SP-vel toltam. A fegyverhangok meg rohadtul bejönnek, max hangerővel nyomtaom.
MP se lehet szar, mert a videók alapján nekem az is tetszett.
Én nem bántam meg a vételt. -
Az hogy jobban fut, azt meg tudom erősíteni én is, persze nem mintha meglepne, tekintve hogy elég szegényes a kinézete.
Single csak egy dolog, ettől multiban még lehet fun. -
bokarota #538 Nyomtam a multival 4 órát, szerintem teljesen ellehet vele lenni.
Nekem speciel jobban tetszik, mint a BF3. Nincsenek benne ilyen fal mögötti meghalások és kevesebb a trágya csilli-villi szar, ami csak arra jó, hogy ne lásd az ellenfelet. Meg nálam még jobban is fut ez.
De ez az én véleményem. -
Huh hálisten nem tudom. :D
Mert azt csak eredetivel lehet vagy nem? -
cyberjedi #536 A megjelenésre kijövő máris 2 patch ezt kommunikálja: "gyerekek, összedobtuk valahogy a játékot, most már nem halasztjuk el 20adszorra a megjelenési határidőt, kiadjuk, tudjuk, hogy egy csomó dolog nincs letesztelve, kifinomítva és Ti, akik megveszitek megjelenéskor (ilyenkor van a játékok forgalmának csúcsrésze) szívni fogtok vele, de ez van - teszünk rá!"
Egyre gyakrabb, hogy hónapokba telik, mire játszhatóvá tesznek egy kiadott game-t, amikorra meg már senkit sem érdekel. Döbbenet szerintem.
Vegyenek példát a Lucasarts-ról, na ott nem ilyen a Quality Assurance! Fél évvel a játék után 1 patch, v1.01 és az az utolsó, és valami apróságot javít.
Konkrétan: ebben a Warfighter-ben az, hogy előreszaladsz, és amiatt lebénul a script, lefagynak a társaid és megáll a játékmenet, csak Restart-al tudod újrakezdeni a pályarészt és ezúttal kivárod, hogy a többiek menjenek elöl, ez KÉSZ RÖHEJ!!! Ilyen béne tesztelés nem létezik, hogy ezt nem vették észre.
Tehát 1., vagy nyomorék tesztelőik vannak, vagy nincsenek is épeszű tesztelőik, vagy 2., tudták es "majd megpatcheljük" a hozzáállás.
Ekkora szarvashibákkal hogy lehet gyárba küldeni a DVD-t? Olyan mint egy autó, ami újonnan szétesik, ezért miután megvetted, nem élvezed, hanem 1 hétre először beadod a szervízbe, hogy "megjavítsák", pontosabban egyáltalán használhatóvá tegyék.
Konzolcenter.hu tesztje jól fogalmaz: pénzlehúzás!
-
KaBuTo666 #535 2 órát játszottam vele...
...oszt elájultam. (rossz értelemben) -
Igen, valóban!!
Sok embernek így neked is tökjó minden, sok máésnak meg nem..
Érthetetlen..
Te konfigod milyen? -
Multiban is ilyen? -
Nem lehet átállítani, ilyen a motorja a játéknak sajna...:D -
Aki megmondja, hogy tudom nem érzékenyre beálítani a zoomot, azt hálából leszopom. Ha akarja. -
bajsz #530 Nálam furcsa mert minden tök jól ment,tudtam aktiválni egyből,nem fagy ki!
Érdekes másnál milyen problémák jönnek elő! -
Nálam dettó!! -
Kvg #528 Ennyire elbaszták? El sem hiszem. Még jó hogy nem vettem meg. óó -
Sziasztok.
Olyan kérdésem van, hogy a dice termékektől már megszokható ezesetben a moh exe hibát észlelt ezért leállt problémára valakinek van egyébb ötlete a lentieken túl?
A BF3-nál megszokott, bevált dolgokat még végig csináltam, de nem segített.
A kifagyás általában másodpercre pontosan mindíg ugyanannyi idő után lép be.
Amiket már megcsináltam:
Telepítés javítása.
PB frissítés.
VGA driver frissítés, és csere régebbire. (nvidia GTX570OC)
Egyébb háttérben futó progik lekapcsolása.
Játékon belüli beállítások álítgatása.
Előre is köszönöm. -
elővetted már a 7-es gombbal a távcsövet? -
zitababa5 #525 Fairlight verzióval játszom és az elején a sniperses résznél, miután elöször élesben berontok az ajtón leszedem a csapatot, állandóan újraéled a sniperes faszi és nem lehet előre haladni ,mert leszed.
Ez vmi crackes vacakság? -
asztalon jobbegérgomb.
utána az nvidia driver és 3d beállitások... -
nono28 #523 Csak nálam nem működik az Origin Termékkód aktiváló? -
WhiteTusk #522 Amúgy hol tudom megnézni hogy forced-elve van-e? Geforce 9500GT-m van! -
nekem nem pedig vsync is rajta van.. -
Ez csak vsync miatt szokott lenni, a frostbite geci miatt. -
WhiteTusk #519 Nekem is fairlight verzió van! Nálad nem volt gond a hanggal? -
VGA driveredben lehet forced-elve van a Vsync -
nekem fairlight van és nem fagyott le egyszer sem :DD -
Eredeti a game. Ma vettem át a Pólusba...
És eddig 5-ször fagyott ki... ha nem eredeti szted csodálkoznék? -
WhiteTusk #515 ÉN kikapcsoltam a Vsync mégis akad a hang! :( Valaki valami megoldás? -
nono28 #514 Sziasztok!
Eredeti játékot beraktam elakarom inditani a telepités és azt irja ki hogy ideiglenesen nem elérhető az aktiválás.Tudna valaki segiteni? -
Ulthane #513 Teszt -
WhiteTusk #512 Sziasztok! Felraktam és nekem egy olyan problémám van, hogy a kép tökéletes viszont a hang az szaggat! nem tudtok rá valami megoldást? -
Szar a törés. Fairlight verzió már jó elvileg. -
Há mer warez, nem? -
Hát ezt komolyan nem hiszem el... 5 perce játszok és másodszor fagy le a game... ilyet még nem baxtam! -
Persze, hogy nincs baj azzal.
Ha nem jönne, akkor lenne. Így legalább foglalkoznak a játékkal. -
bokarota #507 Az FLT-s verzió már jó, azt szedd le. A fejlövéses probléma a régebbi verzióknál fordult elő. -
Szerintem AZZAL nincs gond, hogy jönnek ki egyből a patchek. Az nem baj. -
cyberjedi #505 Megj.: csak a Single Player-ről nyilatkoztam. -
cyberjedi #504 Óriási csalódás 2012 végén ez a játék. Ezt is X éve fejlesztik, a BF3-nak a közelébe nem ér.
Összegányolt, átgondolatlan, időben lemaradt mű. Azonnal 2 patch, jellemző.
Nem tudom merre tart a játékipar, de ez elszomorító.
10€-t megér, többet nem. -
Valaki rájött, hogy lehet megcsinálni, hogy zoomolva ne legyen hiperérzékney az egér?