1102
  • Krisztiam #582
    hát már a medal of honor sem a régi.. emlékszem a régi részek milyen jók voltak..
  • w126
    Együtt vettük meg:(

Configom:

Intel 775 E8400 3500Mhz.
    Mem: Geil 4Gb 1066
    Alaplap Gigabyte X38DQ6
    VGA: Nvidia GTX570OC
    Hang: USB 7.1

Minden driver frissítettem, mindből próbáltam régebbit.
    Telepítést javítottam, Vettem vissza a cpu és a mem teljesítményből és húzva is próbáltam.
    Hig, és low graffot is probáltam, hangbol 2.0-tól 7.1-ig.
    Vinyó pucolva, minden feltételezhető zavaró törőlve még regisztriből is, antyvirus törölve.
    Felbontás próbálva 800x600-tól 1920x1080-ig.

És semmire érdemben nem reagál, ugyanúgy kb ugyanannyi idő után beragadó hangal álló képpel kifagy.
    BF3-at ultrán tolom, akár 2-3 órán át szünet nélkül, és mégcsak pillanatnyi kifagyás sincs, pedig az némileg nagyobb elvárással bír a gép felé........
    Mostmeg kiadnak egy 0 graffos gémet, ugyanazzal a motorral, és nem tudok gémelni?
    BF3, crysis, tier1, és sorolhatnám, vígan megy, ez a finoman szólva is visszafogott graffos gém meg lefagy 8 percenként?

Há mi a kukim ez?
  • barmi
    PB frissítés - PBSetup (PB frissítő segédprogram) talán segít a bajon .
  • tejes
    Sziasztok, elkezdek egy multit és kidob punkbuster-re hívatkozva! Miért lehet, ha valaki megmondaná, annak örülnék!
  • aru
    Nah megvan. A logitech setpoint-ba kellett állítanom a görgőt "harmadik gombra". Működik.
  • Krisztiam #577
    nekem flt van és semmi baja, nem fagy..
  • Krisztiam #576
    hallod egér jobb gombját lenyomva kell tartani és úgy kell a görgővel kattintani..
  • DarkSector
    Az akkor komoly.
  • Vádá
    Origi , nekem semmi bajom neki meg kifagy.
  • aru
    A görgő nem nyert. Kiosztva alapból a 7-es gombra van de nem hiába, mert nem jön elő. FLT verzió.
  • DarkSector
    FLT werza vagy origi?
  • w126
    Ez egy kalap fos ez a játék, 2napja dolgozom azon, hogy ne faggyon ki, elég "high" a konfigom, megvoltak a frissítések is, és egy mapot nem tudok végig csinálni.
  • KaBuTo666
    Senki, de annyit csak megér a játék?
    Kedves dark? Megér 2 k-t vagy inkább 8 üveg minőségi sör?
  • Krisztiam #569
    nyomd meg az egér görgőjét..
  • aru
    Valaki nem tudja, hogy a játék elején a tanuló résznél miért nem tudom használni a távcsővet a táblák lelővésénél?
  • DarkSector
    18 majdnem nekem.
  • Prince23
    16 GB
  • SgtChris
    Mennyi ez a game, ha fel van telepítve? Merthogy maga a cucc majd 16GB? Feltelepítve van 30??? Vegyek miatta új vinyót? :-)
  • palinho96
    ja jól van ;)
  • DarkSector
    Úgy gondolja szerintem hogy ha 2k lenne vagy lesz az ára, akkor abban az esetben. D
  • palinho96
    mert kiadja el 2k-ba? :O XD
  • DarkSector
    4/4....
  • KaBuTo666

2k-ért se vennéd meg? :-(
  • scomcomputers
    B+ majdnem megvettem ma 5k-ért de szerencsére a haverom megvette és lebeszélt róla ,aszongya: meg ne vedd b+, neked adom én ezt a sz@rt,ennek tényleg ilyen rossz a multija...
  • KaBuTo666
    4/100?
  • DarkSector
    Az eredeti támogatja, de a warez azt írták win8-on nem indul el.
  • doggy90
    a win 8-at támogatja, a win 8 - crossfire kombóval van baja.
  • DarkSector
    Az én értékelésem:

4/BF3
  • Ranger1983
    Köszi
  • Blekk Síp
    Értem, köszi. Csak kíváncsi voltam van e rá vmi megoldás, illetve más is járt e így. Ritkán játszom, úgyhogy ez a dolog számomra sokadlagos. :D
  • Vádá
    emberek neve melett van az a akis hangszóró arra rányomsz és le tudod mutezni , én jobbat még nem találtam.
  • Ranger1983
    Sziasztok lenne 1 kérdésem multiban hogy lehet kikapcsolni a voice chatet?nagyon idegesít hogy pofáznak :D
  • morzsi555
    "Windows 8 and Crossfire are currently not supported by Medal of Honor Warfighter. For more details and recommended settings, please see the Medal of Honor Warfighter System Requirements."

Amúgy is még mindig a win 7 és a win xp a legelterjedtebb op rendszerek, a win 8 meg csak mostanában fog megjelenni, rohadtul nincs elterjedve, mit kell ezen csodálkozni hogy nem megy rajta.
  • bajsz
    állítólag win 8 alatt nem megy!

Legalábbis 2 haverom is igazolni tudja!
    Kérdés ,hogy miért nem!
  • Blekk Síp
    Vki próbálta Win 8-on? Nálam nem történik semmi amikor indítani próbálom, beragad a folyamatok közé, úgy kell kilőni onnan.
  • Reg5
    Ez inkább negatívum, nem? :) A BF 3 sztorija is olyan mondvacsinált terroristás tucatsablon volt, és a MoHW történetére se nagyon emlékszem pedig tegnap fejeztem be... Átvezetőknél meg végig az járt a fejemben, hogy "minek?". FPS-be ennyire komolynak szánt sztorit beleerőltetni inkább kínosnak hat.
  • GTV
    Faja lett, vetekszik a Bettlefield 3 Single részével. Komoly átvezetők, megállja a helyét. Csak így tovább EA/Danger Close/DiCE
  • IllegalFreq
    Sziasztok! Arra szeretnélek megkérni benneteket, hogy ha még nem tettétek meg a battlelog.medalofhonor.com/mohw címen adjátok meg hogy magyarként (Hungary) játszotok. Jelenleg 161-en regeltek már. Ha elérjük az 500 főt, akkor kvalifikál minket a rendszer a Warfighter Nations listára, és helyezést érünk el (első szezon okt. 29-ig tart).

Tegnap 64 fővel, ha így engedte volna a gép a kvalifikációt, a 8. helyen lehettünk volna a németek előtt, akik pedig 3000-en regisztráltak már :) Szóval érdemes részt vennünk. Platform nem számít, PC, X360, PS3, mindegyik beleszámít!

Köszi, üdv: illegalfreq
  • LocalPatriot
    Az én (sztem gyenge) gépemen: Intel I3 550, Ati HD 5770 1024 gb, 4 giga rammal High-on simán fut. Szóval gépigény nincs, és szerintem szép a grafika! A fegyverek hangja meg valami irgalmatlan!
    Jó game lett!
  • bajsz
    CPU: Core i5-2500K 3.30ghz
    ram : 8GB
    Videó kari : Radeon 6850 -1GB

Kb így néz ki!