1102
![](http://www.kephost.com/images4/2012/10/23/a1_2012_10_23_pe1emwi32t.png)
-
hát már a medal of honor sem a régi.. emlékszem a régi részek milyen jók voltak.. -
Együtt vettük meg:(
Configom:
Intel 775 E8400 3500Mhz.
Mem: Geil 4Gb 1066
Alaplap Gigabyte X38DQ6
VGA: Nvidia GTX570OC
Hang: USB 7.1
Minden driver frissítettem, mindből próbáltam régebbit.
Telepítést javítottam, Vettem vissza a cpu és a mem teljesítményből és húzva is próbáltam.
Hig, és low graffot is probáltam, hangbol 2.0-tól 7.1-ig.
Vinyó pucolva, minden feltételezhető zavaró törőlve még regisztriből is, antyvirus törölve.
Felbontás próbálva 800x600-tól 1920x1080-ig.
És semmire érdemben nem reagál, ugyanúgy kb ugyanannyi idő után beragadó hangal álló képpel kifagy.
BF3-at ultrán tolom, akár 2-3 órán át szünet nélkül, és mégcsak pillanatnyi kifagyás sincs, pedig az némileg nagyobb elvárással bír a gép felé........
Mostmeg kiadnak egy 0 graffos gémet, ugyanazzal a motorral, és nem tudok gémelni?
BF3, crysis, tier1, és sorolhatnám, vígan megy, ez a finoman szólva is visszafogott graffos gém meg lefagy 8 percenként?
Há mi a kukim ez? -
barmi #580 PB frissítés - PBSetup (PB frissítő segédprogram) talán segít a bajon . -
Sziasztok, elkezdek egy multit és kidob punkbuster-re hívatkozva! Miért lehet, ha valaki megmondaná, annak örülnék!
-
aru #578 Nah megvan. A logitech setpoint-ba kellett állítanom a görgőt "harmadik gombra". Működik. -
nekem flt van és semmi baja, nem fagy.. -
hallod egér jobb gombját lenyomva kell tartani és úgy kell a görgővel kattintani.. -
Az akkor komoly. -
Origi , nekem semmi bajom neki meg kifagy. -
aru #573 A görgő nem nyert. Kiosztva alapból a 7-es gombra van de nem hiába, mert nem jön elő. FLT verzió. -
FLT werza vagy origi? -
Ez egy kalap fos ez a játék, 2napja dolgozom azon, hogy ne faggyon ki, elég "high" a konfigom, megvoltak a frissítések is, és egy mapot nem tudok végig csinálni. -
KaBuTo666 #570 Senki, de annyit csak megér a játék?
Kedves dark? Megér 2 k-t vagy inkább 8 üveg minőségi sör? -
nyomd meg az egér görgőjét.. -
aru #568 Valaki nem tudja, hogy a játék elején a tanuló résznél miért nem tudom használni a távcsővet a táblák lelővésénél? -
18 majdnem nekem. -
16 GB -
Mennyi ez a game, ha fel van telepítve? Merthogy maga a cucc majd 16GB? Feltelepítve van 30??? Vegyek miatta új vinyót? :-) -
ja jól van ;) -
Úgy gondolja szerintem hogy ha 2k lenne vagy lesz az ára, akkor abban az esetben. D -
mert kiadja el 2k-ba? :O XD -
4/4.... -
KaBuTo666 #560
2k-ért se vennéd meg? :-( -
B+ majdnem megvettem ma 5k-ért de szerencsére a haverom megvette és lebeszélt róla ,aszongya: meg ne vedd b+, neked adom én ezt a sz@rt,ennek tényleg ilyen rossz a multija...
-
KaBuTo666 #558 4/100? -
Az eredeti támogatja, de a warez azt írták win8-on nem indul el. -
doggy90 #556 a win 8-at támogatja, a win 8 - crossfire kombóval van baja. -
Az én értékelésem:
4/BF3 -
Ranger1983 #554 Köszi -
Értem, köszi. Csak kíváncsi voltam van e rá vmi megoldás, illetve más is járt e így. Ritkán játszom, úgyhogy ez a dolog számomra sokadlagos. :D -
emberek neve melett van az a akis hangszóró arra rányomsz és le tudod mutezni , én jobbat még nem találtam. -
Ranger1983 #551 Sziasztok lenne 1 kérdésem multiban hogy lehet kikapcsolni a voice chatet?nagyon idegesít hogy pofáznak :D -
morzsi555 #550 "Windows 8 and Crossfire are currently not supported by Medal of Honor Warfighter. For more details and recommended settings, please see the Medal of Honor Warfighter System Requirements."
Amúgy is még mindig a win 7 és a win xp a legelterjedtebb op rendszerek, a win 8 meg csak mostanában fog megjelenni, rohadtul nincs elterjedve, mit kell ezen csodálkozni hogy nem megy rajta. -
bajsz #549 állítólag win 8 alatt nem megy!
Legalábbis 2 haverom is igazolni tudja!
Kérdés ,hogy miért nem! -
Vki próbálta Win 8-on? Nálam nem történik semmi amikor indítani próbálom, beragad a folyamatok közé, úgy kell kilőni onnan. -
Reg5 #547 Ez inkább negatívum, nem? :) A BF 3 sztorija is olyan mondvacsinált terroristás tucatsablon volt, és a MoHW történetére se nagyon emlékszem pedig tegnap fejeztem be... Átvezetőknél meg végig az járt a fejemben, hogy "minek?". FPS-be ennyire komolynak szánt sztorit beleerőltetni inkább kínosnak hat. -
GTV #546 Faja lett, vetekszik a Bettlefield 3 Single részével. Komoly átvezetők, megállja a helyét. Csak így tovább EA/Danger Close/DiCE -
IllegalFreq #545 Sziasztok! Arra szeretnélek megkérni benneteket, hogy ha még nem tettétek meg a battlelog.medalofhonor.com/mohw címen adjátok meg hogy magyarként (Hungary) játszotok. Jelenleg 161-en regeltek már. Ha elérjük az 500 főt, akkor kvalifikál minket a rendszer a Warfighter Nations listára, és helyezést érünk el (első szezon okt. 29-ig tart).
Tegnap 64 fővel, ha így engedte volna a gép a kvalifikációt, a 8. helyen lehettünk volna a németek előtt, akik pedig 3000-en regisztráltak már :) Szóval érdemes részt vennünk. Platform nem számít, PC, X360, PS3, mindegyik beleszámít!
Köszi, üdv: illegalfreq -
Az én (sztem gyenge) gépemen: Intel I3 550, Ati HD 5770 1024 gb, 4 giga rammal High-on simán fut. Szóval gépigény nincs, és szerintem szép a grafika! A fegyverek hangja meg valami irgalmatlan!
Jó game lett! -
bajsz #543 CPU: Core i5-2500K 3.30ghz
ram : 8GB
Videó kari : Radeon 6850 -1GB
Kb így néz ki!