1102
  • k0trapali #622
    Az esti esős, viharos pályán a dzsumbujban az 50centi átmérőjű fák tőből mozognak a szélben. frostbite 2
    Az ellen vagy a csapattársaim full hülyék nem tudom, mert van, hogy berontunk valahová én lelövök akit tudok lassítás közben a többiek meg nem lőnek senkire... azt utána meg a sötétből előkerül 1-2 arab azt lőnek hátba a többiek meg le sem szarják... hát na ne má' !
    Hol vannak az olyan játékok, hogy " menj el ezért és hozd el ide mert ez nem működik, ú, de közben meg itt nem lehet átmenni gyerünk erre úú bazzeg mekkora ellenség, ú na futás mert már a halálomon vagyok és a lőszer is kevés stb."
  • Fpocok
    Nincs ebben semmi meglepő. MINDIG EZ VAN.
  • w126
    Én már annak örűlnék ha multiban 30 percet tudnék nyomni......:D
  • Ulthane
    Hát ez rém ciki!
  • Bullet
    Win7 64bit
  • morzsi555
    végítélet: IGN - 4.0, Gamespot - 6.0

Szopás. De ha call of duty lenne a neve, akkor most mindenhol 8-9 pontos értékeléseket kapna...
  • w126
    Újjabb fejlemény, valszeg hang/vga-hoz köthető gondok kizárhatóak, már a battlelogon a joint server lenyomását követően kifagy.
    A Medal Of Honor Warfighter működése leállt.

Ötlet?
  • lac coo
    Egy bugot nem láttam benne, kivéve a fejlövéses fagyást, de az ugye nem bug, hanem warez probléma ....
  • Palesz2

háát jobb mint az nfs
  • LocalPatriot
    Pedig hidd el, annyi bug van, mint égen a csillag.
    Pedig enyém eredeti.
  • Krisztiam #612
    enyém is :)
  • barmi
    Én ilyeneket miért nem látok ? :) Mintha nem is ugyanazzal a játékkal játszanánk. xD (pedig az enyém ráadásul virágbolti[FLT]:D)
  • Krisztiam #610
    kicsit bugos a játék..
    az elején van, amikor a nagy épületből lőnek és szét kell bombázni..
    ott mindig van egy ember, aki lő onnan és lelőttem aztán a levegőbe besétált vissza egy másik ember :DDD
  • Vádá
    BF3 is exe hibával kifagyott még nem pöcsölték , sőt játszhatatlan volt szinte. Ott is folyamatosan jöttek a pöcsök , ezért itt sem meglepő. Nem mellesleg ott a map betöltéssel is voltak problémák , na de ez nem az a topic. Lényeg eltelt nem kis idő még javították a hibákat , és azóta is foltozgattnak , gondolom itt is fognak sőt muszály...

Nekem tetszik a multi kicsit idegesít hogy egy fa ládán nem lehet átlőni , és van ahol a bozóton se. Meglátjuk mi lesz belőle én még szánok rá pár órát az biztos :)
  • LocalPatriot
    Ja, és azt nem is írtam... az egyik kedvencem az, amikor az ajtót betörjük, és mondjuk 4 kisgyerek van bent, 3-at lelövök, és a negyediket nem hogy elszedné a 3 társ, ő lő le engem. Tehát a csapattársak kicsit buták...
  • LocalPatriot
    Nekem is nagyon bejön a game, de viszont olyan hibák vannak, ami miatt tegnap ketté tudtam volna törni a dvd-ket. Pl: Minden új küldetésnél, a videó random részénél kifagy. CTRL+ALT+DEL, majd előről. Ilyenkor persze az előző küldetés utolsó részét újra kell csinálni.
    Tegnap az utolsó küldetés, egyik chekpoint végénél haltam meg. Meghaltam, és közbe írta az új célt. Viszont újraéledésnél, már az új célt írta ki, de nem lehetet megmozdulni. Magyarul, az egész küldetést kezdhetem full előről, mert azt a részt hibásan tölti be... Ezenkívül, szinte folyamatos az olyan hiba, hogy valami kerítés, vagy rács mögött lő a kisgyerek, de nem lehet lelőni. Hiába lövök bele egy tárat, semmi, én halok meg.
    Viszont az AI szerintem nagyon ott van. Normal-on elég sokat haltam...
    A multi hát mág nem tudom... tegnap nyomtam egy TDM-et, kb 10 percig, valahogy elég unalmasnak tűnt. Semnmi zene, meg lehet kevesen is voltak a mapon, de elég unalmas volt. Majd ma kiderül, remélem tényleg nem bánom meg, hogy megvettem...
    Egyébként napokig ezt a videót néztem, emiatt vettem meg. Remélem ilyen lesz a multi...:D
  • arty
    megnyomod a kihajolás gombot, egyből belenéz az iron sightba / távcsőbe is
  • arty
    tegnap végigvittem (gamepad, hard), a közepesnél gyengébb lövlölde: túl sok a bug, a hiba, ami jelentősen rontja az élvezhetőséget:
    - fa karám mögött guggolo arab sokszor kilőhetetlen. kilövöm a teljes tárat rá (kis, rövis sorozatok), mire leesik, hogy "jaa, ez is olyan"
    - nem golyóállós, alap arab felsőtestébe küldök egy 6-8 golyós rövis sorozatot, megtántorodik és jön tovább
    - ez egyébként általános probléma: ha valakit nem találunk fejbe, az esélyesen még 2-3x is felkel és lő
    - teleportálás: arabunk sokszor eljáttsza, ha lövöm a fedezékét, hogy nem átfut, hanem bebugzó animmal átteleportál más-más, közeli fedezékbe
    - ostoba társak: felénkfutó arab megkerüli Mothert és még vagy másik 3 társunkat és én, aki hátul állok szembetalálkozok vele :D Hogy jutott át a brutál kereszttűzön?
    - túl könnyű: a mestergránátozáson túl egyszerűen béna az ellen, lassan pirosodunk ki, halunk meg az egyébként is ritkán találó vagy épp hatástalan lövéseitől

vannak pozitivumok is:
    - ragdoll nagyon kellemes
    - AI néha megkerül és hátbalő
    - helyenként bitang jól néz ki
    - jól futott, jobban mint a bf3
    - az ötórázókkal szemben érzésre nekem inkább 8-9nek tűnt

tízes skálán ez nálam egy négyest érne :)

• foxxi
    Jár hozzá ( csak dísz, de faxa )
  • barmi
    Jajj, és még 1 kérdésem lenne ! A játék beállításaiban ven 1 ilyen opció, hogy : peak and lean auto zoom . Ez micsoda ?
  • barmi
    Az LE (limited edition) mellé jár a fém dísz doboz, nem ? :) Én is kaptam annó a BF3 limitedemhez.
  • barmi
    Első nekifutásra eddig jutottam :

Nekem eddig bejön a játék (kövezzetek me :D), összesen kétszer csinált érdekes dolgot - egyszer lerakta magát tálcára és bejött az origin bejelentkező képernyője (ezen könnyen túl tudtam tenni magam mert a tálcáról egy kattintással vissza tudtam hozni a játékot), a másik alkalomal pedig a játék teljesen megállt az egyik átvezető videó kezdeténél olyan 4 másodpercre (erre az időre a játék el is tűnt és az asztalon találtam magam, majd 4 másodperc után újra magától visszatért a játék a képernyőre és folytatódott minden ott ahol abbamaradt :D). Az autós rész nekem nagyon bejött (tudom, hogy sokaknak herótjuk van tőle de nekem valamiért nagyon feküdt az a rész. Szinte játékteremben éretem magam arra a 3 percre :D) Tehát az eddig látottak alapján én 10-ből legalább 7 pontot azért adnék rá, a rövid és gyenge sztori és a sok helyen indokolatlanul ronda grafika miatt kb. 3 pontot vonnék le . Ilyen grafikai beállításokat használva ne legyen már kiábrándítóan ronda a terület :

A töltési idő is nagyon barátságos (nem kell perceket várni) viszont azt észre vettem, hogy ha a játékból vissza akarok lépni a főmenübe akkor az legalább kétszer annyi ideig tart mint pálya betöltése (LoooL) .
  • mascarun
    Na megjött a pakkom! :)
    Ennek mi értelme van hogy megkapom szép tokkal a játékot és adnak hozzá külön egy üres fémtokot? Először hirtelen azt hittem hogy tévedésből kettőt postáztak.
  • foxxi
    Érdekesek a problémáitok. Én feltelepítettem és azóta is tökéletesen megy ( na jó... custom szervereknél a kliens végtelen ciklusba vágja magát és megáll, de ha szervertváltok, minden baba. Szóval hardver problémába egyáltalán nem ütköztem még ( ha már a bf is fullon megy ), software oldalt meg majd patchelik szépen.
  • balazsgigi
    Akármikor idenézek,csak a fikázás megy.Miért nem játszatok mással,ha nem tetszik?BF3 kifagy?
    A megjelenés napjától játszom,,egyszer se fagyott ki.
  • DarkSector
    Oks, mert ha a menüben szaggat és akad a hang akkor Vsync off, a játékban is meg a vga driverben is.
  • Shep
    Majd megnézem.
  • DarkSector
    Szerintem az első 5 percben minden petárdát ellőttek, és utána csak közép.
  • DarkSector
    Oks de nálam megy mind2-ő. :)

Nálad nincs bekapcsolva a vsync?
  • Prince23
    A Motorcsonakos rész azért odabasz :D
  • Shep
    Ha csak a frostbiteos játékokkal van ilyen gond a gépen akkor bizony az a motor hibája, most hogy mi nem tetszik neki nem tudom, nem is érdekel de valami nem klappol-
  • DarkSector
    "de egyenlőre nem érzem úhgy, hogy megér nekem ez a játék még plussz munkát."

A játék tuti nem ér meg, max az hogy pénzed benne fekszik és nem tudod használni.
    szerintem ghost-old le, mert utána 10perc alatt visszaállíthatod mert nem biztos hogy a rendszer a baj és ne kelljen ujra beállitani mindent...szerintem.

De ha nem kell sokmindent beállítani tedd újra, de ne EZ MIATT.

Nekem azért szimpibb a ghost-olás, mert ujrarakni úgy hogy nem is biztos hogy jobb lesz sok meló.

Mindig feltenni a programokat meg frissítééseket, meg belőni a könyvjelzőket meg ilyenek...úh.
  • w126
    Várok még egy kicsit, hátha jön még valami patch.
    Ghostolni nem szoktam, simán újravágom a rendszert oszt meglátjuk, de egyenlőre nem érzem úhgy, hogy megér nekem ez a játék még plussz munkát.
    Csalódás.
  • DarkSector
    Akkor komolyan nem tudok mit mondani, win7-en mennie kéne.
    Hát van még 1 tippem, ha van időd.

Ghostold le a rendszert.
    Rakj fel kíváncsiságból vagy újra az eredeti win7-edet vagy tölts le egy x64-et.
    És próbáld meg a szüz rendszerrel, ha ott nem megy akkor nyugodtan szólhatsz a support-nak...mert találkoztam már sokszor havernál hogy látszólag minden ok, holott a rendszer újrarakással tudott csak később pár dolgot megcsinálni ami addig nem ment valamiért.
    Metro 2033-al volt pont egy ilyen eset.
  • w126
    Legális Win7 Ultimat 32Bit.

Furi bizony, kivagyok idegileg már.
    Mégha nem nyomnám 3-4 másik olyan játékkal ami igencsak kéri a teljesítményt,+bf3...
    De játszom, és azok szószerint akadás mentesek, és hibátlanul futnak....
    Egyszuerűen nem értem.
  • DarkSector
    Furi a dolog.
    Oprendszer?
  • DarkSector
    Az szerintem nem a motor hibája. :D
  • giornalista
    akármikor csatlakoznék egy szerverhez Battlelogban, "An error was reported from EA Online" címszó alatt azonnal kidob.

a játékban böngészve viszont tudok szerverekhez csatlakozni és játszani is...
  • Shep
    Ez a frostbite egy nagy szar, ugyanúgy kifagy ez is időről időre, mint a BF3 csak legalább itt a hang nem akad, meg késik, csak töltés közbeni videoknál szaggat be néha.
  • Prince23
    Néztél más eredeti játékot is, hogy kifagy e