Medal of Honor: Warfighter

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LocalPatriot
Most telepítem a játékot, és ezeket az adatokat látva... hát nem tudom.
Lényeg hogy az elõzõ MOH is nekem bejött, annak ellenére, hogy az talán még jobban le lett pontozva. Reméljük nem csalódom.
DarkSector
3D-s troll? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Mióta ilyen jószívûek a tesztelõk?

lac coo
Hello !

Más találkozott olyan problémával, hogy ajtó törésnél ha összejönne a 4 hesdshot akkor lefagy az egész ? Gondolom valami save probléma lehet, de nem jövök rá mi .Ha nem lövök fejre akkor gond nélkül fut nálam, nagy baja nincs ezt az egyet kivéve ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Lehet aktiválni, sztm a multija ha nem a legjobb ,de egész játszható!

Battlelog meg ugyan az mint bf3!

Talán a 72 teljesen különbözõ soldiers az ami új!

TDM -et meg a HOME Run-t próbáltam , TDM az egyenlõre eléggé xar ,hogy azt kell mondjam!Ja és a beépített wallhack -bármikor használható(SAS egységnél) 1-2 másodpercig enged körbe nézni,azt is eléggé zavaros háttér kíséretében!

HOME Run -sima zászló rablás az viszont Nagyon Fasza lett! 1-2 kör erejéig mindenki futott amerre látott,de csapat munka egész hamar létrejött!

Pályák mérete pont akkora mint bármelyik cod pálya és egész élvezhetõek!

Amit nem találok,hogy a plusz kiegészítések merre vannak battlelogon belül a fegyverekre!

Ami részemrõl még negatív,hogy játék alatt nincs kilépés gomb ,vagyis meg kell várni még le mennek a körök, ha tetszik ha nem !
Még ha ki is lépsz nem a battlelogba tesz ki hanem a játék menüjébe!Szépen el lát "hasznos" infókkal aztán szépen menüig ellépdelünk és kiléphetünk!

hülyeség és bosszantó is egyben! Sajna van mit még javítani,de a multi részemrõl elég barátságosra sikerült,persze a ez addig lesz az még a cheater egyének meg nem jelennek!

Nathan66
bf 3 megeszi, de sajnos a cod is, reméltem legalább elennfelének jó lesz, de 😞

Nathan66
the hard truth<#hamm>

DarkSector
Medal of Honor: Warfighter

Eurogamer – 5/10

NowGamer – 6.5/10

Games Thirst – 6/10

Destructoid – 5/10

Polygon – 4.5/10

HardGame2 – 7/10

OPM - 6/10

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Már lehet.

Sziasztok!

Ma megkaptam a játékot de nem tudom aktíválni.Kérdésem az lenne hogy már lehet-e egyáltalán aktiválni vagy csak holnaptól???
DarkSector
Nice Dice...

DICE xD

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

DarkSector
😊

Majd peccsselik, csak az nem jár neked.
DarkSector
Közben kiderült hogy azért akadt a hang meg a kép a menüben mint a BF3-nál, valamiért nem szereti ha bekapcsolom a Vsync-et.

DarkSector
Vannak olyan hibák amiket nem tudnak már peccselni.

Kinek a pap, kinek a kutyája ... 😄DD

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Már lehet játszani és szerintem nem rossz.

LocalPatriot
Most olvasom az elõzõ hsz-eket. Olvastam, hogy szinte bughalmazként jelent meg a game, de már lassan jönnek a patch-ek. Ne ítéljetek elhamarkodottan!
LocalPatriot
Az imént kaptam sms-t az 576-tól, hogy megérkezett a game. Van értelme elmennem érte ma? Lehet már játszani, vagy csak holnap lehet aktiválni?
DarkSector
Meg nem nagyképûségbõl, de vagy itt vagy egy másik topikban még pont én mondtam hogy ez szarabb és csúnyább lesz mint amilyen a BF3 volt, és akkor valaki mondta is hogy vak vagyok mert ez sokkalta szebb.

Hát most még1x megkérdezném az illetõt. 😊

JethroHUN
Na mi van egy is fos lett mint az elõzõ? Micsoda meglepetés...

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

DarkSector
Persze...😄

scomcomputers
Megvetted ?

* Scomcomputers the future of computing!*

Aludtam egy jót, úgy hogy most telepítem. <#vigyor1><#vigyor1>
DarkSector
😊

Mi ez a puhaság ??? ( nem így ismertelek... ) <#hehe>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

soo277
Hááát ez annyira iszonyat szar lett!
(mint a bannerja)
marad Dishonored!

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

Fpocok
Már fel is adod? Még van 5órád...

Parasite Eve 2, best game EVER!

Na jól van én inkább fel se telepítem, kösz hogy elvettétek a kedvemet a játéktól! Kösz, szeretlek titeket teljes szívembõl!
DarkSector
Hát ezen nem gondolkoztam még, de akkor mikor mész elõre, és a látási viszonyok szarok, azt se tudtma hol lehet bekanyarodni, meg melyik auto jön szembe és melyik megy...huh nekem nagyon rossz élmény volt.

A gondom az hogy értelme sem volt annyira egy elcsépelt (sõtt kifejezettem ronda) volt hogy még csak nem is mondhatom hogy egy értelmetlen látványos üldözés lett volna.

Prince23
Ja, az egész gáz amúgy, mint valami fos Need for Speed gameplay lett volna 😄

DarkSector
hát akkor sorry lehet nekem volt csak észvesztõ az autós rész, mindegy akkor azt vedd tárgytalannak, de én se ma kezdtem de ami az autós rész közepén volt mikor a dugón kell áttörni magad az kurvagáz.

Jaffa 2843
Az irányítás elég szánalmas. Nem csak az egérkezelést értem ezalatt.(bár már az megér egy misét...)

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

grebber
PC-re is leszedtem,hátha egyszer lesz magyarítás.
Nekem nem volt gond én világ életemben minden autos játékot billel toltam pc-n engem már nem tudnak meglepni.

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
Vajon multiban is ilyen? el sem tudom képzelni, milyen lehet az 😄

DarkSector
Én a motorral üldözz autót résznél...

GTA a helikopteres rész húzta fel az agyam
DarkSector
Akkor te ügyibb vagy meg neked nem akad a menü, ez gépünkben lévõ eltérés, vagyis szar optimalizálás.

A kocsinak nem az a baja hogy nem lehet irányítani hanem az egész ahogy kivitelezve van.
Hazudsz ha azt mondod hpgy elsõre sikerült neked is.

Te nem x360-ról mesélsz?
mert ott joy-al biztos jo a kocsival centizgetni a többieket, mikor nyulfaszni hézagokon kell átpréselned magad, de a nyilakkal billentyûzeten nekem szenvedés volt. 😄

grebber

- MIÉRT MIÉRT kell ilyen idióta sniperes rész, lófaszt nem lehet normális egérrel célozni, még 400DPI-n sem.

A hiba benned van semmi gond nem volt a Sniperes résszel.

- ÉS az autós rész...Uramisten, kilép a játék beáll 1280x720-ba jön egy a TRAILER alapján bemutatott szuperizgi autós résszel HOMLOKEGYENESEN szembemenõ BUTA-IDIÓTA-IDEGESÍTÕ szar jármûves üldözés....a GTA (amit az ilyen üldözések miatt hagytam abba) szar üldözéseire hajaz, irányithatatlan tele idegesítõ értelmetlen-logikátlan akadályokkal!!!

Semmi baj nem volt az autok irányitásával a hiba itt is benned van.

Nálam nem akad se a menüben se a játék maga.

Next PC upgrade: 2022

Jaffa 2843
Engem is felb@sz az, hogy az ADS-nek nagyobb a sensi-je, és minél nagyobb a közelítés annál gyorsabb lesz az egér. Ekkora f0$t 😄

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

hát mivel nem hajlandó menni felraktam a The Testament of Sherlock Holmes játékot elég jó bár nem akarom a medal of honoral összehasonlítani két külön kategóriájú játék
zotya10002
Sziasztok!!

Gyerekek ez nagyon rossz lett! :-( Nem veszem meg ezt tuti!

Moha 2010 is jobb sokkal!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Krisztiam
nah úgy látom ezt sem kell megvenni 😄

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

DarkSector
Úgy ahogy én.
kikapcsolod a gépet. 😊

Amúgy én nem gyorsnak nevezném hanem szaggatónak, legalábbis nekem szaggatva ugrál.

Fpocok
Gyors egérmozgás? Ha zoomolva vagyok? Hogy oldom meg?

DarkSector
😄

Nathan66
Az adja, hangok is jók még ott, meg ugy azzal nem is lenne gond, de a többi ááá..

DarkSector
Most már elhiszem.
Pedig isten az atyám a bevezetõ dokkos küldetés iszonyú hangulatos lett...

Nathan66
Látod. Ezt mondtam, hogy egy gagyi játék az egész