Medal of Honor: Warfighter
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Voodoo
Alaplap:AsusP8p67Pro,Cpu:i7-2600k,Ram:CORSAIR 8192MB Vengeance X2.Vga:Asus GTX780 DCII OC
Amúgy is még mindig a win 7 és a win xp a legelterjedtebb op rendszerek, a win 8 meg csak mostanában fog megjelenni, rohadtul nincs elterjedve, mit kell ezen csodálkozni hogy nem megy rajta.
Legalábbis 2 haverom is igazolni tudja!
Kérdés ,hogy miért nem!
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Tegnap 64 fõvel, ha így engedte volna a gép a kvalifikációt, a 8. helyen lehettünk volna a németek elõtt, akik pedig 3000-en regisztráltak már 😊 Szóval érdemes részt vennünk. Platform nem számít, PC, X360, PS3, mindegyik beleszámít!
Köszi, üdv: illegalfreq
Jó game lett!
ram : 8GB
Videó kari : Radeon 6850 -1GB
Kb így néz ki!
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Majd még faragják ezt, oszt még jobb lesz <#alien>#alien>
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Nekem simán bejön a game, eddig csa SP-vel toltam. A fegyverhangok meg rohadtul bejönnek, max hangerõvel nyomtaom.
MP se lehet szar, mert a videók alapján nekem az is tetszett.
Én nem bántam meg a vételt.
Single csak egy dolog, ettõl multiban még lehet fun.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nekem speciel jobban tetszik, mint a BF3. Nincsenek benne ilyen fal mögötti meghalások és kevesebb a trágya csilli-villi szar, ami csak arra jó, hogy ne lásd az ellenfelet. Meg nálam még jobban is fut ez.
De ez az én véleményem.
Mert azt csak eredetivel lehet vagy nem?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Egyre gyakrabb, hogy hónapokba telik, mire játszhatóvá tesznek egy kiadott game-t, amikorra meg már senkit sem érdekel. Döbbenet szerintem.
Vegyenek példát a Lucasarts-ról, na ott nem ilyen a Quality Assurance! Fél évvel a játék után 1 patch, v1.01 és az az utolsó, és valami apróságot javít.
Konkrétan: ebben a Warfighter-ben az, hogy elõreszaladsz, és amiatt lebénul a script, lefagynak a társaid és megáll a játékmenet, csak Restart-al tudod újrakezdeni a pályarészt és ezúttal kivárod, hogy a többiek menjenek elöl, ez KÉSZ RÖHEJ!!! Ilyen béne tesztelés nem létezik, hogy ezt nem vették észre.
Tehát 1., vagy nyomorék tesztelõik vannak, vagy nincsenek is épeszû tesztelõik, vagy 2., tudták es "majd megpatcheljük" a hozzáállás.
Ekkora szarvashibákkal hogy lehet gyárba küldeni a DVD-t? Olyan mint egy autó, ami újonnan szétesik, ezért miután megvetted, nem élvezed, hanem 1 hétre elõször beadod a szervízbe, hogy "megjavítsák", pontosabban egyáltalán használhatóvá tegyék.
Konzolcenter.hu tesztje jól fogalmaz: pénzlehúzás!
...oszt elájultam. (rossz értelemben)
Sok embernek így neked is tökjó minden, sok máésnak meg nem..
Érthetetlen..
Te konfigod milyen?
Mercedes-Benz®
Parasite Eve 2, best game EVER!
Érdekes másnál milyen problémák jönnek elõ!
Olyan kérdésem van, hogy a dice termékektõl már megszokható ezesetben a moh exe hibát észlelt ezért leállt problémára valakinek van egyébb ötlete a lentieken túl?
A BF3-nál megszokott, bevált dolgokat még végig csináltam, de nem segített.
A kifagyás általában másodpercre pontosan mindíg ugyanannyi idõ után lép be.
Amiket már megcsináltam:
Telepítés javítása.
PB frissítés.
VGA driver frissítés, és csere régebbire. (nvidia GTX570OC)
Egyébb háttérben futó progik lekapcsolása.
Játékon belüli beállítások álítgatása.
Elõre is köszönöm.
Mercedes-Benz®
Ez vmi crackes vacakság?
utána az nvidia driver és 3d beállitások...
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
És eddig 5-ször fagyott ki... ha nem eredeti szted csodálkoznék?
Eredeti játékot beraktam elakarom inditani a telepités és azt irja ki hogy ideiglenesen nem elérhetõ az aktiválás.Tudna valaki segiteni?
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Parasite Eve 2, best game EVER!
Összegányolt, átgondolatlan, idõben lemaradt mû. Azonnal 2 patch, jellemzõ.
Nem tudom merre tart a játékipar, de ez elszomorító.
10€-t megér, többet nem.