Medal of Honor: Warfighter

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az LE (limited edition) mellé jár a fém dísz doboz, nem ? 😊 Én is kaptam annó a BF3 limitedemhez.

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Elsõ nekifutásra eddig jutottam :

Nekem eddig bejön a játék (kövezzetek me 😄), összesen kétszer csinált érdekes dolgot - egyszer lerakta magát tálcára és bejött az origin bejelentkezõ képernyõje (ezen könnyen túl tudtam tenni magam mert a tálcáról egy kattintással vissza tudtam hozni a játékot), a másik alkalomal pedig a játék teljesen megállt az egyik átvezetõ videó kezdeténél olyan 4 másodpercre (erre az idõre a játék el is tûnt és az asztalon találtam magam, majd 4 másodperc után újra magától visszatért a játék a képernyõre és folytatódott minden ott ahol abbamaradt 😄). Az autós rész nekem nagyon bejött (tudom, hogy sokaknak herótjuk van tõle de nekem valamiért nagyon feküdt az a rész. Szinte játékteremben éretem magam arra a 3 percre 😄) Tehát az eddig látottak alapján én 10-bõl legalább 7 pontot azért adnék rá, a rövid és gyenge sztori és a sok helyen indokolatlanul ronda grafika miatt kb. 3 pontot vonnék le . Ilyen grafikai beállításokat használva ne legyen már kiábrándítóan ronda a terület :

A töltési idõ is nagyon barátságos (nem kell perceket várni) viszont azt észre vettem, hogy ha a játékból vissza akarok lépni a fõmenübe akkor az legalább kétszer annyi ideig tart mint pálya betöltése (LoooL) .

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

mascarun
Na megjött a pakkom! 😊
Ennek mi értelme van hogy megkapom szép tokkal a játékot és adnak hozzá külön egy üres fémtokot? Elõször hirtelen azt hittem hogy tévedésbõl kettõt postáztak.

Érdekesek a problémáitok. Én feltelepítettem és azóta is tökéletesen megy ( na jó... custom szervereknél a kliens végtelen ciklusba vágja magát és megáll, de ha szervertváltok, minden baba. Szóval hardver problémába egyáltalán nem ütköztem még ( ha már a bf is fullon megy ), software oldalt meg majd patchelik szépen.

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Akármikor idenézek,csak a fikázás megy.Miért nem játszatok mással,ha nem tetszik?BF3 kifagy?
A megjelenés napjától játszom,,egyszer se fagyott ki.
DarkSector
Oks, mert ha a menüben szaggat és akad a hang akkor Vsync off, a játékban is meg a vga driverben is.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Majd megnézem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Szerintem az elsõ 5 percben minden petárdát ellõttek, és utána csak közép.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Oks de nálam megy mind2-õ. 😊

Nálad nincs bekapcsolva a vsync?

Prince23
A Motorcsonakos rész azért odabasz 😄

Shep
Ha csak a frostbiteos játékokkal van ilyen gond a gépen akkor bizony az a motor hibája, most hogy mi nem tetszik neki nem tudom, nem is érdekel de valami nem klappol-

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
"de egyenlõre nem érzem úhgy, hogy megér nekem ez a játék még plussz munkát."

A játék tuti nem ér meg, max az hogy pénzed benne fekszik és nem tudod használni.
szerintem ghost-old le, mert utána 10perc alatt visszaállíthatod mert nem biztos hogy a rendszer a baj és ne kelljen ujra beállitani mindent...szerintem.

De ha nem kell sokmindent beállítani tedd újra, de ne EZ MIATT.

Nekem azért szimpibb a ghost-olás, mert ujrarakni úgy hogy nem is biztos hogy jobb lesz sok meló.

Mindig feltenni a programokat meg frissítééseket, meg belõni a könyvjelzõket meg ilyenek...úh.

w126
Várok még egy kicsit, hátha jön még valami patch.
Ghostolni nem szoktam, simán újravágom a rendszert oszt meglátjuk, de egyenlõre nem érzem úhgy, hogy megér nekem ez a játék még plussz munkát.
Csalódás.

Mercedes-Benz®

DarkSector
Akkor komolyan nem tudok mit mondani, win7-en mennie kéne.
Hát van még 1 tippem, ha van idõd.

Ghostold le a rendszert.
Rakj fel kíváncsiságból vagy újra az eredeti win7-edet vagy tölts le egy x64-et.
És próbáld meg a szüz rendszerrel, ha ott nem megy akkor nyugodtan szólhatsz a support-nak...mert találkoztam már sokszor havernál hogy látszólag minden ok, holott a rendszer újrarakással tudott csak késõbb pár dolgot megcsinálni ami addig nem ment valamiért.
Metro 2033-al volt pont egy ilyen eset.

w126
Legális Win7 Ultimat 32Bit.

Furi bizony, kivagyok idegileg már.
Mégha nem nyomnám 3-4 másik olyan játékkal ami igencsak kéri a teljesítményt,+bf3...
De játszom, és azok szószerint akadás mentesek, és hibátlanul futnak....
Egyszuerûen nem értem.

Mercedes-Benz®

DarkSector
Furi a dolog.
Oprendszer?

DarkSector
Az szerintem nem a motor hibája. 😄

giornalista
akármikor csatlakoznék egy szerverhez Battlelogban, "An error was reported from EA Online" címszó alatt azonnal kidob.

a játékban böngészve viszont tudok szerverekhez csatlakozni és játszani is...
Shep
Ez a frostbite egy nagy szar, ugyanúgy kifagy ez is idõrõl idõre, mint a BF3 csak legalább itt a hang nem akad, meg késik, csak töltés közbeni videoknál szaggat be néha.

Prince23
Néztél más eredeti játékot is, hogy kifagy e

Krisztiam
hát már a medal of honor sem a régi.. emlékszem a régi részek milyen jók voltak..

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

w126
Együtt vettük meg😞

Configom:

Intel 775 E8400 3500Mhz.
Mem: Geil 4Gb 1066
Alaplap Gigabyte X38DQ6
VGA: Nvidia GTX570OC
Hang: USB 7.1

Minden driver frissítettem, mindbõl próbáltam régebbit.
Telepítést javítottam, Vettem vissza a cpu és a mem teljesítménybõl és húzva is próbáltam.
Hig, és low graffot is probáltam, hangbol 2.0-tól 7.1-ig.
Vinyó pucolva, minden feltételezhetõ zavaró törõlve még regisztribõl is, antyvirus törölve.
Felbontás próbálva 800x600-tól 1920x1080-ig.

És semmire érdemben nem reagál, ugyanúgy kb ugyanannyi idõ után beragadó hangal álló képpel kifagy.
BF3-at ultrán tolom, akár 2-3 órán át szünet nélkül, és mégcsak pillanatnyi kifagyás sincs, pedig az némileg nagyobb elvárással bír a gép felé........
Mostmeg kiadnak egy 0 graffos gémet, ugyanazzal a motorral, és nem tudok gémelni?
BF3, crysis, tier1, és sorolhatnám, vígan megy, ez a finoman szólva is visszafogott graffos gém meg lefagy 8 percenként?

Há mi a kukim ez?

Mercedes-Benz®

PB frissítés - PBSetup (PB frissítõ segédprogram) talán segít a bajon .

tejes
Sziasztok, elkezdek egy multit és kidob punkbuster-re hívatkozva! Miért lehet, ha valaki megmondaná, annak örülnék!

Nah megvan. A logitech setpoint-ba kellett állítanom a görgõt "harmadik gombra". Mûködik.

A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.

Krisztiam
nekem flt van és semmi baja, nem fagy..

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Krisztiam
hallod egér jobb gombját lenyomva kell tartani és úgy kell a görgõvel kattintani..

DarkSector
Az akkor komoly.

Vádá
Origi , nekem semmi bajom neki meg kifagy.

Voodoo

A görgõ nem nyert. Kiosztva alapból a 7-es gombra van de nem hiába, mert nem jön elõ. FLT verzió.

A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.

DarkSector
FLT werza vagy origi?

w126
Ez egy kalap fos ez a játék, 2napja dolgozom azon, hogy ne faggyon ki, elég "high" a konfigom, megvoltak a frissítések is, és egy mapot nem tudok végig csinálni.

Mercedes-Benz®

Senki, de annyit csak megér a játék?
Kedves dark? Megér 2 k-t vagy inkább 8 üveg minõségi sör?
Krisztiam
nyomd meg az egér görgõjét..

Valaki nem tudja, hogy a játék elején a tanuló résznél miért nem tudom használni a távcsõvet a táblák lelõvésénél?

DarkSector
18 majdnem nekem.

Prince23
16 GB

SgtChris
Mennyi ez a game, ha fel van telepítve? Merthogy maga a cucc majd 16GB? Feltelepítve van 30??? Vegyek miatta új vinyót? :-)

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

palinho96
ja jól van 😉

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

DarkSector
Úgy gondolja szerintem hogy ha 2k lenne vagy lesz az ára, akkor abban az esetben. D

palinho96
mert kiadja el 2k-ba? 😮 XD

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

DarkSector
4/4....

<#phone><#nezze><#zavart1><#zavart1>
2k-ért se vennéd meg? :-(
scomcomputers
B+ majdnem megvettem ma 5k-ért de szerencsére a haverom megvette és lebeszélt róla ,aszongya: meg ne vedd b+, neked adom én ezt a sz@rt,ennek tényleg ilyen rossz a multija...
<#fejvakaras><#zavart1>

* Scomcomputers the future of computing!*

4/100?
DarkSector
Az eredeti támogatja, de a warez azt írták win8-on nem indul el.

a win 8-at támogatja, a win 8 - crossfire kombóval van baja.

DarkSector
Az én értékelésem:

4/BF3

Köszi

Alaplap:AsusP8p67Pro,Cpu:i7-2600k,Ram:CORSAIR 8192MB Vengeance X2.Vga:Asus GTX780 DCII OC

Blekk Síp
Értem, köszi. Csak kíváncsi voltam van e rá vmi megoldás, illetve más is járt e így. Ritkán játszom, úgyhogy ez a dolog számomra sokadlagos. 😄

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM