Medal of Honor: Warfighter
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#duhos2>#duhos2>
* Scomcomputers the future of computing!*
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Megnéztem feladatkezelõben nem fagy le a játék de bent nem tudok semmit csinálni... van erre valami megoldás ?
A gépemnek elég kell lennie mert telepítéskor minden zöld volt!
Bocs a hisztiért..!<#oooo>#oooo>
You canʹt launch the game from this software or device
Please check that you fulfil all of these requirements:
x Windows Vista or later
✓ Compatible 32-bit (not 64-bit) Web Browser
elméletileg az a baja hogy vista vagy annál újabb rendszer legyen a gépen de win 7 van fent és a bf3 szépen fut valakinek valami ötlet ?
Elõre is köszönöm a válaszokat
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
De multiplayer abban is van. :)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ki is próbálom a multit de ahogy látom mai napig nem sikeres. :DD
Volt korábban gondom, hogy a sniper-el nem találtam el a messzi embereket.
Tanácsotokat kipróbáltam, mûködött !!
Köszi a segítséget
Közben újabb probléma lépett fel. :-(
Miután megmentettük a kapitányt a következõ pályán a gép kilép a játékból Directx error címszóval. Frissitettem a videokártyát, a directx-t, újratelepítettem a játékot... a probléma még mindig fen áll
ezt írja ki:
Directx Function "Dxrenderer:: map" failed with E_OUTOFMEMORY: Ran out of memory. GPU: ATI RADEON HD 5800 series," Driver 13.4 (12.104-130328a-159787C-ATI) Free virtual memory 2835044kb/4194176kb. Total resource memory:0 kb. Make sure you have a supported graphics card with atleast 512Mb.
érdekes, mert 1GB ATI RADEON 5850 kártyám van, minden más játékkal mûködik.
Ti találkoztatok már ilyen problémával??
Miután megmentettük a kapitányt a következõ pályán a gép kilép a játékból Directx error címszóval. Frissitettem a videokártyát, a directx-t, újratelepítettem a játékot... a probléma még mindig fen áll
ezt írja ki:
Directx Function "Dxrenderer:: map" failed with E_OUTOFMEMORY: Ran out of memory. GPU: ATI RADEON HD 5800 series," Driver 13.4 (12.104-130328a-159787C-ATI) Free virtual memory 2835044kb/4194176kb. Total resource memory:0 kb. Make sure you have a supported graphics card with atleast 512Mb.
érdekes, mert 1GB ATI RADEON 5850 kártyám van, minden más játékkal mûködik.
Ti találkoztatok már ilyen problémával??
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Ozimak
kihúztam a gamepadot ill a Bluetooth vevõjét és így sem mûkszik. Még megprobálom a beállításoknál ha nem megy ki... a kukába!!! :-(
Lehet valami nem jól van a beállításokban.
Tökre idegesít a dolog megveszem erre nem mûködik! +néztem a Youtube.com-n róla videot ott kiugrik és a fegyvert egyenesen tartja. Nekem, kiugrik befordítja a töltényszámláló és a célpontok is eltûnnek... Mi lehet a baj! Már frissitettem Originen keresztül, ill megnéztem hogy jól van-e telepítve. Elfogadta a kódokat meg minden...
Feltelepítem megy minden rendesen csak az elsõ pályán, mikor kiugrik az emberem a csónakból a parton, a fegyvert befordítja és nem lehet lõni vele! Mi lehet a probléma? Patch kell hozzá?
most felújítás van, de utána megpróbálom.
Köszi srácok
Van íve a lövedéknek! Kicsit tarts fölé és nézd meg ,hogy repül a lövedék próbáld így!
Nem tudom mi lehet a baj, nekem olyan mintha mindig eltalálnám, de nem szedi le.
Azaz ott kettõ van, aki a torony tetején van azt már sikerült likvidálnom,de az alsó teraszon lévõt még nem. A felsõt, amúgy a helikopter is leszedi, nekem csak az alsóval kéne foglalkoznom, de nem megy.
Ezért hagytam abba ezt a játékot 3 hónapja, mert meguntam, most vettem elõ újra megint, de így nem sok értelme van.
Kicsit megakadtam a játékkal és rögtön az "elején".
Ugye a játék úgy kezdõdik, hogy csónakkal megközelítünk egy várost, ahol rögtön összeütközésünk lesz.
Ezen túl menve, van olyan rész is amikor, ilyen kis 4 kerekû dront küldünk, be egy sötét helyre, ahol van néhány ellenséges katona.
Még ezen túl is van egy olyan rész, amikor sniper vagyok és egy bajtárs mondja nekem hogy merre vannak az ellenségek akiket le kell szedni.
Na itt a tetõn a jobbra a legtávolabbi két embert nem tudom leszedni a teraszon, mert nagyon messze vannak.
Ezeket hogy kell leszednem. vagy csak rosszul célzok?
Köszi
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
Mercedes-Benz®
Azért írok ide, mert nem találtam külön topikot neki:
Sima Medal of Honor-rel (ami 2010-ban jelent meg) szeretnék multiban játszani, de ha csatlakozom egy szerverre, akkor csak szürke képernyõt és pár ikont látok, és úgy csinál, mintha 100-as egér sens-el forognék. Nem tudjátok véletlenül ez miért lehet?
Segítséget elõre is köszönöm!
ezt jatszom neha meg a Red orchestra 2-ot... az RO2 siman megy, ping is rendben
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3