Shameless (US)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

stargatelost
Úgy látszik, lehúzós évad lesz :O

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

ReszegKoldus

<#sir>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ForzaInter
Frank-et mindenki szereti, mert szerethetően, és viccesen rohadék.:D

Yo, Bitch!

Szolnokboy1
"valamint Frank is azt mondta, hogy Karen nem hibás"
jaaa, hát ha Frank azt mondta... :D
"1. évadban konkrétan Lip és Sheila is Eddie ellen fordult"
Shiela mindig is elfogult volt a lánya iránt, és sokszor azt sem vette észre, ami az orra előtt zajlott, egészen a videóig, amin szintén gyorsan túltette magát.
"Karen sír, Lip meg vigasztalja, hogy az apák mind faszkalapok."
Ha jól emlékszem, Lip már az első évadban is totál bele volt zúgva Karenbe. Másrészt Lip nyilván azért mondta, amit mondott, mert az ő apja egy faszkalap. Ettől még Karen nem lesz kevésbé hibás.
"Szóval mindebből nagyon erősen is érződik, hogy a készítők valóban azt akarták sugallni, hogy Eddie volt a hibás, és Karen az áldozat."
Ne keverd össze azt, amit az írók akarnak sugallni vagy amit a karakterek bizonyos alapokra építkezve gondolnak más karakterekről (lásd fentebb).

Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.

ReszegKoldus
Én kedveltem Karent (nem a személyiségét) és Franket is bírom :D

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

DantszEE
Akkor szerintem olvasgass körbe a neten, vagy akár itt a témában is. Meglepően sokan kedvelték Karent.:D

Egyébként az 1. évadban konkrétan Lip és Sheila is Eddie ellen fordult, valamint Frank is azt mondta, hogy Karen nem hibás.
Valamint ezt az egész "Daddyzgirl" dolgot követően volt egy jelenet, amikor Lip és Karen naplementében a tetőn ülnek. Karen sír, Lip meg vigasztalja, hogy az apák mind faszkalapok.
Szóval mindebből nagyon erősen is érződik, hogy a készítők valóban azt akarták sugallni, hogy Eddie volt a hibás, és Karen az áldozat.

Persze, szerencsére a 2. évadban hamar Karen ellen fordult mindenki.

Szolnokboy1
A Gallagher kölyköknek mi volt a bűne, hogy Frank folyamatosan kihasználja őket? Semmi. Ilyen az élet. Eddie is a családja és a környezete áldozata lett, megesik. Én egyáltalán nem érzékeltem azt, hogy Karent sajnálni kellene. Frank után a sorozat 2. legrohadékabb karaktere, kétlem, hogy bármelyik jóhiszemű néző valamikor is szimpatizált volna vele.

DantszEE
Nem rég elkezdtem nézni a sorozatot az elejéről, és valamin még mindig fent vagyok akadva.
Még pedig Eddie Jacksonon (Sheila exférje, Karen apja). Számomra ő egy brutál nagy kakukktojás.

Méghozzá azért, mert nem tudom eldönteni, a készítők mit gondoltak valójában arról a karakterről. Az egész sorozatban senki sem szerette, nonstop sz*rrá lett alázva, elég durván, még a halála után is. És folyton úgy lettek beállítva a dolgok, hogy Karent KELL sajnálni.
De kérdem én... Mi is volt Eddie bűne? Az, hogy egyszer lekurvázta Karent? Vagy az, hogy elüldözte Lipet és Iant, akiket leszopott a lánya?
Bárhogy nézem, Karen tény szerűen egy kurva, méghozzá diplomásan.

Szóval én ezt nem értem.

Hát szerintem a Frank + rákos doktorcsaj pár nagyon adta.

Jó évad volt ez.
DantszEE
Valóban sajnálatos, hogy azt hiszik, a karakterek önmagukban el tudnak vinni a hátukon 1-1 történet szálat. Pedig ez nem így van. Minimum egy ütős duó kell egy jó sztori darabkához. Ez az idei adagban főleg a Mickey+Ian, Carl+Frank valamint Svetlana+Akárki párosítás volt.

Lip és Fiona egyaránt nagyon gyenge cselekményt húzott maga után.

ForzaInter
Remélem Mickey benne lesz a 6 évadban is, valami olyat írnak hogy neki arra nincs szerződése. Az évadzáró most nem volt nagy szám, de az évad az megint csak kurva jó volt. Ami idén talán gyenge volt az Fiona szála, meg annyira nem tetszett, hogy a tesók így eltávolodtak egymástól. Legjobb az még mindig Frank, ő soha nem okoz csalódást.:D

Yo, Bitch!

Most én is bízok :D Nagyon jó évad volt, bár kicsit a finálétól többet vártam, utóbbi pár rész elég magasra tette nálam a lécet. Viszont a stáblistás jelenetek, főleg az első hatalmas volt. Mickey meg Ian szála meg az egyik legjobb volt végig, nem vagyok oda a szerelmi szálakért sose, de itt nagyon jó volt. Mickeyt amennyire utáltam első évadokban, úgy lett a kedvencem.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"

ReszegKoldus
ááá még 9 hónap :(
megint nem mutattak holttestet, így bízom a csodában :D

cobol
Nagyon jó volt ez a rész is.Az a békítő dugás <#vigyor2>

Basszus még jó, hogy beírtam, hamar kinyomtam :D Pedig kezdtem örülni már :D Debbies rész pedig szerintem tuti úgy lesz ahogy írod, vagy pedig kamu terhesség féleség. Remélem nem lesz a következő évadban állandó szereplő Monica, viszont a doki csaj maradhatna jövőre is. Várom a finálét már, aztán basszus megint 1 évet várhatunk... :/

ForzaInter
ja, fiona szála idén nem nagyon vezet sehova. de emmy rossumot mindig jó nézni:D

carl-t kár, hogy már jegelik erre az évadra, megnéztem volna mit csinál a javítóban:D de gondolom azért nem szerepel az utolsó részekben, hogy majd a következő évadban még nagyobbat üssön a visszatérése mikor kiszabadul.. gondolom ő lesz majd south side legnagyobb gengsztere:D

Yo, Bitch!

DantszEE
Én meg azt remélem, hogy Fiona szálából még ki lesz hozva valami értelmes. Mert amit ebben az évadban alkotott, az nem hogy unalmas, de egyenesen irritáló volt. Ide-oda csapongott 3 csávó között, és közben mártír, szomorú fejet vágott. Szegény...

ReszegKoldus
Jajj, én örültem, hogy nem halt meg, de attól félek az évadzáróban meg ki fog derülni, hogy Debbie terhes...

DantszEE
Nem halt meg az a bizonyos "idegesítő karakter". Nézd meg az utsó jelenetet stáblista alatt.:P
(Én speciel örülök, nagy színfolt az illető, kell ő ide nagyon is.)

Érte én is oda vagyok :D

Végre meghalt egy idegesítő karakter, már tökre örültem, erre megint megjelenik Monica... Viszont Mickey valami istentelen király :D

ReszegKoldus
Fél évet vártam Bojana szereplésére, mentsék már meg valahogy :D

ForzaInter
carl már nem is fog szerepelni az évadban?:(

Yo, Bitch!

fúúakrvastenit remélem Mickey kitépi a lábát ennek a büdös ribancnak :D ..eddig csak idegesítő volt..de most.ez rohadtul aljas volt
ReszegKoldus
Már épp kezdtem volna megszokni, hogy nem idegesít egyik karakter sem :)

ForzaInter
úristen milyenek lesznek majd a javítós jelenetek:D:D

Yo, Bitch!

ReszegKoldus
legjobb volt közben az ügyvéd reakciója :D

Szolnokboy1
újabb morális mélyponthoz érkezett a sorozat, amikor Sammi magyarázta a 13 éves csökkent értelmű Chuckie-nak, hogy hogyan kell kiverni egy felnőtt férfi farkát. És még meg is tanítja neki. :D minden más sorozatban/filmben/kontextusban ez felháborító lenne, de a Shameless-ben ez is viccesnek hat. :D

Az 5x09 megint csak kurva jó rész lett. Csak úgy röpködtek most az aranyköpések, kellett ez a kicsit lazább rész a sok dráma közé.

a RAPEWALKER :DDDD
KEv akkora isten hogy az nem igaz :DDDD
DantszEE
Az a benyögés pláne ütött úgy, hogy a VÉRSZERINTI öccse meg fekete.:DD

ForzaInter
Baromi jó rész volt ez is. Hihetetlen hogy még az 5 évadban is milyen kurva jó sztorikat, és szövegeket írnak az írók a karaktereknek, remélem még vagy 5 évig nem lesz vége a sorozatnak, szinte minden évad egyre jobb. Carl "Don't shoot, i'm white" beszólása mindent vitt.:D:D

Yo, Bitch!

DantszEE
Mint az epizód végi kocsmás koccintós jelenet is mutatta, az egy tökéletes szimbóluma volt Franknek a folyton maga után húzó becsípett farokkal.:DD

Az a patkány zseniális volt .DDDDDD
Ezzel már tököm ki van nekem is.
Miért érdemelne Fiona jobbat? Mikor összeállt valami rendes csávóval annak rövid időn belül elkúrta az egész életét jól látja a mostani főnöke a helyzetet.
ReszegKoldus
Kár, pedig ilyenekre, hogy pofánverik párszor, nyugodtan visszahozhatnák néha. :D

ForzaInter
Steve/Jimmy/Jack:D már nem igen fog többet szerepelni sztem.

Yo, Bitch!

DantszEE
Sajna Steve visszahozása valóban egy jó nagy luft volt. Amennyire felvezették, hát... Még csak pukkanni se pukkant.
Az pláne gáz volt, hogy random kinevezték szir-szar embernek, és MÁR MEGINT Fionát fényezik meg védik. "Jobbat érdemelsz." LOL.:DDD

Én most speciel Carlban reménykedek nagyon, hogy kicsit felíveli a showt.

Mickey meg Ian kurva jól játsszák a szerepüket, első évadokban utáltam Mickeyt de azóta nagy kedvenc lett. Viszont se a Steve száll, se Frank lányának ( nem jut eszembe neve :D ) megkattanása se tetszik, valami újat ki találhatnának már. Ettől függetlenül még mindig talán a legjobb futó sorozatnak tartom.

ForzaInter
Svetlana beköltözhetne hozzám is:D:D

Yo, Bitch!

Ne adjál hálát érte a szereplők mindent megtesznek azért, hogy szar legyen az életük élükön Fionával, max Lip nem halad most egyedül a csőd felé, de ami késik ugye...
A Breaking Bad-del megosztva foglalhatja el az első helyet nálam a Shameless, a best sorozat ever kategóriában. Hálát adok az égieknek, hogy nem velünk történik annyi szarság, mint a szereplőkkel...

ForzaInter
Ez a rész zseniális volt, 10/10y

Yo, Bitch!

ReszegKoldus
Na ez az, vagy le kellett volna lépniük már rég, mint az eredetiben, vagy nem tudom, de egy hosszú boldog párkapcsolat rohadtul nem illik ebbe a sorozatba (ami történt az beleillik csak értelme nem nagyon van és tavaly már eljátszották szinte ugyanezt a poharasfőnökkel meg a testvérével, igaz az nem volt házasságtörés)
Tök logikus hogy végig figyelteti Fionát a csajjal, de nem tolná oda a pofáját, csak amikor már kiderült, hogy férjhez ment...

Azért az első jelenet tetszett, azt jó volt látni :D

Mickey-Ian <#eljen>

stargatelost
Na, a mostani részben megmutathatták a készítők, hogy mi céljuk is volt Jimmy visszahozásával. Egy jó büdös semmi. Nulla értelmét látom eddig... Fionát bármi mással is kizökkenthették volna a házasságból... Húzzanak Dubaiba a csajjal, aztán jó napot. De sajnos úgy sem ez lesz.

Mickey- Ian szál viszont tényleg kurva erősre sikerült, le a kalappal valóban.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Mickey és Ian egyszerűen fenomenálisat alakítottak ebben az új részben. Furcsa érzés, de könnyeket csaltak a szemembe azzal az utolsó jelenettel. Le a kalappal ez a show magasan a legszínvonalasabbak közt van. Jóval nagyobb figyelmet érdemelne .
Ezzel a Jimmyvel csak az a baj, hogy a színésznek 0 rosszfiús kisugárzása van így elég hiteltelen. Ugye Fiona egy kedves alapvetően normális értékítéletű csaj akinek viszont sajnos "rossz a vére" így a normális jófiúk mellett nem bír megmaradni, na ezért vicces, hogy pont ilyen Jimmy fejű gyerekért van oda ha szerepe szerint az esete is lenne csak nem lehet elhinni.

Fiona előző pasijának akit a drogos tesójával csalt is vadabb kisugárzása volt, mint neki.
ForzaInter
Én bírom Jimmy-t.:) Van amugy az a mondás, hogy akinek nem látjuk a halálát az nem halott a sorozatokban/filmekben.

Yo, Bitch!

ReszegKoldus
Tábort itt nem tudom találsz-e, de az tény, hogy nekem nagyon nem hiányzott. Ezt én ilyen átlagos sorozatnézős dolognak tartom, hogy van akinek ez a karakter szimpatikus, van akinek meg az. (Az már valószínűleg az én hibám, amit más sorozatoknál is megfigyeltem, hogy akiket én utálok, azokról kiderül utólag, hogy sokan szeretik őket :D)
Én például Karent is bírtam (kivéve, amikor nem), de más meg őt utálhatta.
Vagy még a szomszéd rendőrt is bírtam, aki mostanában már csak ritán tűnik fel :D

stargatelost
Én például nem utálom, de a szerepe ennyi volt, szépen lezárult a sztorija a harmadik évad végén, a készítők nyilatkoztak, hogy off-screen kinyírták, mert már nem tudták felvenni a jelenetet a bérelt a hajón... aztán emiatt gondolom elkezdett körvonalazódni a fejükben később, hogy mivel nem látták a nézők, nem tuti a halála, és talán tudnának még kezdeni valamit a karakterrel mégis, és tessék, negyedik évad utolsó jelenet bamm... teljesen feleslegesen...