Shameless (US)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
<#sir>#sir>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
jaaa, hát ha Frank azt mondta... :D
"1. évadban konkrétan Lip és Sheila is Eddie ellen fordult"
Shiela mindig is elfogult volt a lánya iránt, és sokszor azt sem vette észre, ami az orra előtt zajlott, egészen a videóig, amin szintén gyorsan túltette magát.
"Karen sír, Lip meg vigasztalja, hogy az apák mind faszkalapok."
Ha jól emlékszem, Lip már az első évadban is totál bele volt zúgva Karenbe. Másrészt Lip nyilván azért mondta, amit mondott, mert az ő apja egy faszkalap. Ettől még Karen nem lesz kevésbé hibás.
"Szóval mindebből nagyon erősen is érződik, hogy a készítők valóban azt akarták sugallni, hogy Eddie volt a hibás, és Karen az áldozat."
Ne keverd össze azt, amit az írók akarnak sugallni vagy amit a karakterek bizonyos alapokra építkezve gondolnak más karakterekről (lásd fentebb).
Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Egyébként az 1. évadban konkrétan Lip és Sheila is Eddie ellen fordult, valamint Frank is azt mondta, hogy Karen nem hibás.
Valamint ezt az egész "Daddyzgirl" dolgot követően volt egy jelenet, amikor Lip és Karen naplementében a tetőn ülnek. Karen sír, Lip meg vigasztalja, hogy az apák mind faszkalapok.
Szóval mindebből nagyon erősen is érződik, hogy a készítők valóban azt akarták sugallni, hogy Eddie volt a hibás, és Karen az áldozat.
Persze, szerencsére a 2. évadban hamar Karen ellen fordult mindenki.
Még pedig Eddie Jacksonon (Sheila exférje, Karen apja). Számomra ő egy brutál nagy kakukktojás.
Méghozzá azért, mert nem tudom eldönteni, a készítők mit gondoltak valójában arról a karakterről. Az egész sorozatban senki sem szerette, nonstop sz*rrá lett alázva, elég durván, még a halála után is. És folyton úgy lettek beállítva a dolgok, hogy Karent KELL sajnálni.
De kérdem én... Mi is volt Eddie bűne? Az, hogy egyszer lekurvázta Karent? Vagy az, hogy elüldözte Lipet és Iant, akiket leszopott a lánya?
Bárhogy nézem, Karen tény szerűen egy kurva, méghozzá diplomásan.
Szóval én ezt nem értem.
Jó évad volt ez.
Lip és Fiona egyaránt nagyon gyenge cselekményt húzott maga után.
Yo, Bitch!
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"
carl-t kár, hogy már jegelik erre az évadra, megnéztem volna mit csinál a javítóban:D de gondolom azért nem szerepel az utolsó részekben, hogy majd a következő évadban még nagyobbat üssön a visszatérése mikor kiszabadul.. gondolom ő lesz majd south side legnagyobb gengsztere:D
Yo, Bitch!
(Én speciel örülök, nagy színfolt az illető, kell ő ide nagyon is.)
Végre meghalt egy idegesítő karakter, már tökre örültem, erre megint megjelenik Monica... Viszont Mickey valami istentelen király :D
Yo, Bitch!
Miért érdemelne Fiona jobbat? Mikor összeállt valami rendes csávóval annak rövid időn belül elkúrta az egész életét jól látja a mostani főnöke a helyzetet.
Az pláne gáz volt, hogy random kinevezték szir-szar embernek, és MÁR MEGINT Fionát fényezik meg védik. "Jobbat érdemelsz." LOL.:DDD
Én most speciel Carlban reménykedek nagyon, hogy kicsit felíveli a showt.
Tök logikus hogy végig figyelteti Fionát a csajjal, de nem tolná oda a pofáját, csak amikor már kiderült, hogy férjhez ment...
Azért az első jelenet tetszett, azt jó volt látni :D
Mickey-Ian <#eljen>#eljen>
Mickey- Ian szál viszont tényleg kurva erősre sikerült, le a kalappal valóban.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Fiona előző pasijának akit a drogos tesójával csalt is vadabb kisugárzása volt, mint neki.
Yo, Bitch!
Én például Karent is bírtam (kivéve, amikor nem), de más meg őt utálhatta.
Vagy még a szomszéd rendőrt is bírtam, aki mostanában már csak ritán tűnik fel :D