Egy éve sincs hátra XVI. Benedeknek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gaming is believing.
Gratulálok, most bemutattad, hogy kell higgadt, racionális fejjel érvelni (nem).
Gaming is believing.
Érdekes, a pápában volt annyi gerinc hogy bocsánatot kért Galilei miatt, meg a dalai lámában is, hogy bocsánatot kért az igazságtalan tibeti feudalizmus miatt. A jó vallás nem hibátlan, de fõ ismérve az, hogy jótettekre sarkallja azt aki vallja, õk ketten pedig jó példával jártak elõl. Az ateisták viszont hirtelen amnéziásokká változnak, amikor a történelmi gaztetteikrõl esik szó. Bár a morált eleve relativizálják, szóval lelkiismeret furdalás nélkül tudnak gyûlölni és ölni.
Persze az ateizmus csak részben szervezett vallás, idõrõl idõre feltörnek meg elhalnak az egyes irányzatai (rendszerint csak miután kiirtották a társadalom egy részét), már a francia forradalom óta ez megy. Ugyanúgy vannak szertartásai is egyébként, gyûléseken imádják magukat, kölcsönösen megerõsítik egymást hogy õk az emberiség utolsó reménysége, meg ilyesmi. És persze mindenki más primitív mesékben hívõ hülye.
Az õ áltudományos butaságaik az anyagról, az ember természetérõl, oktatásról, családról, politikáról persze nem primitív mesék. És ha pár millió ember belehal valamelyik kísérletükbe, akkor sem az ateizmus rossz, csak hibáztak akik megpróbálták átültetni a gyakorlatba. De sebaj, mert legközelebb ügyesebbek lesznek. Csak az a bibi, hogy eddig minden egymást követõ kísérletnek exponenciálisan nõtt a halálozási rátája, úgyhogy isten ments hogy megint hatalomra kerüljenek.
Általános relativitáselmélet kézikönyv: http://valek.webs.com/ chatszoba a Freenode-on: #generalrelativity
Ateizmus vallás? Ja, erre annyit tudok mondani, a kurva anyád... Ez az utolsó mentsvára a sötét, lebutult embereknek hogy az ateizmus vallás... Ja baszdemg.. templomunk van meg minden lófasz. Persze közben a Láthatatlan Rózsaszín Unikornishoz imádkozunk!
Takarodj való világot nézni, az való neked.
A vallasi vezetok vagy vallasos de allami vezetok is a politikai nezeteik miatt oltek, nem a vallasi nezeteik miatt. Mar csak azert is, mert a vallasok a szeretetrol szolnak alapvetoen.
Az emberek olnek az erdekeik miatt. Ha vallasosak, ha ateistak, ha akarmilyenek is. Erre probaltam neked ravilagitani, de vannak ketelyeim azzal kapcsolatban, hogy eljut -e hozzad az informacio.
Sztálin a politikai nézetei miatt ölt, mint ahogy Hitler is. Mivel 2 diktatúra pontosabban 2 személyi kultusz NEM FÉR MEG EGYÜTT. Mivel buta vagy leírom: Vallás vs. A vezetõ tisztelete.
Gaming is believing.
ezt mint szimpla kommentelõ mondom
nincsen színvonalmolekula vagy színvonalatom, tehát számomra értelmezhetetlen, hiszen én okos ateista vagyok, nem hiszek mindenféle kitalációkban, mint pl. "színvonal".
Ezt most mint a szerkesztõség vezetõje mondod, vagy csak mint szimpla blogoló?
Elõzõ esetben azt kell mondanom, pokoli alacsony szintre esik a színvonal.
Utóbbi esetben meg azt, hogy azért ennyire nem kell a bevétel miatt megalázkodni....Talán valahogy ki lehet hozni a honlapot az eddigiekbõl is. Ha meg nem, nem ez a honlap lesz az elsõ, ami pénzhiány miatt bezár.
Elõször is azt, hogy ennek mi köze az SG.hu profiljához? Ez inkább a blikk szintje.
De ha már megjelent, akkor miért a tudományos rovatban? Ez max az egyéb kategóriába illik.
Aztán miért érdekeljen bennünket néhány vén pap egymás ellen szõtt intrikája?
Gaming is believing.
Bizonyos értelemben Isten az, mint ahogy téged is õ választott. "Isten az embert a maga képmására teremtette" Csak ne próbáld megszemélyesíteni, emberi alakot vagy bármilyen formát tulajdonítani neki, mert tévútra visz.........
Ha belegondolsz, egy állásra általában nem a nagyfõnök, hanem a HR választ ki. És természetesen nagyon fontos, hogy a fejed milyen mélyen van a kulcsfontosságú emberek valagában.
Valahogy így mûködik ez ama "szent" Vatikánban is.
A vallás egy világnézet, Jézus kb azt mondta, ha a lényegét nézzük, mint Mohamed, Buddha, vagy éppen Marx!
Az egyház/párt aztán a hit mellé egy jelképet, egy könyvet nyomott az emberek egyik kezébe, a másikba meg fegyvert.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
"Az értelem/gondolkozás/két fõ energia találkozásánál jön létre. Az egyik a viszonylag negatív polaritású Szellemenergia/mondjuk a fizikai test/, a másik a viszonylag pozitív polaritású Létfenntartó Életerõ/lélek/" Ennek a kettõnek a találkozása, ütközése kelt, hoz egyfajta minõségû rezgésû gondolatot. A szellemé alacsony a lélek magas, és így megállapodik középen. Belesüppedtünk az anyag/materia/ fogságába, ami húz lefele. A minõség csökken. Bocsesz hangosan gondolkodtam.<#fejvakaras>#fejvakaras>
A vallás csak egy eszköz volt mindig is a tömeg manipulációjára. A célok ugyanazok ma is mint annó voltak. Kicsinyes önös érdekek, mégpedig úgy, hogy nagyívben lesz*rták a tömegek érdekeit.
Amúgy MEGATRON-nak igaza van. Nevetséges, hogy nem lehet úgy vitatkozni ezekrõl a hírekrõl, hogy hülye gyerek módjára a témák gyökerére ne ásnánk. Kit érdekel, hogy kétezer éve mi történt és hogy a középkorban miért ölték egymást az emberek? Ma sem különbek, csak mondjuk nem a hitük, hanem az olaj és a gazdasági érdekeik vezénylik õket (bár elárulok egy titkot: akkor is így volt, maximum a buta emberek tömegei gondolták komolyan, hogy hitbõl harcolnak).
Gaming is believing.
Egyébként a pápát miért más magas rangú papok választják, miért nem isten?
Ha én lennék isten, akkor személyesen jelölném ki azt az embert aki 6 milliárd embernél képvisel engem.
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Narxis: Biztosan így volt, de nem a vallásuk miatt nagyvalószinüséggel.
Gaming is believing.
Gaming is believing.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Én magam nem hiszek a jóslatokban, de örülnék ha ez valóra válna, fölösleges már a pápaság intézménye. Kivéve persze ha azért lesz az utolsó mert jön az atomháború/becsapódik egy meteor, stb.
Vagy izé, az nem tudományos módszer?
<#hehe>#hehe>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Akkor ezek szerint ez informatika, csak valaki eltévesztette a rovatot.