A rabszolgákkal készített termékeket listázza egy honlap

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyébként az ötlet nagyon jó és csak üdvözölni tudom !
Gratuálok ehhez a mélységesen emberséges hozzászóláshoz, ha kicsivel szerencsétlenebb lennél te és azon gondolkodánál a 14-16 órás szalag melletti munkahelyeden, hogy de jó hogy nem kapálni kell a földenek és de jó, hogy a kedves who am i 17 nevû felhasználónak az lcd tvjének a munkabér költségem néhány % csak... aki így gondolkodik mint te azt legszívesebben fél évre odaraknám a szalag mellé melózni, aztán gyárthat ideológiát arra, hogy milyen jó hogy olcsó az lcd tv ...
Azt hiszed, hogy egy lcd árának jelentõs részét adja, a szalag mellett dolgozó melós bére? SZerintem, ha utánagondolsz beláthatod, hogy aligha. Így a normálisabb bérszintek nem eredményeznének ártöbbszörözõdést.
igen érdekes a kérdés.A nézõpontokat kell kicsit átgondolni..1: nyugathoz képest rabszolga? 2: mi a konkrét rabszolgaság. Szóval, nyilván javában a keleti világrészrõl van szó (kína,india), ahol iszonyatosan kevés pénzért dolgoztatják az embereket, és adják az általuk elkészített árut, realative drágán.Nade, ha azt nézzük, hogy azok a munkások, akik egész nap fizikai munkát végeznek, kb 5x annyit keresnek, mintha a földön kapálnának még így is...szóval, van olyan nyugati szemszög, amihez képest még egy itthoni középvezetõ is rabszolga.

Szóval, ha a nagy harc a rabszolgaság ellen keretében elérnék az okosok, hogy a keleti munkások 10x-es bérrel melózzanak...akkor lehetne kis lcd tv-t venni 1 millió forintért.Kíváncsi vagyok, hogy az ötlet gazdáknak van-e vajon, lcd-led tv a háztartásban, számítógép, mikro, sûtõ stb.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

← ElőzőOldal 2 / 2