19
  • finizlik
    #19
    A Torrentreactor vett egy falut :D

    "2007-ben a Pirate Bay-es srácok szerettek volna maguknak egy kis otthont (egy fúrótornyot) szerezni, de a terv nem jött össze. Most, három évvel később a TorrentReactor megvalósította azt, ami PB-nek nem jött össze. Potom 150 ezer dollárért egy falut vettek, külső segítség nélkül."
  • Vamp17
    #18
    Azert erzitek, h hogy probalnak az egesz ugyon fogast talalni! Hiszen akarhogy csurik csavarjak, tudjak h csupan egy tartalomegoszto uzemeltetesenek vadjaval az eletben nem tudjak elitelni a faszit...
  • martincpt
    #17
    Azt se felejtsük el megemlíteni, hogy "furcsa" mód, a cikkben leközölt kép bal alsó sarkában ott egy dobozos üdítő. Valószínűleg, ez egy rejtett reklám amivel az új megaüditő cégét akarja beindítani.
  • vafeN
    #16
    "A TPB működtetői ugyanis idealisták, aki a tevékenységüknek köszönhetően nem tettek szert nyereségre"

    Tudtommal a piratebay az oroszoknál vett egy falut.
  • DjDano
    #15
    Na igen bezárták az oldalt, de arról nem szól a fáma, hogy mi lesz azokkal akik jelentős adatvesztést szenvedtek el, ráadásul a premium fiókok előfizetői is egy csapásra jogfosztottá váltak, függetlenül attól, hogy legális vagy illegális dolgokat osztottak illetve töltöttek e le!
  • Kovász
    #14
    Azért 2006-ban még egyáltalán nem volt olyan nagykutya a youtube, mint most... kb. akkor jelentek meg ezek a videómegosztók (a youtube mellett a maccafé meg ezek)
  • MacropusRufus
    #13
    a gond ott van, hogy más munkáját lopja és neki nem fizet semmit, ua. ő hót gazdag lesz.
    Ez a baj ezzel a dologgal. Mert ha neki kellene mondjuk csak a költségek egy részét fizetni már nem lenne olyan jó biznic ez.
    De hát ez a játék ilyen: 1x fent 1x lent.


  • MacropusRufus
    #12
    lehet nálunk nem. De pl. a Verdák 2. része a jenkiknl 12.99. Ez egy átlagos jenkinek valamivel kevesebb mint 1 órai bére. (számold ki: egy BigMac-ért Manhatanban kb 20 pedrcet dolgoznak. Egy BM nálunk több mint 450 Ft...)
    Ennek fényében ami leírtál elsősorban nem a jenkikre és nem nyugateurópára lesz jellemző. 12.99 amúgy itt is a lemez, csak nem mindegy mennyi idő alatt keresem meg.
    Ezek a piacok meg nem a csóró balkánra vannak kihegyezve. Az ha itt nem veszik senkit nem fog érdekelni. Ott meg veszik. IGaz tőltögetnek is, de arányaiban nem olyan durván mint errefelé, hiszen a bérükhöz képest nem drágák a filmek.
  • adamq01
    #11
    Qrva annyukat, ezeket az embereket kitüntetni kéne nem börtönbe küldeni!!!
  • JL666
    #10
    ha megszüntetik a warezt azzal nem fognak többen moziba járni , meg dvd-d, meg hatezer ft-os blu-ray filmeket venni. És kutya sem fogja megvenni a gyereknek a verdák mintás játékokat sem, mert nem lesznek emiatt olyan népszerűek...
  • Dluinet
    #9
    Szerintem svéd nőket erőszakolt meg többször is, egymás után.
    Ja, az a másik csávó volt.
  • dzsagon
    #8
    ez a csávó egy igazi farok
  • passatgt
    #7
    Attól hogy feltöltik, valahol meg is kell osztani, máshogy nem tudsz rákeresni, és szerintem ilyen nem történt. Lementették, mert le tudták, gondolták valamiremajd jó lesz, nekemez jön le az egészből
  • finizlik
    #6
    Szerintem kapcsolatban áll az Al-kaida-val is, amúgy meg ő pénzelte a 9/11 es támadjukmegaSAJÁTországunkat mókát.

    Igazam van ugye?
  • bunny
    #5
    Mégis hogy a rákba mentenék le a teljes youtube-ot wazze? Esélyed nincs letölteni, olyan eszetlen tempóban mennek fel az anyagok. Eh, ez olyan, mint Saddam vegyi fegyvere. Ja meg pedofil is, és az anyját is verte, valamit állatokat is kínoz.
  • finizlik
    #4
    Meg szerintem pedofil is volt!
  • Cat #3
    Egy ilyen szolgáltatásnak minél több a tartalom annál jobb. Több keresési találat csapódik le náluk, abból többen fizethenek a gyorsított letöltésért.

    Másrészt az ugye tiszta, hogy ha valaki feltölt egy anyagot a youtubera, akkor a Googlenak adja át a jogokat a megjelentetésre. Tehát ha pl. egy általam készített anyagot valaki onnan átment magához, ráadásul azzal pénzt keres, akkor az vastagon csalás.
  • NovaTerra
    #2
    Sehogy. Jöttek azok maguktól. Töltöttek fel, le. Akinek fontos volt, hogy minél gyorsabban, azok fizettek premium tagságért. Elvben jól hangzik, hogy fájlcserélő oldalon megosztom dokumentumaimat, videóimat, fényképeimet az ismerőseimmel, de mindenki tudja, hogy főleg filmeket és programokat oszt meg és tölt le az ember. Egy baj volt a megaupload-dal, hogy túl nagyra nőtte magát, így már nagyon szúrta a kiadók szemét. Torrenten is ugyanez van, csak a mértéke kevesebb az egyes oldalakon, még ha összességében nagyobb is a sok torrent oldal forgalma.
  • passatgt
    #1
    "Az új információk tükrében megdőlne Schmitz azon állítása, hogy a Megaupload pusztán egy olyan platform volt, ahol lehetővé tették az emberek számára a tartalmak csereberéjét. Ehelyett azonban kiderülne, hogy az oldal illegálisan másolt anyagokkal csaltak csapdába a felhasználókat és ráadásul az üzemeltetők e felvételek segítségével még pénzt is akart keresni."

    De mit csináltak a lementett videókkal, hogyan csalták csapdába a felhasználókat?