Origin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pl. a Steam marad a tálcán amikor automatikus indításon van.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Nem hiszem. Más program nem ewzt csinálja? Én semmit nem teszek auto-startra, mert csak lassítja a gépet.

Szabi
vedd ki a pipát az automatikus indítástól :D

"Nulla tenaci invia est via"

Van olyan lehetõség, hogy Windows-al együtt indul az Origin akkor maradjon a tálcán, ne pedig teljes képernyõn jelenjen meg?

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Szerintem a friend only is elég. Nekem ott van.

Prince23
És valóban, köszi

Szabi
a kérdés jó, a megoldás, hogy privátból nyíltá teszed a profilod, legalább amíg elküldöd/fogadod

Prince23
A barát kérõ miért nem mûködik?

Miért? feltõrték a Steam-et, a LIVE-ot - ha igen, ha nem, nem vennénk észre - a PSN-t, a BW oldalát.

Sziasztok!

Tegnap este töltöttem le. 23:00-kor még tömve voltak a szerverek. Aki még nem próbálta az ne hagyja ki. Az egyetemi évek alatt mi ezzel zúztuk a kóterban éjjel-nappal. (régi szép idõk..)

üdv.

\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson

Szerintem mindenki nevében beszélhetek: kösz az infót. ;)
10 éve szerettem volna ezt a játékot.

Szabi
ingyenes a Battlefield 1942 :)

Mardel
Csak nem magyarországról.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Szabi
rengeteg játék és dlc van féláron

Szabi
nekem most könnyedén belépet :(

Fpocok
Mi van az originnal? Nem enged be... azt írja, hogy nem jó a jelszó, mikor jó... és emailt sem küld, hogy emlékeztessen...

Parasite Eve 2, best game EVER!

lostprophet
Persze, hiszen mint mondtam, az alapjátékot észreveszi, azt nem akarja újból letölteni, csak a 2 DLC-t, amik szintén ugyanabban a mappában vannak, tehát nem töröltem õket.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Mikor újratelepíted az Originbe átállítod a telepítés könyvtárat, ahol egyébként tárolod a játékot? Nálam pl. D:/Origin Games/ de az alap a C:/Program Files/

lostprophet
Azt tudja valaki, hogy miért tölti le például a Kingdoms of Amalur mindkét DLC-jét Windows újrarakás után, amikor az alapjátékot nem? Más meghajtón vannak és sosem törlöm õket, hogy ne kelljen megint leszedni és mégis.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

fery02
Akkor most már ismerek egy magyart is. :D

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Ez most szarkazmus? Mert én január óta használom az ME-k végett és gond nélkül megy ,a nem tudom hány éves EA fiókommal.

fery02
Nem, Origin-be egyszeri földi halandók köztudott nem tudnak belépni, csak néhány különleges képességgel rendelkezõ kiválasztott tud.
Magyart például egyet sem ismerek, szóval elég kis csoportról lehet szó tényleg.

Amúgy ebbe az Originbe sikerült már valakinek belépnie, mert én akárhányszor kreáltam egyikkel sem tudtam belépni.
Fpocok
Van egy pár.

Optimus Prime
Back to School Sale
Sok nagy cím 50%-os leárazáson. Másnak is van a listán cím, ami nem akciós áron van?

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Optimus Prime
A Settings-ben az elsõ fülön lehet nyelvet váltani. Semmi se segít? Újraindítás, újra telepíteni nem tudom érdemes-e. De azt ez nem törli a játékokat.
Esetleg nem a Windows területi beállításai vannak elállítódva?

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

fery02
Ugyanaz itt is.

Optimus Prime
Nekem se, pedig elõször bejött. Most csak a töltés animáció megy.

Fpocok
Nekem sem megy.

penge96
Csak nekem van gáz a barátlistával? Senkit nem jelenít meg rajta, pedig a profilomon jelzi õket. Vagy csak az éppen online-okat láthatom?

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"

Optimus Prime
Nem lehet, hogy te is ZA tûzfalat használsz? Valamiért a korábbi verzió egy pár napja úgy döntött nem kérdezi meg pop-upban engedélyezem-e a netet az exe-nek vagy sem. Szimplán blokkolja.

cs1rk3
Eddig a 9.0 bétát használtam reggel frissítette magát azóta nem csatlakozik fel -.-" :DDD

Prince23
Már nem béta?

Optimus Prime

Na akkor ezt délután megnézzük!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Optimus Prime
Úgy látom itt az új 9-es verzió. Javított design, My Games lista, bár a képek lehetnének nagyobb felbontásúak, de végre a sorrend korrekt -> ME 1, 2, 3 és nem 3, 1, 2. Ja, és úgy látom lesz gameplay stats is, mint Steamen.

Köszönöm a segítséget!!
Fpocok
De szerintem ehhez egyszer újra kell raknod a játékot... hogy letöltse megint a telepítõ fileokat.

Fpocok
Beállításoknál van egy olyan, hogy telepítõfileok megtartása, telepítés után. Azokat meg kell tartani, és akkor legközelebb onnan feltelepíti.

Sziasztok!
Van olyan origin beállítás, hogy a megvásárolt játékot lementse a merevlemezre?
Tehát egy gép újratelepítés után ne kelljen megint letölteni a játékot, csak megadni neki az elõzõleg lementett fájl helyét, és onnan egybõl telepítse.
Lassú a netem, és ha minden windows telepítés után le kell töltenem a Battlefield 3-at, az összes DLC-vel együtt, hát az remek lesz.
Ha tudtok ilyen beállítást segítsetek!
Origin chatbõl ki lehet lépni valahogy? Próbáltam láthatatlan módra állítani, de kb. szart se ér ha elindítok egy játékot.

Sziasztok!
Abban kérném segítségetek, hogy akárhol keresem állítom nem tudom a programok platform-ját változtatni, azaz nem pc-re akarok tölteni, hanem xbox-ra és nem tom megváltoztatni a platformom.

Elõre is köszi.
Fpocok
ty

Optimus Prime
OK, szétnéztem EA fórumon is. Elõre betervezett karbantartás van 18-19-én, a pontos helyi idõvel mindig bajom
ME3 és BF3 multi nincs, de a single játékok és más multisok elérhetõk. Clud sincs.

Optimus Prime
Ilyenkor spuri a BSN-re (gyanítom az Originesek nagy része ME3 játékos) ott se jön be semmi csak ez az üzenet:

The site is currently down for maintenance or is experiencing extreme load.
Check back again shortly!

Fpocok
Kapcsolódás sikertelen... nálatok is?

Optimus Prime
Az Origin is beszállt a nyári vásárba. Sajnos kevés címmel, többnyire húzó címek és azoknak is csak a legutolsó részeivel. Ja, és csak 50% off. :(

Origin Loves Summer

Optimus Prime
Jobb címeket nem adtak? Bár nekem a Crysis 2-t leszámítva minden megvan, amit szeretnék. Talán még a BF2142. Bár a DA is jó lenne: Blood Dragon armor az ME2-be! :P

Fpocok
És mi a promo kód? :D