Origin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egyedi kódot kaptak mailben

És nincs valami proxy trükk, amivel lehetne szerezni játékokat? A BC2 nagyon kellene.

Mikor lesz az évforduló?

amerikai originesek kapnak ingyen BC2/DAO/Spore közül választási lehetõséget az 1. éves évfordulóra.

Optimus Prime
Pár klasszikus cím akciós az Origin-en. Dátum és infó nincs meddig, csak több cím 5 euró, mint a Mirror's Edge, BF2 Vietnam, NFS: hot Pursuit, Dragon Age 1, Alice.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Optimus Prime
Aki nem tud belépni Originre vagy más EA fiókot használó játékba: ne ijedjen, nem törték fel vagy törölték az accountját. A hiba az EA-nél van.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

orichalcos
Mivel kiszállok pc világából megválok a accomtól is.

Origin account érdekelne valakit?

Az alábbi játékok vannak rajta:

Mass Effect
Mass Effect 2
Mass Effect 3
Crysis
Crysis Warhead
Crysis 2
Bastion
Battlefield 2142
Battlefield 3
Command&Conquer 3 Tiberium Wars
Command&Conquer 4 Tiberium Twilight
Dead Space
Medal of Honor Limited Edition (2010)
Need for Speed Hot Pursuit
Shank
Shift 2 Unleashed

Nem 40-50ezerre gondoltam, írjatok, megegyezünk. Ha az érdeklõdõ fennt van prohardveren ott is beszélhetünk, ott tudok megbízhatóságot mutatni.

My streams: https://beam.pro/oriic

Optimus Prime
Hát... azért az is valami, hogy lejöttek a fá... azaz idáig is eljutottak.

JethroHUN
lOl Mekkora gáz már az EA.
Ha bannoltak multibõl (pl BF3 mert pistike reportolt, mert állítólag túl pro voltál, tehát biztos csalsz) vagy mert forumon beírtál vmit ami nem tetszett az EAnek (pl az igazat) akkor egyszerûen letiltották az origin accot az összes megvett, kifizetett játékod úgymond elvéve?! Az hogy lehet hogy csak most jöttek erre rá, hogy ilyet baromira nem tehetnek és csak most változtatnak rajta? Érdekes...
Na ennyit a szar originrõl. Olyant csalás védelmet ami blokkolná a hackeket azt persze nem tudnak csinálni...

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Fpocok
Kösz hogy szóltál.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
800 Bioware Points - The item you are purchasing it not eligible for purchase using PayPal. Only credit cards will be accepted as payment methods. We apologise for the inconvenience.

Optimus Prime
A tavaszi vásár úgy látom meghosszabítva március 25-ig. Ugyan azon játékok.
Most vettem észre, hogy a 800 BioWare pont félárom van! Ez böngészõben valamiért nem látszódik, de Origin kliennsbe beírva a "bioware"-t látható, hogy most "csak" 5 euró. Sajna az 1600 pontos nem akciós.

Cseteltem velük, de elutasítottak, így jártam.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Optimus Prime
Akárcsak a Steam esetében itt sincs erre lehetõség - bár egy kérdést a support felé megér. Ez részben a saját védelmedre is van.

Közben elkezdtem külföldi fórumokat böngészni - úgy látszik, nem csak én járok hasonló cipõben -, de nincs megoldás..

Fpocok
Nem.

Sziasztok!

Szerintetek van arra mód, hogy két fiókból egyet hozzak létre? Az egyiken jelentõsebb számú regisztrált játékom van (EA fiók), de amikor a ME3-at telepítettem, akkor hülye fejemmel új Origin azonosítót hoztam létre...

Köszi:
Asp

Optimus Prime

Optimus Prime
Úgy látszik az Origin update-ek nem függnek össze semmivel. Most látom, hogy a Mass Effect 1-2 kapott Cloud támogatást, ellenben a 8.5 kliens patch óta a Mirror's Edge-é eltûnt. A Dead Space 2-é megmaradt. A Crysis-é is eltûnt, bár azt nem volt lehetõségem használni, mert az Originrõl letöltött verzió nem mûködik, mi több egy exe telepítõt tölt le. :S
Az overlay pedig alapból mûködik Mass Effect 1 alatt is. Viszont az eddig is támogatott Dead Space-nél van így egy bug. Vagy a Windows kurzor állandóan látszik a játékbeli kurzor mellett, sajnos teljesen más pozícióban. Ez a hiba a Steamnél is megvan,de ott csak akkor ha használjuk a Shift+Tab-bal az overlayt, itt elég a kis pop-up az overlayrõl.

Optimus Prime
Egy kis változás Gamekapocs hír. Az oldal, ahova a link vezet egyfajta online aktivációs rendszer. Lehet régebbi címeket is elfogad. nekem már nincs, amivel kipróbálnám live chaten minden kisírtam. 😄

fery02
Na, kaptam magyar nyelven üzenetet egy játék tanácsoadótól, akinek az ötlete be is vált, elindul a játék.

Hátha más is hasznát veszi majd ezeknek a lépéseknek:

"1. Hozzon létre egy felhasználói fiókot az Originben használt email címével a pogo.com oldalon.

2. Nyissa meg a profile.ea.com oldalt és lépjen be az Origin felhasználónevével és jelszavával.

3. Kattintson a Személyiség hozzáadása gombra.

4. Adja meg a pogo nevét és a hozzá tartozó jelszót

5. Kattintson a Személyiség hozzáadása gombra. "

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

RelakS
hát ez az, hogy addig volt, engem meg tavaly év végén a nagy leértékelésekkor kezdett érdekelni :S

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Optimus Prime
Volt Crysis 2 úgy tavaly nyárig.

RelakS
én azon morogtam, hogy miért nincs a Steam-en a Crysis 2?

Hát ezért...

Lehet, hogy nem fog érdekelni innentõl a játék? <#idiota>
Nem tudom miért, de valahogy nem szimpatikus az EA saját platformja, pedig anno a Steam is mintha csak Valve játékokat tartalmazott volna...

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Optimus Prime
Hiba a Mátrixban vagy... nem tudom. De én egy ME/ME1 DLC-nek is örülnék.

grebber
Amik már steam-en megvannak szóval szart sem ér😞

C&C 4 és Dead Space 2

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
Miket?

grebber
Valaki tudja mi van most originen?Kaptam 2 új játékot a könyvtáramba!

Next PC upgrade: 2022

fery02
Na, csak meg lett.
Kíváncsi vagyok a fejleményekre. 😊
Köszi mindent!

Optimus Prime
Érdekes. Csináltam képet:
Elsõ lépés, második lépés
Nekem így bejön, de az alábbi linked is jó, ha átállítod USA vagy UK-re az országot, mert ha belépsz és a Beszélj egy játéktanácsadóval-ra klikklesz bejön három lehetõség. E-mail, chat vagy telefon.

fery02
Az a kérdõjel ide visz.
Itt viszont nem látok fent semmi live-os cuccot sem.
Rákerestettem böngészõben is a "live" szóra, hátha én vagyok a vak, de az sem talál semmit.

Optimus Prime
Most jöttem rá, hogy nézem a kérdõjelre kattints és ott a felsõ szürke sávban vagy egy szövegbuborék live chat felirattal. Ha szürke/inaktív, akkor nincs elérhetõ advisor.

fery02
Az egész már ott elbukik, hogy fogaskeréken belül nálam nincsen semmilyen Help vagy Segítség almenü.

Optimus Prime
Nem Origin menüjén belül van. A fogaskerékre klikkelve a menübe a Help ott bejön egy ablak és felül van egy live chat felirat.

fery02
Nem értem ezt a live chat-et. 😄
Nem tudom ez ez lenne-e az.
Ha igen, nem tudom hova tovább.

fery02
Majd holnap, most fáradt vagyok hozzá. Hátha addigra amúgy is írnak annak a srácnak is valami ötletet.
Ha sikerül valami feltétlenül beírom majd a megoldást ide is, meg a játék topikjába is, hátha más valaki is ugyanebbe a problémába fog majd esni valamikor.

Optimus Prime
Live chaten próbáltad õket faggatni? Már ha elég jó vagy angolból, vagy e-mailben, ott van magyar támogatás is.

fery02
Tudom, hogy hova tölti le, de nincs ott.
De mindegy is, ez csak egy kis mellékes a játék nem indulása mellett. 😊

Optimus Prime
Az EADM a régi Origin. Valami nem kóser az EA-nél, hogy ilyet kér vagy rosszul "portolták". A telepítõ fájlokat megtudod nézni. Beállításokban megadhatod, hova töltsön. Megcsekkolhatod ott vagy a játék könyvtárába. Az igazság az, hogy én törlöm kis HDD-im lévén.

fery02
Vettem akciós Medal of Honor Airborne-t, letöltõdik, települ fainul, majd indításnál aszongya, hogy lépjek be EADM-be, hogy megerõsítsem a játék felõli tulajdon jogomat.
Na most ezt nem vágom, minek telepítsek Origin mellé egy másik idióta EA kliens-t?
Mindenesetre más is szopik ezzel a jelenséggel, pont ma vetette fel a kérdést. Azt hiszem várok, hátha érkezik rá valamilyen válasz, mert tényleg nem akarok mindenféle szenny EA szarságot a gépre pakolni.

Mellesleg mondtam Origin-nek, hogy õrizze meg a telepítõ fájlokat, hogy ne kelljen legközelebb megint letölteni 10 GB-ot...szerintetek megõrizte? 😊

lalakov
90%-ban eredeti játékaim vannak fenn. De mivel mindent kipróbálok vásárlás elõtt így mindig lesz fenn nem eredeti játék is. A Steamnek eddig semmi baja nem volt ebbõl. Akkor az Origin még nem kerül fel hozzám, míg biztosabbat nem tudok.
Optimus Prime
Az eredeti EULA-ban benne volt ilyesmi szöveg is, de mikor valaki végig olvasta - pár hónappal az Origin megjelenése után! - az EA valamelyest könnyítettek a dolgokon, az Omnline Pass szükségességén, stb.
Hogy ebbõl mi igaz és mi nem, azt sajnos nem tudjuk. Én emiatt már nem warezkedek, bár nem csak emiatt. De én nem kockáztatom semmit miatt a Steam/Origin gyûjteményem.

lalakov
Azt olvastam valahol, hogy az Origin átnézi a gépemet és ha van fenn warezos játék is akkor nem játszhatok a megvett játékommal sem. Ez igaz?
Optimus Prime
Akkor OK? Manapság sok oldalra lehet Facebookos accounttal, akkor is ha más e-mail címedre van regelve. Én nemrég a LIVE fiókom végett paráztam be, de tudtam resetelni a jelszavam.

JethroHUN
Most értem haza. Megpróbáltam facebookkal belépni, azzal sikerült!!!<#wow1>, de az nem is a hotmail-em, gmail és teljesen más a cím. Lehet léptem már be az ea oldalra fb-vel, kicserélte volna az emailt? lol Kicsit beparáztatott <#buck>

Optimus Prime
Az elsõre jön ki 4 találat, az elsõhöz van avatar, egy katona onyx háttérben, a név: hexhunter. A többi xTHExHUNTERx, TheXHunter08, MLGxThexHunterx

JethroHUN
Amikor új jelszót kérnék, arra az a hiba jön h nincs ilyen email regisztrálva. Nem tudom melyik a fõ EA acc név: HexHUN, H3XHUN, H3X91HUN meg próbálhatod ha gondolod. Vmeik 2õt az battlefieldes név. Nem vagyok hülye<#szomoru1> szándékosan biztos nem jelentkeznék be warez játékkal. De egy accon amint nem 1 eredeti van, csak nem bannolnak.

Optimus Prime
Még egy kérdés: mi az Origin neved vagy a fõ EA neved? Vigyáz, több is van! Ha feltudlak venni és vagy, akkor nem töröltek.

Optimus Prime
OK, elõször is kérj új jelszót. Ha az e-maial címed OK, akkor azzal tudod resetelni. Itt se megy a belépés? Úgy látom Facebookkal is be lehet lépni.
Egyébként ha tört játékkal játszol meg van az esélye az ilyennek. Én ezért nem merek kísérletezni se. Fõleg Steam/Origin címmel. :S

JethroHUN
Na ez a poén, hogy az írja létezik acc ezzel az emailel. De most mit csináljak?! Nincs rá semmi mód h egyáltalán megkérdezzem mi van.