Origin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JethroHUN
Azt nem hinném, ha igen akkor az origin egy spyware... 1x volt elindítva az origin kliens, az Amalur demo letöltésénél és 1xi játszásánál, azóta egyszer sem. Ha pedig kikapcsolt állapotban is scannelei a gépemen a programokat, akkor jóval több törvényt sértettek meg mint én az amalur warezzal. De egyszer sem jelentkeztem be a játékon belüli log rendszerrel, szóval azért érdekes. Ha az eredeti cd kulcsaimat is kibannolta... De ha bannolnak akkor küldeni kellene róla valami üzenet nem? Csak úgy eltûnt az accom, a BF profilom. Megpróbálok újra regelni azzal az emailel, kíváncsi vagyok.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Mármint a demóban meg kellett adnod ea account információd és ha törttel toltad a teljes verziót az automatikusan megtalálta a demóban megadott acc. infódat és ha nem figyeltél simán belépett neked azzal.

Ezt meg EA simán észrevehette és akkor bukta (én bezártam a bejelentkezõ ablakot és még tûzfalban is letiltottam a csatlakozást).

Egyébként imént megnéztem EA oldaláról én simán beléptem, nálam semmi probléma nem volt.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nem lépett be neked Kingdoms of Amalur véletlenül a demóban megadott ea accountodra, mert akkor azért bannoltak.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

JethroHUN
Felmegyek origin weboldal, ea weboldal, sõt battlefield 2/2142/bc2-re is. ÉS ugyan úgy nem tudok bejelentkezni.... kitörölték az accom és kész... anyjukat. Kurvára ne zavarja õket hogy 3 eredeti játék volt rajta, több 500 óra játék idõvel... na ennyit errõl a szarról <#falbav>

JethroHUN
Ha már ennyi origin guru, van mondja már meg valaki mi van ezzel a sz@rral? kep bejelentkeznék, de ezt kapom.

Optimus Prime
Origin Loves Shooters
Crysis, MOH, BF és Bulletstorm címek akciósak, azaz fél áron vannak csütörtök éjfélig.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Optimus Prime
Lehet Originen regelni, ha 2009 vagy újabb játék simán a Redeeam-re klikkelve, ha régebbi vagy Steames akkor azt itt írt linket próbáld. Ha ez se megy, lépj kapcsolatba live chaten az EA-vel. Advisortól függ, de nekem végül sikerült ezen módszerekkel aktiválnom a Dead Space-t, Mass Effect-et, a Crysist és a Warhead-et is.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Amiga
Ugyan, ne ezen múljon már nálad a ME 3... :-)

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Amiga
Illetve az elsõ résznél pont nem tudom, régebbi játékok nem mindegyikét fogadja el (még!) az Origin.

Amiga
Biztosan igen. Ha EA, akkor origin support mindenképpen van hozzá.

Lehet regelni a Steames Mass Effectet originre??? Mert akkor már tolom is át az elsõ részt (2. úgyis only origines!!!) originre. És akkor tényleg egybe lesz a 3 rész egy platformon... Nyami!!

orichalcos
A 3. rész csak originen lesz elérhetõ, steam-en nem. Szóval mindenképp kell majd használni Origint majd.

Egyébként ez is fejlõdik, egyre több kiadó csatlakozik az origin programhoz.

Viszont jelenleg nem konkurenciája a steam-nek, majd talán 3-4 év múlva.

My streams: https://beam.pro/oriic

Optimus Prime
Te hülye vagy! Én regeltem a Steam ME-imet, így egy helyen meglesz mind.
A kiadók épp elég dologgal tudnak "elvenni" tõlem játékot, nem teszek magamnak plusz keresztbe. fõleg ha ME-rõl van szó.

Lunki88
Annyi haszna van talán, hogy kell egy konkurencia a steamnek is. Így talán jobban odafigyelnek majd az emberek igényeire. Másrészt meg sajnálom hogy pl. ME3-al a hülye originjük miatt nem fogok játszani. A játékaim 90%-a steamhez van kötve, na most el ne képzeljék már hogy a steam mellé még az origint is felrakom csak mert kitalálták hogy kell hozzá... Ha steamen is lenne, elõbb utóbb megvettem volna amint olcsóbb lesz, de így inkább dugják fel maguknak.
Optimus Prime
Keep dreamin'...

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Milyen végrehajtás?

Optimus Prime
Nálam OK, de én most attól félek a végrehajtás ezt is elveszi tõlem. Lehetséges?

Amiga
Nálam is ugyanez van, lásd topiknyitó poszt, megint nem tudom elindítani a The Run-t (talán jobb is?). <#idiota>

Hrisskar
Most nem tudom mi van, de nem akar elindulni a program. Egyik napról a másikra. Nagyon lassan tölt be és sikerült akkor kilép.

Csak meg akartam a kollégát nyugtatni, hogy nem veszít sokat.

Optimus Prime
A COD DLC-k se nagy számok, mégis millióan kipengetik érte a 15 dollárt/eurót, mert szeretik a szériát vagy mert hülyék. ez nézõpont kérdése.

Nem olyan nagy valami az a Pinnacle station amúgy sem. Csak egy arénát kapsz.

Átvertek... Én 2500-ért vettem...<#nevetes1>

mert még kiforratlan, majd olyan 5-10 év múlva elérnek erre a szintre õk is 😊

The Matrix has you...

Vagyis elérhetõ. Letölthetõ, használható, de nem lehet rajta vásárolni Steam-mel ellentétben.
Csak annyit az Origin-rõl, h warezolásra kényszerít. Lévén a Mass Effect Pinnacle Station dlc-je csak itt vehetõ meg, azonban az én kis országomban Szerbiában nem elérhetõ az Origin. Ilyenkor most mit tehet az ember?
összességében gondoltam 😊 két éve vagy hogy volt akciós a GTA 4. része, aztán most az összes rész 1-3-ig volt szintén ennyi körül, azt már csak azért is, hogy meglegyen a sorozat 😊
jah, igazad van, kifelejtettem a Gay Tony meg a másik kiegészítõt, azok viszont nem voltak többe 1500-nél, de még így is jóval ár alatt volt, ezek örök érvényû játékok (legalábbis nálam a 4 az 😊 )

The Matrix has you...

Fpocok
Mikor? Mert most utoljára valami 7euró volt az összes. Akkor nem most vetted?

Parasite Eve 2, best game EVER!

tényleg szar a steam..például annyira undorító, hogy 5000 Ft-ért megvettem a teljes GTA sorozatot...egy ilyen játék többet ér....-t valamikor, de most ennyit adtam érte és kész 😊

vannak az örök pesszimisták, akiknek még a szar is ízetlen. egyelõre jól mûködik ez a rendszer, elég régóta nyomják, hogy ne legyen nagyobb panasz rá, ami hiba felböffen azt meg viszonylag hamar javítják, bár ezt többnyire észre sem veszem, mert jól idõzítik az update-et. ha meg nem jól, akkor elmegyek sétálni egyet..azt is kell néha..nem?

The Matrix has you...

Optimus Prime
A Steam elõnye a bõvebb funkció, bár az Originnél is van overlay böngészõvel és chattel. De nincs kiforrott community rész és sajnos a Cloud még nem támogat minden játékot. Az én szerény játék listámból paradox mód ezeket támogatja: Crysis (2007), Mirror's Edge (2009), Dead Space 2 (2010), Shank (2010).

Persze még béta az egész, remélhetõleg fogják pótolni ezen hiányokat.

Jim Morrison
valószínûleg azon kevesek táborát erõsítem akiknek nincsen semmi baja vele 😊 egyszerû, nem zabál sokat és nem szokott szarakodni. Szerintem még jobb is mint a többi... Bár itt ott ugye steam kiforrottabb.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Optimus Prime
Plusz kikapcsolható, de tényleg szemétség, ahogy felhívja a figyelmet az aktuális 75% sale-re.
Az Origin viszont tényleg gyorsabb és biztosabb a letöltés. Olyan címnél, mint az ME ez fontos.

Milyen reklám? Az az aktuális steames akciókra hívja fel a figyelmed, ha nem vetted volna észre...<#nevetes1>Azon kívül meg semmilyen reklám nincs benne.

JethroHUN
Csakhogy vki védje is az Origint, (félre értés ne essék, nem vagyok oda érte, nem lenne a gépemen ha nem kellene rajta keresztül aktiválni pl az ME3.) Az Origin kliens annyiból jobb mint a Steam, h nincs tele reklámmal (még) egyszer volt a gépemen steam, L4Dkor azóta soha nem teszem fel, mert undorító, indításnál azonnal pop-up reklám ablak, játékból kilépésnél szintúgy, 200Mb ramot és folyamatos procit zabál csak a rohadt flash reklámjai miatt.

Optimus Prime
A Windowst kihagytad.
Áh, épp a napokban akartam egy topicokot nyitni, aránylag pozitív nyitással. De látom nincs haszna, értelme; ez meg....

Hegi90
Ahogy a Steam, Microsoft games, Ubisoft launcher, stb stb is.

Meg még ezer+1 program a gépeden.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Facebook is tárol rólad tizengigányi adatot, mégsem pattogsz. 😊 Sõt, az még rosszabb. Mindez arra megy ki, hogy kiismerjék a szokásaid és Neked a számodra megfelelõ reklámokat jelenítsék meg. Rohadt nagy világuralmi erõt jelent, ha tudják, hogy épp hol tartasz a Battlefield 3-ban.. 😄

Ez egy nagy kémprogram! Minden EA-s játékodról gyüjti az információt,legyen az eredeti,vagy sem.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

z0ty4
Nem, nem, nem. A szolgáltatás az jó. NEKIK. Mi meg szopókázunk.

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Amiga
Az Electronic Arts már régebben létrehozta saját platformját, nem is gondoltam volna, hogy az sg-n még nincsen róla topik. Ez a kliens viszont borzalmas. Az egyetlen elõnye a Steam-hez képest egyelõre annyi, hogy a telepítési útvonal módosítható, vagyis az Origin-ben tárolt játékok több meghajtón is lehetnek. De mit ér mindez, ha a szolgáltatás úgy rossz, ahogy van?

Ez lenne a warez elleni harc? Az szívjon, aki az eredetit veszi meg?