Assassin's Creed III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nothing is True, Everything is Permitted
Hiaba nyomkodom az ESC-t vagy a Backspacet nem mukodik a billentyuzet+eger beallitasnal a vissza.
Everything is true, nothing is permitted.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Piros ikszes is lett mindhárom kritérium!
A teázás után már kezdett tetszeni, de még nem vittem végig!
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
[merlinw.org]
Everything is true, nothing is permitted.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Az egyik, ha nem a legjobb CE, amit láttam eddig. A díszdoboz, az artbook nagyon igényes, hadd ne mondjam autentikus. A Connor szobor meg egyenesen zseniális, messze a legjobb, amit CE-ben láttam eddig, fõleg tízezerért, nevetségesen jó üzlet.
A szoborról:
Csak a szobor, bontottan 12k-ba kerül a Holdfényteam boltjában, amazonon is olyan 65-70 Dollár körül mozog - csak a szobor.
Rég volt ilyen jó CE vételem.
Viszont Boston továbbra is szaggat, valaki tudna segíteni? ATI 5850 1 gig. AMD Phenom X4 965, 4 gig ram. Tippe, trükkök?
Köszi elõre is!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
A gépem:AMD FX 6100 3300Mhz,8Gb Ram,ASUS HD7770 1Gb DDR5.Ezen elvileg el kellene menni normálisan,nem?
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Lehet, hogy szekvenciától függ, nekem egy idõ után beadta a hajós konvojt. Az viszont részemrõl igaz, hogy a medveprémmel érdemes kereskedni, hiszen azért kapunk a legtöbbet.
Craftolni nem érdemes. Bear, beaver, deer bundákat kell venni Myriam-túl és felrakni hajóra, St. Augustine-felé. De amúgy itt egy link, h lásd mennyire nem érdemes crafoltni.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Kép Elég nyereséges voltam... <#vigyor>#vigyor>
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
[merlinw.org]
[merlinw.org]
ja és ps3on tolom, nem tudom ez számít valamit...
köszi elõre is
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
gondolom az elsõ 3 szekvencia amolyan tutorialként is szolgált, és Connor sztori most kezdõdik.
Nem igazán lassított felvétel, csak mintha a többiek sokkal gyorsabban reagáltak volna mindenre. Folyton leütöttek, mielõtt nyomtam volna a kill-t. Átsétáltak a füstbombán, ilyesmi...