Assassin's Creed III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Nem, csak áttették más billentyûkre.

[merlinw.org]

CroftManor
Multiban eddig volt olyan lehetõség, hogy meccs közben tudtál váltogatni a képességek között. Ezt most a frissítés által kivették? :/

Nothing is True, Everything is Permitted

Jakuza001
Log bookban masnal mukodik a back gomb ?
Hiaba nyomkodom az ESC-t vagy a Backspacet nem mukodik a billentyuzet+eger beallitasnal a vissza.

Csak én gondolom úgy hogy ez a farkas álca egy kicsit erõs képesség lett? Az elõbb kaptam el egy õrjáratot a használatával, úgy hogy közben észre se vettek. Elsõnek megkéseltem a tiszteket, aztán elbújtam egy bokorba. Közben a többi mafla meg csak nézegette a többi holttestet. Kész röhej volt. Nem elég hogy eddig nem vettek észre a bokrokban, most már láthatatlanul járkálhatunk közöttük és gyilkolhatunk is.

Everything is true, nothing is permitted.

MerlinW
Magyar.

[merlinw.org]

apropó dlc...követi a lokalizálást,vagy angol felirat csak?
Myselor
aha,köszi már vágom😊
MerlinW
Én amiatt húztam a számat, hogy minden szekvenciát külön kell majd megvenni...

[merlinw.org]

Igen. Mondjuk, egy alternatív idõsík, vagy másik dimenzió :Ð

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Myselor
amúgy néztem ezt a launch trailert.mostez valami alternatívája a 3nak?nem akarok hülyeséget mondani de ha jól láttam él az anyja,és õ adja neki oda a hidden bladet,ja meg ugye tök máshogy viselkednek,jól gondolom ugye?😊
Az elején húztam a számat a rohanás miatt! Ahogyan a fõhõsünk, én sem fogtam föl az eseményeket és folytonos szinkronvesztésem volt, mert nem a diktált tempót követtem :Ð
Piros ikszes is lett mindhárom kritérium!
A teázás után már kezdett tetszeni, de még nem vittem végig!

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Nagyon fasza lett 😊

MerlinW
Tessék

Egyébként egész kellemes lett a DLC. Washington király FTW😊

[merlinw.org]

Nem mûködik a linkem a DLC letöltéséhez. Vki tudna küldeni pm-ben egy jó linket?

Everything is true, nothing is permitted.

Voltan
A patch nem ért valami sokat szvsz.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

tommygear
patchtõl vagy mi? hahóóó
tommygear
erre még be is fizetnék, ha nem egy kalap szar konzolport lenne 😞
Voltan
Mellesleg ma megvettem a Freedom editiont 10k-ért a CDGalaxisból.

Az egyik, ha nem a legjobb CE, amit láttam eddig. A díszdoboz, az artbook nagyon igényes, hadd ne mondjam autentikus. A Connor szobor meg egyenesen zseniális, messze a legjobb, amit CE-ben láttam eddig, fõleg tízezerért, nevetségesen jó üzlet.

A szoborról:

Csak a szobor, bontottan 12k-ba kerül a Holdfényteam boltjában, amazonon is olyan 65-70 Dollár körül mozog - csak a szobor.

Rég volt ilyen jó CE vételem.

Viszont Boston továbbra is szaggat, valaki tudna segíteni? ATI 5850 1 gig. AMD Phenom X4 965, 4 gig ram. Tippe, trükkök?
Köszi elõre is!

Voltan
Mitõl?

nagykispeter
Köszi a segítséget!
A gépem:AMD FX 6100 3300Mhz,8Gb Ram,ASUS HD7770 1Gb DDR5.Ezen elvileg el kellene menni normálisan,nem?

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

MerlinW
Passz, gondolom le van írva a csomaghoz mellékelt leírásban, vagy az oldalon. DX-hez semmi köze, amit egyébként állítani nem lehet tudtommal.

[merlinw.org]

MerlinW
AMD kártyám van és semmi gond nincs vele. A szaggatásról nem tudok mit mondani, az én masinámon sosem szaggatott😊

[merlinw.org]

nagykispeter
Megszeretném venni a játékot eredetibe,most elég jó áron kapható!Itt olvastam visszább,hogy az Uplayrõl letõlt valamit és aztán nem igazán akar elindulni ATI kártyákon.Ez igaz e és a Bostoni küldetés után az eredeti is szaggat?

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Empty
Hova kell másolni? És DX hányra jó ez? Amúgy állítható a DX a játékban? Kösz!

erõd
Van egy Templar erõs Bostonban. Azt hiszem benézek oda. Most vettem egy új kardot és be kell járatni. 😊
ProGabe
Új vastól, vagy szoftveresen?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

JethroHUN
Azok adottak, amit tudsz crafoltni, Boston, Forntier megnyílik az elejétõl, New York csak akkor ha eljutsz oda, a tengeri célponton amint meg van az Aquila, viszont kereskedni csak ha van már naval convoy. Szárazföldön ott vannak az erõdök, amiket el kell foglalnod, a tengeren pedig a corsiar(azt hiszem) küldetések.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

CroftManor
Aham...és ezt miért nekem írod? Nem én akarok craftolni.
Lehet, hogy szekvenciától függ, nekem egy idõ után beadta a hajós konvojt. Az viszont részemrõl igaz, hogy a medveprémmel érdemes kereskedni, hiszen azért kapunk a legtöbbet.

Az új kereskedelmi útvonalak a seq-ek alatt nyílnak meg, vagy magunktól is megnyithatjuk õket?
JethroHUN
Szekvenciától függ. Mivel mindegyik fejezetben lehet valakiket (Davenport lakóit) fejleszteni, azaz küldetéseket csinálni nekik. Seq. 9ben, amikor Lance eszközeit kell neki vissza vinni Bostonból. Aztán pedig le kell gyártanod.
Craftolni nem érdemes. Bear, beaver, deer bundákat kell venni Myriam-túl és felrakni hajóra, St. Augustine-felé. De amúgy itt egy link, h lásd mennyire nem érdemes crafoltni.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

WOW! Uplay frissült, az Abstergo pontjaim meg nullázódtak. Valami hatszázezredik vagyok a hatszázadik helyett! :Ð

CroftManor
Sztem nem szekvenciától függ, hanem hogy mennyit foglalkozol a kereskedéssel. Nekem egy idõ után beadta.

Nekem még csak a szárazföldi konvojt ajánlja fel. Vagy az egy késõbb szekvenciában lesz elérhetõ?
CroftManor
A tanyán az öreg házában lehet konvojokat küldeni. Ha bemész a házba, balra az elsõ szobába lesz egy könyv az asztalon. Már nem emlékszem pontosan, de csinálni kell egy tengeri konvojt. Ha van sok medveprém, rókaprém stb, akkor felpakolod a konvojt és árúba bocsájtod a cuccaidat. Én egy idõ után csak a medveprémeket adtam el, egy kibõvített hajós konvojra akár 10 medveprém is elfér egyszerre.
Kép Elég nyereséges voltam... <#vigyor>

kill3r21
Nah végre megy Boston fainul....😄
Tudtok jó pénzszerzési lehetõséget ajánlani? A vadászás jó de ha ki akarom pofozni hajót plusz jó cuccokat akarok szerezni akkor ehhez lényegesen több kell majd. Most vagyok a Bostoni Teadélután után.
TopGun
Hello! Nem valaszolsz a privat uzenetedre?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

MerlinW
-megnéztem a gombok mire vannak állítva és a select az😊 de azért köszi😊
ez a baj, hogy ps3on tolom😊
MerlinW
Tab😊

[merlinw.org]

pont ez a kérdésem, hogy tudom elõhozni a térképet? vagy csak a tanyán tudom nézni? én h*lye fejemmel a történet végén azt hiszem Bostonba érve a játék elakarta magyarázni a térkép használatát csak elnyomtam a tutorialt:S
12 van
Hány seq van összesen?
A térkép nem követi az utazásaidat,mindig az utolsó megnézett helyszínt mutatja...görgõvel ki és be tudsz zoomolni a világtérképre,majd ott rákattintasz az adott városra vagy vidékre és bezoomolsz a görgõvel..
MerlinW
Az elsõ 5 seq tutorial😊 Az eleje kicsit vontatott,a közepe elmegy, az utolsó 3 seq viszont tényleg jó.

[merlinw.org]

Sziasztok: az lenne a kérdésem, hogy a térképet, hogy tudom elõhozni, arra rájöttem, hogy a tanyán ott a "gyors utazós" kocsinál lehet behozni az animust, de Bostonban New Yorkban és a határvidéken egyszerûen nem jöttem rá hogy mûködik, és így elég gázos 100%ra kitolni
ja és ps3on tolom, nem tudom ez számít valamit...
köszi elõre is
Öhh a harmadik szekvencia végén kissé meglepett hogy a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a fõhõs és haverjai Templomosok. De akkor mit keresett nála a assasin penge? Lesznek még itt kavarások úgy érzem.

gondolom az elsõ 3 szekvencia amolyan tutorialként is szolgált, és Connor sztori most kezdõdik.
Sajnos én sem tudom megnézni, nem aktív.
Nem igazán lassított felvétel, csak mintha a többiek sokkal gyorsabban reagáltak volna mindenre. Folyton leütöttek, mielõtt nyomtam volna a kill-t. Átsétáltak a füstbombán, ilyesmi...