Assassin's Creed III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Bárcsak minden nfs és cod ilyen lenne. Köszönjük az értelmes hozzászólást.

[merlinw.org]

NagyiBMX
Kár hogy ebbõl a sorozatból is cod meg nfs féleség lett...

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

MerlinW
Kösz szépen!Annyi még,hogy a tanyasi fõkönyvnél nálam nem lehet...

Asrock Fatal1ty,Intel i5-3570K,Corsair Vengeance 16GB,Corsair Force GT 120GB SSD,Sapphire HD7870 vga,Corsair TX650

Pluskast
Mondjuk Tortugát szívesen bejárnám 😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Csak lesznek ott is városok. Nem hinném, hogy csak hajó árbócát mászhatjuk meg ezentúl.
Pluskast
Gondolom akkor a házakra történõ mászkálást el lehet felejteni. No majd meglátjuk.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Kösz.
Ha Karib térség remélem Martinique is benne lesz 😊 Ha igen akkor kíváncsi leszek milyen lesz a mai megjelenéséhez képest... Persze nem lesz benne az autópálya meg az aszfalt út, de mivel ismerem az összes nevezetességet és kalóz várat meg minden régi megmaradt romot így lesz mihez hasonlítanom 😄

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

MerlinW
A szentföld környékén nem sok víz van😊

[merlinw.org]

BoneDragon
Assassin's Creed 4 borítókép
Érdekes, hogy Altair még úszni sem tudott, most meg már a víz köré épül a játék. 😊

Csinálni a mellék küldetéseket amiket adnak és attól nõ a szintjük.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

A mesterembereket hogyan lehet fejleszteni?

A tárgykészítésnél írja hogy hányas szintûnek kell lennie, ahhoz hogy egy bizonyos tárgyat meg tudjon csinálni de nem jöttem rá, hogyan lehet növelni szintünet. Készítettem velük már pár dolgot, de ugyanúgy maradtak az elsõ szinten.
tommygear
ezt nem mondom, csak annyit, hogy a kettõ és a bh után érezhetõ volt a laposodás számomra
Lehet, hogy igazad van, de szerintem nem attól jó egy játék, hogy évekig kell várni rá. Amig meg tudják tölteni tartalommal évente, - és szerintem õk megtudják - addig miért ne jöjjenek.

Aki azt mondja, hogy az AC1 bármiben jobb volt, mint az AC3 arra nem is tudok mit mondani.

tommygear
márpedig nagyon kéne 3-4 év pihenõ a játéknak
a rockstar is megmondta, hogy õk is tudnának évente kiadni új gta-t, de egyszerûen ellaposodna az egész, így viszont mindig hatalmasat robbannak a gta játékok
CroftManor
Sztem kicsit pihentethetnék az AC szériát. Sztem az ACR óta már nem az az AC, amilyen volt. Inkább találjanak ki valami teljesen új dolgot.

Nothing is True, Everything is Permitted

Jó pár kalózosnak bejelentett játék volt az utóbbi idõben (Two World DLC, Risen 2) de az igazi kalóz feelinget én csak az AC3 hajós részeinél éreztem, úgyhogy én bizakodó vagyok. Lehet, hogy van aki szeret 3-4 évet várni egy játékra, de amig az évi megjelenés nem megy a minõség rovására addig jöhet évente. Szerintem a rész bõvült a legtöbb új featurrel eddig.
Lehet, hogy a 2. rész hõse - a történelmi korból adódóan - sokaknak szimpatikusabb, de ez nem volt le semmit az AC3 minõségébõl. Tökéletes animációk, szinte tökéletes irányítás, óriási terület, elég jó sztori, aljátékok, fejlesztés, kereskedés, élvezhetõ multiplayer. Ha az egy év alatt megjelenõ többszáz (talán többezer) játéknak csak az 5%-a elérné ezt a minõséget, egy jobb gamer világban élhetnénk.

tommygear
revelations óta lapos
még ne temesd,ha nem lesz lapos és rókabõr,jöhet évente..
ha karibi térség,akkor a hajós küldetések bejöttek...helyes
megy a végén kalózkodósba 😊
tommygear
sajnos 😞
TDC Geronimo

"The main characters name is Edward Kenway, father of Haytham Kenway from Assassin's Creed 3. Edward is known as a Privateer, Assassin and occasional pirate. The games location is set in the Caribbean on multiple island including Jamaica, Cuba and the Bahamas.

The current game is running on the Xbox 360, but has plans for next generation console's as well."

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Októberben fog, mint az eddigiek. Annual franchise lett, akárcsak a codok :/

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

MerlinW
Legkésõbb 2014 áprilisáig megjelenik. Új hõs, új történet, új idõvonal.

[merlinw.org]

nagykispeter
Már megvolt nemrég

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

BoneDragon
Assassins creed hungary facebook csoportja kirakott egy képet, aminek a címe Assassin's Creed 4. Vajon ez mennyire igaz? Jön a bejelentés?

MerlinW
Hajóval sehogy. Beszém a tanyán a házba - vagy az egyik boltba a városban - ott egy fõkönyv az asztalon. Azt használva lehet kereskedni.

[merlinw.org]

Én kb 36%-nál vagyok,de full nem vágom,hogyan lehet kereskedni pl hajóval.Nálam nincs ott semmi a menüben,pedig csomó mindenem van,vettem is több mindent,de csak nem találom 😄D
Valaki tudna segíteni?

Asrock Fatal1ty,Intel i5-3570K,Corsair Vengeance 16GB,Corsair Force GT 120GB SSD,Sapphire HD7870 vga,Corsair TX650

CroftManor
Azta ruhát gondolom a boltban vetted, de az csak egy skin. Ha vissza akarod cserélni, akkor menj vissza a boltba és a ruhák közül válaszd ki a fehéret.

tommygear
a config fájlban mit érdemes kikapcsolni, hogy nyerjek esetleg pár plusz fps-t?
Empty
A végén mit kell csinálni? Nem jövök rá! Ez a rossz szokás, hogy a legvégét mindig elcseszik!

Vettem egy fekete ruhát, viszont nem tudom átcserélni régire? A birtok "öltözõszobájában" csak a rabruha az ami még felvehetõ a klasszikus fehér nem. Mi lehet a megoldás?
Egyszerüen töltsétek le...én leszedtem megy és kész..a bithumen oldalon fent van magyar is, Amúgy az alap jó játék de ha végig viszed akkor olyan mint a gta, sok mindent nem tudsz csinálni már..mászkálni max.. meg a hajós küldik is jók voltak.
MerlinW
Sõt, a komplett alapjátékot is😊

[merlinw.org]

CroftManor
Én sztem kihagyom. Youtubeon is meglehet nézni a DLC-t

JethroHUN
Egyjátékos küldetést, alternatív George Wasington eseménnyel. A fõmenübõl indítható, és semmi köze az alapjáték eseményeihez. A teljes történet 3 részre vágva 3 különbözõ DLC formájában lesz majd megvehetõ.(magyarul 1 dlc 3 árárért)

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Scany01
mit tartalmaz a DLC?

Empty
Az új DLC csak multiban használható?

CroftManor
Jó én boxon játszok 😊

MerlinW
Q, E talán.

[merlinw.org]

Van egy sziget a a frontierben, ahol viszonylag gyorsan 22 mackót sikerült megszabadítanom a bundájától. Mással nem is igen éri meg kereskedni, csak bundával.

Jól jött a hajó fejlesztésnél. Mellesleg, úgy látom, hogy csak a hajó fejlesztésére kell sok lóvét költeni. A jobb kard/pisztoly cuccokat szinte bagóért meg lehet venni.
CroftManor
És vajon mire rakták át? Mert én tegnap próbáltam multiban, de nem találtam.

Jakuza001
De, hogyne csak a fel Ubisoft forum ugyanezzel a hibaval sziv.

robotnyk
nem lehet valami más gond is ott azzal a géppel?
Jakuza001
Jo lenne ez a game, de annyiszor fagy nalam ez a szar, hogy ma miutan megint lefagyott es az automentes vagy 1,5 oraval korabbi volt, megkapta az uninstall fokozatot. 😄

Shep
Nem találom benne 😞

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

menü bill.kiosztás?
mert én csak kontroller gombot tudnék mondani😊
Shep
Játszanám a DLC-t de elfelejtettem ,hogyan kell lõfegyvert pl az íjat használni. Melyik gomb az, mert a gombkiosztásnál nem találom?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

hi. ez az új dlc hány küldetést tartalmaz?