Assassin's Creed III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Street Legalt lehet, hogy többen játsszák, de pont ezért jó játék akkor nem?... Run-t is kevesen vették meg, egyébként is szar.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
[merlinw.org]
ennyi
Többség nem szart a játékba, eddig még te vagy az elsõ, aki lehúzta, pedig már jó pár éve kijött.
És GTA 4 tényleg egy szutyok.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
nem is baj örülök neki eddig az összes részt végigvittem egyik kedvenc játékaim között tudom egyetlen dolog azért kicsit szúrta a szemem, az elõzõ részekhez képest a revelationben teljesen más lett desmond arca és kb végig szokatlan volt
de az tetszett hogy kitértek arra is hogy mi lett altairral az 1. rész után
mindenesetre nagyon várom<#eljen>#eljen>
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
R* szinte kizárólag a GTA franchise-ból és hasonszõrû társaiból él, Ubi nélkül nem lenne PoP-tól TR-en át Beyond Good and Evil-ig semmi. GTA 4-rõl és Bully-ról pedig annyit, hogy még ma is közröhejnek számítanak az optimalizáció és a terméktámogatás szempontjából.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Amúgy Amerikába nem sok látnivaló lenne mivel a látványosságok nagy része még nincs kész vagy nem is létezik.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
1. én nem azt írtam, hogy nem jön az ac3, hanem hogy sokan már itt biztosak a helyszínben is egy pletyka miatt
2. ki beszél a rockstarról? én azt írtam, hogy a gamestar emlegette, hogy jönni fog az rdr mivel õk hamarabb hozzájutnak ilyen infohoz, amibõl persze semmi nem lett
Én nem hasonlítottam Ubi-t, csak RDR-rõl jutott eszembe.
Ubisoft-ot pedig nem érdemes R+-hoz hasonlítgatni, nem egy súlycsoport. R+ sehol sincs Ubi-hoz képest. Sem termékek, sem szavahihetõség szempontjából.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
[merlinw.org]
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
van tovább is. ne csak két szót ragadj ki
"Hivatalos forrsából már tudjuk,"
Hogy mi?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
A cikk folytatása, forrása ITT!