Assassin's Creed III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Capcom is the best!
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee
Én személy szerint nem örülnék a II. VH-nak mivel az elég klisés lenne a csúnya nácik ellen menni akik egyben templomosok is vagy valami.
Valami pisztolyra szavaznék ha függetlenségi háborúban vagy ha Francia forradalom idején fog is zajlani a játék.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Gondolom a kardok maradnak a buzogányok meg a balták kimentek a divatból akkora.Szerintem tûzfegyvertéren lesz erõs fejlõdés pl dupla pisztoly akár a hidden bladben is.
Nekem SA az eddigi kedvencem.
"Szándékos trollkodásod kezd idiótaság lenni... Mivel már írsz össze vissza minden hülyeséget."
Ugyanezt Nikó is megtehette volna. GTA4-ben mire tudtad használni a pénzt? Semmire. Ezért jó, ha pl. nagy értékû dolgot tudsz rajta venni.
Érdekes módon Rockstar érzékelte, hogy sokaknak nem tetszik és autótuning pl. újra lesz az 5. részében. Ki tudja, hogy még milyen általad feleslegesnek ítélt dolgot sír vissza a játékba pár hozzám hasonló gondolkodású egyén...<#smile>#smile>
Lényeg a lényeg, csak AC 3-at ne butítsák, nekem csak ennyi kívánalmam van.
Ezzel nem sokra megyünk, a gta szerintem nagyjából úgy jó ahogy van(értsd ahogy akarod).
A repülõvezetést faszságnak tartottam, a IV-ben nagyjából megemésztettem a helikoptereket elvégre niko katona volt, talán megtanulta vezetni(de nehogymár valami jöttment akárkivel lehessen bármit vezetni... 😄). Boltvásárlás, stb.., belefér, de nekem nem hiányzik, ezért mondtam, hogy erre ott a saints row, hát hajár játsz vele. Örülök, hogy nincs beleszólásod a gta fejlesztésébe, téma lezárva... 😊
Csak annyit remélek, hogy az Assassin's Creed sorozat nem indul el ugyanígy a butulás útján, mint a GTA eddig. AC topikban vagyunk és te mégis a sótlanabb játékmenetnek tapsolsz. Érdekes hozzáállás mikor a fentebbiek nagy része AC szerves és szeretett részei (különbözõ fegyverek, harci stílusok fegyverenként, kivégzõmozdulatok, városfelújítás, saját "bandánk", annak menedzsmentje, ruhák, fegyverek vásárlása, gyûjtõgetõsdi (zászlók, kincsesládák, miegymás) stb. stb).
Saints rowban minden megvan, ami a GTA 4-be elfelejtettek betenni és semmivel sem butább játék annál. Ennyi erõvel ráfoghatnák AC-re is hogy butaság mivel falakon mászunk fel másodpercek alatt. Játékmeneten és a lehetõségeken van a hangsúly és GTA4 mindkettõben elbújhat az AC és SR háta mögött. (Nem vagyok GTA ellenes, de a 4. rész kivágta a biztosítékot, de reménykedem benne, hogy az 5. rész köszörüli a csorbát!).
Offot ezennel befejeztem!
every damn day
Prince23: Az nem szubjektív, hogy valami benne van-e a programban, vagy nincs. Azok kérem kõkemény tények. GTA4-ben nincs mellékküldetés, nincs fõszálon kívül gyakorlatilag semmi a San Andreashoz képest... Ezek is bizony tények. És ez bizony kõkemény butítás.
Az, hogy ez valakit zavar (engem), valakit meg nem érdekel, vagy elég neki a fõszál, na az szubjektív!
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Amúgy szerintem a San Andreas a leggagyibb. Hiába van benne rengeteg tartalom, ha egy szar az egész. Gta 3 is 100x többet ér, mint SA.
Gta IV meg úgy volt jó ahogy volt.
Capcom is the best!
de ez is szubjektív dolog.
San Andreas után meg egyenest szégyen, amit a GTA 4-el (Míg elõzõben volt autótuninig, hatással lévõ kajálás, gyúrás, bandaháború, tagelés, külön tanulható harci stílusok, fegyverupgradek, fejlõdés, addig utóbbiban maradt az autóverseny, az idióta értelmetlen haverkodás, meg a galambvadászat.... ez így édeskevés!)csináltak.
Szubjektív, de ezzel én abszolút nem értek egyet. GTA4 szép, jó, de unalmas végig sem játszottam, LA Noire (nem az õ játékuk ugyan) szintén unalmas, Bully egynek elmegy. A konzolos címeket mondjuk nem ismerem.
Az utolsó minõségi Rockstar játék a GTA:VC volt. Szerintem.
Ubisoft eközben elõállt a többnyire minõségi Tom Clancy sorozattal, Assassin's sorozattal, Prince sorozattal, Settlers 7-el, továbbá ott a Raymen, a Brothers in Arms sorozat, a Heroes sorozat, IL2, stb, stb.
R*-nak van egy címe és abból él 10 éve. Olykor ráhúz a GTA-ra egy iskolás , vagy western bõrt. Nagyon kíváncsi leszek a Max Payne 3-ra.
[merlinw.org]