Assassin's Creed III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Connor képes lesz faágról-faágra, mintegy csimpánz módjára ugrálni, éles sziklák peremén megkapaszkodni" nem rossz...
"A védekezés és ellentámadás eddig megszokott két gombja helyet a két funkció egy gombra kerül, és lehetõség lesz többszörös ellentámadásra is, több ellenfél ellen." azt h? : O
"Természetesen az állatokat el is ejtheted, s az egyéb talált hasznos cuccokkal együtt a városba viheted, és kereskedõknek eladhatod." mi ez? lesz vmi inventory-nk is?
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
A karakter története érdekesnek tûnik bár egy valami iszonyatosan szemet szúr.Az a kinézet, mivel fõhõsünk iszonyat feltûnõ a ruhájával városi környezetben.Nem a fegyverek miatt hanem a csuklya miatt
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
http://imgur.com/a/3NNkQ
Per Aspera Ad Inferi.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ubisoft semmi újdonsággal nem fog szolgálni hétfõn 😞 mosmár csak egy videó kéne...😛
Állatra vadászás,a végén még lootolás mellett fõzni meg kotyvasztani is fogunk mérgeket meg potikat?😊
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Minket még mindig mindenhol összetévesztenek egymással emiatt a 2 máshol elhelyezkedõ betû miatt...<#nevetes1>#nevetes1>
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Az elsõ rész óta tudjuk, hogy az Abstergo szabadkõmûves társaság. Ezért is keresik az almákat, hogy saját szájuk íze szerint formálhassák a világot. Ezt persze nagyrészt elérték már alma nélkül is.
Az pedig közismert dolog, hogy Washington és Jefferson is az illuminátus tagjai voltak.
[merlinw.org]
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
every damn day
http://www.youtube.com/watch?v=eWTE0FffDVw
Reméljük jó lesz!Bár nekem nem fog akkora élményt jelenteni felmászni arra az épületre ahol aláírták a Függetlenseggi Nyilatkozatot mint egy Pantheon de a korszakot szeretem!

Next PC upgrade: 2022
De ha hypot és a népszerûsítést nézzük, akkor valahol az Appalache hegység térségében fog lezajlani 😄
Na már most, ha én a ubi vezérigazgatója lennék és követném a "hagyományokat", akkor én mindenképpen Párizst jelölném ki célnak.
De ha Bobby Kotic -féle pénzéhes dög lennék, akkor azt mondám: még szép hogy USA! 😄
A kettõ közül valamelyik lesz szerintem😊
Egy rövid wiki-összefoglaló a témáról (16-19 század):
"A szabadkõmûvesség története
A társaság eredetét illetõen számos mitikus, azt az ókori világhoz kapcsoló magyarázatot ismerünk, így eredeztetik a jeruzsálemi templom építõitõl (Hiram), akik bölcsességét a templomos lovagrend, a katedrális-építõ céhmesterek, majd a rózsakeresztesek közvetítik a szabadkõmûveseknek. Egyéb elképzelések a társaságot Mózessel, az esszénusokkal, Euklidész és Püthagorasz filozófusokkal, az antik misztériumvallásokkal illetve a kelta és cigány pogánysággal hozzák összefüggésbe.
A kezdetektõl a 19. századig
A Lúdhoz és Rostélyhoz címzett fogadó, az Angliai Nagypáholy 1717-es születésének színhelye
Feltehetõen Skóciában már a 16. században, Angliában a 17. századtól megkezdõdik a szabadkõmûves tevékenység, majd négy londoni páholy 1717-ben megalakítja az Angliai Nagypáholyt. 1728-ban Párizsban létrejön a Francia Nagyoriens, késõbb közkeletûen az elõbbit a reguláris, utóbbit az irreguláris vagy liberális testvériség megnevezéssel illetik.
James Anderson 1723-ban összeállítja és kiadja a szabadkõmûves alkotmányt (The Constitutions of the Free-masons), majd e munkát folytatva jelenteti meg annak újabb változatát (The New Book of Constitution of the Antient and Honourable Fraternity of Free and Accepted Masons) 1738-ban. Angliában versengés alakul ki a ’régiek’ és a ’modernek’ között, majd 1813-ban a rivális páholyok közösen megalapítják az Angliai Egyesült Nagypáholyt. Az új Nagypáholy 1815-ben módosítja az andersoni alkotmányt, beillesztve a kitételt, amely megköveteli, hogy a szabadkõmûvesek tegyenek hitet a Világegyetem Nagy Építõmestere (glorious Architect of Heaven and Earth) mellett.
Az angliai Nagypáholy és a Nagyoriens közti szakadás 1877-ben következik be, amikor a Nagyoriens tagjaitól már nem kívánja meg a Világegyetem Nagy Építõmesterében való hitet, elismer nõi és vegyes páholyokat, valamint enyhít a politikai kérdések megvitatásának tilalmán. A két szervezet között a hivatalos kapcsolat megszakad."
[merlinw.org]
Osztom ratgab véleményét Párizzsal kapcsolatban.Elvileg a korszak legnépesebb városa.Sok látnivaló(Notre Dame,Bastille,Louvre,Versailles)
Hát azért a Francia forradalomhoz képest mind kismiska volt!
Nekem nincs bajom az angolokkal, de London és Párizs között zongorázni lehet a különbséget. Párizs sokkal jellegzetesebb, több látványosság van (ott voltam, láttam)! És míg franciákat korábbi részekhez lehet kötni (Brotherhood), addig angolokról egy árva szó sem esett.
Én epikusabbnak tartanám, ha végre egy igazi nyílt konfliktusban teljesedne ki az AC történet (gyanítom, hogy írók is így gondolkodnak). Erre pedig egy forradalom a legideálisabb választás.
every damn day
Egyrészt Anglia nem csak Londonból áll😊 A másik, hogy voltak nagyobb események a 17. században. Voltak vallási háborúk, polgárháborúk, a jakobita lázadások, Cromwell, II. Károly története, stb.
[merlinw.org]
WarEZ verzióm van.. mikor feltelepítem rárakom a 1.02-es patchet megcrackelem, de nem történik semmi!..
Mit kell csinálni?
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Másfelõl szerintem mivel Ezio le van zárva és ugye ez lesz a záró epizód. Van egy olyan sejtésem, hogy nem csak egy régebbi assassin fog megjelenni, hanem esetleg több koron át, több assassin õsön át fog ívelni a történet.
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
minden franciában kezdõdött, e köré egy nagyon jó kis assasins - templomos sztorit lehetne kitalálni. A Hab a tortán Napoleon lenne, kiderülne h egy aljas templomos 😄 mint anno Ahmed (Szulejmán nagybátyja) a Revelationsben 😄
Nekik szerintem 2 dolog alap: Közelharc, így a Középkori harcmodor, valamint, hogy legyenek jellegzetes épületek.
2. VH kilõve, mert az egy igen káoszos korszak volt, szerintem nem illene.
Idõben visszafelé tuti nem fognak haladni. Milyen olyan korszak volt még, amihez hozzá lehetne nyúlni?
Francia forradalom adja magát és igen jól lehetne a háttérben assassinkedni is.
Usa semmiképp: Függetlenségi háború idején nem volt még semmi érdemleges épület.
Ha az épület vonalon haladunk, akkor csak Európa jöhet szóba és abban az idõben ez 2 városra korlátozódik szerintem: Párizs vagy London! Szerintem. Londonban azidõtájt nem voltak nagy események, ellenben Párizsban igen (Olyan szépen ki lehetne hegyezni a forradalomra a templomos/assassin ellentétet, mint a szél!) Kerülhetett az alma éppen a franciákhoz is. Így akár új indokát is meg lehetne ismerni a forradalomnak. Bastile ostroma : valakit ki kellett szabadítani.
Én látom értelmét. Amúgy is egy nagy csatával kell, hogy végetérjen a konfliktus és mivel a Templomosok nem tudják, hol az alma, akár Franciaországból is átjöhetett, Usa-ba (több koron átívelõ történethez mit szólnátok??? Szerintem fínom lenne!).
Persze ez mind csak spekuláció.
ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -