Assassin's Creed III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

New York-ban.

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

a 6. assassint hol találom meg?megtudnátok mondani?
MerlinW
Határeset, de találni fogsz játékot.

[merlinw.org]

Üdv. a mai nap vásároltam meg a 3. részt.
A multiplayer szerverek rendelkeznek még jelentõs mennyiségû populációval?

Aztán õsszel mikor jön a 4.kiadják all inclusive újra a 3-at 😊
MerlinW
Nekem mondod?😊 Ráadásul 10€/db. Én meg veszem...😊

[merlinw.org]

tommygear
ez olyan gáz, hogy már a dlc-ket is darabokban adják ki...
MerlinW
Ah, köszi. Csak az volt furcsa, hogy eddig mindig volt preorder 4-5 nappal korábban.

[merlinw.org]

19-tõl lesz elérhetõ, szerintem csak akkortól keresd.

Everything is true, nothing is permitted.

MerlinW
Hol a fenében van az új DLC az ubi store-ban? Csak az Infamy-t látom, az EP2-õt nem.

[merlinw.org]

eredeti dlc csak eredeti játékkal
tört dlc csak tört játékkal
RatBaG
belinkelnétek majd, ha kaptok?
múltkor is nagy segítség volt. az elsõ dlc-t is csak úgy küldte el a köcsög bolt, hogy rájuk írtam...

Per Aspera Ad Inferi.

ez is csak eredeti játékal megy?
Sajnos még én sem 😞

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Én még nem kaptam letöltõlinket. Ti igen?

Everything is true, nothing is permitted.

Második DLC 😊

MerlinW
Patch 1.04 PC változások jegyzéke:

- Sebezhetoség javítása, amellyel egy játékos számos különbözo ölési sorozatot írathatott jóvá ugyanazért az egy ölésért vagy leütésért
- Füstbomba képességgel kapcsolatos hibajavítás
- A Saint Pierre térképen textúrába ragadó karakterrel kapcsolatos hibajavítás
- Célzási sebezhetoség javítása
- Animus csalás képességgel kapcsolatos hibajavítás
- Kezelofelületi átfedésekkel kapcsolatos hibajavítások
- A párosítás engedékenyebbé vált csoport kereséskor
- A huség jellemzok megbízható muködésével kapcsolatos hibajavítás
- Idojárási hatásokkal kapcsolatos hibajavítás
- További kisebb hibajavítások
- Azonnali hozzáférés az Abstergo bolthoz minden képernyorol, egy kattintással a templomos profil terület jobb felso sarkában lévo pénztárca zónára.
- További tippek kerültek hozzáadásra az Abstergo boltról, bemutatva annak célját és lehetoségeit az új játékosok számára.

[merlinw.org]

Sziasztok, ha megszereztem a szallito feladatoknal minden termeket es ki irja h vigyem az ossuekotohoz., miert nem jeloli h holva vagy nekem kene emlekeznem h merre vannak?
Ha a regeditben mit és hol kell átírom ahhoz hogy angol legyen a játék nyelve?Tehát a feladat leírások és a menü is. Köszi elõre is!
Mexokásból:

1.04 javítócsomag:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

http://static3.cdn.ubi.com/ac3/AssassinsCreed3Updater1.04_CZH.exe

Patch 1.04 PC változások jegyzéke:

- Sebezhetõség javítása, amellyel egy játékos számos különbözõ ölési sorozatot írathatott jóvá ugyanazért az egy ölésért vagy leütésért
- Füstbomba képességgel kapcsolatos hibajavítás
- A Saint Pierre térképen textúrába ragadó karakterrel kapcsolatos hibajavítás
- Célzási sebezhetõség javítása
- Animus csalás képességgel kapcsolatos hibajavítás
- Kezelõfelületi átfedésekkel kapcsolatos hibajavítások
- A párosítás engedékenyebbé vált csoport kereséskor
- A hûség jellemzõk megbízható mûködésével kapcsolatos hibajavítás
- Idõjárási hatásokkal kapcsolatos hibajavítás
- További kisebb hibajavítások
- Azonnali hozzáférés az Abstergo bolthoz minden képernyõrõl, egy kattintással a templomos profil terület jobb felsõ sarkában lévõ pénztárca zónára.
- További tippek kerültek hozzáadásra az Abstergo boltról, bemutatva annak célját és lehetõségeit az új játékosok számára.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Sziasztok, elõre bocsánatot kérek az OFF -ért.
UPLAY -en szeretnék vásárolni, kérdésem, hogy csak "dombornyomott" kártya adatait fogadja el a rendszer?

Köszönöm a választ ha tudja valaki.

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

regeditbe hol lehet átirni a nyelvet?eddig magyar volt most meg angol
HeadHunter86
Akit érdekel van 2.300-ért Uplay-es eredeti AC3-mam eladó.

Voltan
Hehe, az én hibám volt. A régi AC reflexek mûködtek. Itt már nem olyan a harc, mint a régiekben. A jobb gomb csak védekezik, és azzal nem sokra mész..

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
COUNTERATTACK

Valaki tudna segíteni?

Eddig teljesen jól mûködött a harcrendszer, de ma ahogy játszottam, nem tudtam a blokkolás után visszatámadni. Ez általában annyi, hogy jobb gomb, E a blokkolásra, és bal gomb. De nem csinál semmit. Ellökni és átdobni sem tudom az ellent. Semmi sem mûködik.
Teljesen jogtiszta CE verzió. Tippek?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Hali , tudnátok segíteni.
Már csak a tolvajok kihívásai hiányoznak a full 100%-hoz,de sehogy sem
sikerül futárt elõcsalni hogy elkaphassam.Próbáltam hogy 3.szintre gyilkoltam a körözésem ,de akkor sem indul futár pedig videókat láttam
ahol így csinálták?!?! Elõre is kösz ha írtok tippeket.
Most játszottam ki! A vége az ritka unalmas és eseménytelen, több benne a videó,mint a cselekmény. Ennél azért többet vártam-kicsit csalódtam, bevallom. De amúgy összességében nem rossz játék.
én sajnálom legjobban, hogy így van 😞

every damn day

BoneDragon
+1. Szívembõl szóltál.

Lehet h majd egyszer megcsinálom, próbálkozom vele! Annyi különbséget adna, hogy a hajó tartósabb,több sebzést bír. Amúgy abba tudom hagyni ezt a küldetést,hogy vegyek rá cuccot? Mert automatikusan innen kezdi, újba belekezdeni meg nincs kedvem.
MerlinW
Gyakorold csak. Egyszerû az, mint a faék. Értelemszerûen ne fordul hajótesttel a másik hajó ágyúi felé, A hajód nem lehet gyenge, én is alap hajóval csináltam, elsõre meglett. Ne csak menj ész nélkül, cserkészd be, kerüld az ágyukat, folyamatosan mozogj és használd a 3 sebességfokozatot. Mikor lõnek rád bukj le és használd a kis ágyúdat is, próbáld kilõni a lõporos hordókat a hajó orrában.

Persze kereshetsz pénzt is és fejlesztheted a hajót, de nincs sok semmi értelme, nem sok különbséget adnak.

[merlinw.org]

Ja, az e-mail címem, ha valaki tudna küldeni mentést: [email protected]
Hali. Tudna valaki mentést küldeni, mert elakadtam. A "Karib tenger 1777"-nél, amikor Orpheust kell elsüllyeszteni, gyenge a hajóm és folyton kinyírnak. Az utáni mentést pls, ha valaki ott tart. <#rinya><#conf>
Személy szerint én is nagyon vártam a hármat de valahogy nem lett az igazi.A korszakot szeretem azzal nem volt gond. Jó volt a nagy bejárható terület, a vadászat is meg a kereskedés is de nekem a sztori sántított.A jelenben játszódó események most érdekesebbek és izgalmasabbak voltak mint a múltbeliek. A templomos "gonoszok" nekem nem voltak egyáltalán antipatikusak és annyira gonoszok sem. Haythammel szívesebben toltam volna mint Connorral mivel volt egy karaktere. Connor meg csak a freedom dumát nyomta állandóan.
CroftManor
Én is kb így vagyok vele. Bár a 3at még úgy ahogy végigvittem, de újrajátszani nem fogom. A 4. részt én már egyáltalán nem várom.

Nothing is True, Everything is Permitted

Basszus, egyre nehezebben megy rávenni magamat hogy játsszak vele. Az elsõ részt, akármilyen rossz is így utólag, nagyon szerettem(Az volt az elsõ ilyen fajta játék, a 2003 PoP óta). Második rész megunhatatlan volt, Brotherhood meg már rutinból élvezetes volt. Aztán a Revelations már nagyon nyögvenyelõsen ment csak, kb. 3/4 -éig, meguntam. És itt ez a 3., amivel nem tudok mit kezdeni. Még ott sem tartok, hogy Connorra lenne a fõhõs, olyan unalmas, hogy hiába tudom, milyen jó lesz, nem tudom rávenni magam hogy szenvedjek vele. A hajón is csak mászkálni össze vissza, unalmas átvezetõk, amik a történet szempontjából feleslegesek- és a megérkezés után sem lesz sokkal jobb. Ennyire kinõttem volna belõle, vagy csak elmúlt a varázs az elõzõ részekbõl és újra bele kellene lendülnöm?
Mindenesetre a szenvedés az elején minden játékban ott van, csak mivel már 5. alkalommal csinálom, talán elegem lett, vagy nem tudom. 😄

every damn day

ac
Köszi akkor nem próbálkozom nehogy hazavágja az accountom.

MerlinW
Nem.

[merlinw.org]

ac
Sziasztok a virágbolti DLC mûködik az eredeti játékkal?

Kovakövet hol lehet találni? A pisztolyhoz kellene, de a bánya nem termeli.

Ezen felül pedig melyik legjobb kard? Jelenleg az angol fityeg az oldalamon. Esetleg pisztoly mintájára majd lehet kardot is gyártani?
frissített a uplay és online vagyok vele..mégis a játék indulása után offline-nak érzi..wacapp?😊
MerlinW

[merlinw.org]

Pluskast
Ha multiban is lehet majd egymás ellen lövöldözni hajókkal, akkor már egész jó lenne a dolog.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

a.carkey
A kor is stimmel.

A medve nem játék.

Pluskast
Visszajön egy kicsit a PoTBs? 😊)

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

CroftManor
Lassan lehetne nyitni egy AC 4 topikot.

Nothing is True, Everything is Permitted

MerlinW
"félévenként gyorsan kidobunk"

AC3 4 évig készült, AC4 két éve készül és év végén/jövõre jelenik meg.

[merlinw.org]

NagyiBMX
Igen, köszönöm a pontosítást 😊 Arra gondolok hogy szerintem megint elkezdik ezt a félévenként gyorsan kidobunk egy új játékot címû dolgot. Még ha egy új DLC lenne a 3-hoz akkor nem is fájna annyira...

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

tommygear
+1
nincs baj a hozzászólásával..értem én mire gondol..fél,hogy tartalmilag nem lesznek már Ezio méretû történetek,karakterek és élmények..