Assassin's Creed III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
A multiplayer szerverek rendelkeznek még jelentõs mennyiségû populációval?
[merlinw.org]
Everything is true, nothing is permitted.
[merlinw.org]
tört dlc csak tört játékkal
múltkor is nagy segítség volt. az elsõ dlc-t is csak úgy küldte el a köcsög bolt, hogy rájuk írtam...
Per Aspera Ad Inferi.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Everything is true, nothing is permitted.
- Sebezhetoség javítása, amellyel egy játékos számos különbözo ölési sorozatot írathatott jóvá ugyanazért az egy ölésért vagy leütésért
- Füstbomba képességgel kapcsolatos hibajavítás
- A Saint Pierre térképen textúrába ragadó karakterrel kapcsolatos hibajavítás
- Célzási sebezhetoség javítása
- Animus csalás képességgel kapcsolatos hibajavítás
- Kezelofelületi átfedésekkel kapcsolatos hibajavítások
- A párosítás engedékenyebbé vált csoport kereséskor
- A huség jellemzok megbízható muködésével kapcsolatos hibajavítás
- Idojárási hatásokkal kapcsolatos hibajavítás
- További kisebb hibajavítások
- Azonnali hozzáférés az Abstergo bolthoz minden képernyorol, egy kattintással a templomos profil terület jobb felso sarkában lévo pénztárca zónára.
- További tippek kerültek hozzáadásra az Abstergo boltról, bemutatva annak célját és lehetoségeit az új játékosok számára.
[merlinw.org]
1.04 javítócsomag:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://static3.cdn.ubi.com/ac3/AssassinsCreed3Updater1.04_CZH.exe
Patch 1.04 PC változások jegyzéke:
- Sebezhetõség javítása, amellyel egy játékos számos különbözõ ölési sorozatot írathatott jóvá ugyanazért az egy ölésért vagy leütésért
- Füstbomba képességgel kapcsolatos hibajavítás
- A Saint Pierre térképen textúrába ragadó karakterrel kapcsolatos hibajavítás
- Célzási sebezhetõség javítása
- Animus csalás képességgel kapcsolatos hibajavítás
- Kezelõfelületi átfedésekkel kapcsolatos hibajavítások
- A párosítás engedékenyebbé vált csoport kereséskor
- A hûség jellemzõk megbízható mûködésével kapcsolatos hibajavítás
- Idõjárási hatásokkal kapcsolatos hibajavítás
- További kisebb hibajavítások
- Azonnali hozzáférés az Abstergo bolthoz minden képernyõrõl, egy kattintással a templomos profil terület jobb felsõ sarkában lévõ pénztárca zónára.
- További tippek kerültek hozzáadásra az Abstergo boltról, bemutatva annak célját és lehetõségeit az új játékosok számára.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
UPLAY -en szeretnék vásárolni, kérdésem, hogy csak "dombornyomott" kártya adatait fogadja el a rendszer?
Köszönöm a választ ha tudja valaki.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Valaki tudna segíteni?
Eddig teljesen jól mûködött a harcrendszer, de ma ahogy játszottam, nem tudtam a blokkolás után visszatámadni. Ez általában annyi, hogy jobb gomb, E a blokkolásra, és bal gomb. De nem csinál semmit. Ellökni és átdobni sem tudom az ellent. Semmi sem mûködik.
Teljesen jogtiszta CE verzió. Tippek?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Már csak a tolvajok kihívásai hiányoznak a full 100%-hoz,de sehogy sem
sikerül futárt elõcsalni hogy elkaphassam.Próbáltam hogy 3.szintre gyilkoltam a körözésem ,de akkor sem indul futár pedig videókat láttam
ahol így csinálták?!?! Elõre is kösz ha írtok tippeket.
every damn day
Persze kereshetsz pénzt is és fejlesztheted a hajót, de nincs sok semmi értelme, nem sok különbséget adnak.
[merlinw.org]
Nothing is True, Everything is Permitted
Mindenesetre a szenvedés az elején minden játékban ott van, csak mivel már 5. alkalommal csinálom, talán elegem lett, vagy nem tudom. 😄
every damn day
Ezen felül pedig melyik legjobb kard? Jelenleg az angol fityeg az oldalamon. Esetleg pisztoly mintájára majd lehet kardot is gyártani?
[merlinw.org]
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
AC3 4 évig készült, AC4 két éve készül és év végén/jövõre jelenik meg.
[merlinw.org]
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz