Assassin's Creed III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mea Culpa, de valójában nem tudom, hogy lesz-e majd lehetõség vitorlázni. Én szeretném, de tényleg csak eddig játszottam még én is.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Nem a szokásos letöltõ-linkes levelet, hanem egy promó kódot és egy linket, ahol be kellett jelentkeznem az UBI Shop-hoz. Ott volt a DLC teljes árral, alatta egy ablak, ide beírtam a kódot, akkor nullázódott az ár és azt ígérte, hogy a gépre telepített Uplay-bõl már le is tölthetem. Elindítottam és tényleg ott volt a játékok fül alatt. :Ð
Az elsõ (az alábbi videón is látható) részt végigvittem (100%). Kár, hogy a kamikaze akcióban megsemmisült az Aquila, én szerettem hajózni.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Seq.5-ben a "River Resque" után a "Hard way" elõtt eljutottam a thief 3-ba ahol kellene,de nincs ;
poison darts, és 'smoke bombs' , és venni sem tudok. Hogy lehet megszerezni ezeket ?
10 Q.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://static3.cdn.ubi.com/ac3/AssassinsCreed3Updater1.05_CZH.exe
Patch 1.05 PC változások jegyzéke:
- Kijavításra kerültek bizonyos hibák az ereklye bázisra való visszaállításával kapcsolatban
- Kijavításra került egy – a feltöltõdéssel kapcsolatos - A Feltöltõdés gyorsítása és Pénzsüllyesztés használatakor kínálkozó csalási lehetõség
- A csalókkal szembeni védelem tökéletesítésre került a Többszemélyes játékmódban
- Kijavításra került néhány probléma az Eseményekkel és az Abstergo Bolttal kapcsolatban
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
PC-s verzióban is elõfordult velem is. A bunyós kihívásra emlékszem is. A megoldására már nem 😞
Egyébként, elõfordul, hogy nem jelzi a térképen a küldetés helyét. Csak ha a közelében vagy, akkor jelenik meg! Fõleg a játék vége felé és New York északi részén gyakori.
Atya ég, a 7100 alkalommal bekövetkezett halálom, majd' kilencezer áldozatot követelt?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Nothing is True, Everything is Permitted
[merlinw.org]
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Nem változtat rajta, talajról, szemtõl szemben és meglesz.
Ha fentebb, túlbonyolítottam volna, akkor az a lényege, hogy menj neki a talajról, rád támad, sikeres küzdelem (gombnyomogatás) után, automatikusan a rejtett pengével fogja megölni.
Egyébként, a játék elején, mikor indián-pajtással elõször a fákon ugráltok, csapdával vadásztok, akkor van medvetámadás. Azzal ér véget a fejezet... persze, lehet, hogy azt is föntrõl kaptad el. :Ð
(sequence 5. fiatal Connor)
> Hogy lehet a listába rakni a hidden bladet Frontierben?
Csak a balta,a nyíl és az ököl van,meg egy kék üres kõr de amikor futás közben ölök,pl.állat,akkor a blade-el teszi, meg a vadállat támadásoknál is.
- Csak ez hiányzik: ölj meg blade el egy medvét.
Vagy ötvenet kinyírtam fentrõl, használta a bladet , de nem számolja ????
A HUT klán profilja
[merlinw.org]
Az sem kizárt, hogy olyan skill-t használ, amivel csökkenti a késed hatásának idejét!
Persze bug is lehet, meg lag... Nem egyszer elõfordult velem is, hogy átsétáltak a füstömön. Odasétálok a célponthoz, nyomogatom a kill-t és ennek ellenére simán leüt.
A késsel csak lelassítod az ellenfelet, nem teszed tehetetlenné. Elsõsorban a menekülõ célpontokra való. Ha az üldözõdet dobod meg, akkor pedig vagy elbújsz, amíg tudsz, vagy sétálva elindulsz felé és nyomogatod a leütés gombot. Ha túl közel mész megöl.
[merlinw.org]
Kicsit összemosódott a dolog az epizód végével, de ettõl függetlenül az irány stimmelt.
Ezen a konzolos videón, kb. 10:45-tõl, szintén küzdelmes a vágáS:
http://www.youtube.com/watch?v=Y8XRdJkFmKU
Nem tudom, van-e különbség, de én a pálya ketrec felõli oldalán fejeztem be a kaszabolást, így balról kezdtem elvágni. Az elsõt rögtön vitte, a másik kettõnél forgolódnom kellett, hogy beadja a vágás lehetõségét, de utána rendben volt.
lehet belefutottam egy bugba, ami miatt nem tudok tovább menni. amikor a 3 kötelet kell elvágni, a jobb oldalit simán elmetszi, a másik kettõnél meg hiába nyomogatom az egeret egy percig, akkor is csak fûrészeli, és semmi se történik... WTF
Per Aspera Ad Inferi.
A jelenben vagyok és bizonyos energiaforrást kel keresni,hogy áram alá helyezzem újra a gépet. Felmegyek a lépcsõn,de nem történik semmi. Nincs intro. Megnéztem végigjátszást ott bejön az intro és egybõl lemegy a géphez és bele tud feküdni,de ez nálam nem mûködik! És újra se tudom kezdeni. Valaki tud erre megoldást? Hálás lennék! Köszönöm!
xido: Értékelem! Saska baré! :Ð
(bocs,szar vicc vót)😊
Egyébként, nem egy nagy durranás.
[merlinw.org]
Nagyon féltem a játéktól, mert sok rosszat hallottam róla és nem bírtam volna elviselni, ha a Revelations után kapok egy még rosszabb játékot...
Múlt héten végre jött egy nagyobb leértékelés, így meg is vettem... és hát azt kell mondjam minden félelmem hiábavaló volt. Ez a játék fantasztikus!!!
Egyszerûen alig bírom letenni... hogy lehet így telepakolni ennyi cuccal egy játékot?😄 Ezután azt sem bánom, ha évente kiadnak egy új epizódot, ha az nem megy majd a minõség rovására😊
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."