Assassin's Creed III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DEYdiB0824I

Csekkoljátok le Connor-t 0:14-nél az akasztófa alatt!!!

Everything is true, nothing is permitted.

Ennyit a nagy szabadság földjérõl.
Ja, végre egy játék amiben az amcsikat is lehet hentelni. 😊
grebber
0:23-nál figyeljétek meg a kõbõl készült tomahawk-ot.

Prince23
Krisztiam
év játéka lesz szerintem 😄

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Megjelenéshez közeledvén egyre jobban várom.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ozzyehh
Nem csak te.... még van 20 nap... mintha egy örökké valóság lenne nem beszélve a pc sekrõl😄

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Krisztiam
nem csak te 😄
soká lesz még nov 23 😞

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Csak én érzem úgy hogy egyre lassabban telik az idõ?

Konzolosoknak igen. Pc-seknek az még 46 sajnos :-(

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ozzyehh
Már....csak....23....nap

CroftManor
Nem volt egyértelmû a kérdése. Általában a DLCket külön le kell tölteni xboxra...

Nothing is True, Everything is Permitted

Az a jelenet nem egyszerûen kimaradt, hanem a cenzúra töröltette.

MerlinW
Rajra lesz a lemezen, külön kulccsal fogod tudni aktiválni, nem kell letöltened semmit.

[merlinw.org]

Valószinû ha elõrendelsz rá akkor megkapod!
Ha lemaradsz róla,valószínû pénzért tudod majd megvenni!

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

nem arról beszélek hanem errõl Dangerous Secret egyjátékos küldetés, amit néhány helyen elõrendelõi extra ként adnak hogy azt le kell tölteni vagy dvd-n lesz?

CroftManor
Azokat le kell tölteni hozzá plusz pénzért.

Sziasztok ha xbora elõrendelem akkor a DLC-ket le kellesz töltenem vagy a DVD-n lesz?

Azért érdekes az amcsi hent mert ugye az összes eddigi videóban a csúnya vörös kabátosokat öldökölte Connor. Meg az elõbb láttam a hírt hogy az amcsiknak kiadott trailerbõl az ominózus rész ki is maradt.
Ozzyehh
Eléggé érdekes lenne, ha nem lenne berágva nem lenne igazán korhû... ráadásul Connor Mohawk volt és köztudott, hogy Mohawk törzs a Britekkel kooperált a háború alatt

MerlinW
Mutass egy indiánt, aki nem volt berágva az amcsikra, spanyolokra és az angolokra😊

[merlinw.org]

Az új videó alapján úgy látszik Connor az amcsikra is berág majd.
Arra kíváncsi leszek hogy lesz-e a Washington Gyurinál PE- mivel az egyik AC2-es rejtvény szerint igen.
Király banner. Gratulálok.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Szóval marad a grapling hook a tomahawk formájában😊
Azeriel
Semmiség 😊

CroftManor
Köszönjük a bannert Azerielnek, elég pofás lett 😊

Myselor
ez nagyon jó kis videó már nagyon várom a játékot😊
Azeriel
Na, most jó!

MerlinW
Most jó.

[merlinw.org]

Klassz videó. A tomahawk-kal is lehet majd köteleken csúszkálni, mint az ACR-ben. Király!

CroftManor
Persze, nyilván. Pénzkérdése az egész.

Prince23

tommygear
szerintem ezt mindneki magának döntse el
Csak a DLC nevére meg a Washington királyos képre gondoltam.

Számomra a marad a gyûjtõi!Nem csak a játék miatt veszem meg!

Ha kell kifizetem a dlc-ket is!

CroftManor
Jobban jártok, ha az alap verziót veszitek meg, ha megakarjátok venni majd a DLCket is, Mert a sima verzió, meg a DLCk ára kiteszi összességében egy gyûjtõi verziónak az árát.

Mocsokság amúgy.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Ja, CroftManor a #835 már beírta.

Ezt láttátok már?
http://www.gamestar.hu/assassins-creed-iii-season-pass-bejelentve.html

Mármint az elõzõ három részben a story befejezése után, vagy a küldetések között?

MerlinW
Amikor céltalanul mászkálsz egy területen.

[merlinw.org]

Mi az a free-roam?

Meg sem jelentek még a DLC-k név szerûen, miket tartalmaz,szóval most így vaktában én se adnék ki rá pénzt!

Másrészt ,mivel azt írják,hogy külön - külön is megvehetõ lesz kíváncsi leszek az árakban! azért nem mind1 ,hogy külön - külön kiadok értük 3000ft/db vagy egy teljes pakkért 7000ft-ot!

Majd kiderül mi mennyibe fáj,elõször jelenjen meg 😄

Na ha játszottam is volna az elõzõ részekkel akkor se értettem volna a történetet, mivel elég hadilábon állok az angollal. Viszont videókat nézegettem már róluk és a játék menet eléggé megfogott, úgyhogy valószínûleg ezt megveszem.

CroftManor
Végigfogod tudni játszani a sztorit, de mint az általában lenni szokott, egy idõ után kiadnak DLCket a játékhoz, ezzel is növelve a bevételt.
Lehet jobban jártok ha az alap verziót veszitek meg, mert a DLC árával együtt a sima verzió ára is ott van mint a Gyûjtõi :/

Ozzyehh
De ne már 😄 én csak egyvalamit szeretnék.. hogy végig tudjam játszani a story-t egyetlen dlc letöltése nélkül és hogy legyen benne elég mellék küldetés dlc nélkül 😊 sztetekez teljesül vajon?😊

Prince23
a 4. ponttal nem értek egyet, mert az csak az 5. pontban felelne meg.

Még minimum jön egy Connor féle standalone kiegészítés az Ac3-hoz. Lásd Eziónál, a BH és a Revelationst.