Assassin's Creed III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Ezt a kiegészítõ mizériát a játékosok generálták sajnos mivel veszik õket.
Kiadó meg kihasználja ezt.

1. Kiadja a játékot
2. Kiad hozzá raklap dlc-t
3. Amikor már azthiszed lecsengett a hype kiad még dlc-t
4. Amikor kb a lõtéri kutya se játssza már kiadják a minden dlc-vel megkent verziót és lehuzzák megint a népet!

Next PC upgrade: 2022

Én is így vagyok vele egyébként. Desmond szál felõlem ki is maradhatna.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ozzyehh
Hihetetlen, mennyenek a faszomba már elnézést a trágár kifejezésért...
megveszem a join or die-t 20 ezerért és még fizessek 7 ezret? hát nekem erre nincs pénzem 😄 de nagyon nagyon remélem, hogy a legtöbb dlc multi playeres lesz...

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

CroftManor
Assassin's Creed III. - DLC Season Pass megerõsítve

Még meg sem vettem a játékot, de már fizessek kapásból durván + 7000 Ftot a DLCkért. <#rolleyes>

Nothing is True, Everything is Permitted

Hú, nem tudom miért ez engem hidegen hagy. Engem az AC-ben az atmoszféra fogot meg és a kivitelezés. Mármint a multbeli karaktereké. Valószinüleg közrejátszik benne, hogy nekem nem szimpatikus Desmond.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

MerlinW
De hát az a legérdekesebb része😊 A templomosok, illuminátus, a jövõ vezetõinek terve, az eden, az idõutazás, az animus, a föld megmentése, stb. Ezek adják az egész kalandozásunk értelmét😊

[merlinw.org]

Ki nem álhatom a Desmondos szálat. Nálam az csak a szükséges rossz. Az AC3 sem miatta várom, öszintén, nem is nagyon érdekel mi lesz vele. Abba reménykedem, hogy Desmondka történetét rövidre fogják, mint az elõzõekben.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

+1 voks CroftManor-ra. 😊

MerlinW
Élvezhetõ lesz az biztos, de hogy egy k*va szót sem fog érteni a kerettörténetbõl, az 100😊

[merlinw.org]

A történelmi szál általában semennyire sem, a valós szál kapcsolódni fog, de azok ismeret nélkül is élvezhetõ lesz számodra, ebben biztos vagyok! :-)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ozzyehh
Hát igen de nem nagyon találtam hivatalos forrást sehol... se nyilatkozat se semmi D:

Igazán nincs mit!

Konzolos verzióból spoilermentes videókat (multis mesterfogásokat fõként), információkat idén is nagy szeretettel várjuk tõled.

Azért egyszer szerzek egy konzolt és megmérkõzünk AC-ban!

Ha ezt mondták, akkor valószínû így is lesz.

Ozzyehh
Nem szándékozom trollkodni, de egyik videó alatt azt írták, hogy a story befejezése után nem lesz lehetõség free roamra....van valakinek valami infója esetleg ? igaz nem nagyon találtam hivatalos forrást!

MerlinW
Kevés point & click kalandjátékkal játszottál😊 Mondjuk az, hogy a HL-oknak jó történetük van azért erõs túlzás😊
Ha casual játék, akkor Mass Effecect-ek illetve Dragon Age: Origins története sem gyenge alkotás. Ott van még a Fallout, SW:KOTOR, Fahrenheit, Alan Wake is. Egyébként történetben talán a legerõsebb játék a Metal Gear sorozat.

[merlinw.org]

Teljes mértékben 😊 Half-Life mellett nem tudok még egy játékot mondani az Assassin's Creed sorozaton kívül aminek ilyen piszkos jó története lenne.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

A harmadik rész története mennyire fog kapcsolódni az elõzõ részekhez? Mert gondolkodtam ennek a megvételén csak azokkal még nem játszottam.

Ozzyehh
Asszed érdekel engem, hogy igazad van e vagy sem? csak be kéne fejezni ezt , hogy tele spammeljük a fórumot ezzel a gyerekes veszekedéssel amit te indítottál egy beszólással úgyhogy ha lehet kussoljunk köszönöm...

tommygear
igen, elismerted, hogy igazam van 😊
Ozzyehh
Remélem befejezted...? 😊

tommygear
és még nekem mered mondani, hogy trollkodok, a hozzászólásod után miszerint, csak idegesítés képpen írkálsz a konzolokról, ásd el magad jó mélyen 😊
tommygear
nevetséges vagy
CroftManor-t megszavazom én is😄

+1 voks tõlem is!

A videókra is igényt tartunk. (nem királyi a többesszám!:Ð)

Sanszos, hogy én is a szokásos, dre4mw4r fedõnév alatt fogom rontani a színvonalat. :Ð

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

CroftManor
Köszi ratgab 😊
Szívesen vállalnám most is a feladatot, de amennyiben akadna több jelentkezõ is, akkor gondolom a szokásos szavazás módján dõl majd el a dolog.
Mivel a játék korábban jelenik meg konzolra, így idén is számíthattok tõlem AC 3 videókra.

Ozzyehh
Figy te kötöttél belém én csak elmondtam valakinek a véleményemet, mert baromságot beszélt gondolom azt végig se olvastad csak benyögtél valamit
ez csak a te primitívségedet és hozzá nem értésedet igazolja... feleslegesen trollkodsz.. és ez nem veszekedés😊

cRusa1deR szintén jelentkezik...

Everything is true, nothing is permitted.

Lassan kellene ide egy HG közeledvén a megjelenéshez. Mivel Croftmanor az elõzõ években is kiválóan végezte a feladatot, így én õt meg is szavaznám ha vállalja.

Amúgy jó lenne, ha elõzõ évekhez hasonlóan idén is lenne Multiplayerhez lista az abban résztvevõ SG-sekrõl, hogy tudjuk együtt tolni.

Engem eddigi évekhez hasonlóan ratgab néven már most fölvéshettek ezen listára!

tommygear
micsoda életcél 😊))
Ozzyehh
de hogy fejezem 😊 csak azért, hogy idegesítselek 😊)

tommygear
fejezd már be a fanboykodást
Tudom de én csak azt írtam le ami a oldalon volt nem a wikin 😊 csak gondoltam megosztom akinek nem jó a link.

Wikipedia-t bárki szerkesztheti ergó nem megbízható forrás!

Ozzyehh
Fejezd már ezt be ... a 2 konzol rohadtul nem csúnya .. , ha ezt mondod akkor neked elég szar a szemed lehet hogy egy két helyen nem annyira kielégítõ, de abban biztos vagyok, hogy pl a Ghost Recon Future soldier nél vannak igen is gyönyörû részek ps3on ....

grebber
Sajnos én nem tudom megszokni hogy csúnya szeretem ha valami szép.
Elõször pc-n toltam a Rage-et ott maxon elég szép.Na mondom a coop miatt felrakom boxra is és toljuk haverral.Ég és föld a pc-hez képest nagyon csúnya le is töröltem egybõl.

CroftManor
Mondjuk én annyira nem hangoztatnám, hogy flashelt géped van 😊
De én is boxon játszok és tény h konzolra hamarabb kijönnek a játékok és nem kell azzal szórakozni, hogy most milyen konfigot állítsak össze ahhoz, hogy jól fusson a játék. Én lassan már 3 éve vagyok konzolos és teljesen megszoktam.

grebber
"Nincs itt probléma mindenki azon játszik ami neki a legjobb."

Aki szépet akar és van rá pénze az PC-n tolja márha megjelenik rá.
Aki meg nem akar mindig (a sokmillió különféle pc-s konfig miatt nem optimalizált játékok miatt) több tizezret költeni hogy szép legyen a látvány is és fusson is az vegyen konzolt és tolja "ocsmány"abbul.

Shep
De attól még recés és homályos az most tök mindegy ,hogy hány éves. A Trabant is gurul és lehet vele közlekedni de ettõl még ez nem feltétlenül elég mindenkinek. Na de majd jön az új generáció és jó pár évig jócskán a PC elõtt lesz de aztán majd a PC megint be fog elõzni és ez így lesz amíg lesznek multiplatform játékok. Nincs itt probléma mindenki azon játszik ami neki a legjobb.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Ozzyehh
Na most elárulom mind azoknak akik fikázák a konzolt mert így recés meg úgy recés... hihetetlen, hogy egyes emberek nem tudnak gondolkodni és mindenre rávágják, hogy szar mielõtt belegondolnának abba amit kiakarnak mondani ... a ps3 és az xbox 360 estében egy lassan már már 7 éves géprõl beszélünk 😄 és elárulom, hogy a pc pár éve érte utol ezt a szintet... szal azért egy kis tisztelet kijárna a konzoloknak is 😛 ráadásul úgy, hogy konzolra a játékokat ugyan úgy pc vel fejlesztik 😄D szal ennyi erõvel a pc-t is nyugodtan lehetne fikázni, mert ugyan az a motor van a ps3 as az xbox360as ésa pc játék alatt.... ennyit akartam jah és igen ps3am van és imádom 😄DD 😛

grebber
Még most is szidom, mert ugye nem pc csúnya recés minden.
Arra jó hogy ami nem jön pc-re tudok vele játszani meg elõbb wan rá warez.

Shep
Egyszerûen mindenhol tudatnia kell ,hogy van xboxa, ennyi az egész 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Prince23
Ejnye, nagyon konzolos lettél te mostanság 😄

Régen szídkoloztál feléjük 😄😄 Uram, mi ez a hatalmas párfordulat?

grebber
Xbox warez szerencsére elõbb lesz<#banplz>

Prince23
Már tûkön ülve várom a Steam Pre-ordert 😄

Krisztiam
már csak 1 hónap és 23 napot kell várni 😄

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Hát ha kinézek az utcára,még én sem😄
Ozzyehh
El sem hiszem emberek, hogy október van 😄

Krisztiam
én remélem kapok hozzá pólót is meg posztert is, ha már 20 ezret kifizetek érte 😄

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

CroftManor
Én úgy tûnik csak egy posztert fogok kapni a Join or Die verzió mellé. :/