Assassin's Creed III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kiadó meg kihasználja ezt.
1. Kiadja a játékot
2. Kiad hozzá raklap dlc-t
3. Amikor már azthiszed lecsengett a hype kiad még dlc-t
4. Amikor kb a lõtéri kutya se játssza már kiadják a minden dlc-vel megkent verziót és lehuzzák megint a népet!
Next PC upgrade: 2022
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
megveszem a join or die-t 20 ezerért és még fizessek 7 ezret? hát nekem erre nincs pénzem 😄 de nagyon nagyon remélem, hogy a legtöbb dlc multi playeres lesz...
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
Még meg sem vettem a játékot, de már fizessek kapásból durván + 7000 Ftot a DLCkért. <#rolleyes>#rolleyes>
Nothing is True, Everything is Permitted
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
[merlinw.org]
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
[merlinw.org]
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Konzolos verzióból spoilermentes videókat (multis mesterfogásokat fõként), információkat idén is nagy szeretettel várjuk tõled.
Azért egyszer szerzek egy konzolt és megmérkõzünk AC-ban!
Ha casual játék, akkor Mass Effecect-ek illetve Dragon Age: Origins története sem gyenge alkotás. Ott van még a Fallout, SW:KOTOR, Fahrenheit, Alan Wake is. Egyébként történetben talán a legerõsebb játék a Metal Gear sorozat.
[merlinw.org]
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
A videókra is igényt tartunk. (nem királyi a többesszám!:Ð)
Sanszos, hogy én is a szokásos, dre4mw4r fedõnév alatt fogom rontani a színvonalat. :Ð
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Szívesen vállalnám most is a feladatot, de amennyiben akadna több jelentkezõ is, akkor gondolom a szokásos szavazás módján dõl majd el a dolog.
Mivel a játék korábban jelenik meg konzolra, így idén is számíthattok tõlem AC 3 videókra.
ez csak a te primitívségedet és hozzá nem értésedet igazolja... feleslegesen trollkodsz.. és ez nem veszekedés😊
Everything is true, nothing is permitted.
Amúgy jó lenne, ha elõzõ évekhez hasonlóan idén is lenne Multiplayerhez lista az abban résztvevõ SG-sekrõl, hogy tudjuk együtt tolni.
Engem eddigi évekhez hasonlóan ratgab néven már most fölvéshettek ezen listára!
Elõször pc-n toltam a Rage-et ott maxon elég szép.Na mondom a coop miatt felrakom boxra is és toljuk haverral.Ég és föld a pc-hez képest nagyon csúnya le is töröltem egybõl.
De én is boxon játszok és tény h konzolra hamarabb kijönnek a játékok és nem kell azzal szórakozni, hogy most milyen konfigot állítsak össze ahhoz, hogy jól fusson a játék. Én lassan már 3 éve vagyok konzolos és teljesen megszoktam.
Aki szépet akar és van rá pénze az PC-n tolja márha megjelenik rá.
Aki meg nem akar mindig (a sokmillió különféle pc-s konfig miatt nem optimalizált játékok miatt) több tizezret költeni hogy szép legyen a látvány is és fusson is az vegyen konzolt és tolja "ocsmány"abbul.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Arra jó hogy ami nem jön pc-re tudok vele játszani meg elõbb wan rá warez.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Régen szídkoloztál feléjük 😄😄 Uram, mi ez a hatalmas párfordulat?
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus