Assassin's Creed III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Az Assassin’s Creed III október 31-én kerül kedvenc szoftveresedhez, Xbox 360, PS3 és PC platformra. <#conf>#conf>
PC-s vagyok, ki az én kedvenc szoftveresem? Már támadom is le! <#eplus2>#eplus2>
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Teszem azt kontrolleren az A gombot nem kell majd nyomnom, hanem majd csak a jobb ravaszt és közben nyugodtan használhatja a hüvelykujjam a másik analógot a kamera mozgatásához?
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Am vki nem tud vmit a consolecorner-nél elõrendelõi tomahawk-ról? Anyag,méret,stb...
Ruhája az kell ! 😄😄
Jó kis reklám tényleg, és egyben hasznos is! Volt már a rádióban is ahogy olvasom.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
[merlinw.org]
Nothing is True, Everything is Permitted

Nothing is True, Everything is Permitted
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Valakinek van esetleg tapasztalat az említett céggel kapcsolatosan? Mire számíthatok megkapom még aznap a játékot vagy csak hétfõn (szabi szempontjából lenne ez fontos igazából)?
A grafika annyira nem lényeg bár azért tudom h nem lesz eget rengetõ de néhány kép azért nagyon túlozva van retusálva.
Várom már a megjelenést,de nem tûkön ülve.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Mikor Pesten jöttem át ,beszartam mikor halottam 😄😄
Mikor mondták ,hogy milyen néven nyomja a hadviselést,tudtam nem lehet más 😄😄 Jót nevettem rajta!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Legalábbis a promo videók alapján mindenképpen. 😉
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
téves 😄 egy konzolos játék október végi megjelenése😄 😛
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
[merlinw.org]
Elég szomorú itt tart ma a bulvár, erre van igény, szegény rikkancsok forognak a sírjukban.
Értem én,hogy nem kötelezõ mindent tudni a mai világban sem,de egy újságírónak sem?😊
http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/o-az-aki-idegenek-bunteteset-fizeti-ki-2115019

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch