Assassin's Creed III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kongy
Ide nekem azt a Liberation-t *_____*

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Myselor
jah xd
MerlinW
Ubisoft linkelte FB-n.

[merlinw.org]

Myselor
az szép😊 de hogyan?
MerlinW

[merlinw.org]

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

CroftManor
Az még hagyján, de PCre csak novemberben jelenik meg.

Nothing is True, Everything is Permitted

Utolsó mondatot értelmezze nekem valaki, legyen szíves!
Az Assassin’s Creed III október 31-én kerül kedvenc szoftveresedhez, Xbox 360, PS3 és PC platformra. <#conf>
PC-s vagyok, ki az én kedvenc szoftveresem? Már támadom is le! <#eplus2>

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

The Protector
Majd kiderül😊De a fás részek és az egyszerre vertikális és horizontális mozgás miatt valóban kelleni fog az új irányítás.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Törölt felhasználó
Szóval ezt az jelentené, hogy freerun-móbba lépéshez nem kell két gombot lenyomva tartani, hanem csak egyet?
Teszem azt kontrolleren az A gombot nem kell majd nyomnom, hanem majd csak a jobb ravaszt és közben nyugodtan használhatja a hüvelykujjam a másik analógot a kamera mozgatásához?

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

vixo
Jézusom! Ekkora a Join or Die érme????? O.O Azt hittem sokkal kisebb lesz..
Am vki nem tud vmit a consolecorner-nél elõrendelõi tomahawk-ról? Anyag,méret,stb...

MerlinW
Igaz.

[merlinw.org]

enlightened
Sziasztok. Azt látom mindenhol, hogy a PC-s verzióról síri csönd van. Ezek szerint október 30-án csak konzolra jön a játék? PC-re mikorra várható a CD Galaxis nov 23-at ír. Igaz ez?

Sztm teljesen jó pofa dolog ez!

Ruhája az kell ! 😄😄

22 perc után Connor-ról beszélnek!
Jó kis reklám tényleg, és egyben hasznos is! Volt már a rádióban is ahogy olvasom.
Nem, mivel azt hivatott mutatni, hogy Desmond hogy fejlõdött a részek során. Átvette Altair technikáját és Ezio képességeit, mozgékonyságát és a kettõbõl alakult ki a saját harci technikája.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

zzeN
2:12-nél nem Connor-nak kellene állni? Hmmm...

ezt hogy nem linkelte még ide senki?

CroftManor
Tudom jól. A konzol mindig is drágább lesz a PCnél.

MerlinW
Konzol játékok mindig drágábbak voltak. Egyrészt mert megtehetik, másrészt, mert a PC-s biznisz rizikós. Továbbá, konzolra korábban jelenik meg, így nem kérhetnek a PC-sért premier árat.

[merlinw.org]

CroftManor
Klasz, de azért az gáz, hogy a PC és az xbox Freedom Edition változat között 5000 FT eltérés van. Amíg a PCsek megvehetik 17 ezerért a Freedom-ot, addig a konzolosok ennyi pénzért csak a Join or Die-t vehetik meg. Konzolon a Freedom edition az 22 ezer Ft...

zzeN
Jó pár boltban már meglehet csodálni a két kiadást:

CroftManor

Futárral rendeltem igen! Ez jó hír, köszönöm az infót!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Futárral rendelve mikorra ki van írva a megjelenés, akkor aznap megkapod.
Tegnap este megrendeltem a Join or Die kiadást konzolokszervízétõl. Jár hozzá póló, kulcstartó, matrica és DLC is, ami minden máshol is (tehát egy story dlc a JoD kiadáson kívül és néhány ruhadarab/fegyver).

Valakinek van esetleg tapasztalat az említett céggel kapcsolatosan? Mire számíthatok megkapom még aznap a játékot vagy csak hétfõn (szabi szempontjából lenne ez fontos igazából)?

Na ebben nagyon igazad van egyébként, egyet is értek!

The Protector
Legyen igazad.Legyen tele tartalommal,újítással,legyen hosszú és változatos.
A grafika annyira nem lényeg bár azért tudom h nem lesz eget rengetõ de néhány kép azért nagyon túlozva van retusálva.

Várom már a megjelenést,de nem tûkön ülve.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Pont ma volt a ClassFM rádióban délelõtt errõl szó!
Mikor Pesten jöttem át ,beszartam mikor halottam 😄😄

Mikor mondták ,hogy milyen néven nyomja a hadviselést,tudtam nem lehet más 😄😄 Jót nevettem rajta!

modellmaker
Sztem európaiként tök sok új dolgot adhat ez a korszak, egy másik kontinensen. Pláne, hogy nem lesz pontos mása a történelemnek.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Nem fogják...Bár túl sok volt az Ezio trilógia olasz reneszánsz behatása..az után kicsit pucér lesz számomra az Újvilág városa😊
The Protector
Valakit seggbekúrok hintõporral ha elszúrják a játékot mivel idén 0day veszem meg.Mellesleg kicsit már sok róla a média.

modellmaker
Azért az üzenet sztem egyértelmû: RISE

Legalábbis a promo videók alapján mindenképpen. 😉

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Ozzyehh
egy számítógépes játék október végi megjelenése alkalmából folytat gerilla-hadviselést"

téves 😄 egy konzolos játék október végi megjelenése😄 😛

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

ezért írtam,hogy egy zsurnaliszta legyen tájékozott minden téren😊
MerlinW
Akár hiszed, akár nem az emberek 90+%-a nem játszik videójátékokkal és nem is érdekli õket.

[merlinw.org]

viszont a szabójával beszélgetnék egyet..korrektebb,mint egy game-con jelmez😊
Csak a szokásos Blikk színvonal, Majka-VvÉva-Vvcristofel nagyszerû Ikonok, példaképek segglyukán keresztül már nem látnak.

Elég szomorú itt tart ma a bulvár, erre van igény, szegény rikkancsok forognak a sírjukban.

"A Blikknek hosszas utánjárással sikerült lelepleznie az akcióhõst: kiderült, hogy egy számítógépes játék október végi megjelenése alkalmából folytat gerilla-hadviselést"

Értem én,hogy nem kötelezõ mindent tudni a mai világban sem,de egy újságírónak sem?😊
zzeN

MerlinW
Nincs info róla, de remélem😊

[merlinw.org]

Azt nem tudjátok, lesz ebben is 3D mint a revelations-ban?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Ozzyehh
14 nap... istenem már soha nem jön el

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Prince23
Mert rajongói csatorna 😄 nem hivatalos

MerlinW
Ismét ugyanaz a 10 jelenet összevágva.. csodás😊

[merlinw.org]