Assassin's Creed III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Hát ha megveszed õket akkor az!Senki nem kötelez rá!

Next PC upgrade: 2022

CroftManor

Nothing is True, Everything is Permitted

Én is kaptam. De én maradok a day 1 editionnél. Engem csak a játék érdekel. Kell a francnak a szobor meg a amerikai fali zászló, magyar vagyok, ki a franc rak ki amcsi zászlót a falára?
MerlinW
Jaja BH-ztam és Rev-eztem is tegnap kicsit. Nyugodtan elkönyveltem, hogy még mindig jó vagyok😊

[merlinw.org]

De jót nevettem xDDD
CroftManor
"Személyes, bolti átvétel esetén: leghamarabb kedden, október 30-án éjféltõl tudod átvenni boltunkban (Nyitás 30-án 00:00-kor, Zárás 31-én 01:00-kor) vagy 31-én szerdán a szokásos délelõtt 10 órás nyitást követõen."

Ti ezt hogy értelmeznétek? <#fejvakaras>

zzeN
Végre átdolgozták a mozgásokat, ezek a kivégzések brutálisak lettek. Semmi spoiler, a videó pont a harc elõtt kezdõdik, igaz kb. 3 sec az egész😊

Videóbeszúrás nem nagyon akar mûködni, itt a link aki szeretné megnézni.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Ha lenne Freedom editionbõl szobormentes verzió mondjuk 15-ért már venném is.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Sokszor csináltam azt, hogy lógtam a tetõ szélén és amikor alattam haladt volna el a delikvens (persze észrevett) és visszafelé futott a tetõ alá, akkor még a kill animáció elérte...XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Myselor
valaki nem tud xbox360ra letöltõ kódosat?olcsón😊
Rég AC multiztam, de a szaladó majmokra még mindig emlékszem (üldözték egymást a birkák, ahelyett, hogy bevárták volna és úgy ölik meg) épp ezért játszottam mindig Assassinate-t és most is ez a tervem.

Merlin! A csatatéren úgyis ismét összefutunk majd (láttam valamelyik nap Brotherhooddal te már elkezdtél edzeni...XD)

Ozzyehh
Cdgalaxistól is jöhetne:/

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

CroftManor
Kaptam ma reggel egy e mailt a gameshoptól, hogy megérkezett a játék és legkorábban kedden éjféltõl tudom átvenni. Viszont így a megrendelésem alkalmából felajánlották, hogy ha még most átváltok a freedom edition-re, akkor csupán 22 900 Ftért megvehetem 😄 ...Jó lesz nekem a Join or Die is 18ért.

CroftManor
Ugyanúgy tudod használni a gombokat, mivel csak egyik ujjaddal nyomod az irányt, a kamerát is csak egy ujjal forgatod, nem az egész kezeddel. Gáz lenne ha nem tudnám mozgás közben nyomkodni a gombokat.

MerlinW
A konzolos irányításban csak azt irigylem, hogy lehet úgy kényelmese nézelõdni menet közben, hogy a karakter nem fordul el (két gomba).

[merlinw.org]

Na meg, ugye, a drop kill is elég jól "fizet"!

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Ja, a tetõ polírozók ellen szoktam a kés, pisztoly kombót használni. Így elég hamar összejön az ide vonatkozó challenge :Ð

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Nah, azért volt a wanted-ben magasság és talán 1 air kill. :Ð
A Wolfpack ígéretesnek tûnik. Rendesen össze kell dolgozni, hogy ne veszítsenek pontot. Érdekes, hogy nehézségi fokozat is állítható ennél a módnál.
A domination sem rossz, oda-vissza chest capture. Viszont a pályán van egy 'térelválasztó', mint az Artifact Assault-ban.

Szerintem, konzolon nem egyszerû a karakter irányítása és a nézelõdés. Míg PC-n az egérrel mozgatod a kamerát és jelölöd ki a haladási irányt, a karakter ennek megfelelõen kacsázik is, addig konzolon az egyik kezeddel irányítod a karaktert, a másikkal tudod forgatni a kamerát, de ekkor az akció gombokat (pl. A,B,X,Y) nem tudod használni, mert nincs több ujjad.
Megfigyelhetõ, hogy konzolos videókban alig emelik föl a kamerát. Viszont, ha valaki PC-n kontrollerrel játszik azt is észre lehet venni.

MerlinW
Jaja, mind nagyon béna a piros pólós srácon kívül😊
A magasság dolog nekem szimpatikus, utálom a tetõlakókat😊 Érdekes, konzolos videókban (angie, shenmue, stb) nem nagyon látok senkit fent rohangálni, míg PC-n sokszor alig lehet normálisan játszani a kergebirkáktól.

[merlinw.org]

Egyelõre csak 1:14-nél vagyok, de amit észrevettem:

A legtöbbje AC szûz, helyenként idegesítõen bénáznak, ráadásul nagyon sokszor csak 'céltalanul mászkáló' karaktert mutatnak. Hiába a három képesség (ability) nem használják, pedig vártam. Keveset mászkálnak a magasban, azt is jó lett volna látni. Nem hiszem, hogy lett volna egy air assassination!
A quick match elég lassan ébred föl, hogy összehozza a négy játékost.

MerlinW
Jók. Nekem az Animus Core tetszik a legjobban. #1019 -ben van egy 2 órás Machinima-s multi móka, mindent megmutatnak, elmondanak játék közben. Éppen azt nézem én is. 20. perctõl kezdõdik Deathmatchm majd 2 Assassinate, pár Wanted, majd 1 óra 40-tõl megy a Wolfpack parti. Négyen játszanak a stúdióban.

[merlinw.org]

Multi pályák milyenek?

MerlinW
Ami tetszik a multiban: megint nincs stun ikon az üldözõ feje fölött (megint olyan, mint Brotherhood-ban volt).
Ami nem tetszik: 3 ability-t lehet használni egyszerre. Ez szerintem gáz.

[merlinw.org]

Megjelenés elõtti héten fognak visszaigazoló leveleket küldeni mindenkinek!

Az ,hogy az oldalon október van feltüntetve az baki,mert csak a konzolosokra igaz csak!

Kérdeztem tõlük,hogy akkor miért nem lehet átírni a PC-s verziónál!

Válasz az volt,hogy már nem kell ill akit érdekel majd úgyis megkérdezik min én pl 😄😄

😄 1 hete érdeklõdtem meg!

Palinko
bár figyelmesebben elolvasva Desmond sztoriról van szó szal talán Connorral lesz valami még ha jók leszünk 😄
nemtudom hogy butább volt-e vagy sem azért kérdeztem mert az elõzõ részekkel pcn játszottam csak most ezt a részt ps3 ra vettem meg azért kérdeztem
MerlinW
Nem mai videó, de 2 órányi multiplayer (20. perc után indul)

[merlinw.org]

MerlinW
Miért, az eddig megjelent 4 rész "butább" volt?

[merlinw.org]

zzeN
Grafikailag szebb lesz a PC-s természetesen, másban nem.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

ps3 as ac3 valamivel butább lesz mint a pc-s vagy az x360 as verziók?? erre értem azt hogy grafikailag vagy valami játékmenetben? remélem nem
Myselor
én is sajnálom.mert ez a connor szerethetõ karakternek tûnik😊
Palinko
legutóbb mikor gyerekkel kezdtünk abból 3 részes játék lett, hát meglepõdtem mikor megtudtam hogy amcsit 1 résszel le is zárják.
CroftManor
Ahogy elnézem egy jó ideig a gyerekkori Conorral kell majd mennünk.

Ozzyehh
az kemény D:

zzeN
Nem ez az elsõ, ez a gyerek már 17 részt töltött fel.

CroftManor
Na már van fent egy gameplay. Letöltötték...

Ozzyehh
Kapott már valaki értesítést cdgalaxistól esetleg?

The Protector
Szia.PS3-ról van szó.Ott sajnos nincs backup vagy hasonló ez esetben mint pl pc-n.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

The Protector
Szia.Nem lehet megcsinálni amit írsz.Ha lemezen van meg a játék azt sohasem fogod leszedni store-ról ha mondjuk meghal a lemez.Ez így van kitalálva,pl amiatt is mert akkor a lemezes játékokat is lehetne megosztani meg hasonló.Megvenné 1 ember és egy másik leszedi store-ról.Na ne.
Ha lemezed van akkor vigyázz rá.Ennyi

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

MerlinW
Uplay-rõl bármikor letöltheti, nem számít hol vette meg.

[merlinw.org]

Ozzyehh
Pc-re megveszed dobozosan és letudod tölteni Uplay rõl mitõl lenne más? ps3 nak ugyan úgy van vinyója , ugyan úgy fel lehet menni Uplayre az accommal

TDC Geronimo
Mitõl lehetne. Biztos hogy nem lehet csak akkor, ha a storeba veszed meg

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

JethroHUN
AC3-hoz kapcsolódó paródia szerû-cím dal. Szerintem nem rossz.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Ozzyehh
Bocsi nem írtam oda:S ps3 am van, de akkor gondolom azzal is lelehet szedni majd uplayrõl ha van accountom

Beregisztráltad Uplayen akkor letölthetõ onnan is!

Összes Assassins játékom onnan töltöm le!

Ozzyehh
Srácok szerintetek lesz lehetõség a Ps store ról leszedni majd a játékot, ha megveszem a dobozos join or diet? mi van ha valami történik a dvd-vel? lelehet szedni vajon store ról vagy Uplayen keresztül? mit gondoltok? nem aggodalmaskodom csak kíváncsi vagyok

bár én úgy emlékszem uplayrõl lelehet szedni nem?

Remélem lesz Német <#ravasz1>
Igen, magyar felirattal lesz kiadva !

Lesz hozzá magyar felírat? Igaz ez?
Agy Halott
Rendben, koszonom a segitseget.
Valoszinu mindketten megvesszuk igy. 😊