Assassin's Creed III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nothing is True, Everything is Permitted
[merlinw.org]
Ti ezt hogy értelmeznétek? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Videóbeszúrás nem nagyon akar mûködni, itt a link aki szeretné megnézni.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Merlin! A csatatéren úgyis ismét összefutunk majd (láttam valamelyik nap Brotherhooddal te már elkezdtél edzeni...XD)
[merlinw.org]
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
A Wolfpack ígéretesnek tûnik. Rendesen össze kell dolgozni, hogy ne veszítsenek pontot. Érdekes, hogy nehézségi fokozat is állítható ennél a módnál.
A domination sem rossz, oda-vissza chest capture. Viszont a pályán van egy 'térelválasztó', mint az Artifact Assault-ban.
Szerintem, konzolon nem egyszerû a karakter irányítása és a nézelõdés. Míg PC-n az egérrel mozgatod a kamerát és jelölöd ki a haladási irányt, a karakter ennek megfelelõen kacsázik is, addig konzolon az egyik kezeddel irányítod a karaktert, a másikkal tudod forgatni a kamerát, de ekkor az akció gombokat (pl. A,B,X,Y) nem tudod használni, mert nincs több ujjad.
Megfigyelhetõ, hogy konzolos videókban alig emelik föl a kamerát. Viszont, ha valaki PC-n kontrollerrel játszik azt is észre lehet venni.
A magasság dolog nekem szimpatikus, utálom a tetõlakókat😊 Érdekes, konzolos videókban (angie, shenmue, stb) nem nagyon látok senkit fent rohangálni, míg PC-n sokszor alig lehet normálisan játszani a kergebirkáktól.
[merlinw.org]
A legtöbbje AC szûz, helyenként idegesítõen bénáznak, ráadásul nagyon sokszor csak 'céltalanul mászkáló' karaktert mutatnak. Hiába a három képesség (ability) nem használják, pedig vártam. Keveset mászkálnak a magasban, azt is jó lett volna látni. Nem hiszem, hogy lett volna egy air assassination!
A quick match elég lassan ébred föl, hogy összehozza a négy játékost.
[merlinw.org]
Ami nem tetszik: 3 ability-t lehet használni egyszerre. Ez szerintem gáz.
[merlinw.org]
Az ,hogy az oldalon október van feltüntetve az baki,mert csak a konzolosokra igaz csak!
Kérdeztem tõlük,hogy akkor miért nem lehet átírni a PC-s verziónál!
Válasz az volt,hogy már nem kell ill akit érdekel majd úgyis megkérdezik min én pl 😄😄
😄 1 hete érdeklõdtem meg!
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Ha lemezed van akkor vigyázz rá.Ennyi
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Összes Assassins játékom onnan töltöm le!
bár én úgy emlékszem uplayrõl lelehet szedni nem?