Assassin's Creed III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
A játék befejeztével is lent marad a csukja, mohawk frizura. Az extra ruháknál(nem a festés amit boltba veszel!!) viszont fenn marad, ha valakit zavar,akkor használja azokat

PSN ID.: Beegabor

A játék után is lenn marad a csukjája vagy csak az utolsó küldetésekben?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

CroftManor
Klasz 😄 Annyira nem nézegettem még meg, lefoglal a multi 😊 De hamarosan folytatom Connorral is, most a 7. szekvenciánál tartok.

Nothing is True, Everything is Permitted

Milyen a Connor's Medallion, amit a "Join or Die Edition"-hoz kaptál?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Olyan jó lenne ha leszoknátok róla, hogy hergelitek a pc-seket! XD

Most komolyan, ezek alapján egyre jobban várom a pc-s megjelenést! De sok az a 2 hét még te jó isten!

Medvebõr, meg kereskedés, meg hajó, meg tanoncok, meg dupla pisztoly!<#finom> Még akár az is lehet ez lesz a kedvenc AC részem!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Elsõ konvojomat nyúlták le, akkoriban még nem volt assassinom.
Úgy tudom csak hat tanonc van. Ez a része jeletõsen leegyszerûsödött. A térképes rész nagyjából hasonló mint korábban. Elküldjök a tanoncot azt vagy sikerül vagy nem. Csak szerintem most nem halhatnak meg, csak lábadoznak. Úgy láttam területenként hat küldetést kell végrehajtani. Én még nem csináltam végig egy területen se mindet (tegnap késõ este fedeztem fel csak ezt a lehetõséget).
Vannak erõdök. Az szórakoztató én elfoglaltam õket. Eddig mind megmaradt, kutya se akarta visszavenni õket. Amcsik betelepülnek miután kivertük onnan a vöröskabátosokat.

Ha jól tudom akkor a konvojaid megvédésére küldhetsz orgyilkos tanítványt is nem? Mármint akkor ha megtámadták.
A tanoncok küldetés képernyõjén láttam, hogy megint van templomos uralom.
Ha azt lecsökkented akkor nõ vissza? Most ugye nincs az a h*lye helyõrség berakása a városokba? És csak maximum hat tanoncod lehet?

Everything is true, nothing is permitted.

Igen. Mindkettõben.

Értem, hogy idõhúzás, de attól még megcsinálhatták volna rendesen. Amúgy le is szoktam a szekerezgetésrõl, csak hát hajó felfejlesztése elég tetemes pénzbe került. Kell a profit.
Viszont rájöttem, hogy csak bõröket érdemes szállítani direktbe Connor eszköztárából (ami a legalsó csak hogy sokat kelljen tekerni). Abból is a medvebõrt meg jávorszarvas bõrt (ha megszorulok, farkas, róka vagy még a hód is jó). Sajnos medvébõl nincs annyi, hogy hip-hop megtöltsek egy szekeret, de szarvasból össze lehet szedni a vadvidéken. (Furcsa, hogy egy üveg tej annyi helyet foglal, mint egy medvebõr, szarvasagancs vagy egy hordó).
Persze aztán ott van hogy le is nyúlhatják az árumat. Úgyan meg lehet védeni... azthiszem... mert nekem egy bug kersztbetett, így elbuktam egy szekérnyi árumat még az elején. Ha egy bug miatt eltünne egy szekérnyi medvebõröm, Connoral a kardomba dölnék.

A füstbombát most is lehet dobálni? (Multi-ra és single-re is szól a kérdés.)

Everything is true, nothing is permitted.

CroftManor
Azokat a kivégzéseket csak akkor tudod megcsinálni, mikor ketten támadnak rád egyszerre. Akkor megnyomod a védekezés gombot és kivégzi õket. Korábban tettem fel róla videót.

Nothing is True, Everything is Permitted

grebber
"Szóval a három szekér fullon kiküldése mintegy 120 kattintás és szkrollozgatás. Köszi UBI. Nehéz lett volna kétoszloposra csinálni és átmozgatni a szekérre ami kell mi?"

Mivel nem errõl szól a game csak idõhuzásnak tették bele mert a rövid gameket csak a fikázás éri így örülhetsz ha legalább ilyen van.

Bár az emberek 80%a le se szarja ezt a menedzselõs részt!

Next PC upgrade: 2022

gabo91
Ezzel még nem találkoztam... csak egyszer mikor a hajó javításhoz kellett a fa anyagot odaküldeni.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Erre még én sem jöttem rá. New York egy kis (amúgy nem kicsi) része is ilyen. Plusz poén, hogy assassinos küldik is esnek ide, amiket nekem itt nem jelölt be. Szóval bolyonganom kellett, hogy pont megtaláljam. A városban, amit kilátókkal felfedett azt bejelölte a térképre, de ahol nem volt kilátó ott nem.
Amúgy rajzolja a térképet abban a kb 2m körben ameddig Connor térképész szeme ellát. Tehát fel lehet fedni a sötét részeket, ha odqagyalogolsz (és van rá pár órád bejárni). Jah, ez a vadonban x-sok hektárnyi területen még gázabb.

Most jöttem rá, hogy ha nyomva tartom a gombot amivel az assasin emberemet ráküldöm az ellenre, akkor bejön egy minimalista assassin menü (nyomva kell tartani). Itt ha X-et nyomok akkor egy külön térképre kerülök, ahol különbözõ küldetésekre küldhetem az embereimet. Így aztán fejleszthetõk. De hogy kik, és hogy állnak az embereim arra nincs lehetõségem egyáltalán (csak ha rámegyek egy küldetésre akkor látom a szintjüket meg a nevüket). Ez a Brotherhoodsban mennyivel egyértelmübb, átláthatóbb és kezelhetõbb volt.
Amúgy meg csessze meg az UBI! Hozzá adnak egy kb 5 oldalas füzetkét amiben benne van az epilepszia veszély meg a kontróler képe a gombokkal és nagyjából ennyi. Ez még mind semmi, mert a játékon bellüli "játékönyv", ami a fõ leírást hivatott szolgálni, alig valamivel több. Elmondja a legalapabb dolgokat, mint az irányítás, meg a képernyön mi micsoda. De arról, hogy a farm menedzselése hogy mûködik, a hajózás, az Assassinok kezelése... egy rohadt szó se.

Amúgy az egész farmos menedszelés egy rémálom. A kraftolás, de fõleg a szekérküldés. Miért kell 4-5x gombot nyomnom, szkrolloznom hogy a szekéren egy azaz egy darab helyre egy azaz egy darab cuccot betegyek? Szekér küldése, amin tíz hely van úgy néz ki, hogy katt az üres helyre feljön a tárgylista, ami totál átláthatatlan és 800 dolog van benn és itt kell horizontálisan és vertikálisan kitekerni az adott árut. Amibõl lehet van 10, de én csak 1-et tehet rá a szekére (egyszerre), ezután újab kattintás és kiválasztani a kereskedõ. Aztán ezt megismétlem 10x és feltelt a szekér. Na jó most jön a másik két szekér......
Szóval a három szekér fullon kiküldése mintegy 120 kattintás és szkrollozgatás. Köszi UBI. Nehéz lett volna kétoszloposra csinálni és átmozgatni a szekérre ami kell mi?

gabo91
Sikerült egyszer véletlenül olyan, hogy a támadó kezében sütöttem el a puskáját és lelõtte a társát, illetve olyan is hogy belelöktem a másikban a szuronnyal.
Sajnos azóta sem tudtam megcsinálni újra õket.
Hogy kell kivitelezni ezeket a kivégzéseket? (ps3)

Meg még egy kérdés, határvidéknél nem lehet az egész területet kilátókból felfedezni? Amit láttam arra felmentem de a 70% még sötét.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Már találtam is egyet 😊
grebber
Ahhoz nem értek én neten nézem nem szedem le õket!

Nem tudod véletlenül, hogyan tudom úgy letölteni ezeket a videókat, hogy a feliratot is leszedje? Én is megtaláltam ezeket, de a youtube downloader nem szedi le a feliratot hozzá...
grebber
Az elsõ részhez már van magyar szövegkönyv és youtubos magyar feliratos videovégigjátszás. Ráadásul a 2. rész magyarítása folyamatban van.

Nekem is most a napi program a videovégigjátszás nézése van pár óra 😄

Egyébként hol találom a barlang bejáratokat? mert eddig egyre sem bukkantam rá az 5bõl :S
Igen, erre számítok is :S. Az a baj, hogy rossz az angol tudásom, és magyarosítás egyik részhez sincs :S
MerlinW
A Connor-os sztoriból lehet, hogy érteni fogsz valamit, de az AC fõtörténetébõl semmit, az garantálom😊

[merlinw.org]

Totti5
8 óránál vagyok, az imént vettem fel az Assassin ruhát. A játék csak most kezdõdik😊)

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Myselor
hát régebben én is ebbe a hibába estem és kicsit elõre szaladtam,de már türelmesebb vagyok ^^
Myselor
jaj te.hát reméljük ez jobban fog tetszeni😊
Igaz, csak rohadtul kiváncsi vok a sztorira 😄
Dehogynem, mindegyiket elkezdtem, de 1-2 óra után rájuk untam, bár fõleg a 2ben jutottam el sokáig, de az se volt az igazi. Ez viszont AZ 😄
Myselor
de mondjuk úgy nincsen sok értelme igaz?sokkal jobb játék közben megcsinálni mindenzt,nagyobb hangulata van,és tartalmasabb is a játék tõle.mint a végén bohóckodni vele.szerintem legalább is😊
Seth
Igen, visszarak a játékba a vége után, csinálhatod az elmaradt dolgokat.

Myselor
nem játszottál az elõzõ részekkel ugye?😊lehet igen,nyugi ^^
Hi all!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy miután végigtolom a játékot, utána lehet tekeregni össze-vissza mint pl a gta-kban, hogy a vége után is meglehessen csinálni ezt-azt?
Seth
Ja hát közvetlen mission-ra nem is lehet, de nem messze tõle mindig van egy fast travel pont. Persze csak ha kicsit is körbenéztél a helyszíneken 😄

grebber
Pont ezt magyarázom hogy hiába mentem ki nagy térképre és jelöltem be hogy menjen a kijelölt küldetéshez nem engedte nem volt aktiv a fast travel gomb!

Myselor
általában én mindig huzamosabb ideig toltam és amire a végére értem,azon a részen pihentem ki magam ^^
Seth
Itt is így lesz, ezért tudom hogy majdnem fél óráig pörög az a fránya lista 😄 persze túlzás, nem mértem,de eszméletlen hosszú tényleg

MerlinW
Az elõzõ részekét végig, mert mindig volt plusz jelenet utána, ami érdekelt😊

[merlinw.org]

Seth
Szerintem azért mert nem mentél ki teljesen a nagy térképre,ahol a városokat,helyszíneket mutatják,ahonnan egybõl az adott pontra lehet ugorni hanem te elõbb az adott terület kijáratához teleportáltál,majd kimentél,majd onnan megint egy fast travel a köv. helyszínre

grebber
Akkor én mással játszhattam mert nekem nem ennyi volt!
Hiába jártam be az utvonalakat nem engedett egybõl fast travelezni a küldikhez hanem 2-3 travelból kellett ami sok idõ!

Reménykedni csak szabad nem? XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Seth
Végignézted te már azt? Fél óra kb 😄

MerlinW
Van gyorsabb is, ott a Credits menü a fõmenüben😊 10mp alatt végigjátszható a játék <#zavart1>

[merlinw.org]

Seth
Ennél gyorsabb fast travelt hogyan tudnál elképzelni? 2 kattintás és az adott körzetben vagy

grebber
Csak fõküldi és megmásztam pár kilátót + volt sok küldetés ahol csak kb 30-adszorra értem el a célt mert béna voltam.
Soha nem mondtam vissza egy elõrendelést se ,tehát ezt sem fogom.

Ami nem tetszett az a fast travel sokkal gyorsabb is lehetett volna.

Seth
Tudhatnád már Grebber-rõl,hogy végigsuhan mindenen. Amerre mutat a nyíl arról õ le nem tér 😄

Tartod a Freedom Edition rendelésed pc-re? Van annyira jó?

Ám ebben mennyi volt a mellékes tevékenység? Ez a 17 óra csak a fõszál?

grebber
Nos én is a fõküldetés végére értem! Nekem 17 órámba tellett raklap bénázással karöltve!

Myselor
körülbelül nekem is ez a véleményem.:|
Én abban bízok, hogy legalább a nyelvi fájlokat pc-n lecserélhetjük.

Ha nem, akkor törlöm a faxba és Uplay-el leszedetem a normális angol verziót.

Play-on meg egy nagy büdös lófasz a seggébe, ha nem rakják rá a lemezre az angol feliratokat!

Myselor
ahogy olvasom sok gond lesz ezekkel a dolgokkal.mert kurvára bénán lettek lefordítva a dolgok és hogyha úgy próbáljuk meg nem fog menni,lehet hogy engem nem is érdekel a magyar verzió