Assassin's Creed III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID.: Beegabor
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Nothing is True, Everything is Permitted
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Most komolyan, ezek alapján egyre jobban várom a pc-s megjelenést! De sok az a 2 hét még te jó isten!
Medvebõr, meg kereskedés, meg hajó, meg tanoncok, meg dupla pisztoly!<#finom>#finom> Még akár az is lehet ez lesz a kedvenc AC részem!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Úgy tudom csak hat tanonc van. Ez a része jeletõsen leegyszerûsödött. A térképes rész nagyjából hasonló mint korábban. Elküldjök a tanoncot azt vagy sikerül vagy nem. Csak szerintem most nem halhatnak meg, csak lábadoznak. Úgy láttam területenként hat küldetést kell végrehajtani. Én még nem csináltam végig egy területen se mindet (tegnap késõ este fedeztem fel csak ezt a lehetõséget).
Vannak erõdök. Az szórakoztató én elfoglaltam õket. Eddig mind megmaradt, kutya se akarta visszavenni õket. Amcsik betelepülnek miután kivertük onnan a vöröskabátosokat.
A tanoncok küldetés képernyõjén láttam, hogy megint van templomos uralom.
Ha azt lecsökkented akkor nõ vissza? Most ugye nincs az a h*lye helyõrség berakása a városokba? És csak maximum hat tanoncod lehet?
Everything is true, nothing is permitted.
Viszont rájöttem, hogy csak bõröket érdemes szállítani direktbe Connor eszköztárából (ami a legalsó csak hogy sokat kelljen tekerni). Abból is a medvebõrt meg jávorszarvas bõrt (ha megszorulok, farkas, róka vagy még a hód is jó). Sajnos medvébõl nincs annyi, hogy hip-hop megtöltsek egy szekeret, de szarvasból össze lehet szedni a vadvidéken. (Furcsa, hogy egy üveg tej annyi helyet foglal, mint egy medvebõr, szarvasagancs vagy egy hordó).
Persze aztán ott van hogy le is nyúlhatják az árumat. Úgyan meg lehet védeni... azthiszem... mert nekem egy bug kersztbetett, így elbuktam egy szekérnyi árumat még az elején. Ha egy bug miatt eltünne egy szekérnyi medvebõröm, Connoral a kardomba dölnék.
Everything is true, nothing is permitted.
Nothing is True, Everything is Permitted
Mivel nem errõl szól a game csak idõhuzásnak tették bele mert a rövid gameket csak a fikázás éri így örülhetsz ha legalább ilyen van.
Bár az emberek 80%a le se szarja ezt a menedzselõs részt!
Next PC upgrade: 2022
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Amúgy rajzolja a térképet abban a kb 2m körben ameddig Connor térképész szeme ellát. Tehát fel lehet fedni a sötét részeket, ha odqagyalogolsz (és van rá pár órád bejárni). Jah, ez a vadonban x-sok hektárnyi területen még gázabb.
Amúgy meg csessze meg az UBI! Hozzá adnak egy kb 5 oldalas füzetkét amiben benne van az epilepszia veszély meg a kontróler képe a gombokkal és nagyjából ennyi. Ez még mind semmi, mert a játékon bellüli "játékönyv", ami a fõ leírást hivatott szolgálni, alig valamivel több. Elmondja a legalapabb dolgokat, mint az irányítás, meg a képernyön mi micsoda. De arról, hogy a farm menedzselése hogy mûködik, a hajózás, az Assassinok kezelése... egy rohadt szó se.
Amúgy az egész farmos menedszelés egy rémálom. A kraftolás, de fõleg a szekérküldés. Miért kell 4-5x gombot nyomnom, szkrolloznom hogy a szekéren egy azaz egy darab helyre egy azaz egy darab cuccot betegyek? Szekér küldése, amin tíz hely van úgy néz ki, hogy katt az üres helyre feljön a tárgylista, ami totál átláthatatlan és 800 dolog van benn és itt kell horizontálisan és vertikálisan kitekerni az adott árut. Amibõl lehet van 10, de én csak 1-et tehet rá a szekére (egyszerre), ezután újab kattintás és kiválasztani a kereskedõ. Aztán ezt megismétlem 10x és feltelt a szekér. Na jó most jön a másik két szekér......
Szóval a három szekér fullon kiküldése mintegy 120 kattintás és szkrollozgatás. Köszi UBI. Nehéz lett volna kétoszloposra csinálni és átmozgatni a szekérre ami kell mi?
Sajnos azóta sem tudtam megcsinálni újra õket.
Hogy kell kivitelezni ezeket a kivégzéseket? (ps3)
Meg még egy kérdés, határvidéknél nem lehet az egész területet kilátókból felfedezni? Amit láttam arra felmentem de a 70% még sötét.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Nekem is most a napi program a videovégigjátszás nézése van pár óra 😄
[merlinw.org]
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Egy olyan kérdésem lenne, hogy miután végigtolom a játékot, utána lehet tekeregni össze-vissza mint pl a gta-kban, hogy a vége után is meglehessen csinálni ezt-azt?
Hiába jártam be az utvonalakat nem engedett egybõl fast travelezni a küldikhez hanem 2-3 travelból kellett ami sok idõ!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
[merlinw.org]
Soha nem mondtam vissza egy elõrendelést se ,tehát ezt sem fogom.
Ami nem tetszett az a fast travel sokkal gyorsabb is lehetett volna.
Ám ebben mennyi volt a mellékes tevékenység? Ez a 17 óra csak a fõszál?
Ha nem, akkor törlöm a faxba és Uplay-el leszedetem a normális angol verziót.
Play-on meg egy nagy büdös lófasz a seggébe, ha nem rakják rá a lemezre az angol feliratokat!