Assassin's Creed III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igen
A játék haladását jelzõ % érték gondolom magába foglal minden mellékküldetéstõl kezdve az összegyûjtendõ dolgokon át mindent.. ugye?
Seth
A tollak majd új recepteket adnak
A serlegeket meg gyûjtögesd,mert nagyon jó mellékküldetésekhez vezetnek.

PSN ID.: Beegabor

Hali! Egy olyan kérdésem lenne, hogy van-e vmi értelme összegyújteni a tollakat ill. a azokat a pezsgõs poharakat (ezek egyébként micsodák?)?
MerlinW
Igaz. A kérdés, hogy megér-e egy szobor és egy plusz küldetés +7-8000 forintot? Akkor már inkább veszek season pass-t abból a pénzbõl😊

[merlinw.org]

Én is onnan rendeltem és én is remélem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nem minden DLC van benne, mert a Freedomben egyel több van!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Myselor
ez bizony elég szomorú.
Ha van nyelvvizsgád se biztos, hogy tudsz is angolul. Hány olyan diplomásat ismerek, akik ugyan letették, de egy kukkot nem tudnának kinyögni, de még fordítani sem.

grebber
Remélem a konzolokszervizénél nem szórakoznak és lesz polo a freedomhoz (alapból ugy van hogy jár)

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
Csak a speckóhoz. Freedom szobrot kap. Én is most néztem át a csomagokat, szerintem a J&D kiadás éri meg a legjobban ár/érték szinten. Minden DLC benne van ami a Freedom-ban, szobor helyett érme van, viszont olcsóbb 8k-val.

[merlinw.org]

Krisztiam
jah a freedomhoz nem jár póló. pff

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Az AC3 fordítását nem a céges csapat készítette.
Krisztiam
sziasztok
nekem is most küldték az emailt, le is adtam a rendelést egy freedom edition-re 😄
amúgy csak a special Edition-höz jár póló? a freedom-hoz nem?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

MerlinW
CDG-nél mostantól rendelhetõ a játék PC-re. A Join or Die korlátozott példányszámban 12k, a Special Edition 9k.

[merlinw.org]

Hm... Köszi a tippet, megveszem a térképet, és meglátjuk, mi mindent hagytam még ki! 😊Remélem, ez után már nem lesz ilyen bajom vele. Nekem egyébként a legnagyobb és legidegesítõbb bug az volt, amikor hajócsatába kerültem, és miután nagy nehezen kinyírtam a kis hajókat (nekem nagyon nem jön be a hajózás, béna is vagyok hozzá), majd kiugrottam a bõrömbõl, hogy már "csak" a nagy hajó vitorláit kell szétcincálnom. A baj csak az volt, hogy a hajó inaktív területen akadt be, igy hiába erõlködtem, újra kellett kezdeni a küldetést! 😞 De azért csak megcsináltam! 😊

Myselor
mondjuk pont illik a szar fordítás a sok bug mellé.de mindegy.
Myselor
elég szomorú.sok hülye ember van igen.köztük azok is akik fordították,sajnos😞
MerlinW
Nem lehet diplomád középfok nélkül😊

[merlinw.org]

wedge31
Ez szerintem elsõsorban attól függ, hogy mi a szakmád.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

grebber
Ez nem sajnos, nincs "kényszerítve" az emberekre a nyelvtudás így minek tanulnánk?

Az egy példa volt. Ha az lenne az egyetlen egy szót se szólnék.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

wedge31
Magyarhonban sajnos a legtöbb ember pont, hogy ilyen EU de talán világszinten is itt beszélnek a legkevesebben idegen nyelveket tehát a többség ezeket a félre forditásokat észre se fogja venni.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

grebber
Hát aki feszt erre a 100%-ra megy az veszödjön is vele én konkrétan nem is nézem miket kér a bal felsõ sarokba mert leszarom.Nekem senki ne mondja meg a fõküldin kivül mit csináljak pláne idõre!

Myselor
hát akkor majd angol verziót szerzek belõle,valõszínüleg.vagy nem tudom.szomorú vagyok egy kicsit.😊
Sajnos az a baj, hogy feladat leírásokban is hibáznak nem egyszer (mint pl a #1236 hozzászólásomban említek).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Myselor
na jó de a legtöbb ember nem ilyen,én ha tudom hogy angolul mit beszélnek,értem hallom,és magyarul teljesen mást írnak oda,zavar.többeket is.minden normális ebmbert.nem így kellene mûködnie
A probléma az, hogy ki se lehet kapcsolni, mert akkor fogalmam sincs, hogy indiánul mit beszélnek. Egy darabig én lekapcsoltam a feliratot, de vissza kellet kapcsolnom, mert se angol se semmi, indiánul meg nem beszélek.

grebber
Semmiféle frissítés nem lesz,mivel ha gáz lenne nem adták volna ki.
Nekem jó és sok olyannak mint én (mivel közöm nincs az angolhoz) nekik is jó.

Myselor
nagyon,én nekem tökre elment a kedvem attol hogy magyarul kelljen nekem pcre. :|
Prince23
Muszáj lesz frissíteniük, mert ez gáz...

Myselor
annyira gusztustalan ez a fajta fordítás.mint a film címek annyira nem értem bakker.annyira egyszerûek ezek a mondatok,de tök mást jelent amit õk fordítanak.béna szarok igénytelenség már az iylesmi
Minek nekik írni. Ha így fordítanak, akkor lehet hogy a szövegértelmezéssel is problémájuk van.
Tegnapi gyöngyszem: "Norris is my best friend,..." Magyar fordítás: Norris a legjobb emberem,..."
Vagy egy korábbról: "I would like to know her better." "Szeretnék már benne lenni." (nõrõl van szó).

Írjátok meg, h gyenge lett a fordítás és inkább Witcher-minõséget szeretnétek 😊
Hû, ez a Wolfpack mód ez jónak tûnik. Ezt szerintem szeretni fogom. 😊

Igen, a menü és a DNA-ban van egy külön szekciója ezeknek a küldetéseknek. Ott felajánlja, hogy újrajátszhatod õket.

Prince23
PlayOn-nak írhatsz. Õk a magyaroszági forgalmazók a Ubisoft termékeknek, és legfõképpen az AC játékoknak.

CroftManor
A hajós küldetések nekem is tetszenek, de hol lehet újrajátszani õket? Mert eltûntek a térképrõl, miután teljesítettem a küldetést. DNA-ban?

Nothing is True, Everything is Permitted

Talán a PC-s verziónál már javítanak egy csomó dolgot. Most is jönnek elõ mindenfelöl a bugok, ezeket csak kijavítják PCn. Vagy majd kap az is egy óriási Day 1. patchet mint a konzolos válozatok, hogy legalább végig lehessen vinni.

Tegnap belevetettem magam a hajózásba és a tengeri ütközetekbe. Hát mitmondjak, fantasztikusan jóra sikerült! Annyira hangulatos, dinamikus, élvezetes, hogy tegnap egész este csak a Privateer küldiket csináltam. Az eddig összeszedett lovémat rögtön el is vertem a hajó fejlesztésére. Mint egy drogos küldtem ki a konvojokat, hogy gyüljön a pénz. Már csak a hajótest második megerõsítése kell, többi mind meg van.
Közben folyamatossan küldtem ki az assassinjaimat küldetésekre, fejlõdnek szépen. Tényleg hanyas szinten válnak Assassiná?

RatBaG
az ubisoftnak van egyáltalán magyarországi címe, ahová írni lehetne? én szart se találtam...

Per Aspera Ad Inferi.

Myselor
hehe ezt megnéztem volna biztos vicces volt😊
CroftManor
Na kipróbáltuk a wolfpack módot is.
Nekem tetszik, de néha olyan feladatok ad a gép, hogy nem lehet kivitelezni. Példaként hajts végre légicsapás bónuszt, de nem tudod mert az adott npc csak sétálgat a pályán és nem tudsz ráugrani sehonnan mert nincs a közelben semmi. De azért összességében az assassinate után, ez a legjobb mód arra, hogy pontokat szerezz.

Nothing is True, Everything is Permitted

Amikor elõször bejön New York, akkor hirtelen egy csomó tennivaló szakad az emberre. Valószínûleg ezért üldöznek lépten, nyomon, mert érintesz valami küldetést/feladatot. A ládákat is õrzik stb. Mivel én megvettem a térképeket, amikor bejött N.Y. akkor annyira tele volt jelekkel, hogy elszörnyedtem. De ez nem baj, szépen végigmentem mindenen (ládák, csetreszek, Almanac oldalak, Assassin küldetések, futárküldetések, stb kivéve az alagutak felfedezése). Most már gond nélkül átmehetek, lovagolhatok a városon, nem támadnak meg (kivéve ha direkt lezárt területre megyek). Elsõre nagy és sok New York, de viszonylag hamar "kitisztítható".
Sajnos ez a random kapsz egy körözést és eltûnnek a jelek (aztán visszajönnek) bugok benne vannak. Civilek esnek át a talajon, lógnak bele a falba stb. Már kezdem megszokni.

Az egyik legmókásabb bugom az volt mikor az egyik Assassin melléküldi templomos góréját kellet kicsinálni, aki történetesen egy hajon volt (kikötõben horgonyzó hajón, tehát nem a tengeren). Balhé a hajó elõtt és a fószer elkezdett lerohanni a platón. A platón hirtelen megnyúltak a lábai olyan 8m hosszúra, lefele át a hajón és egy darabig csetlett botlott, majd hirtelen mint egy rajzfilmben kilépett a partra a 8m-es lábával (áthidalva azt a 5-6m távot, ami köztem és õközte volt). Ezen röhögnöm kellett. Itt vissza csökkent a lába hossza, úgy hogy belerúgtam a vízbe és belefulladt.

PC-s csak nem lesz ilyen,de ugye egy játékról beszélünk sajnos!

Bár ebben nem vagyok annyira otthon,hogy van e különbség PC-Konzol játék készítése során! Bugokat illetõen!

Másik,hogy a magyar fordításba remélem be lehet nyúlni!

Myselor
szomorú vagyok hogy ilyen bugos lett,kíváncsi leszek a pc-s verzióra :|
Ja, még annyit, hogy a térképemen egy csomószor eltûnnek jelek. Nem egyszer volt, hogy bejelöltem rajta valamit, és mire odaértem volna, eltûnt!!!! Megõrülök ezektõl de komolyan! 😞

Sziasztok!
Én imádom ezt a játékot, és már alig vártam, hogy megjelenjen. DE!!!! Mégis mi a fene történt NY-nál??? (Addig nagyon tetszett.) Onnantól kezdve egyszerûen elkezdtem unni/nem szeretni. Valaki mondja már meg nekem, hogy ha nem vagyok körözés alatt, és átfutok a városon, mégis mi a fenéért kezdenek el üldözni, úgy, hogy nem csináltam semmit???? Iszonyat idegesítõ!!!! Tudom, hogy néha az õrkutyák köpnek be, de van, amikor azok sincsenek ott, és mégis. Arról nem is beszélve, hogy elbújni alig birok, ha meg leállok velük küzdeni, akkor szinte sosem lesz vége, mert mindig jönnek még. 😞 Nekem nagyon elment a kedvem most tõle. Vagy csak én érzékelem ezt a nagy váltást NY-nál? Sajnos most már a sok bug is zavar, pedig az elején még nem igazán vettem figyelembe õket! Nyugtassatok meg, hogy mást is zavarnak ezek a dolgok...

#&@ðÐÄ&*x&÷$£@&<#duma>
Az ikonikus csukját eltávolítják. Még is mi hülyeség kell ehhez? Most majd kereshetek más outfitet pedig a deafult nagyon tetszik.

Prince23