Assassin's Creed III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A serlegeket meg gyûjtögesd,mert nagyon jó mellékküldetésekhez vezetnek.
PSN ID.: Beegabor
[merlinw.org]
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Next PC upgrade: 2022
[merlinw.org]
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
nekem is most küldték az emailt, le is adtam a rendelést egy freedom edition-re 😄
amúgy csak a special Edition-höz jár póló? a freedom-hoz nem?
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
[merlinw.org]
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Nekem jó és sok olyannak mint én (mivel közöm nincs az angolhoz) nekik is jó.
Tegnapi gyöngyszem: "Norris is my best friend,..." Magyar fordítás: Norris a legjobb emberem,..."
Vagy egy korábbról: "I would like to know her better." "Szeretnék már benne lenni." (nõrõl van szó).
Nothing is True, Everything is Permitted
Közben folyamatossan küldtem ki az assassinjaimat küldetésekre, fejlõdnek szépen. Tényleg hanyas szinten válnak Assassiná?
Per Aspera Ad Inferi.
Nekem tetszik, de néha olyan feladatok ad a gép, hogy nem lehet kivitelezni. Példaként hajts végre légicsapás bónuszt, de nem tudod mert az adott npc csak sétálgat a pályán és nem tudsz ráugrani sehonnan mert nincs a közelben semmi. De azért összességében az assassinate után, ez a legjobb mód arra, hogy pontokat szerezz.
Nothing is True, Everything is Permitted
Sajnos ez a random kapsz egy körözést és eltûnnek a jelek (aztán visszajönnek) bugok benne vannak. Civilek esnek át a talajon, lógnak bele a falba stb. Már kezdem megszokni.
Az egyik legmókásabb bugom az volt mikor az egyik Assassin melléküldi templomos góréját kellet kicsinálni, aki történetesen egy hajon volt (kikötõben horgonyzó hajón, tehát nem a tengeren). Balhé a hajó elõtt és a fószer elkezdett lerohanni a platón. A platón hirtelen megnyúltak a lábai olyan 8m hosszúra, lefele át a hajón és egy darabig csetlett botlott, majd hirtelen mint egy rajzfilmben kilépett a partra a 8m-es lábával (áthidalva azt a 5-6m távot, ami köztem és õközte volt). Ezen röhögnöm kellett. Itt vissza csökkent a lába hossza, úgy hogy belerúgtam a vízbe és belefulladt.
Bár ebben nem vagyok annyira otthon,hogy van e különbség PC-Konzol játék készítése során! Bugokat illetõen!
Másik,hogy a magyar fordításba remélem be lehet nyúlni!
Én imádom ezt a játékot, és már alig vártam, hogy megjelenjen. DE!!!! Mégis mi a fene történt NY-nál??? (Addig nagyon tetszett.) Onnantól kezdve egyszerûen elkezdtem unni/nem szeretni. Valaki mondja már meg nekem, hogy ha nem vagyok körözés alatt, és átfutok a városon, mégis mi a fenéért kezdenek el üldözni, úgy, hogy nem csináltam semmit???? Iszonyat idegesítõ!!!! Tudom, hogy néha az õrkutyák köpnek be, de van, amikor azok sincsenek ott, és mégis. Arról nem is beszélve, hogy elbújni alig birok, ha meg leállok velük küzdeni, akkor szinte sosem lesz vége, mert mindig jönnek még. 😞 Nekem nagyon elment a kedvem most tõle. Vagy csak én érzékelem ezt a nagy váltást NY-nál? Sajnos most már a sok bug is zavar, pedig az elején még nem igazán vettem figyelembe õket! Nyugtassatok meg, hogy mást is zavarnak ezek a dolgok...
Az ikonikus csukját eltávolítják. Még is mi hülyeség kell ehhez? Most majd kereshetek más outfitet pedig a deafult nagyon tetszik.