Assassin's Creed III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok,
Valaki megcsinálta a Bostoni bunyós kihivásokat ?
Van egy kötélfullánk nevû emberke, hogyan kell legyõzni , hogyan kell használni a környezetet harc közben ?
Elõre is köszönöm
Shiwo
aszem a gta IV-ben mondtak be a rádióba valami olyasmit, hogy "kiraboltak egy bankot, az egyik elkövetõnek európai akcentusa volt", vagy én legalábbis valami ilyesmit értettem ki belõle 😊
persze ez valszeg direkt került bele mint poén

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

enlightened
Indiánul? Indiánul nem tudnak beszélni, mert olyan nincs. Az indián nyelvek száma több ezerre tehetõ. Minden törzs tök más nyelvet beszélt. Ez olyan mintha azt mondanád, hogy én nem beszélek "európaiul" vagy "ázsiaiul". Bocs, nem kötekedni akartam értettem mit akarsz mondani csak zavart.

Krisztiam
hehe 😄DD

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Ha pl. csak két naponta fexel le, felére csökkented az alvások számát! :Ð

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Myselor
jah, a fenébe is:c
Krisztiam
pff még 2 hét van a megjelenésig .. jó sokat kell még aludni

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

grebber
Írtam nekik mailt (konzolokszervizének)és vissza is jelezték hogy L-es pólót fognak küldeni!<#taps>

Next PC upgrade: 2022

Ryder62
Köszi 😊

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

- Boston és New York. De ami még érdekesebb az a vadon.
- Igen.
- A városok elég nagyok. A vadon meg nagyon nagy. Azért nem egy Red Dead Redemption.
- Több újdonság van benne.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

A külömbségek a "The Join or Die Edition" és a "Freedom Edition" között dióhéjban.
Elõször is a "Ghost of War" DLC mindkettõben benne van. Ez egy két felvonásos tengeri ütközet. Semmi különös, de szórakoztatóak.
A "Freedom Edition" van még egy plusz DLC a "Lost Mayan Ruins". Ez egy Captain Kidd küldetés. Errõl többet azért nem mondok, mert játékban van benn alapban pár Captain Kidd küldetés. Amivel ez több, hogy a végén megkapjuk Captain Kidd kardját, ami az egyik legjobb a játékban. De ez önmagában nem éri meg a "Freedom Editiont".
A legfõbb külömbség a szobor. Ez az ami megéri, ha valakit érdekel az ilyesmi. Szerencsére nem gagyi, nagyon szépen és precízen kidolgozott figura. Ezen kivül vann benne pluszként két képeslap és egy fémtok. Ez utobbi kettõ szinte semmit sem ér (szerintem).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

lamase
Ne haragudjatok, nem reklámnak szánom, csak érdeklõdöm hogy van e köztetek olyan aki szívesen lenne szerkesztõje egy assassin's creed portálnak? Akit érdekelnek a részletek kérem privátban jelentkezzen!

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

Ryder62
Nem nagyon követtem a híreket. Szóval:

- Ebben milyen városok lesznek?

- Ugyan az a helyszín bejárható lesz különbözõ évszakokban is?

- Milyen nagy a térkép?

- Lesz annyi újdonság benne mint ami a 2-ben volt az 1-hez képest?

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Majd ha hazaérek. De úgy néz ki befigyel ma egy túlóra.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Prince23
Majd gyere fel steamre...

Csak akkor ez lesz az egyetlen AC játék, ami nem dobozosban van meg...:-(

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Húú, most azért elbizonytalanodtam rendesen. Megjelent steamen a játék ára és így tudnék Digital Deluxe kiadást vásárolni olcsóbban 15000 Ft-ért (22000 lenne steamrõl!).

Ez még annyira nem is hangzik jól, de ebben benne van az összes elõrendelõi bónusz DLC, na és dobpergés a Season pass is, ráadásul még 50 % off kupont is adnak egy korábbi AC címre!

Szerintetek megéri? Mert én nagyon hajlok a vételre!

Kongy
Õszintén szólva nincs szükségem azokra a cuccokra 😄 Engem már a játék érdekelne..

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

MerlinW
A JorD csak 2k-val drágább, és majdnem mindent megkapsz, ami a Freedom-ban van😊

[merlinw.org]

Kongy
Basszus, még mindig két hét van a PC-s megjelenésig.. 😞

Én elõrendeltem a Freedom Edition-t galaxisnál, csak idõközben rájöttem, hogy mégsem kell, és nincs is rá zsém, úgyhogy elég lesz a sima 😄 Brotherhood-ból a Codex Edition-t is eladtam már..

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

na már énis megrendeltem <#finom>azért remélem kapok hozzá pólót 😄...
Prince23
grebber
Felhívtam a konzolokszervizét még 6 elõtt. És mondták ha emailben megírom mekkora póló kell akkor olyat küldenek!<#eljen>

RatBaG
nemrég megérkezett a válasz, a részletesen körülírt kérdésemre:

"A konzolos és a PC-s feliratozás megegyezik majd. A többi kérdésére nem tudunk válaszolni."

KÖSZ BAZMEG! mintha ez nem lett volna eddig is egyértelmû. na mindegy, engem már nem érint 😄

Per Aspera Ad Inferi.

Krisztiam
"Tájékoztatjuk, hogy 2012.11.22. napján az alábbi PickPack Pont küldeményt indítottuk el ill. indítjuk el várhatóan az Ön számára:"
hát azt írják mondjuk, hogy várhatóan.. 😄

nagykispeter
A playon elvan a szar figurájával rajzolgatják mint egy hülyegyerek, nekem se válaszoltak az ANNO 2070-nél

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

MerlinW
Olvasd el figyelmesen...

"CSOMAG INDÍTÁSI visszajelzés

Megrendelésének megfelelõen a következõ csomagot küldjük el Önnek:

-------------------------------------------------------------------
CSOMAGAZONOSÍTÓ: **********
VÁRHATÓ ÉRKEZÉS*: 2012.11.23. - PÉNTEK (8-17H KÖZÖTT)"

[merlinw.org]

Krisztiam
ez érdekes megrendeltem a CDG-nál az AC3 freedom edition-t és már küldték az email-t, hogy elindították a küldeményt a pick pack pontra 😄DD
de hogy mikor meg se jelent? 😄D

RatBaG
korábban én se láttam máshol, csak ennél a boltnál, de most már itt sem. mondjuk csak egy singleplayer skin, meg egy fegyver.

közben meg is rendeltem a deluxeot, egyedül a posztert sajnálom.

Per Aspera Ad Inferi.

grebber
captain of the aquilla dlc volt hozzá? Ezt nem is figyeltem mondjuk máshol sem látom hogy adnák hozzá!

RatBaG
a konzolokszervizénél a póló és a poszter még mindig ott van, viszont a captain of the aquilla dlc már eltûnt.
az a kérdés, hogy csak a jelenlegi rendelõkre vonatkozik, vagy a korábbiakra is.

bár én közben lehet megtaláltam a megoldást:
http://www.buygamecode.com/buy-assassins-creed-3-deluxe-edition-uplay-cd-keys
elég ütõs kis ár, engem a dobozos cuccok annyira úgysem érdekelnek, viszont ebben majdnem minden ingame extra benne van.

Per Aspera Ad Inferi.

Shep
De csak vasággyal együtt 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Egyébként ezen a pufidzseki-sen akkorát röhögtem mint állat<#hehe>
"mert ha nem lesz póló visszamondom a rákba!" 😄DD énis így vagyok vele 😄 amúgy írták hogy milyen méretet lehet választani az M,L és az XL bõl 😄DD ( a készlet erejéig természetesen ) 😄DD
grebber
Sajnos a battlefield 3-as 2xl-es póló után nem számítok semmi jóra.
Bár ha jól néz ki (nem úgy mint ez a fos bf3-as) akkor akár 1500ft-ért is el lehet passzolni vaterán!

Na persze. 40 kg vagy csak 110 cm széles a vállad mi? XD

Shep
Hát én nagyon messze vagy a kövértõl, csak hát nekem adott a Jóisten vállakat is 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Na menjél vissza szépen Darksouls-ozni Shepi. Tudod nem mindenki születik mutánsnak, hogy 210 cm magas és 280 kg, jah és 100 cm a mellbõsége mindezek miatt...XD

Az, hogy a gamerek kövérek, ragyásak, meg csúnyák meg nem fedi a valóságot, persze te magadra ismersz, de ez már más kérdés...XD

Shep
Hát nincsenek felkészülve az óvodista vásárlókra 😄

Engem az érdekel, hogy november 23-án már telepíthessem a játékot. Pólót felõlem tûzbe is hajinthatják, úgyse lesz jó rám... Kétlem, hogy L-est küldenének.

RatBaG
írtam két supportos mailre is a playon-nál, de basznak válaszolni.
ez ám a terméktámogatás, magyarország 2012...

Per Aspera Ad Inferi.

grebber
Arról mindig küldenek visszaigazolást hogy elõrendelted,de utánna semmit.
Én 100% hogy hívom majd õket a póló miatt. Mert ha nem lesz mit a pufidzsekire felvenni akkor nem is kell<#idiota>

Elõrendelésrõl én kaptam mailt még aznap! Akkor nekem rendben lesz? Vagy inkább szóljak elõtte pár nappal oda telón?

grebber
Ha jól emlékszem nekem nem jött megerõsítõ mail + elkurták mert hivtak átvehetem a boltba anno. Mondom nekik mivan én házhoz szállítást kértem.
A biztonság kedvéért majd felhívom õket mert ha nem lesz póló visszamondom a rákba!

Krisztiam
gondolom azért, hogy elõre tudják mennyi rendelés lesz.. én már leadtam úgyhogy nekem remélem jut 😄

Krisztiam
én is 😄

Konzolok szervízénél ugye jól értelmezem, hogy nem kell semmit visszaigazolni?

Elõrendeltem, tehát amíg nem mondom le(már miért is tenném), addig megjelenéskor tutira kihozzák?

Már vissza is igazoltam a FREEDOM-ot 😄😄😄😄😄😄

LOL A CD Galaxis-nál már meglehet rendelni a PC-s változatott 😄
Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10