Assassin's Creed III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki megcsinálta a Bostoni bunyós kihivásokat ?
Van egy kötélfullánk nevû emberke, hogyan kell legyõzni , hogyan kell használni a környezetet harc közben ?
Elõre is köszönöm
persze ez valszeg direkt került bele mint poén
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Next PC upgrade: 2022
- Igen.
- A városok elég nagyok. A vadon meg nagyon nagy. Azért nem egy Red Dead Redemption.
- Több újdonság van benne.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Elõször is a "Ghost of War" DLC mindkettõben benne van. Ez egy két felvonásos tengeri ütközet. Semmi különös, de szórakoztatóak.
A "Freedom Edition" van még egy plusz DLC a "Lost Mayan Ruins". Ez egy Captain Kidd küldetés. Errõl többet azért nem mondok, mert játékban van benn alapban pár Captain Kidd küldetés. Amivel ez több, hogy a végén megkapjuk Captain Kidd kardját, ami az egyik legjobb a játékban. De ez önmagában nem éri meg a "Freedom Editiont".
A legfõbb külömbség a szobor. Ez az ami megéri, ha valakit érdekel az ilyesmi. Szerencsére nem gagyi, nagyon szépen és precízen kidolgozott figura. Ezen kivül vann benne pluszként két képeslap és egy fémtok. Ez utobbi kettõ szinte semmit sem ér (szerintem).
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
- Ebben milyen városok lesznek?
- Ugyan az a helyszín bejárható lesz különbözõ évszakokban is?
- Milyen nagy a térkép?
- Lesz annyi újdonság benne mint ami a 2-ben volt az 1-hez képest?
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ez még annyira nem is hangzik jól, de ebben benne van az összes elõrendelõi bónusz DLC, na és dobpergés a Season pass is, ráadásul még 50 % off kupont is adnak egy korábbi AC címre!
Szerintetek megéri? Mert én nagyon hajlok a vételre!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Én elõrendeltem a Freedom Edition-t galaxisnál, csak idõközben rájöttem, hogy mégsem kell, és nincs is rá zsém, úgyhogy elég lesz a sima 😄 Brotherhood-ból a Codex Edition-t is eladtam már..
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"A konzolos és a PC-s feliratozás megegyezik majd. A többi kérdésére nem tudunk válaszolni."
KÖSZ BAZMEG! mintha ez nem lett volna eddig is egyértelmû. na mindegy, engem már nem érint 😄
Per Aspera Ad Inferi.
hát azt írják mondjuk, hogy várhatóan.. 😄
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
"CSOMAG INDÍTÁSI visszajelzés
Megrendelésének megfelelõen a következõ csomagot küldjük el Önnek:
-------------------------------------------------------------------
CSOMAGAZONOSÍTÓ: **********
VÁRHATÓ ÉRKEZÉS*: 2012.11.23. - PÉNTEK (8-17H KÖZÖTT)"
[merlinw.org]
de hogy mikor meg se jelent? 😄D
közben meg is rendeltem a deluxeot, egyedül a posztert sajnálom.
Per Aspera Ad Inferi.
az a kérdés, hogy csak a jelenlegi rendelõkre vonatkozik, vagy a korábbiakra is.
bár én közben lehet megtaláltam a megoldást:
http://www.buygamecode.com/buy-assassins-creed-3-deluxe-edition-uplay-cd-keys
elég ütõs kis ár, engem a dobozos cuccok annyira úgysem érdekelnek, viszont ebben majdnem minden ingame extra benne van.
Per Aspera Ad Inferi.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Bár ha jól néz ki (nem úgy mint ez a fos bf3-as) akkor akár 1500ft-ért is el lehet passzolni vaterán!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az, hogy a gamerek kövérek, ragyásak, meg csúnyák meg nem fedi a valóságot, persze te magadra ismersz, de ez már más kérdés...XD
ez ám a terméktámogatás, magyarország 2012...
Per Aspera Ad Inferi.
Én 100% hogy hívom majd õket a póló miatt. Mert ha nem lesz mit a pufidzsekire felvenni akkor nem is kell<#idiota>#idiota>
A biztonság kedvéért majd felhívom õket mert ha nem lesz póló visszamondom a rákba!
Elõrendeltem, tehát amíg nem mondom le(már miért is tenném), addig megjelenéskor tutira kihozzák?