Assassin's Creed III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A játék nálam az ACk közül a harmadik helyen van. Így néz ki a személyes ranglistám: 1. AC Brotherhood, 2. AC2, 3. AC3, 4. AC1, és végül az AC Revelations.
Tehát nem rossz játék. A végsõ lezárás nekem egy kis csalódás volt. Én ennél jóval grandiózusabb, ötletesebb lezárást vártam. Nagyon sokan anyáznak a külföldi fórumokon, sokan egyenesen azt állítják, hogy rossza a befejezés mint a Mass Effect 3-é. Ez nem igaz! Jó egy kicsit "mehh" a befejezés, de 10x jobb az ME3-nál. Ez az én véleményem persze.
Connor története alapvetõen jó és kidolgozott. Úgy látszik ezt volt idejük megírni. Aki szereti Desmondot az bizonyos szempontból örülhet, mert kicsit többet irányítjuk mint az elõzõ ACk-ben.
A játék maga: egy bughalmaz. Még soha ezelõtt nem találkoztam játékkal, amiben ennyi bug lett volna. Konkrétan bug miatt, hát nem is tudom, de legalább ötször kellet visszatöltenem. Beleragadok a falba, elrepülök a képernyõbõl és még sorolhatnám hosszan és hosszan. Az volt az érzésem végig, hogy túl sokat akartak belesûríteni a játékba. Feleslegesen. A farmgazdálkodásos rész, konkrétan a kraftingolás, szállítmányozás, unalmas, erõltetett és szükségtelenül túlbonyolított. Borzasztóan fáj, hogy az Assassin tanoncok ilyen nevetségesen leegyszerûsödtek. A "toborzás” egy vicc, eleve csak max 6 db van, fix szereplõ. A használatuk totálisan fölösleges. Kiképzésük röhejesen egyszerû. Gyakorlatilag némi pénzkereseten kívül semmire sem jók. Izgulni nem kell értük, mert meg sem halhatnak. Semmilyen adatlapjuk nincs, állítani, ruhát változtatni stb egyáltalán nem lehet.
Mindezek ellenére az AC3 jó játék. A környezet szépen kidolgozott. A vadon külön jó pont, míg a vadászási lehetõség szórakoztató újítás (bár hamar unalomba fullad, a 10. nyúl elejtése és megnyúzása már nem vicces). Az idõjárás változás megint csak nagyon jó az esõvel, villámlással és ugyan ez vonatkozik az évszakváltozásra is. Szóval itt kitettek magukért. A városok szépen kidolgozottak. Sajnos a civil lakosság nekem messze nem tûnt olyan változatosnak mint ez elõzõ ACk-ben, ahol tulajdon képen város negyedenként változott az öltözékük. A hajózást külön kiemelem, ami iszonyat jóra sikeredett.
Hát röviden ennyi a véleményem. A multiról nem szólok, mert alig játszottam vele.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
[merlinw.org]
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Amúgy se torrentezek uplay címet, mert ha eredetit veszel utána túl sok a macera (mindent újra kell telepíteni)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Ezzel a résszel mennyit szenvedtem... Elég egy rossz mozdulat és kezdheted elõröl.
Nothing is True, Everything is Permitted
Per Aspera Ad Inferi.
(ott is több napos késéssel passzolták le a dolgokat, és pl lektorálásra volt kb 2 nap)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Nem vagyok egy Angol "eredeti" nyelv megszállott. A Witcher 2-t is magyarul játszottam és soha semmi bajom nem volt vele. A Fableval sem. Kifejezetten örültem ezeknek a játékoknak. Ott kényszerítés nélkül is magyarul játszottam.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A végén már a helyesírással se törõdtek. Betükihagyások, duplázások stb. Pl "ad" helyett "aad" van írva, meg ilyenek.
Amúgy a vége felirat 16 perces! Szóval aki oda jut nyugodtan menjen ki retyóra, ígyon egy sört, vagy készítsen magának kaját.
Attól függetlenül trehány munka! Sõt PlayOn ismeri a játékot a kezdetek óta,nem hiszem el ,hogy nem nézték át a fordítást!
Ha megnézitek például a Witcher 2 EE-t, azt tök korrektül fordította a Playon. Kizárt, hogy ez az õ kezük munkája lenne.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
http://www.buygamecode.com/buy-assassins-creed-3-deluxe-edition-uplay-cd-keys
Per Aspera Ad Inferi.
-25% off kuponnal 44 euró, ami kb. 12500 Ft. Megéri vagy megéri?
Amiket leírtál, azokkal mind tisztában vagyok egyébként.
[merlinw.org]
Nem kell póló, nem kell dobozos verzió, de legfõképp ilyen magyar fordítás nem kell, köszönjük a nagy semmit Playon!
Az a szép, amikor még a nyelvet sem beszélõ kontárcsapat fordít egy játékot.
[merlinw.org]
PSN ID.: Beegabor
Mert kettõt kéne ebbõl megcsinálni, mikor megölöm az egyik õrt észrevétlenül, 2/1, de mikor a másikat is kinyírom csendben és megadja a 2/2-õt, de mintha elrontottam volna és bepirosodik.. :/