Assassin's Creed III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tudom ki hogy van vele,de én sose törekedtem 100% szinkronizációra.Szeretem megoldani a feladatokat a saját kedvem és eszközeim szerint.Ahogy nem érdekel a városfejlesztés,egyéb,a játék szempontjából lényegtelen apróságok.Igaz,sok pénzt lehet vele keresni,de minek?Nincs szükség se drága páncélokra,se spéci fegyverekre,ez nem egy szerepjáték,ahol a karaktertápolás lenne a cél.Felesleges,egy szál késsel a kezemben végigharcolom a játékot.Talán kisebbet sebzek és gyakrabban kell odavágni,de így izgalmasabb számomra,mint az egy csapás egy halál módszer!Meg egyébként is jobb szeretem a sunyi módszereket.Én általában nyíllal és méreggel dolgozom a tetõkön lopakodva,jobb úgy likvidálni a célpontot,hogy senki nem vesz észre semmit.Elkapod,majd szépen eltûnsz a balfenéken,nem ölsz meg senki mást.Mi a jó abban,legyenek bármilyen látványosak a kivégzések,ha halomra gyilkolod a közönséges és esélytelen katonákat?Egy assassint alakítunk,akinek célja épp a meglapulás,minden feltûnés kerülése,ha megölsz minden utadba kerülõt,az értelmetlenné teszi a játék célját,mondanivalóját.Én legalábbis így látom.
Tegnap végigvittem a játékot. Ahol lehetett (mellék küldetéseket is beleértve) szinkronizáltam a játékot 100%-ra. Meg is lett a jutalmam (egy ruha). Mivel a korábbi AC-kben is 100% szinkronizáltam, így nyugodtan kijelenthettem, hogy ebben a játékban a legnehezebb és legfrusztrálóbb a teljes kiszinkronizáció. Ez nem látszik úgy a 7.-8. szekvenciáig. Összességében nálam 99% áll a játék, mert pár dolgot nem vagyok hajlandó megcsinálni, mert valljuk be totál idõhúzás és értelmetlen. Például a kövessük a falusiakat és nézzük meg õket napi tevékenységük közben. Tehát pl a favágót mikor fát vág meg ilyen baromságok. Semmi értelme. Pár futárszolgálatot is passzolok, mert nincs kedvem órákig pumákra vadászni, stb.
A játék nálam az ACk közül a harmadik helyen van. Így néz ki a személyes ranglistám: 1. AC Brotherhood, 2. AC2, 3. AC3, 4. AC1, és végül az AC Revelations.
Tehát nem rossz játék. A végsõ lezárás nekem egy kis csalódás volt. Én ennél jóval grandiózusabb, ötletesebb lezárást vártam. Nagyon sokan anyáznak a külföldi fórumokon, sokan egyenesen azt állítják, hogy rossza a befejezés mint a Mass Effect 3-é. Ez nem igaz! Jó egy kicsit "mehh" a befejezés, de 10x jobb az ME3-nál. Ez az én véleményem persze.

Connor története alapvetõen jó és kidolgozott. Úgy látszik ezt volt idejük megírni. Aki szereti Desmondot az bizonyos szempontból örülhet, mert kicsit többet irányítjuk mint az elõzõ ACk-ben.
A játék maga: egy bughalmaz. Még soha ezelõtt nem találkoztam játékkal, amiben ennyi bug lett volna. Konkrétan bug miatt, hát nem is tudom, de legalább ötször kellet visszatöltenem. Beleragadok a falba, elrepülök a képernyõbõl és még sorolhatnám hosszan és hosszan. Az volt az érzésem végig, hogy túl sokat akartak belesûríteni a játékba. Feleslegesen. A farmgazdálkodásos rész, konkrétan a kraftingolás, szállítmányozás, unalmas, erõltetett és szükségtelenül túlbonyolított. Borzasztóan fáj, hogy az Assassin tanoncok ilyen nevetségesen leegyszerûsödtek. A "toborzás” egy vicc, eleve csak max 6 db van, fix szereplõ. A használatuk totálisan fölösleges. Kiképzésük röhejesen egyszerû. Gyakorlatilag némi pénzkereseten kívül semmire sem jók. Izgulni nem kell értük, mert meg sem halhatnak. Semmilyen adatlapjuk nincs, állítani, ruhát változtatni stb egyáltalán nem lehet.

Mindezek ellenére az AC3 jó játék. A környezet szépen kidolgozott. A vadon külön jó pont, míg a vadászási lehetõség szórakoztató újítás (bár hamar unalomba fullad, a 10. nyúl elejtése és megnyúzása már nem vicces). Az idõjárás változás megint csak nagyon jó az esõvel, villámlással és ugyan ez vonatkozik az évszakváltozásra is. Szóval itt kitettek magukért. A városok szépen kidolgozottak. Sajnos a civil lakosság nekem messze nem tûnt olyan változatosnak mint ez elõzõ ACk-ben, ahol tulajdon képen város negyedenként változott az öltözékük. A hajózást külön kiemelem, ami iszonyat jóra sikeredett.

Hát röviden ennyi a véleményem. A multiról nem szólok, mert alig játszottam vele.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

a.carkey
A steames verzió gondolom angol nyelvû lesz?

A medve nem játék.

MerlinW
Zúzzad a Revelations multit addig😊 Kellene jövõ hétvégére szervezni pár topik meccset. Manhunt, Wanted vagy akármit. Nyolcan csak összejövünk😊

[merlinw.org]

Myselor
jöhetne már a játék,mert én már unalmamba ríók lassan xd
Nem ríok, hanem hangosan gondolkodok :-)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

modellmaker
Na akkor meg nem kell ríni.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Dehogy torrentezem! Aznap már játszani fogom vagy így vagy úgy (vagy dobozos, vagy steames, vagy uplay-s eredeti verzióban!)

Amúgy se torrentezek uplay címet, mert ha eredetit veszel utána túl sok a macera (mindent újra kell telepíteni)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

modellmaker
Torrentezd le a megjelenés napján, ha még utána is kell eredetiben, akkor megrendelheted onnan, addigra a többieknek már lesz tapasztalata is. Meg mivel csak egy kódot kapsz, az megvan hamar. 1-2 nap ide vagy oda már nem számít. Ha fosol tõle, várd meg, míg a többieknek eldõl, hogy rendben van-e minden.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Ha nem kéne ennyire a játék kipróbálnám, de most nem akarok kockáztatni.

Ismerõsömnek is ez a véleménye róla, de már rendeltem hasonló oldalról, és semmi nem történt, utaltam a pénzt majd kaptam a kódot. Egyébként amikor írtam a supportjuknak válaszoltak a kérdéseimre, korrektnek tûnnek.
Én innen nem merek rendelni...

Hát ha ennyire bevállalosak vagytok, akkor lehet én is megveszem innen.

BoneDragon
Eddig egy videót se néztem meg, de ezt nem bírtam ki, hogy ne pörgessek bele. Sokat fejlõdött a játék <#eljen> Azért ezio hiányozni fog. 😊

CroftManor
Bunker Hill Battle
Ezzel a résszel mennyit szenvedtem... Elég egy rossz mozdulat és kezdheted elõröl.

Nothing is True, Everything is Permitted

A linked hatására én is onnan rendeltem elõ a Deluxe Editiont, és még Season Pass-t is kapok, szóval köszönöm hogy megosztottad velünk az oldalt. 😊
RatBaG
most vettem elõször nem steames játékot. az elején kicsit tököltem, mert én sem ismertem eddig ezt a boltot, de annyira gáz nem lehet. akkor nem engednék, hogy steam, origin, és uplay kulcsokat is áruljanak...

Per Aspera Ad Inferi.

Shiwo
mondjuk ha az Ubi hozta a formáját, és ugyan azt csinálta, mint a H6 esetében, akkor nem csodálom, ha a felirat erõteljes kihívásokkal küszködik

(ott is több napos késéssel passzolták le a dolgokat, és pl lektorálásra volt kb 2 nap)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Kicsit úgy tûnhet hogy nagyon ellene vagyok a magyar fordításoknak. Pedig nem. Az én bajom az, hogy nem tudom átállítani angolra és rám van készerítve a magyar. Erre jön rá, hogy sajnálatos módon a fordítás ennyire trehányra sikeredett, ez még olaj a tûzre.
Nem vagyok egy Angol "eredeti" nyelv megszállott. A Witcher 2-t is magyarul játszottam és soha semmi bajom nem volt vele. A Fableval sem. Kifejezetten örültem ezeknek a játékoknak. Ott kényszerítés nélkül is magyarul játszottam.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Így van, köszi 😊
Te vettél innen már valamit? Meg is vetted a kódot hozzá innen?

Valami Fontosos Studió fordította (nem pontos név mert nem vagyok hajlandó megjegyezni sem). A vége fõcim feliratoknál szerepel a felsorolásban.
A végén már a helyesírással se törõdtek. Betükihagyások, duplázások stb. Pl "ad" helyett "aad" van írva, meg ilyenek.

Amúgy a vége felirat 16 perces! Szóval aki oda jut nyugodtan menjen ki retyóra, ígyon egy sört, vagy készítsen magának kaját.

PlayOn megbízásában fordította valaki,vagy valakik!

Attól függetlenül trehány munka! Sõt PlayOn ismeri a játékot a kezdetek óta,nem hiszem el ,hogy nem nézték át a fordítást!

Szerintem ezt nem a playon fordította. Sokkal inkább a romániai ubisoft, ott valami "magyarul tudó" csapat.

Ha megnézitek például a Witcher 2 EE-t, azt tök korrektül fordította a Playon. Kizárt, hogy ez az õ kezük munkája lenne.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Hogy lehet, hogy én a tizedik szekvenciánál járok, és még csak egy assassinom van? Hol lehet õket megkapni?

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

30 ezerért kicsit húzós!

Nem semmi, ezt se fogják sokan venni!

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Hoppá! Le is járt az akció.

GMG: -10% off-al 58,49 euró az AC3 Deluxe
-25% off kuponnal 44 euró, ami kb. 12500 Ft. Megéri vagy megéri?

Hát ha steam shopból veszed, akkor annyi.

Mert onnan nem tölthetõ le. Ellenben minden korábbi rész nekem dobozosban van meg, kivéve majd akkor ezt a részt, amik viszont letölthetõek.

Amiket leírtál, azokkal mind tisztában vagyok egyébként.

enlightened
Miért lenne hiányérzeted a Uplay accodban? Ha steamen veszed, ugyanúgy uplayen keresztül kell játszanod, ezt nem tudod megúszni. Nekem a heroes 6 steamen van meg és ugyanúgy amikor elindítom még be kell lépnem utána a Uplay-be és onnan indítani.

MerlinW
Az több mint 20.000 Ft... egy játék sem ér annyit😊 Megveszed dobozosan és ha nem kell a magyar, letöltesz hozzá egy angol nyelvû clone-t torrentrõl. Nem kell ezt túldrámázni.

[merlinw.org]

Assassin's Creed 3 Deluxe Edition gondolok!

Azt mondjátok jobban megéri megvenni steam-en?

Prince23
Pedig a steamesben is benne lesz választhatóként, de legalább az angol nyelv kötelezõ lesz mellette...még...

Aztán legfeljebb ha nagyon hiányérzetem lesz a Uplay akkomban, akkor majd olcsó verzióban megveszem dobozosban is, persze majd külföldrõl inkább.

Na ezek hallatán lett végleges a gondolat, hogy szarok én erre a szánalmas magyar "fordítás"-nak álcázot kontár fosra. Megveszem steamen, aztán rakja oda a playon a szarát, ahova akarja.

Nem kell póló, nem kell dobozos verzió, de legfõképp ilyen magyar fordítás nem kell, köszönjük a nagy semmit Playon!

MerlinW
Az elsõ dolgom az lesz, hogy letöltök egy US/UK clone-t és azt telepítem😊

[merlinw.org]

CroftManor
Egyébként a Desmondos részek sztem rém unalmasak lettek. Most szereztem meg a második fényforrást (vagy mit) de az egész pálya rész, ahol menni kellett (most direkt nem írom le, hogy hol) olyan GTA feelingre sikeredett.

Mire idáig jutsz a játékban, már immunis leszel az ilyen apró kis hibákkra. Olyan félrefordítások vannak benne, hogy még mindíg felvonyítok játék közben, pedig már 10. szekvenciában járok, úgy hogy megvan az összes toll, Almanac lap, hajós küldetés, összes assassin maxon, stb, eddig minden 100% szinkronizálva.

De ha az a kérés, hogy a környezetet használd akkor valószínüleg annyi, hogy a csókát neki kell lökdösnöd a berendezési tárgyaknak körülötted. Az egyszerû. Meg kell várni míg támad, védés, majd irányba mutatva újra védés gomb. Akkor abba az irányba löki el a fazont.

jarlaxxe
Egy normális ember veszteségként éli meg ha megölik a kollégáját...

Én félig. Nem vagyok biztos benne, de azt hiszem pont most volt ez az ellenfél. A környezet használatát hogy éted? Simán le kell verni nem? Én úgy csinálom, ha keményebb az ellenfél, hogy megvárom míg támad aztán védés és nem direktbe ütök vissza hanem a másikkal (nem jut eszembe a megnevezése). XBoxon "A" gomb. Akkor eltalálja és utánna "X" gomb (sima támadás), amíg nem kezd védekezik. Aztán ezt ismételgetni, amíg kifekszik. Mindig várd meg míg támad aztán védd ki.

MerlinW
Mondd, hogy ezt a játékot nem magyarok fordították😊 A börtönõrök vesztesége az lenne, ha a családjukat ölnénk halomra😊 Ha az õröket bántjuk az a börtön vesztesége😊

Az a szép, amikor még a nyelvet sem beszélõ kontárcsapat fordít egy játékot.

[merlinw.org]

Nem kell egy õrt sem kinyírni.

Seth
A megadott számnál több õrt nem szabad megölni. Elvileg ez lenne, bár nem értem akkor miért lesz piros mikor a 2.-at megölöd, azt még engednie kéne

PSN ID.: Beegabor

CroftManor
Ti hogyan értelmeznétek azt hogy: Korlátozd a börtönõrök veszteségét?
Mert kettõt kéne ebbõl megcsinálni, mikor megölöm az egyik õrt észrevétlenül, 2/1, de mikor a másikat is kinyírom csendben és megadja a 2/2-õt, de mintha elrontottam volna és bepirosodik.. :/

Nem tudom, hogy vagytok vele, de én 18 és fél óra után meguntam a játékot. :-/ Még a fõküldiket megcsinálom, de a fene sem fog tollakat, kalendárium lapokat gyûjteni, fertõzött takarókat elégetni és társai, mert az ég világon semmi értelmét nem látom.

enlightened
Hát ja. Egyébként nagy valószínûséggel mohawk nyelven nyomják, ami ha jól tudom mohikán magyarul, mivel Connor ebben a törzsbe tartozik.