Assassin's Creed III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Az ilyen tej, méz meg hasonló marhaságok, lövésem nincs minek kellett a játékba tenni. Van a fogadósunk, aki képes kajákat sütni, ahoz kellenek alapanyagok (a vadhús még oké, de magától tejet miért nem tud venni...), csak, hogy a kajáknak sincs semmi értelme. Szóval az értelmetlenség tömeges láncolata van a craftingnál.
A farm menedzselésénél, kraftingolásnálnál csak azt csináld, amit leírtam. Az összes többi idõpocsékolás.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Az én gépem már készen áll a játék fogadására.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Láttam van már tárgy készítés is, de dupla pisztolyt továbbra sincs, csak nyílvesszõket, csapdákat, kötél fullánkot tudnék készíttetni velük.
Meg megcsináltam pár Kidd's küldetést is a térkép darabokért, nagyon hangulatosak azok a részek. New Yorkban is van egy rakás tennivaló, pár felszabadító küldetést meg is csináltam gyorsan hajnali 2kor <#vigyor>#vigyor>
Végre rájöttem a kincsesláda feltörés titkára, hát az volt a baj, hogy mikor már a zártörést kellett volna csinálni, akkor én csak 2x 3x nyomtam le az RT-t, mivel azt írta: zártörés ismételten. Közbe meg folyamatosan nyomkodni kell ezerrel, míg kinyílik.
Azért a 10. sequence-ben meglepõdtem a történteken. <#vigyor0>#vigyor0>
Nothing is True, Everything is Permitted
http://facebook.com/musicleander
Playon meg köszönje a kutyaütõ bandának, aki fordította a játékot, amiért elesett egy dobozos példány eladásától. Fordítóbrigádnak meg minden jót kívánok (Not! <#mf2>#mf2>)
A medve nem játék.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Amúgy egyértelmûen dobozos lett volna, de így nem kell. Külföldrõl meg nem várom, ahhoz túlságosan akarok vele játszani már megjelenéskor.
PSN ID.: Beegabor
A medve nem játék.
Everything is true, nothing is permitted.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A duplacsövû meg egyéb fegyvereket a boltban tudod megvenni. Vagy Craftolni. Pár dolog csak Craftolható, de kell hozzá a recept.
A téli pályán ne szenvedj. Marha lassan lehet mászkálni a hóban. Menj tovább egy szekvenciát aztán ott újra nyár lesz.
A cuccokat ne add el simán boltban (csak ami nem bunda). Szállítasd konvolyon, abban van a nagy lé (fõleg hajón az dupla vagy tripla ár). Semmi más nem kell csak medvebunda meg hódprém. Ezeket érdemes szállítani. Leginkább hajón. 10.000-15.000 szálítmányonként. Medve farmolható, ahogy kijössz a vadonba a tanya felõl lent a foylónál mindig van két medve. Levadászod õket és gyorsutazol a tanyabejárathoz és újra lefutsz a vízhez, így respawnolnak. Hód meg bárhol van folyó mentén. Késöbb a vadász csaj mindezt elejti hejetted és tõle bagóért megvehetet és 5-8x áron továbbadhatod.
Pár szállítmány és gyakorlatilag bármit meg tudsz venni a játékban. Egyéb cuccokkal nem érdemes tökölni, az csak aprópénz. Boltba csak azt add el ami zavaróan sok. pl ha már van 40 db nyúlpérm meg hasonló.
Craftingoolásban is csak a felszerelésedet craftoltasd le (dupla pisztoly, füsbomba bõvítés, tegez bõvítés, stb). Na meg a fegyvereket még érdemes craftoltatni. Természetesen a szekereidet is craftolni kell és ugyan itt bõvítheted is õket. A szállító hajóket is craftolni kell, meg bõvíteni. Mást nem. Vannak ilyen futárküldetések, de baromi unalmasak, craftolni kell két babát, meg hasonló baromságokat. A jutalom 1.000 pénz, ami semmi.
A receptek ládákban vannak (talán még a csetreszekbe is).
Ha megvan minden tanya küldetés, akkor a legvégén van egy lezáró küldetése, amiért kapunk egy Assassin ruhát. Márcsak ezért is érdemes megcsinálni õket, mert ez egy normális, jól kinézõ ruha és itt rajta marad a csukja Connoron (bár Altair és Ezio ruháján is, de azok valahogy nem passzolnak ebbe a korba). Sajnos a normál Assassin ruhája (nekem személy szerint ez tetszett a legjobban) a legvégén leveszi a csukját és nem is teszi vissza többet. mindenki bámulhatja a tar, Mohawk frizuráját.
Dupla pisztolyod úgy lehet, hogy a szabó csaj megcsinálja neked (craftingolás). Lehet a receptet meg kell hozzá szerezni, nem tudom alapban adja-e.
Amúgy a Tanya questeket csináld meg mindenképpen.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Amúgy tegnap este elkezdtem csinálni a tanya küldetéseket. Kicsit szívás a havas erdõben bóklászni, lóval sokkal gyorsabb, csak a fák miatt sokszor beakadsz, de még mindig gyorsabb mint gyalog.
Az összegyûjtött bundákat, húsokat, agancsokat eladtam és szép kis summát kaptam értük 😊 Meg felfedeztem egy erõdöt, ez volt már a második
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Everything is true, nothing is permitted.
Ja, bocs, hogy a minap, mikor invitáltál, lemaradva próbáltam csatlakozni, de akkorra már megtelt. Utána meg nem tudtam, majd Te is eltûntél...
Pont két challenge-re gyúrtam. Meg is lett! Nehogymá' cRusa1deR asszaszin társ kihívás nélkül maradjon az ACIII megjelenéséig! :Ð
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Hát azt gondoltam, hogyha kivitted 100%ra a singlet. <#vigyor>#vigyor>
Nekem még hátra van 1-2 szekvencia, a héten befejezem, de én is úgy érzem, hogy nem lett jobb az AC2nél. A kettõben nekem az tetszett, hogy mindig volt mellettünk valaki, akár egy családtag, vagy ott volt Caterina, akivel együtt harcoltunk Forliban.
Itt a háromban nincs senki, aki közel állna Connorhoz, az öregen kívül, aki tanítgatja. A kettõben sokkal szerethetõbb karakter volt Ezio, amit sikerült továbbvinni a BHban is...
Next PC upgrade: 2022
Mondjuk érzek egy kis ellentmondást a mondandódban. A legtöbb 100% szinkronizációhoz az kell amit mondasz, tehát lopakodva észrevétlenül likvidálni az ellenfelet.