Assassin's Creed III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Az nem számít. Daz aktivátorral aktiválva a warez is eredeti lesz, felmegy rá minden szó nélkül.

[merlinw.org]

BoneDragon
Már akinek eredeti... <#crazya>

MerlinW
Nem tudom, de feltétlen érdemes telepíteni az SP1-et, sokat dob a rendszer biztonságán és mûködésén. Továbbá egy csomó biztonsági javítást fel sem ajánl nélküle a Windows.

[merlinw.org]

A duplapisztolyhoz a szabó csaj kell. Viszonylag késõn tûnik fel a játékban. Bár ha már New Yorban vagy akkor szerintem ott meg kell találnod. Keresd a Tanya jelet a térképen. Az is lehet, hogy nem egybõl csinálja meg, vagy kell hozzá recept.
Az ilyen tej, méz meg hasonló marhaságok, lövésem nincs minek kellett a játékba tenni. Van a fogadósunk, aki képes kajákat sütni, ahoz kellenek alapanyagok (a vadhús még oké, de magától tejet miért nem tud venni...), csak, hogy a kajáknak sincs semmi értelme. Szóval az értelmetlenség tömeges láncolata van a craftingnál.
A farm menedzselésénél, kraftingolásnálnál csak azt csináld, amit leírtam. Az összes többi idõpocsékolás.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Bitang jól hangzik! Imádom az ilyen menedzselõs dolgokat! Külön játék lesz ez a játékban, ahogy olvasom.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Pc-sek: Aki még nem tudná az Assasin's Creed 3 win 7 alatt igényli a service pack 1-t. Így ha nem akartok meglepetést telepítéskor már most érdemes feltenni az említett javítást.

Az én gépem már készen áll a játék fogadására.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

CroftManor
Tegnap este 2-3 órát csak a határvidékre fordítottam. 😊 Nagyon jók lettek a tanya küldetések, ki is írta 1-1 után, hogy pl lucfenyõ elérhetõ a favágóknál, meg tej és méz is. Mintha a vegyesboltban láttam volna egy új funkciót egy nyitott könyvnél, ott lehet ezeket megvenni?
Láttam van már tárgy készítés is, de dupla pisztolyt továbbra sincs, csak nyílvesszõket, csapdákat, kötél fullánkot tudnék készíttetni velük.
Meg megcsináltam pár Kidd's küldetést is a térkép darabokért, nagyon hangulatosak azok a részek. New Yorkban is van egy rakás tennivaló, pár felszabadító küldetést meg is csináltam gyorsan hajnali 2kor <#vigyor>
Végre rájöttem a kincsesláda feltörés titkára, hát az volt a baj, hogy mikor már a zártörést kellett volna csinálni, akkor én csak 2x 3x nyomtam le az RT-t, mivel azt írta: zártörés ismételten. Közbe meg folyamatosan nyomkodni kell ezerrel, míg kinyílik.
Azért a 10. sequence-ben meglepõdtem a történteken. <#vigyor0>

Nothing is True, Everything is Permitted

csokalaci
Köszönöm. 😊

http://facebook.com/musicleander

csokalaci már el is vitte! Jó játékot kívánok a belõle vásárolt AC-hez!

Felvettelek Friendnek! Fogadd el a felvételt és már adom is!

csokalaci
Üdv!
Ha még megvan, akkor én egy Revelations leárazós kupon-t elfogadnék. 😊
Steam accountom

http://facebook.com/musicleander

Mivel Deluxe-ot vettem kaptam egy 50%-os leárazásra jogosító kupont, ami november 20-án lejár, így most bárki vihetõ tõlem ingyen, csak jelezzétek, hogy kell! Revelation-ig bezárólag bármely AC címre érvényes!

Assassin'S Creed 3 Deluxe edition steamre begyûjtve, aktiválva (Összes preorder dlc-vel+ ingyen season pass-el, ami eleve járt hozzá). Várom a jövõ heti megjelenést! Játék bekészítve, szabadság kikérve, már csak a megjelenés hiányzik :-D.

Playon meg köszönje a kutyaütõ bandának, aki fordította a játékot, amiért elesett egy dobozos példány eladásától. Fordítóbrigádnak meg minden jót kívánok (Not! <#mf2>)

a.carkey
Sajnos, az Anthology csak nov. 30., és ráadásul nem PCre nov. 30. ..., ezért steam. Amúgy kivárnám, és azt meg, bár anno steamen 75%os árcsökkentéssel adták az egészet, kivétel a 3. rész.

A medve nem játék.

tommygear
ehh
MerlinW
Ahogy elõttem is írták, a PC-s is kész, csak a szokásos üzleti okokból van a csúsztatás. A programkódhoz nem nyúlnak a "gold plecsni" (master copy) után.

[merlinw.org]

Prince23
Megjelenés után foltozzák PC-t is, ez csak ilyen amolyan marketing trükk a konzol piac javára. Rég készen van PC verza már.

Jah és nem kényszerít rám senki semmit, azon a nyelven játszom, ahogy akarok.

Túl sok macera! Ráadásul így meg meglesz a season pass is, jah és az összes preorder dlc.

Jó, de azt vedd figyelembe, hogy pc-s verziót 1 egész hónapot csúszott.

MerlinW
Felesleges, aktiválod a játékot UPlay-en és letöltteted vele az angolt. A magyar csak a lemezen van rajta, arról meg nem kötelezõ telepíteni.

[merlinw.org]

MerlinW
Max patch-ben, a master-hez már nem nyúlnak. Mondjuk Ubi sosem a javítgatásairól volt híres.

[merlinw.org]

Remélhetõleg a pc-s verzióban legalább ezeket kigyomlálják.

Elvileg több nyelv van benne. Egyébként a ránk erõltetett és elég fogyatékosra sikerült magyar fordítás miatt választottam a steamet semmi más miatt.

Amúgy egyértelmûen dobozos lett volna, de így nem kell. Külföldrõl meg nem várom, ahhoz túlságosan akarok vele játszani már megjelenéskor.

Seth
Nem nézted félre, tényleg így van sajna. Vagy bug vagy vmi más probléma lehet. Pedig real time rendereli az átvezetõket is, nem videók.

PSN ID.: Beegabor

a.carkey
Akkor steam. Csak lehessen választani az angolt ...

A medve nem játék.

Prince23
Ja, multi langauge, magyart is tartalmazni fogja

a.carkey
A steames angol nyelvû lesz? 😊 Mert ha igen, akkor leszarom azt, hogy pár ezerrel több, inkább bevállalom.

A medve nem játék.

Jövõ héten végre megjelenik! Végül a steames mellett döntöttem!

Láttam pár YouTube-os videót, ahol az aktuális játékos befestette Connor ruháját, de ez nem látszódott meg a videókban (Ua. a fehér ruhája volt.). Vagy csak én nézhettem félre valamit?

Everything is true, nothing is permitted.

Ja mégvalami. Ha valaki lecseréli az alapruhát, bármi okból, le kell mondania a tegez látványáról. Az egyik másik ruhán sem jelenik meg. Attol még megvannak, lehet nyilazni, de nem jelenik meg csak az alap Assassin ruhán.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Az emeberek össze vissza mozognak a tanyán, hagyd a francba õket, csak a küldijeiket csináld meg.
A duplacsövû meg egyéb fegyvereket a boltban tudod megvenni. Vagy Craftolni. Pár dolog csak Craftolható, de kell hozzá a recept.
A téli pályán ne szenvedj. Marha lassan lehet mászkálni a hóban. Menj tovább egy szekvenciát aztán ott újra nyár lesz.
A cuccokat ne add el simán boltban (csak ami nem bunda). Szállítasd konvolyon, abban van a nagy lé (fõleg hajón az dupla vagy tripla ár). Semmi más nem kell csak medvebunda meg hódprém. Ezeket érdemes szállítani. Leginkább hajón. 10.000-15.000 szálítmányonként. Medve farmolható, ahogy kijössz a vadonba a tanya felõl lent a foylónál mindig van két medve. Levadászod õket és gyorsutazol a tanyabejárathoz és újra lefutsz a vízhez, így respawnolnak. Hód meg bárhol van folyó mentén. Késöbb a vadász csaj mindezt elejti hejetted és tõle bagóért megvehetet és 5-8x áron továbbadhatod.
Pár szállítmány és gyakorlatilag bármit meg tudsz venni a játékban. Egyéb cuccokkal nem érdemes tökölni, az csak aprópénz. Boltba csak azt add el ami zavaróan sok. pl ha már van 40 db nyúlpérm meg hasonló.
Craftingoolásban is csak a felszerelésedet craftoltasd le (dupla pisztoly, füsbomba bõvítés, tegez bõvítés, stb). Na meg a fegyvereket még érdemes craftoltatni. Természetesen a szekereidet is craftolni kell és ugyan itt bõvítheted is õket. A szállító hajóket is craftolni kell, meg bõvíteni. Mást nem. Vannak ilyen futárküldetések, de baromi unalmasak, craftolni kell két babát, meg hasonló baromságokat. A jutalom 1.000 pénz, ami semmi.

Általánosságba mondom, hogy amint lehet mindenki csinálja meg a Tanya küldetéseket. Rövidek és szórakoztatóak. Egy csomó opciót megnyitnak szépen sorban a tanyán. Kereskedéshez is nagyon fontos. Nem lehet egybõl mindet megcsinálni, mert a játékban elõre haladva szedi össze az embereket Connor és pár tanya küldetés is csak késöbb aktiválódik.

A receptek ládákban vannak (talán még a csetreszekbe is).

Ha megvan minden tanya küldetés, akkor a legvégén van egy lezáró küldetése, amiért kapunk egy Assassin ruhát. Márcsak ezért is érdemes megcsinálni õket, mert ez egy normális, jól kinézõ ruha és itt rajta marad a csukja Connoron (bár Altair és Ezio ruháján is, de azok valahogy nem passzolnak ebbe a korba). Sajnos a normál Assassin ruhája (nekem személy szerint ez tetszett a legjobban) a legvégén leveszi a csukját és nem is teszi vissza többet. mindenki bámulhatja a tar, Mohawk frizuráját.

Lemész az Assassin pincébe és ott vannak szemben a falon. Tudod, az a titkos ajtó, amit a falon lévõ gyertyatartóval kell kinyitni, az vezet le a pincébe. ugyanott vannak a fegverek, kicsit hátrébb a raktárba.
Dupla pisztolyod úgy lehet, hogy a szabó csaj megcsinálja neked (craftingolás). Lehet a receptet meg kell hozzá szerezni, nem tudom alapban adja-e.
Amúgy a Tanya questeket csináld meg mindenképpen.

gabo91
Tanya küldetésekkel fejlõdik a birtok, új bánya stb. De hogy lehet termelni, vagy termelt nyersanyaghoz jutni? városba a boltban lehet venni az oké, de gondolom nem dísznek van a birtok sem.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

CroftManor
Uplayen pontokért megvettem az ACB-s skint Connornak, de hol találom a kosztümöket? Az öreg házát már kétszer körbejártam, nincs sehol. Elvileg ott kéne lennie nem? Meg az eddig megvásárolt fegyvereknek is. Meg azt olvastam, hogy valahogy dupla pisztolyom is lehet, ha az egyik emberemmel megcsináltatom? Korábban volt egy fickó, aki elkezdett fát fûrészelni egy ház mellett, de most nem találom sehol <#rolleyes>
Amúgy tegnap este elkezdtem csinálni a tanya küldetéseket. Kicsit szívás a havas erdõben bóklászni, lóval sokkal gyorsabb, csak a fák miatt sokszor beakadsz, de még mindig gyorsabb mint gyalog.
Az összegyûjtött bundákat, húsokat, agancsokat eladtam és szép kis summát kaptam értük 😊 Meg felfedeztem egy erõdöt, ez volt már a második

megviselték a történtek😊
Krisztiam
remélem a PC-s verzió nem lesz annyira bugos 😄D

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Prince23
Akkor miért 8 pontot adtatok rá? 😄

Hát most már csak 14 nincs meg a 7-80 közül. De még csinálgatom õket. Meg a 10-es csillagot is el szeretném érni.

Everything is true, nothing is permitted.

Benne vagyok a multi felkészülésben! :Ð
Ja, bocs, hogy a minap, mikor invitáltál, lemaradva próbáltam csatlakozni, de akkorra már megtelt. Utána meg nem tudtam, majd Te is eltûntél...
Pont két challenge-re gyúrtam. Meg is lett! Nehogymá' cRusa1deR asszaszin társ kihívás nélkül maradjon az ACIII megjelenéséig! :Ð

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Brutális bughalmaz a játék. Szégyellje magát az Ubisoft! Én elhatároztam, hogy ha végzek a játékkal, akkor fogom a korongot, és egy ollóval négyfelé vágom, és visszaküldöm az Ubisoftnak egy levél kíséretében, melyben leírom, hogy ez minden, csak nem minõség 2012 végén. Továbbá, addig nem vagyok hajlandó AC-játékot venni, amíg több benne a bug mint az értelmes rész!

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Egyetértek! Pont lefosom a kalendárium lapokat, meg a tollakat, meg a sok teljesen felesleges feladatot. Ettõl nem lesz tartalmasabb a játék. Ráadásul, amikor a 100%-os szinkronizációhoz a küldetéseken belül nonszensz feltételeknek kell megfelelni, pl. Csökkentsd a környezeti károkat! WTF?????

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

CroftManor
Továbbá engem nem nagyon hozott lázba, hogy a vadonban vadászhatok szarvasokra, meg medvékre. A kisebb állatokat már meg sem említem, miért is bántanám õket? Szívesebben mászkáltam a katakombákban, meg szívesebben segítettem Leonardonak a mûhelyében, minthogy egyedül bóklásszak a vadonban és kivégezzek egy sor katonát.

MerlinW
Nem biztos, a Witcher 2 is magyar volt. Mondjuk abban alapból volt angol is.

[merlinw.org]

Ez így van. Ezio szerintem is szerethetõbb, emberibb krakter volt. Nem mondom, hogy Connor rossz lenne, csak nagyon más. Az öreg meg nudlit se csinál mellette. Egyik jelenetben le is b*ssza Connor, hogy egy nagy nulla és totál egyetértettem vele. Még Connor Assassiná avatása is milyen tré lett, arra sem vette a fáradságot, hogy az Assassin hagyományoknak utánna nézzen az öreg.

CroftManor
"A multiról nem szólok, mert alig játszottam vele."
Hát azt gondoltam, hogyha kivitted 100%ra a singlet. <#vigyor>
Nekem még hátra van 1-2 szekvencia, a héten befejezem, de én is úgy érzem, hogy nem lett jobb az AC2nél. A kettõben nekem az tetszett, hogy mindig volt mellettünk valaki, akár egy családtag, vagy ott volt Caterina, akivel együtt harcoltunk Forliban.
Itt a háromban nincs senki, aki közel állna Connorhoz, az öregen kívül, aki tanítgatja. A kettõben sokkal szerethetõbb karakter volt Ezio, amit sikerült továbbvinni a BHban is...

grebber
Ezzel én is így vagyok megcsinálom a fõküldit azt annyi elég is. Van sok száz játék amibe bele lehet tenni a sok játékórát és nem a keresgéléssel megy el mint ebben.

Next PC upgrade: 2022

Ezt egyéne válogatja, kinek mi a fontos.
Mondjuk érzek egy kis ellentmondást a mondandódban. A legtöbb 100% szinkronizációhoz az kell amit mondasz, tehát lopakodva észrevétlenül likvidálni az ellenfelet.