Assassin's Creed III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CroftManor
Ott annyi a lényeg, hogy fel kell tartani a vörös kabátosokat, nem szabad engedni, hogy áttörjék a védelmet. Folyamatosan ki kell adni a tûzparancsot, hogy ne tudjanak áttörni. A térképen látod, hogy a 3 védõpont közül, melyiket támadják a legtöbben. Azokat kell kicsinálni. Aztán egy idõ múlva tovább lép a játék.

Nothing is True, Everything is Permitted

tommygear
szerintem amd kártyákkal szarakodik csak, valahol olvastam, hogy a vga 30-40 százalékát használja ki a játék, patch + új driver segíteni fog ezen, remélem
Myselor
én sok helyen úgygondoltam baromságot kell csinálni a full synchronization-hoz.ha egyrõl beszélünk.így inkább hagytam.pl amikor lóval kell mennem és idõre le kell lõnöm pár messengert,nem érinthetek földet,igen majd 2 percem van rá így is alig maradt idõm,pisztojjal lõjem le azt a 8-10 embert?igen még ha pik pakk töltene de nem,akkora hülyeség,miért ne szálhatnék le,fõleg odajönnek és leütik a lovam és leesek.na hagyjuk már.ne ettõl legyen nekem 100%.de volt még pár hasonló,
Myselor
akkor mostmár biztos bug.sajnálom😞 nekem a homestead küldetések buggoltak be.egyszercsak eltüntek a maprol és ennyi.a végén már nem bírtam azokat befejezni,és a 2 pisztolyos bug is elõjött.szomorú dolog ez.remélem sikerül valahogy tovább jutnod megoldani a dolgot😊
Azeriel
Most néztem róla videót, ugyan ezt csináltam énis, a csávó meg megcsinálta 2 perc alatt... Hát nem igaz, hogyha van egy marha jó játék akkor tönkre kell cseszni ilyen idióta dolgokkal.

az egész frusztráló,alig bírok 100as szinket csinálni,olyan lehetetlen pl nyílt harc nélkül ölni vagy egyáltalán senkit,csak osonkodni..nem lett könnyû,én azt mondom😊
ellenben szimpatikus a bevezetõ számomra a szereplõkkel együtt és kellemesen állejtett a váltás..
Myselor
nállam is volt ilyen.de igazából annyit kell pontosan nem emlékszem de vagy letelik az idõ és megy tovább vagy lekell lõni annyi katonát amennyit ír és megy tovább a játék.
Azeriel
Ezt csinálom, de van amikor egyszerre 2 kör jön, mire meg újratöltenek, a másik oldalon is 2 kör van, és mire abból egyet lelõnek a 3. helyen már 3 kör van...

Prince23
Egyébként a lexikon mûködik egyáltalán? szeretném elolvasni a leírásokat a kül. személyekrõl, helységekrõl...

Myselor
van 3 group,õk várják a katonákat,a térképen piros körrel megjelennek akkor odamész és gombot nyomsz õk lelövik õket,megjelenik a másik pont futás oda bele a körbe az embereidnél és gombot nyomsz.ennyi😊
Azeriel
De konkrétan mit kell tennem? Valahogy nem tudom felfogni, a pasas valami idõzítésrõl magyarázott, de akkor is lelövik a katonákat ha fedezékben vannak, vagy nemtudom...

Myselor
nem egy nehéz dolog szerintem bugba futottál elsõre menni kéne
Azeriel
Van egy olyan rész amikor egy farmot kell védeni és tûzparancsot kiadni, ott mi a bánatot kell csinálni és hogyan??? Már 1 órája annál a résznél vagyok és egyszerûen nem tudom megcsinálni, rohangászok ide oda a 3 pont között és tûzparancsot adok, de a 130 katona elfogy egy 2-3 perc alatt. Mit csinálok rosszul?

Kongy
Uhh.. hát ezek a tengeri csaták kimaradhattak volna ebbõl a részbõl is.. Nem azért a sima hajózás poén, de a csaták elég frusztrálóak tudnak lenni. Remélem csak opcionális lesz késõbb.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

rage
Jelenleg a következõt tapasztaltam (hivatalos cd kulccsal játszva)
A játék Bostonban csak a legeljén szaggat, mikor lóra szállunk, utána már tökéletes.

Már az elején egy érdekes bugba futottam.
Miután lelövünk pár embert a muskétával, be kell robbantani a kaput ugye a lõszeres hordó kilövésével.
Itt mondja a program elõször, hogy célozzunk F-fel.
Nem tudunk lépni se jobbra, se balra.
Elõtte sajnos eldobtam a muskétát, s itt így nem tudtam semmit sem csinálni, nem lehet lõni. Memory újraindítása az elejérõl, vigyázni, hogy nálam maradjon a puska, s utána tudtam továbbmenni.
Remek 😊

Amúgy hangulatos játék, s elég érdekesnek tûnik a története is.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

technikailag jogos...de én se értettem miért nem reagál a menüben semmire😊
Most 100 hit kombot mint fasza dolgot, komolyan gondoltad vagy vicc? Legalább ezt mondd el! 😊
mucsácsó
Köszi a gyors választ mindkettõtöknek! 😉 Bár mondjuk megcsinálhatták volna úgy, hogy ne kelljen kiszállni az Animusból... ez volt itt a gond, ezért nem is találtam meg, mert gondoltam hogy talán ilyennel nem szakítják meg a játékmenetet, de akkor ezek szerint mégis..
Seth
Animus-ból kiszállsz (menü-->leave animus) Majd ott a laptopon tudod megnézni Desmond-dal

PSN ID.: Beegabor

csokalaci
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

http://facebook.com/musicleander

mucsácsó
Hol lehet megnézni ezeket a fostos e-maileket, tudja valaki esetleg? Feltúrtam fél játékot, de egyszerûen nem találtam meg õket... csak iszonyat idegesítõ, hogy folyton elõjön a jobb felsõ sarokban az üzenet... 😄
Azeriel
Most nemigazán értelek. (fõleg azért mert nem a te gépedrõl beszéltem)

Seth
Szerintem sincs mirõl beszélni, mert fingod sincs 😊

épp ez az hogy harmadszor is, ugyan az a gagyi harcrendszer kicsit sok talán. Ha meg az említett játékok a jó harcrendszer szerinted, akkor nekünk nincs mirõl beszélgetnünk egymással ebben a témában 😊
Seth
1. rész óta így van,és biztos a konzolhuszárok miatt van így,akik 100 hit kombókat ütnek kényelmesen és pontosan, pl God of War-ban, Devil May Cry-ban, Bayonettában extranehéz fokozaton , de biztosan miattuk lett leegyszerûsítve a harcrendszer... -_-

Kongy
Nem hiszem, hogy a HD 6950-em olyan gyenge lenne, hogy szaggatnia kéne.. vagy ennyire le vagyok maradva a korral?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Olyan szinten könnyû a harc hogy, semmi kedvem nem maradt játszani vele. Gondolom a sok konzol huszár miatt döntöttek úgy, védés,ölés, és utána már mindenki csak egy click. Csak hát kihívás nélkül engem már semmi nem köt le...
a.carkey
Heroes and Generals

A medve nem játék.

Arra én is igényt tartanék !
Tatyla
kéne nekem egy kis segítség elõször is hol találhatók a játék mentései a másik pedig kellene egy a 6 sequence-töl kezdõdõen

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Azeriel
Biztos, hogy nem, mert valahol írta pár ember, hogy neki tökéletesen fut mindenhol és nincs olyan ûberbrutál gépe.

CroftManor
Másik fórum szerint csak éjfél után tudod beregelni a kulcsot,mivel akkor lesz 23.-a.

Nothing is True, Everything is Permitted

Hát az úgy nem jó...:\ Azért mert tényleg ennyire burtááál a játék, vagy elbaszták az optimalizációt?
hali

Kongy
*a normal itt a legalacsonyabb.

Kongy
Hasonló gépem van, mint neked, és le kellett vennem a grafikát normalra, hogy valamennyire játszható legyen Boston-ban.

Steamen simán át lehet állítani a nyelvet! Még csak belekukkantottam, de nem tûnik rossznak.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Hali emberek!
Bocsi, ha már unalmas a kérdés, de a lenti géppel, maxon menne, vagy azért kéne kompromisszumokat kötnöm?
Jól néz ki, nemsoká beröffentem én is.
HnGt mi akar lenni? 😄
Nem jó a CD kulcs? Mit ír ki?
Renjike
Srácok mi a szar hogy : feltelepítem a játékot közben rányomok a magyar telepítésre és a feliratok csehül vannak Uplayen belül is CZ van a játék címe mögött és a CD kulcs nem jó ha beírom.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Neked milyen géped van? Bostonnál nem volt szaggatás?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

a.carkey
Megfogadtam, hogy nem veszek dobozosan csak magyar (lengyel és cseh, hogy ki legyek segítve 😄) játékot. Így inkább drágábban, de korábban egy nappal , és még angol is. 😊

A medve nem játék.

Pluskast
Nem tetszett a magyar nyelvû fordítás?😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

a.carkey
Semmi szaggatás. Igazából minden maxon, de fog sincs mivel lehetne még tovább húzni a grafikát. Ez jelenleg ilyen nálam:

A játékélmény tökéletes, letehetetlen, és angol nyelvû. 😄

Hitmant, HnGt, és "minden egyéb szart" egyelõre hagytam is a fenébe. 😊

A medve nem játék.

Annyira nem mert van rá kb. 1 órám délután, hogy próbáljam, aztán legközelebb csak holnap délután.

Prince23
Sikerült kifognom az elsõ disconnectet 😄

Nagyon fasza játék, úgy fut mint az álom.
Krisztiam
én meg csak majd vasárnap.. pff

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Pluskast
Mákos😊 Én csak esete kilenctõl tudok 😞

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”