Assassin's Creed III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"
Mert ha igen az neked úgy nem jó!
Kell egy szûz új install, amikor is a végén az uplay-ben bepötyögöd a kódod.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
AMD-re még nincs fix driver.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Eddi csodálatos,karakterek kidolgozottsága is qva jó 😊
Asrock Fatal1ty,Intel i5-3570K,Corsair Vengeance 16GB,Corsair Force GT 120GB SSD,Sapphire HD7870 vga,Corsair TX650
Jobb mint amilyenre számítottam bõven.
12.11 8.beta Catalyst van fenn amúgy.
Asrock Fatal1ty,Intel i5-3570K,Corsair Vengeance 16GB,Corsair Force GT 120GB SSD,Sapphire HD7870 vga,Corsair TX650
A vicc az, hogy alig terheli a videokarit és a procit mégis szarul fut!
"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"
Remélem javítanak az optimalizálásán hamarosan. Egy közepes grafikán mennie kellene, azért jól nekem.
Ezentúl meg uplay-rõl már le tudod tölteni a játékot.
"Dokumentumok->Assassin's Creed III mappa--> Assassin3.ini fájlt nyisd meg. Mindjárt az elsõ sorban a directx11 et írd át 10 re. Alatta 8 sorral a Vsync=1 et írd át nullára. +5-10 fps!!"
Remélem hamarosan javítják ezt a problémát, illetve jó lenne, ha a grafikát kicsit lejjebb lehetne butítani. Alig lehet valamit állítani.
Fõleg az idegesít nagyon, hogy nincs low fokozat :S. Textúra minõségnél vicc, hogy csak 2 fokozat van.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Fel fogja dobni a program az uplayt, s innét kezdve már szntem egyértelmû.
Ha aktiváltad a kulcsot, s el akarod indítani a játékot, automatikusan lefrissíti magát 1.01-re.
Viszont pár kérdésem lenne.
1. Mi az istenért nem tudom a grafikát alacsonyra venni semmilyen beállításnál? Full HD-ba szeretném tolni tv-n, s nem lenne rossz, ha pl. az árnyékokat lejjebb tudnám venni.
2. Ez a Sausage SweetFX, ami javít a grafikán gondolom a vasat is jobban megoldoztatja?
Update:
A kódok folyamatosan aktiválódnak, ezért meg lehet próbálkozni az aktivációval. Ha valakinek nem mûködik még, nem kell megijedni, hamarosan az összes mûködni fog. Viszont ha elsõre nem mûködik, akkor kérünk benneteket hogy ne másodpercenként próbálkozzatok, mert azzal csak terhelitek a rendszert (10 percenként ajánlott).
Akkor hajráááá! :Ð
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Tegnap sikerült Manhunt-ozni, igaz, csak meghívással.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Szégyen s gyalázat...és már megint aZUBI!!! <#falbav>#falbav>
--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
Everything is true, nothing is permitted.
Én is próbáltam hívni õket, de hangpostára futottam folyton. Írtam, is de még nem válaszoltak.
A CD Galaxistól a válasz:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A játék telepítésével ill. használatával kapcsolatban (különösen és kiemelten ide értve mindennemû kód és account kérdést) jogi és biztonsági okokból csak a hivatalos kiadói (magyar) technikai támogatás tud Önnek segíteni, melynek elérhetõsége (ahogy a játék dobozán, kézikönyvében szerepel): [email protected] vagy 20/242-4706.
Cégünk a hivatalos magyar kiadó által forgalmazott hivatalos magyarországi kiadást árulja a játékból, ezzel tehát semmilyen probléma nem lehet.
Kérjük ne feledje, hogy a kiadó mindenkor fenntartja magának a jogot a regisztrációs szerverek indulási idejének a meghatározására (ami nem feltétlenül a premier nap reggelén, és nem feltétlen minden ország tekintetében egyszerre történik meg), mely befolyásolja a játék regisztrálhatóságát/aktiválását.
Szintén fontos, hogy a játékot a kiadó Ubisoft Uplay rendszerében kell regisztrálni/aktiválni (nem a Steam-en).
Arra is figyelemmel kell lenni, hogy a regisztrációs lehetõség indulásakor a regisztrációs szerverek erõssen túlterheltek tudnak lenni, ami - kiadó és szerverek függvényében - rossz esetben hibát jelezhet a regisztráció során (a regisztrációs folyamat elindul, a kód lelockolódik, de mivel nem megy végig a regisztrációs folyamat - vagy kapcsolat szakadás vagy a felhasználó a lassúság miatt megunja a várakozást - a felhasználó újra próbál regisztrálni, ami már nem lesz sikeres, mert az elsõ próbálkozás lezárta a kódot.
Fontos, hogy a szerverek "erõltetése" nem megoldás a kérdésre. Amennyiben pl. területi aktiválási csúszás van (Magyarországról még nem aktiválható a játék) vagy a szerverek túlterheltek, akkor a többszöri, sorozatos kísérletezés, "erõltetés" nem javítani, hanem csak rontani fog a helyzeten.
Ilyenkor egy kis türelem (és esetleg a hivatalos technikai támogatással való kapcsolatfelvétel, ill. a hivatalos fórumok megtekintése) mindig kifizetõdöbb, és elõbb vezet eredményre.
Megértését köszönjük!
Tisztelettel:
CD Galaxis
-------------------------------------------------------------
Cím: 1088 Budapest, Múzeum körút 10.
Nyitva tartás: Hétfõ-Péntek 9:30-18:00
Email: [email protected]
Honlap: www.cdgalaxis.hu
Telefon: (06-1) 479-0933
-------------------------------------------------------------
Felhívtam a Play On támogatást, valószínûleg valamikor a délután folyamán aktiválhatóak lesznek a kódok. Vagy a weboldalon vagy a facebookon jelezni fogják.
PlayON facebook