Assassin's Creed III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacoka12
http://deathlord.eu/download.php?id=122191

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Versace26
Igen,ez a baj,ezt nem kellett crakelni.. Simán csak feltelepült,és ment,most akkor honnan tudom leszedni a gyárit? ha egy linket tudnátok adni,megköszönném.Uplayre be kell regisztrálni?

"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"

Az magától felrakja a törést nem?
Mert ha igen az neked úgy nem jó!

Kell egy szûz új install, amikor is a végén az uplay-ben bepötyögöd a kódod.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Versace26
Erre tud valaki segitséget?

Az szerintem VGA driver gond lesz. AMD-d van? Ha NVIDIA, akkor rakd fel a béta drivert sokat segít!

AMD-re még nincs fix driver.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Szívesen!

Olyan verziót keress, amiben benne van a multi szó! Abban lesz magyar is!

Tudja valaki, hogy honnan tudnám letölteni magyar felirattal?
Én maxon tolom,sztem durvább,mint a régebbiek...a víz meg a vitorláshajó az nagyon odaver...😄
Eddi csodálatos,karakterek kidolgozottsága is qva jó 😊

Asrock Fatal1ty,Intel i5-3570K,Corsair Vengeance 16GB,Corsair Force GT 120GB SSD,Sapphire HD7870 vga,Corsair TX650

Sõt,azóta mióta benn vagyok a városban nem megy 45fps alá,csak az elején volt 30körül...
Jobb mint amilyenre számítottam bõven.
12.11 8.beta Catalyst van fenn amúgy.

Asrock Fatal1ty,Intel i5-3570K,Corsair Vengeance 16GB,Corsair Force GT 120GB SSD,Sapphire HD7870 vga,Corsair TX650

Na el fog telni pár hét és kijön pár javítás, mire újból elõveszem a játékot. Bostonban konkrétan lefelezõdött az FPS, így élvezhetetlen.
A vicc az, hogy alig terheli a videokarit és a procit mégis szarul fut!
Lacoka12
amúgy grafikailag milyen lett?aki játszik vele mondja el a véleményét?

Ja hopsz, elfelejtettem, hogy közepes a minimum 😄. Remélem ebbõl nem ûznek sportot a jövõben. Már a Hitmannél sem lehet pl. a textúrákat közepesnél lejjebb állítani :S.

Versace26
Sziasztok, nekem balck boxos verzió van fent,és most jött meg a játék kódja,hogy tudom illegálissá varázsolni?

Valóban nem.

Remélem javítanak az optimalizálásán hamarosan. Egy közepes grafikán mennie kellene, azért jól nekem.

Lacoka12
ok köszi

Igen! Tudod. Letölt! Installál, amikor kéri kódot beírod az eredetiét és immár legális a játékod!

Ezentúl meg uplay-rõl már le tudod tölteni a játékot.

Most értem Bostonba,kutyát simogattam stb,min 35 fps megvan,ez még tûréshatáron belül van.Átlag 45-50 fps megvan,ha nagy tömeg van akkor is,szal nem gáz ez így nekem.

tommygear
sokat nem segít
Lacoka12
mivel a meghajtom nem müködik jól ha letöltök egy skidrow változatot azon keresztül tudom aktiválni a játékom?

Nah egy megoldás a játék gyorsítására:

"Dokumentumok->Assassin's Creed III mappa--> Assassin3.ini fájlt nyisd meg. Mindjárt az elsõ sorban a directx11 et írd át 10 re. Alatta 8 sorral a Vsync=1 et írd át nullára. +5-10 fps!!"

Lacoka12
valaki segítsen

Érj csak el Bostonba. Úgy le fog esni az fps, hogy sírva fakadsz, mégha erõsebb vasad is van...

Remélem hamarosan javítják ezt a problémát, illetve jó lenne, ha a grafikát kicsit lejjebb lehetne butítani. Alig lehet valamit állítani.

Fõleg az idegesít nagyon, hogy nincs low fokozat :S. Textúra minõségnél vicc, hogy csak 2 fokozat van.

Elképesztõen gyönyörû,csak pislogok...

cylonflatus
Sziasztok, szükségem lenne egy kis segítségre. A játékot szeretném letölteni a Uplay-rõl, vettem egy Nvidia Gtx650Ti kártyát, és ajándékba AC3 letöltõkód volt a dobozban. Aki esetleg csinált már ilyet leírná hogy kell? Tudom, láma a kérdés, de ez van, belefutottam<#lama> A gond az, hogy ahol megadom az adataimat, a continue-ra klikk után azt írja, hogy nem talál ilyen felhasználót, mint ha regisztráltként akarnék belépni. Segítene valaki? nem akarom elbarmolni.<#nemtudom>

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

k0trapali
Kijött már a "Hálaadás" nevû javító csomag?
Ok a 2. kérdésem nem aktuális, megtaláltam a választ.

zzeN
Végre nekem is sikerült beregisztrálnom a kulcsomat, viszont úgy néz ki a beállításokból hogy nem csak magyar lehet a felirat, hanem angol is (na meg cseh).

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Lacoka12
mondtam hogy pllanatnyilag nem müködik a cd meghajtom

Ha már regeltél uplaybe, belépsz szépen a program files/ubisoftba/as creed 3 mappába, s elindítod ott a játékot.

Fel fogja dobni a program az uplayt, s innét kezdve már szntem egyértelmû.
Ha aktiváltad a kulcsot, s el akarod indítani a játékot, automatikusan lefrissíti magát 1.01-re.

Nekem már mûködik 😊.

Viszont pár kérdésem lenne.

1. Mi az istenért nem tudom a grafikát alacsonyra venni semmilyen beállításnál? Full HD-ba szeretném tolni tv-n, s nem lenne rossz, ha pl. az árnyékokat lejjebb tudnám venni.

2. Ez a Sausage SweetFX, ami javít a grafikán gondolom a vasat is jobban megoldoztatja?

Lacoka12
valaki

BoneDragon
Ezt írták:

Update:
A kódok folyamatosan aktiválódnak, ezért meg lehet próbálkozni az aktivációval. Ha valakinek nem mûködik még, nem kell megijedni, hamarosan az összes mûködni fog. Viszont ha elsõre nem mûködik, akkor kérünk benneteket hogy ne másodpercenként próbálkozzatok, mert azzal csak terhelitek a rendszert (10 percenként ajánlott).

Már ELFOGADJA a CD kulcsot!
Akkor hajráááá! :Ð

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Lacoka12
nekem csak ezzek vannak edit avatar, Go offline,felhasználó váltás

a.carkey
Katt a Playre és feldobja, hogy írd be. Valami ilyesmi volt amikor regeltem.

A medve nem játék.

Lacoka12
a uplay-ba hol lehet majd?

robotnyk
elvileg egyelõre sehol, #1887

de uplay _programban_ lehet próbálkozni.
Nálam tegnap a kódot elfogadta kötõjelekkel írva elsõre! Steames verzió!

Lacoka12
megvetem a játékot hogy lehet aktiválni a játékot?a cd meghajtom pillanatnyilag nem elérhetö mert nem müködik megfelelöen a uplay oldalán lehet?

Látom, kihasználod az üresjárati idõt. Ebéd után visszamegyek AC:R multiba én is. :Ð
Tegnap sikerült Manhunt-ozni, igaz, csak meghívással.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

lybrahu
Nesze nekünk eredeti játék!! <#szomoru2>
Szégyen s gyalázat...és már megint aZUBI!!! <#falbav>

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!&#8482; " --

Empty
Privátba írja meg vaalki. Mert nem jelenik meg amit írok!

Empty
A Black Box verzió jó? Amúgy a gyári játékban az elején mintha széthullana a kép az normális vagy hiba valamelyik hardware-ben? Köszi!

robotnyk
igen, az üzlet nem tud mit mondani. a kódok nincsenek az uplay rendszerben, ezért nem is ismerheti fel õket, ez a probléma
Nálam ugyanez. hangposta + e-mail

Everything is true, nothing is permitted.

Picar77
Na nekem is megjött a Special Edition, kíváncsi leszek tudom-e délután aktiválni :|

()() (^^)

Köszönet!

Én is próbáltam hívni õket, de hangpostára futottam folyton. Írtam, is de még nem válaszoltak.

A CD Galaxistól a válasz:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A játék telepítésével ill. használatával kapcsolatban (különösen és kiemelten ide értve mindennemû kód és account kérdést) jogi és biztonsági okokból csak a hivatalos kiadói (magyar) technikai támogatás tud Önnek segíteni, melynek elérhetõsége (ahogy a játék dobozán, kézikönyvében szerepel): [email protected] vagy 20/242-4706.

Cégünk a hivatalos magyar kiadó által forgalmazott hivatalos magyarországi kiadást árulja a játékból, ezzel tehát semmilyen probléma nem lehet.

Kérjük ne feledje, hogy a kiadó mindenkor fenntartja magának a jogot a regisztrációs szerverek indulási idejének a meghatározására (ami nem feltétlenül a premier nap reggelén, és nem feltétlen minden ország tekintetében egyszerre történik meg), mely befolyásolja a játék regisztrálhatóságát/aktiválását.

Szintén fontos, hogy a játékot a kiadó Ubisoft Uplay rendszerében kell regisztrálni/aktiválni (nem a Steam-en).

Arra is figyelemmel kell lenni, hogy a regisztrációs lehetõség indulásakor a regisztrációs szerverek erõssen túlterheltek tudnak lenni, ami - kiadó és szerverek függvényében - rossz esetben hibát jelezhet a regisztráció során (a regisztrációs folyamat elindul, a kód lelockolódik, de mivel nem megy végig a regisztrációs folyamat - vagy kapcsolat szakadás vagy a felhasználó a lassúság miatt megunja a várakozást - a felhasználó újra próbál regisztrálni, ami már nem lesz sikeres, mert az elsõ próbálkozás lezárta a kódot.

Fontos, hogy a szerverek "erõltetése" nem megoldás a kérdésre. Amennyiben pl. területi aktiválási csúszás van (Magyarországról még nem aktiválható a játék) vagy a szerverek túlterheltek, akkor a többszöri, sorozatos kísérletezés, "erõltetés" nem javítani, hanem csak rontani fog a helyzeten.

Ilyenkor egy kis türelem (és esetleg a hivatalos technikai támogatással való kapcsolatfelvétel, ill. a hivatalos fórumok megtekintése) mindig kifizetõdöbb, és elõbb vezet eredményre.

Megértését köszönjük!

Tisztelettel:

CD Galaxis

-------------------------------------------------------------

Cím: 1088 Budapest, Múzeum körút 10.
Nyitva tartás: Hétfõ-Péntek 9:30-18:00

Email: [email protected]

Honlap: www.cdgalaxis.hu

Telefon: (06-1) 479-0933

-------------------------------------------------------------

robotnyk
CD KEY INFO:

Felhívtam a Play On támogatást, valószínûleg valamikor a délután folyamán aktiválhatóak lesznek a kódok. Vagy a weboldalon vagy a facebookon jelezni fogják.

PlayON facebook
Nekem nem volt. Mindegyiknél (ACII, AC:B, AC:R) simán vitte a kézikönyvön lévõ kódot.