Assassin's Creed III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacoka12
másnál is van ilyen?

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Srácok hajókat is lehet építeni+felszerelni mint pl. szekeret a földi konvojhoz? Vagy egyedül ez az 1 hajónk van?
MerlinW
Nézd a jó oldalát. Így nincsenek csalók.

[merlinw.org]

Myselor
nekem csak new york nem tetszik😊 de ott még nem jársz.am egyetértek veled nagyon szeretem én is a játékot😊
HeadHunter86
7. szekvencia elején járok, de azt kell mondjam nálam az év játéka! Még az apró grafikai gliccsek ellenére is. A hangulat nagyon ott van. A város és a falvak annyira élettel teliek, néha jó csak úgy bámészkodni. A tengeri és tanyasi missziók nagyon jók. A fõszál is tetszik eddig.
Egyáltalán nem bántam meg hogy megvettem, és még akkor ott a multi is.

Környezet minõségét visszavettem nagyon magasról, magasra, most már sokkal jobban fut Bostonban is, érezhetõen több lett az FPS-em.

Errõl beszélek 😊.

Lehet privát matchet kezdeményezni csak barátoknak. Problem solved.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

De sajnos, csak a barátfelvevõs módszert lehetne megvalósítani 😞.

Dedikált szerverek faszák lennének. Tudnánk akkor csinni egy sg szervert 😄.

Ha együtt akarnánk játszani legfeljebb úgy lehetne megoldani, hogy felvesszük egymást barátnak és megbesz. egy idõpontot, de mennyivel jobb lenne, ha lenne egy sg szeró, ki lenne írva a topic tetejére. Szerintem szinte mindig tele lenne a szerver (esténként fõleg) lévén, hogy csak 8 férõhelyes.

Bár akár hirtelen valamelyikünk által kreált szerveren is tudnánk tolni, s akkor nem kellene fizetni a szeróért.

Azzal mit lehet kezdeni, hogy elindítok egy konvojt, mire kiírja játék, megtámadták, de mire odaérek-pedig rohantam-vágtáztam, mégis elkések. Mit lehet ez ellen tenni?

Kongy
Igen, nálam is ugyanez van 😄 Wolfpack könnyebben összejön, mert csak 2 ember kell hozzá, többi módhoz meg 4, és amikor már 3 nagynehezen összegyûlik kidob általában.. :@ Nagyon felbasz, hogy nem tudják rendesen megcsinálni, vagy dedikált szerverekkel, vagy úgy ahogy az MW2-3-ban... Ott is lobbykeresés megy, de 10 mp alatt berak valahova MINDIG.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

tommygear
de ez nem hiba 😄DD direkt ilyen
Hát a multi még elég gyenge lábakon áll. Fél órát tudtam ma játszani kb. de úgy, hogy meglévõ játszmához kb. 50 próbálkozásból 1-szer tudtam csatlakozni. Párszor még sikerült 4 embert összehozni úgy, hogy én velem hozatott létre a játék játszmát.

Volt többször olyan, hogy 3 ember összegyûlt, azt kibaszott a játék, hát elég ideg voltam ilyenkor 😄.

A csoportos embervadászat nagyon bejött. Kár, hogy nem igazán lehet a dolgokat jobban testre szabni pl., hogy mennyi ideig tartson egy kör, illetve a pályák is mintha random jönnének (talán csak 1 játék módban tudtam választani).

NagyiBMX
Srácok a recepteket amiket feloldottam/megtaláltam, illetve a craftoló emberek akiket tanya küldetések alkalmával szabaditottam fel, velük hol és hogy lehet kereskedni?

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

az ok, csak hátha van valami patch hozzá, de ha nincs akkor nincs.
tommygear
az elsõ rész óta ilyen a játék...
Hi. az alul felül fekete csík ( szélesvászon feeling) ATI kártya "hiba" ?? Van valami mód az eltüntetésre?
dartonita
Best,ever.Foleg mivel csak par gombot kell nyomkodni,es szinte az egesz hajot,sebesseget,csatat,mindent iranyithatsz.Ugyesen megoldottak 😊
Egyebkent en is befejeztem a jatekot,igaz hogy rengeteg mellekkuldetest kihagytam.Azokert lehetne vmi normalis reward rendszer,mert engem kulonosebben nem motivalt sem a levelek szallitgatasa,sem a tornyok/fak megmaszasa,sem a ladak minijateka,kivegzesek megakadalyozasa stb.
A falu kuldeteseket fejeztem be,azok szinte mindegyike elmeny volt.A tobbi...haaat.Mindezek ellenere is az ev egyik legkellemesebb csalodasa.

Még nem tartok ott Plusi. Csak az elsõ küldetést csináltam még.
Krisztiam
hát ez durva, a freedom edition is Kínába készült pff 😄D

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Háj, egyszer már kérdeztem, hogy hogy menne a gépemen a cucc, most kipróbáltam a csúnya verzsönt, és Bostonban ilyen ronda 19fps-eket mértem, fullon, élsimi nélkül. De minimumon is volt 23 kb...
Ez gondolom akkor az ati, illetõleg a szar optimalizáció miatt van, ugye?
RatBaG
hurrá megy a multi!
viszont búúú, az assassinate ugyanolyan szar, mint revelationsben 😞
a wantedet meg utálom, szóval nem jósolok neki annyi játékidõt, mint anno a brotherhoodnak.
attól kapok még agyfaszt, hogy indítok egy keresést assassinatere, várok-várok, aztán hirtelen egy deathmatchben vagy wantedben találom magam.

Per Aspera Ad Inferi.

tommygear
ha dx10-re írod át akkor érezhetõ vmi javulás, kb +2 fps, de csak akkor ha írásvédetté teszed a fájlt
Nem vettem észre nagy különbséget. Vagy lehet, h nincs is semmi különbség, csak odaképzeltem. Egy csomó részen még mindig simán megy majdnem max grafikán, máshol meg minimumon is szaggat kicsit. És nem arról van szó, h kis, zárt helyeken megy szépen, hanem össze-vissza. Vannak olyan nagy területek, ahol jó az FPS, máshol meg a béka segge alatt van.
tommygear
dokumentumok
tommygear
nincs is dx9 a játékban
grebber
Már megtaláltam!Csekkolom is!

Next PC upgrade: 2022

grebber
Ez a fájl hol van ?

Kongy
Ezt hol lehet módosítani? mármint a fájl merre található?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

CroftManor
Nem, ha befogtak, akkor elõbb le kell ütnöd Õt, hogy utána te foghasd be és Te öld meg 😊

Nothing is True, Everything is Permitted

Nincs mit.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

NagyiBMX
Értem, köszi😊
És ha észreveszem hogy befogtak akkor mi értelemszerûen énis megtudom ölni, jól beszélek?😄 Ez az embervadászat a csoportos dolognál nagyon bejön (leirás alapján). Nem tudok csatlakozni egy már meglévõ játékhoz ahol ez a fajta mód van? Csak ha nyitok egyet?

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

próbáltad már a dx9 módot?

Nah jó lett restart kell...kösz a választ ratgab

Asrock Fatal1ty,Intel i5-3570K,Corsair Vengeance 16GB,Corsair Force GT 120GB SSD,Sapphire HD7870 vga,Corsair TX650

A magyarítása bármilyen és bárhonnan letöltõtt AC3-at tudja magyarosítani ?
CroftManor
Ha az a vékony csík teljesen kör alakú lesz, akkor az azt jelenti, hogy egy élõ játékos van a közeledben, ha eltûnik a kör, akkor Õ fogott be Téged. De ha Te fogod be elõbb Õt, akkor Te tudod megölni. Itt egy videó róla

Nah most meg azt írja más uplay acc használja a kulcsom,most mi a tosz van?

Asrock Fatal1ty,Intel i5-3570K,Corsair Vengeance 16GB,Corsair Force GT 120GB SSD,Sapphire HD7870 vga,Corsair TX650

Lépj ki uplay-bõl, majd lépj vissza. Nekem is bugolt már be így, pedig már 1x elfogadta a kódot.

Szerintem próbálkozz egy másik móddal. Assassinate már a tapasztaltaknak való!

Más tud játszani?Kéri a key-t megint,beírom és azt írja nem elérhetõ az uplay szervere...@

NagyiBMX
Igen és annyira nyomoréknak érzem magam hogy megyek mindenhova mint a hitman, aztán jön egy random valaki és megöl... Ha megtámadnak én hogy tudom bemérni hogy "Héé hát õ akar engem megölni?". Merényleten kivül nincs más mód? Jó ez hülye kérdés volt biztos van de nincs valami szerver szürõ hogy most TDM-et vagy FFA-t akarok játszani?😄

CroftManor
Vélhetõen Assassinate? Vagyis merénylet? 😊 Ilyen vékony csík van elõtted vagy mi?

NagyiBMX
Nekem is megvolt az elsõ és tulajdonképpen csak az az egy kérdésem lenne:

HOGY A K*RVA ÉLETBE KELL EZT JÁTSZANI????

Ne haragudjatok de idegi állapotban vagyok hogy csak civilt tudok befogni, fingom sincs mit kell csinálni, megyek aztán jön a pokahontász és lekésel, mi az anyád van???

grebber
Felramtam végra az erdetimet pc-re!
Hát a Metro 2033 elbujhat emögött gépigényileg az biztos ugy akad maxon mint a rohadás de még mindent alapra véve amit csak lehet és 1680x1050be is 😞

Na akkor ez is megy a GTA 4 mellé hogy majd 3 év múlva tudom is esetleg játszani.

CroftManor
Külön feladatokat is ad a gép, hogy milyen módon öld meg õket. Pl rejtve, fókusszal. Vagy hajts végre légicsapást + rajtaütés bónuszt.

Kongy
Énis multiztam a délután. Kipróbáltam ezt az új Wolfpack módot, amiben pár másik emberrel lehet botokat vadászni.. hát nem az én mûfajom, mert fájóan könnyû, bár az idõlimit ad egy kis kihívást, de az AI annyira kiszámítható, hogy csak na. Azért könnyû XP-szerzésre jó.

Sziasztok!

olyan problemam lenne, valakinek SPILER lehet: 8.szekvencianal jarok, megcsinaltam az eddigi osszes tanyakuldetest. Van egy csomo elerheto termenyem meg nyersanyagom de egy szal asztalasom van es nem tudok eloallitani cuccokat. Ugy gondoltam ez igy a jatek elorehaladtaval majd jon magatol de eddig semmi. Valakinek valami infoja?

koszontem elore!
Van már multi? Tyûû, akkor megyek vissza azt is kiróbálni..XD

Minden fillérjét megérte ez a játék eddig!

Erre nincs egyébként gyorsbillentyû, mert például harc után be kell caflatni a menübe, hogy a ló hívást kiválasszam.

Szóval nincs valami gyorsbillentyû, amivel végig lehet zongorázni a dolgokat?

k0trapali
Na megvolt az elsõ AC multim! Juppííí! <#taps>

Még eléggé átláthatatlan számomra a dolog és csak egy DM-et játszottam mert utána exe hibával leállt az egész. <#buck>