Assassin's Creed III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyáltalán nem bántam meg hogy megvettem, és még akkor ott a multi is.
Környezet minõségét visszavettem nagyon magasról, magasra, most már sokkal jobban fut Bostonban is, érezhetõen több lett az FPS-em.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ha együtt akarnánk játszani legfeljebb úgy lehetne megoldani, hogy felvesszük egymást barátnak és megbesz. egy idõpontot, de mennyivel jobb lenne, ha lenne egy sg szeró, ki lenne írva a topic tetejére. Szerintem szinte mindig tele lenne a szerver (esténként fõleg) lévén, hogy csak 8 férõhelyes.
Bár akár hirtelen valamelyikünk által kreált szerveren is tudnánk tolni, s akkor nem kellene fizetni a szeróért.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Volt többször olyan, hogy 3 ember összegyûlt, azt kibaszott a játék, hát elég ideg voltam ilyenkor 😄.
A csoportos embervadászat nagyon bejött. Kár, hogy nem igazán lehet a dolgokat jobban testre szabni pl., hogy mennyi ideig tartson egy kör, illetve a pályák is mintha random jönnének (talán csak 1 játék módban tudtam választani).
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Egyebkent en is befejeztem a jatekot,igaz hogy rengeteg mellekkuldetest kihagytam.Azokert lehetne vmi normalis reward rendszer,mert engem kulonosebben nem motivalt sem a levelek szallitgatasa,sem a tornyok/fak megmaszasa,sem a ladak minijateka,kivegzesek megakadalyozasa stb.
A falu kuldeteseket fejeztem be,azok szinte mindegyike elmeny volt.A tobbi...haaat.Mindezek ellenere is az ev egyik legkellemesebb csalodasa.
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Ez gondolom akkor az ati, illetõleg a szar optimalizáció miatt van, ugye?
viszont búúú, az assassinate ugyanolyan szar, mint revelationsben 😞
a wantedet meg utálom, szóval nem jósolok neki annyi játékidõt, mint anno a brotherhoodnak.
attól kapok még agyfaszt, hogy indítok egy keresést assassinatere, várok-várok, aztán hirtelen egy deathmatchben vagy wantedben találom magam.
Per Aspera Ad Inferi.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Nothing is True, Everything is Permitted
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
És ha észreveszem hogy befogtak akkor mi értelemszerûen énis megtudom ölni, jól beszélek?😄 Ez az embervadászat a csoportos dolognál nagyon bejön (leirás alapján). Nem tudok csatlakozni egy már meglévõ játékhoz ahol ez a fajta mód van? Csak ha nyitok egyet?
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Asrock Fatal1ty,Intel i5-3570K,Corsair Vengeance 16GB,Corsair Force GT 120GB SSD,Sapphire HD7870 vga,Corsair TX650
Asrock Fatal1ty,Intel i5-3570K,Corsair Vengeance 16GB,Corsair Force GT 120GB SSD,Sapphire HD7870 vga,Corsair TX650
HOGY A K*RVA ÉLETBE KELL EZT JÁTSZANI????
Ne haragudjatok de idegi állapotban vagyok hogy csak civilt tudok befogni, fingom sincs mit kell csinálni, megyek aztán jön a pokahontász és lekésel, mi az anyád van???
Hát a Metro 2033 elbujhat emögött gépigényileg az biztos ugy akad maxon mint a rohadás de még mindent alapra véve amit csak lehet és 1680x1050be is 😞
Na akkor ez is megy a GTA 4 mellé hogy majd 3 év múlva tudom is esetleg játszani.
Next PC upgrade: 2022
olyan problemam lenne, valakinek SPILER lehet: 8.szekvencianal jarok, megcsinaltam az eddigi osszes tanyakuldetest. Van egy csomo elerheto termenyem meg nyersanyagom de egy szal asztalasom van es nem tudok eloallitani cuccokat. Ugy gondoltam ez igy a jatek elorehaladtaval majd jon magatol de eddig semmi. Valakinek valami infoja?
koszontem elore!
Minden fillérjét megérte ez a játék eddig!
Szóval nincs valami gyorsbillentyû, amivel végig lehet zongorázni a dolgokat?