Assassin's Creed III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csokalaci
Az elõbb linkeltem...

http://facebook.com/musicleander

De holl van az a d3d11.dll fájl ?
csokalaci
Csak simán a dll filet kellett volna letölteni és ahogy alattam is helyesen írták a C:/Windows/Sytem32 mappába kell bemásolni.

NagyiBMX
Mivel nem tudom hogy mit töltöttél le hogy töltötted le, keresd meg a fájlt amit alapból le akartál tölteni, és másold a C:/Windows/Sytem32 mappába.

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Most letöltõtte a DLL-files.com Fixer-t,és elkezdet valamit tölteni a C: be.Mit kell bemásolni,és honnan ?
Lacoka12
akárhányszor katintok a kódbeváltás opciora azt írja ki hogy a ubisoft server nem elérhetõ

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

grebber
Na fut ez szépen miután frissítettem az ezer éves VGA driveremet!Néha úgy néz ki muszáj ilyet csinálni!

Next PC upgrade: 2022

csokalaci

Töltsd le és illeszd a be a játék könyvtárába.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Mit csináljak ha már a 4-5 AC3 verzionál a d3d11.dll fájlt hiányolja ? Egyszerüen nem indul el,a legújjabb DX11 is rajta van de egyszerüen nem találja azt a rohadt d3d11.dll fájlt. 😞
Végre sikerült. Köszi

Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)

Pontosan így csinálom. Mindenhogy próbáltam már. Elég sokszor kiakad az LS és RS végett a kezem, így újra kezdhetem. Sikerült végig kattogtatnom ,de semmi. Az elsõ sikerült kinyitnom még pénteken azóta semmi. Majd próbálkozom. Köszi.

Irányban tartod az LS és az RS-t közben nyomogatod az RT mint ha ravaszt huzogatnál. Kat-kat-kat-kat-kat.
Nem olyan ördöngõség. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Köszi, de hiába nyomom, semmi.

NagyiBMX
Mostmár normális, nem tudom mi volt a baj😄

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

CroftManor
Mikor zártörés következik, folyamatosan nyomkodd az RT-t. Nem elég 1x 2x. Közbe persze nyomva tartod az LS-t és az RS-t is.

Nothing is True, Everything is Permitted

Hali ! Hogy a büdös francba kell kinyitni a rohadt kincsesládákat ? Xboxon nyomom, azt RT nyomom mint az állat de semmi. Bal és jobb analóg tartva + RT ismételten de semmi. Nagyon dühít már.

NagyiBMX
Olyankor mit is kell csinálni ha az uplay kéri a kulcsot, beirom és kéri újra? Pedig már játszottam és a My Games-nél ott is van az AC de van rajta egy kulcs jel.

NagyiBMX
Vársz addig amig azt irja hogy elérhetõ az Ubi server

robotnyk
mindet.
Lacoka12
valaki!!!!

Tatyla
értem köszi mindkettõtöknek

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Kongy
annyira nem jo mint a 2 meg a BH.. hanyagolhato..

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Shep
Nem, csak unalmas 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tatyla
a revelations az szar?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Shep
Csak ez, 2-t és a Brotherhood-ot

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tatyla
kérdés a többi rész is magyar az AC-nál vagy csak ez? és melyiket ajánljátok még mindenképp?

Csak hogy az Assassin csatlósainkat ne is említsem. A legfelháborítóbb butítás az AC3-ban. Grrrrrr

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

RatBaG
a deluxeban is benne van.

Per Aspera Ad Inferi.

Sajnálom egyébként, hogy egy-egy régi jól bevált elem helyére kb. 1-1 újítás jött.

Pl. oké lehet vadászni, de pl. nem tudom fejleszteni a felszereléseimet.
Nagyobb a bejárható terület, szép az erdõ, de a házak/Boston elég szürkék/semmitmondóak.

A fõ sztori szál jól meg van csinálva, de a mellékküldetések gyatrák.
A grafika nagyon szép, az optimalizáció gyatra... és még sorolhatnám.

Van amit hozzáadott a játék az eddigi részekhez képest, de cserébe el-el vett jól müködõ dolgokat 😞.

Egyébként a kereskedésre/assasinok képzésére totál nincs semmi motivációm. A relevationsba az utóbbira még-még volt.

Nah remélem legalább a multi hamarosan teljesen jó lesz, mert eddig összesen, ha 1 órát tudtam játszani. Legutóbb is beszálttam egy meccsre, s kemény 37 mspig tartott!!!! Aztán nem is tudtam beszállni többe 😞

Myselor
hát a lost mayan ruins 8 perc
dangerous secret olyan 6-7 perc
ghost war kb 12 perc szóval ez nagyon kevés.:/
Nem tudom, hogy összesen tart-e 30 percig az egész. 😊
A legfelháborítóbb a "Lost Mayan Ruins" ami - nem túlzok - kb 8 perc, vagy annyi se. Se harc se semmi "A" pontból menj "B"-be az se tart sokáig. Igaz ad egy elég jó kardot de ennyi. Ez a DLC a Freedom Editionhoz járt. Pénzt senki ne adjon érte.
Az "A Dangerous Secret" ki se próbáltam bár úgy tudom ingyenes, de lehet csak Xbox360-ra és PS3-ra van csak. Ebben nem vagyok biztos.
A "Ghost Of War" még a legnormálisabb. Két hajós küldetés. Nem túl hosszúak, de szórakoztatóak. Ez mindkét extra kiadáshoz jár.

Pluskast
Csinálnod kell. Elvileg az elsõ tanya küldetés sikeres végrehajtása után lesz egy asztalosod. Õ tud neked konvojt készíteni. Azt pedig ott tudod megcsinálni ahol kereskedsz. Tárgyak elkészítése menüpont.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Myselor
most ez komoly hogy összvissz 30 perc alatt megvan mind a 3?ez nagyon nevetséges:c
Lacoka12
hogyan tudom aktiválni a join to die extra kodjat a extra menübe ha azt írja ki a hogy a ubisoft server nem elérhetõ

Myselor
hát hogy mennyire érné meg ez nekem? ez a + 3 mission,mennyire hosszú.gondolom kb 1 óra alatt megvan mind 3 vagy kicsit több.és van 1-2 fegyver.szóval mennyire éri meg😊
Benedict Arnold Missions PS3 exkluziv.
Mit szeretnél tudni róluk?

A tanyán hogy tudok egynél több konvojt indítani?
Myselor
valaki mesélne nekem a dlcrõl ami hozzá jár?de csak spoilerben,és hogy mikortól elérhetõek ezek stb köszönöm
Lost Mayan Ruins Mission
A Dangerous Secret mission
Ghost Of War Mission
Benedict Arnold Missions
Krisztiam
köszi

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Frontiers-en a frontiers men-tõl, ha jól sejtem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

MerlinW
Asszem 4

[merlinw.org]

CroftManor
Azokat a határvidéken az erdõben tudod elkezdeni. Asszem azok a vadonjárók küldetései.

Lacoka12
és a ubi server még mindig nem elérhetõ?

CroftManor
A pályákat random adta be az elõzõ részekben is, Az ACR óta van egy változás, azóta tudsz szavazni a meccs végén, hogy milyen módban akarsz tovább játszani, de a pályákat random adja be.

Lacoka12
valaki

k0trapali
Azokat a kutatós missziókat mikor tudom csinálni amiben a Yetit meg a Loch Nessi szörnyet kell megkeresni? Meg hol kell azokat felvenni?
a warez topikban lévõ felirat nem jó az eredetihez! kipróbáltam és else tudtam indítani,kiírta hogy hibás a telepítés.szerencsére egy visszaállitás megoldotta.viszont így akkor nemlehet magyar feliratot rakni a nem magyarországon vásárolt eredetihez?
Krisztiam
Connor-al hanyadik szekvenciától lehet menni?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Krisztiam
én most jöttem ki a havas erdõbe.. nagyon király, hogy a nyomok meglátszanak a hóban 😄