Assassin's Creed III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem ez régi história volt,hogy valóson kárt tesz a prociban.
Egy gondot tehet kifagy a game,és ledobja az asztalra kb ennyi.
Mivel jó hûtéssel vannak ellátva a jelenlegi gépek képes a proci teljes terhelésen menni ami = valós és nem ég le tõle.
Azeriel
Annyira nem értek hozzá, csak amennyire utána olvastam, de ott azt olvastam, hogy soha ne rakjuk egy programot sem valós idejûre. Nem tesz kárt benne?

Kongy
Nem tudtok valami oldalt, ahonnan eredeti AC3-hoz lehet tölteni 100%-os mentést? Mert én warez verziót toltam végig, még az eredeti elõtt, és a mentéseim elvesztek.. idõm meg most nincs újra végigvinni..

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

DarkSector
Érdekes problémába ütköztem.
Az elején a hajón bunyozni kell egy taggal, irja hogy a B gombot tartsam nyomva és hárítsam az ütéseket, igenám de nem mozdul fent a számláló, még mindig 0/3

és más gombra nem is reagásl a játék....😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Furcsa, mert hétfõ délutántól megy az AC3 multi. Azóta már én is 30+ szinten vagyok (a tegnapot kihagytam :Ð)

Nekem az AC:B multija ment rendesen a múlt héten. Az AC:R multija pár hete (megfigyelésem szerint az Uplay 2.1.1-re frissítése óta) csak simple deathmatc-hez volt hajlandó csatlakoztatni. Ha volt bent pajtás, akkor az õ játékához is csatlakozhattam.

Próbáltad az ajánlott portok nyitását? Tûzfal beállításokat?

Hirtelen csak ezt találtam hozzá...

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Magasra teszed Normál felettirõl ami az alap akkor 30FPS fix limitet XD
Eléggé elvan cseszve a processzor kezelése is,de nem panaszkodom 2500k procival,és széné hajtott GTX670 el suhan Bosztonban minimum 54FPS maximum,és átlag 60FPS valahol be van kapcsolva a vertikális szinkron ne töredezzen a kép.
Hát már hogyne lehetne felülrõl megölni. Amikor az a rész kezdõdik indulj el balra, csak balra és intézd el az õrt a bokorból. Tarts továbra is balra a sátrakig. Itt is van egy õr, intézd el csendben. Innen már látnod kell egy nagy fát. Lopakodva jus el oda mászz fel rá ugrálj el az áldozat fölé és... hajrá.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Nekem eddig magason volt, s 40-50 fps-em volt. Valósra tettem, s ugyanúgy 40-50 fpsem van 😄.

Amúgy csak én flashelek vagy tényleg jobb lett a játék teljesítménye nekem miután az uplay lefrissítette magát?

Nem kapok több fps-t túlzottan, de nem lassulgat be 40-50 fps-en mint eddig.

De nem BH-ban, hanem a mostani részben láttam, olyanokat, akik ilyen 40-50 szinten vannak, wtf? Az xboxosok netán keverednek a pc játékosokkal?
Csak így lehetséges, mert õk ugyebár már egy ideje tolhatják.

Hali.Valaki help aki a 7es Sequence-et megcsinàlta màr.
Hogy a fenèbe kell megolni Pitcairne-t?Amikor a nagy csata van ès hàtulra kell lopozni ès ugy megolni de rengetegen vèdik.Ràadàsul a 100%hoz azkell hogy felulrol oljuk meg ami eleve nem lehetsèges ugyanis fa sincs a kozelben..:S
Elakadtam,pls help!
Okés! Nagyon szépen köszönöm!!!!
The Protector
Igen ezt értem.Nem minden küldi után lép szintet de majd ezektõl a küldiktõl fejlõdik az adott iparos úgyhogy ezeket csinálgasd.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Ha ez alatt azt érted hogy a tanya küldiket kell csinálni akkor azokat csinálgatom(pl: a bányás csajozni akar és szegy virágot neki) és be is ad videót majd kiírja hogy most már tudsz elõállítani +ilyen meg ilyen cuccot,
de ég egyikük sem lépet egy szintet sem. Ezért kérdezem.
Kongy
BHban enis 50 vagyok anno mikor kijott mukodott rendesen a multi...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

The Protector
Az adott iparos küldetéseit kell csinálni és úgy fejlõdik,beadja videóba majd ahogy vmi hozzáépül meg hasonlók.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Megvettem ma a brotherhoodot lévén, mert még nem játszottam azt az 1 részt végig, illetve, hogy na majd azzal multizok, amíg a 3 nem lesz jó.

Persze, hogy ott se tudok felcsatlakozni kb. fél óra várakozás után sem 😄.

Szntem a probléma univerzális lehet az Ubisoknál. A vicc csak az, hogy egyszer-egyszer amikor felcsatlakoztam a 3 multijára nagy nehezen egy rövid idõre, láttam olyanokat akik már 40-50. szintet is elértek. Hogy a fenébe, ha nem jó a multi????

Vagy ez csak minket mádzsárokat érint? XD

nem . a romantika nem csak a love storyt jelenti. De akkor legyen kalandos..
Myselor
nekem azért ennyire nme jön be minden dolog.pl a futárkodás vagy a felszabadítás.se a könyv lapok ezeknek nem látom nagy értelmét és nem is szórakoztat. a többi megvan kb😊 ja a tornyok se.am minden kész ami érdekelt.de most ezeket is megcsinálhatnám hogy 100% legyen de minek😊 a tanya küldik nagyon jók.hajós. stb😊
Helló!Egy kérdésre keresnék választ.
Amikor recept alapján készítesz tárgyakat, ahhoz 3 dolog kell:
1:recept
2:nyersanyag
3:tanyád lakosságának(kézmûves,segítõ kinek hogy tetszik) megfelelõ szintje
Nekem a 3.-kal lenne gondom. Hogyan lehet õket új szintre léptetni????
A segítséget elõre is köszönöm szépen!
HeadHunter86
Kezdek megõrülni. Leragadtam a 7. szekvenciában. 28 óra játék után itt tartok 😄 Annyi a mellékküldi meg a gyûjtögetnivaló mint a fene. Mondjuk nem baj, mert legalább nem lesz hamar vége.

Kérdés: Még mindig nem értem a játék kereskedelmét. Vannak tanyasi missziók, ott mindenféle dolgot felold nekem. Na azokat, hol tudom használni és mire, és miért jó ez nekem?

Mire való a sok cucc. pl. Teák. fák, kövek, ásványok stb. Azt tudom hogy el lehet küldeni szekéren és hoz minimális bevételt. De ezeket a cuccokat is meg kell vennem, akkor hol a haszon? Pár coinért nem fogok szenvedni vele.

Még mindig a gyûjtögetést találom a legjobb pénzkeresésnek, de sajnos az összes ládát megtaláltam. (Toll még annyi van mint a fene 😄 ) Megvan az összes térkép, és már csak a vadászat maradt pénzkeresésnek, de abban se látok nagy pénzt.

Ezt a részét valaki elmagyarázhatná a játék, mert hajófejlesztésre is kellene lóvé, mert nem akarom alap hajóval végigjátszani a játékot, érdekelne a tüzes lõszer stb. Fegyvert is csak 1-et vettem eddig, akkora mint állat és elég hülyén néz ki 😄 Azt se tudom pl. hogy hogy tudom leszedni magamról.
Szóval kb. ennyi lenne.

CroftManor
A romantikus egy kicsit más kategória... 😊 Sztem Te a fantasztikusra gondolsz, nem? 😄

Nothing is True, Everything is Permitted

http://indavideo.hu/video/msvcrtdll_hiba_megoldas
azt írja hogy (Az eljárás belépési pontja(_except_handler_common)nem található a DLL-ben (msvxrt.dll) Ez mit jelent,és hogy lehet orvosolni ?
még a mindenféle bogyók gyûjtését hiányolom..a pecázást..meg a saját farmot..és ki se mozdulnék Középföldérõl😊

Ja..külön csillagos ötös az indián nyelv miatt..
ezt mondtam én is! rohadtul romantikus! Tulajdonképpen nem is kéne az Ubinak mást csinálnia mint erre az alapra csinálni egy
Indián háborút
Kalózkodós hajósat
Independent war-t(kolóniák vs angolook)
Azért az államat eldobtam,most ültem neki másodjára...múlt alkalommal eljutottam Connorig..ma folytattam és gyakorlatilag semmit se haladok,annyira leköt a vadászás,a kilátók,hogy minden területen meglegyen a 4 különbözõ elejtett vad..a gyûjten ivalók...isten hangulat😊
Erõdökre kéne rámennem,de szépen õrzik😊
Magas 30FPS limitet ad Valós idejû meg 54 alap Normál Feletti 53FPS poén<#csodalk>
Myselor
nagyon lassan kell😊
Hello!
Pc-n játszom, de ez a láda feltörés nem megy.
Tudnátok 'szájbarágós' segítséget adni?
Nekem még mindig az a gondom, hogy mit tegyek hogy ne támadják meg a konvojokat? Sose érek oda megvédeni és sok pénzt bukok. Ha a területen ahol folyton megtámadják a konvojt, van egy tempomos erõd, ha azt megpróbálom legyõzni, akkor végre biztonságban lesznek a konvojok? Vagy ezzel nem lehet mit kezdeni?

Átmenetileg nem lenne jó a Ctrl+Alt+Delete Game közben,és a Windows Feladat kezelõben a Folyamatok fülön a játék exe-jén a Prioritás Beállítását magasra tenni hátha hoz pár Fps növekedést.
Ahogy elnézem bugok vannak tönkelegével ide egy jó gigás patch kell majd.
Bence94
Reagáltak már valamit a fejlesztõk, hogy egy rakás sz@r portot dobtak nekünk ? CPU kezelés borzalmas, játszhatatlan..

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Na pontosan erre gondoltam és ezt is tettem,de nem nagyon változótt.
NagyiBMX
Senkit sem sértettél meg csak mondom hogy már rég megtaláltad volna a gondot ha beirtad volna google-ba hogy: "Why are the Ubisoft servers down?" vagy "How can i activate my bonus codes when the Ubisoft servers are down" stb.

Skyrim: Ugyanerrõl az oldalról kellene megkeresni ezt a .dll fájlt és letölteni, berakni a System32 mappába. Igen itt is a .zip-es szürke gombra kell kattintani.

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Hogy orvosolhatom a msvxrt.dll gondot ?
Lacoka12
elnézést hogy ilyen erõszakos vagyok csak kissé idegesitö hogy a bonusz tartalmakat nem tudom regisztrálni a rossz szerver miatt nem akartam senkit meg sérteni

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Mit csináljak hogy meglegyen az ?
NagyiBMX
Hát gondolom, hogy most meg a "msvxrt.dll" fájl hiányzik😄

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Animefox
ja detto...

Most azt írja hogy (Az eljárás belépési pontja(_except_handler_common)nem található a DLL-ben (msvxrt.dll).Mit csináljak ?
NagyiBMX
Igen az.

Nekem is gondjaim vannak a kòdbevàltàssal.Nekem ujabban nem azt irja hogy a server nem elèrheto hanem azt hogy hibàs a kod.
Csak a biztonsàg kedvèèrt kèrdezem:ugye a kòd az a cd key amivel a jàtèk is aktivàlva lett?😊
Krisztiam
a vágólapra teszi.. paintbe amúgy be kell illeszteni..
de az nem mûködik, mert nekem az asztalt tette be..

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Animefox
Sziasztok az lenne a kérdésem hogy ha játék közben fotózok Print Screen SysRq-vel akkor hova teszi a gép a képeket?

NagyiBMX
Most mit vársz tõlünk? Szerinted azért nem írunk mert tudjuk hogy te vagy 'Lacoka12' és csak azért sem segítünk? Szimplán mi sem tudjuk hogy miért írja nálad azt hogy az Ubisoft serverei nem elérhetõk. Sajnálom, hogy ezt írja de én nem tudom kiszopni a kisujjamból a megoldást, nézz utána neten de azzal hogy fél óránként visszaválaszolsz az üzenetedre mert azt hiszed levegõnek nézünk, nem mész semmire.

Lacoka12
????

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

NagyiBMX
A szürke download gomb fölött van egy How to install d3d11.dll file cimke. Azt lenyitod és ott van alul hogy töltsd le a .zip fájlt és hogy mit hova másoljál és mit tegyél. Ha ezek után se tudja letölteni a .zip fájlt akkor én nem tudom mivan.

A DOWNLOAD ZIP-FILE szürke áttérel a nagy narancs gomb alatt arra rámegyek és ezt írja: Az hivatkoznak erre a képre lejárt. Menj vissza http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?d3d11, hogy létrehoz egy új kapcsolatot.És ha arra akkor visszadom az oldalra.Mit csináljak ?
NagyiBMX
Direkt megnéztem most a linket hogy mit szúrhattál el. Van 2 nagy narancs Download gomb, a bal oldali alatt lévõ "Download Zip" gombra ha kattintasz letölti a zip-et és abból kell átmásolni a fájlt a System32 mappába.

Ha most megkérdezed hogy holvan a System32 mappa...<#idiota>