Assassin's Creed III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igen lehetséges! Én is a minap jöttem rá😊
PC-n játszom Xbox usb-s kontrollerrel, és a jobb hátsó ravaszt nyomva tartva kettõt öl egyszerre. Plusz alkalmazhatsz vele brutálisabb stealthkill-eket is(pl felkapja aztan a földhöz vagja a fejevel lefele) Erdemes ezekkel szorakozni😄

lvl 74 en Connor enchanted karddal biztos erõsebb mint Haytham..(-.-) amugy
meg mindenképpen Batman

Lacoka12
Connor vagy Haytham a erõsebb?

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Helló! Lenne egy fura kérdésem! Van-e arra mód hogyha egy fegyver típust nem akarok magamnál tartani akkor attól megszabaduljak?
Ez jó kérdés, nekem is csak úgy jött elõ, hogy egyszerre 2 katonán volt felkiáltójel és akkor beadta.
Lehetséges valahogy Connorral is elkövetni olyan egyszerre két õrt meggyilkolós manõvert hidden bladedel mint Ezioval?Mert nekem csak a külön két gyors vesén szúrást sikerül elérnem és a bostoni hajós feladatnál ez az õrületbe kerget már.
Shep
Hol tudom a templomban, a megtalált energiaforrásokat berakni a helyükre?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Dejó, most olvastam nemrég hogy egy kis ideig a játék Martinique szigetén játszódik 😊 Fasza, pont itt élek már egy kisebb ideje 😄DDD Na majd karácsonykor ki is próbálom végre.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Pluskast
Na amennyire tetszett az egész játék annyira nagy csalódás volt a vége. Félbehagyott érthetetlen és még választási lehetõséged sincs. Gondoltam végigvárom a felirat végét hátha utánna lesz valami végkifejlet de 15 perc után is csak pörgött lefele, hogy ki mûködött közre. A türelmem elfogyott de kiléni meg nem engedett csak alt+tab-al. Nagy csalódás volt így a dolog 😞(((

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

NagyiBMX
Külön írták is hogy XP-n nem megy!!!

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

csokalaci
Steamen ezt írják:
Minimum:
OS: Windows VistaŸ (SP2) / WindowsŸ 7 (SP1) / WindowsŸ 8

http://facebook.com/musicleander

Egyébként Windows XP-n megy az AC3 ?
Akinek i5 vagy i7 procija van az tegye fel a turbo boostot. Az kicsit meghajtja a procit pl. játék közben, s mivel az ac3nál a magok száma mit sem ér, hanem inkább az órajel számít, valamivel jobban fog menni a játék.

Sokkal több fps-t nem kaptok, de némileg gördülékenyebben fog futni. Nekem pl.40-50 fpsnél is sokszor be-belassul, mintha kb. csak 25 fpsem lenne. Így már jobb a helyzet. Sajna mivel a játék gyatrán van optimalizálva teljesen jó sehogy nem lesz egyelõre 😄.

Mit csináljak ha letöltõtt ?
CroftManor
"Az Ubisoft szokásához híven kérdõíveken keresztül méri fel a terepet a következõ epizód elõtt" Van ilyen? Ez nekem új, eddig nem is hallottam errõl.

Nothing is True, Everything is Permitted

És ha letöltõttem mindegyiket akkor mit csináljak ?
Hát azért nem kicsit hanem nagyon 😊
Nézelõdtem a neten, de nem találok lehetõséget sehol hogy kitöltsem a tesztet:o Egyáltalán lehetséges ez a pórnépnek mint magam vagy csak újságíróknak küldték ki?

grebber

Next PC upgrade: 2022

Az egyik testet amelyiket jeloli is a jàtèk oda kell vinni a barlangba azthiszem ahol a màsik test is van,ès akkor jon a medve.Amugy nekem full bugos volt az a rèsz meg ugy kompletten minden elèg bugos..😄
Pl a medve beszorult a barlang falàba ès nemlehetett megolni,vagy pl a lovak is elèg szerencsètlenek valamint new yorkban is amikor a tèrkèpet kell feloldani a magaslati pontokbol a legfelso legvèkonyabb rèszre sose akar felmàszni folyton csak elfut mellette,rosszabb esetben le is esik..
Ilyen hibàk azèrt nemvoltak az elozo rèszekben..Johetne màr a frissitès,nem ugy volt hogy a hèten jon amugy?
Lacoka12
valaki meg tudja mondana a medvés küldinél hogy zavarjam ki a medvét ki vittem mind két testet de se hol a medve

Kongy
Hát ez vicc 😄 A Far Cry 3 DX11-ben Very High beállítások mellett jobban fut, mint az AC3 😄 Kicsit jobban néz ki.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

robotnyk
microsoft visual c++-t telepítsd fel a lemezrõl.
Shep
Hol a frászban tudom a fényerõt állítani a játékban, egyszerûen sehol nem találom.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Valaki segítene hogy amikor az ikonjára megyek folyton ezt adja ki ( Az eljárás belépési pontja(_except_handler4_common)nem található a DLL-ben (msvcrt.dll).Ezt nem csak az AC3-nál mutatja hanem a Hitman absolution-nál.Aki tudja hogy hogy kell ezt orvosolni az írjon lécives.
Az lenne a gondom hogy kizárólag csak a párbeszéd magyar nálam és minden más angol. Valakinek van valami ötlete hogy mit tegyek hogy magyar legyen az egész játék?
Nem tetszik nekem ez a multi rendszer, amit az újabb játékok alkalmaznak általában. A jó öreg dedikált szerverek sokkal jobbak voltak.

Persze megvoltak a hátrányaik, de az leginkább csak a tört verzióknál. Eredetinél bannolhattak csalásért.

By the way felvehetnénk egymást páran uplaybe barátnak, s tolhatnánk olykor.

Lacoka12
remélem ki javítják mer kicsit idegesítõ

CroftManor
Emlékszem annó a Tomb Raider Legendben(2006) ha másik ruhát viseltél, akkor a játék képes volt arra, hogy egy beágyazott cutscene jelenetben is az akutális ruhát viselje Lara. Ilyen szempontbl az AC3 el maradott a technikában. Lusták voltak beletenni ilyet. Pedig tényleg zavaró, hogy mnden jelenetben az alapruha van rajta.

a.carkey
Tegnap újból belenéztem a John Adams HBO sorozat elsõ pár részébe, és még inkább azt mondom, hogy nagyon jól megcsinálták egész Bostont. 😊

A medve nem játék.

Lacoka12
pedig szerintem az a fehér pirosas szinel jobban hasonlit egy assassin ruhára

Lacoka12
mert elég idegesítõ hogy amíg csinálod a dolgod abba a ruába vagy utána meg gyorsan átöltözik a videoba

nem, de ez engem is mocskosul zavar

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Lacoka12
valaki erre nem tudja a választ?

CroftManor
Van hogy becsatlakozol egy már elkezdett meccsbe. Tehát nem csak olyanba dob be a gép, ami épp akkor kezdõdik, hanem olyanba is amit már elkezdtek játszani. Meg a végén lehet szavazni, hogy milyen mód legyen a következõ és ha a többség más módra szavaz, akkor az lesz. 😊

Mr Manson
XBOX AC3: Bunyós küldiknél ezt a kötélevõ vagy kötélverõ-t hogy lehet leverni? Nem igazán sikerül.

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Lacoka12
mi értelme ruhákat venni a boltba ha a videoba a alap ruhát mutatja?

Nah kikapcsoltam a winfos tûzfalat, s most már megyeget a multi. Ha gyors játékra kattintok egybõl felcsatlakozik valahova, ha valami egyedire, akkor már kicsit neccesebb. (pl. ha valami csapatjátékra).

De nem értem, hogy miért váltogat a játék a játékmódok között is. Elkezdek egy adott játékmódot, ha vége a körnek van, hogy átvált egy másikra. Meg mitõl függ, hogy mennyi idõs egy kör? Volt, h kemény 37 msp volt egy death match 😄.

Sziasztok lenne egy kérdésem(Vagyis kettõ😄)
Szóval ha megszereztem Achilles régi öltözékét a játék végén, akkor ha újat indítok megmarad (mint az eddigi részekben ahol rohangászhattunk az elsõ szekvenciától desmondként ha egyszer már megvolt) vagy újra meg kell szereznem? Kicsit irritáló lenne azthiszem hogy csak az utolsó másfél szekvenciában hordhatom.. Fõleg azért mert a ruhafestések meg nem mûködnek az átvezetõkben..-.-
Más gondolom nemvagyok egyedül azzal hogy a 5 seq.et kitevõ "tutorial"-t nem akarom kivinni mégegyszer és halál unalmasnak találom. Tud valaki egy olyan menést a 6.tól ahol már Connorral vagyok és nem kell Haythammel szarakodni? Ezer köszönet!

DarkSector
közben sikerült, nem kell nyomvatartani egyszer sem, a magyar forditás szar, mert a magyarosításban az van hogy tartsd nyomva, holott 1x elég lenyomni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
Folyamatosan tartsd nyomva a B-t, ne csak akkor amikor támad.
Ilyenkor fog növekedni a számláló.
Késõbb lesz majd amikor akkor kell csak nyomni amikor támad.

Na majd éjjel ha már alszik a család megpróbálok közvetlenül modemrõl csatlakozni 😄.

Volt, hogy már én is rá tudtam csatlakozni egy-egy szeróra, de megpróbálom kilõni a winfos tûzfalat.

Mindenesetre mások is panaszkodtak a problémámra hétfõ óta, szal nem tudom mi lehet. Hanem a tûzfal pláne...

DarkSector
oks thx

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

CroftManor
Pedig elvileg sikerülnie kellene. Már nem emléxem annyira arra a részre, de ott kontrázni kell, mikor megüt a csávó. Próbáld meg a B + X kombinációt, hátha. Azzal lehet kontrázni.

Azeriel
Amúgy nem értem, hogy én akármire állítom a priorítást, akár alacsonyra vagy magara, 1 fps különbség sincs, de egyik játéknál sem tapasztaltam soha változást, sõt beállítottam, hogy 4 mag helyett 2-rõl menjen és úgy sem volt változás.
Valamit be kéne állítani elõtte a windowsban, hogy ezek mûködjenek? Vagy rendszergazdaként futtatni?

Vele nem volt gondom,de ezt pont nem tudtam köszi a tájékoztatást<#eljen>
15 óra játék után azt kell, hogy mondjam nagyon jó a játék. Szerintem nem üt akkorát mint a 2.rész de lehet, hogy csak én érzem úgy, hogy a sovány elsõ rész után nagyot szólt a 2 és most már a magas ingerküszöb miatt nem akkor durranás pedig jó sok új feature van benne. A fõ problémám az, hogy hiába tettek bele rengeteg tennivalót a fejlesztõk, valahogy a lényeget kifelejtettek: a karakter fejlesztést. A skyrimbe se azért kovácsolok órákig mert annyira jó, hanem azért hogy fejlõdjek, szintetlépjek. Ugyanez igaz a vadászatra meg a zárnyitogatásra. Nem igy van?

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Azeriel
Így volt ott, az elsõ sor vörösen kiemelve.

"Felhívnám mindenki figyelmét, hogy senki ne használja a valós idejû prioritást, mert azzal magasabb prioritást lehet beállítani, mint amin a Windows fut, aminek következtében olyan rendszer szálak (system threads) lesznek félbeszakítva, mint ami pl. az egér vagy billentyûzetrõl érkezõ adatok kezelésére szolgálna."