Assassin's Creed III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PC-n játszom Xbox usb-s kontrollerrel, és a jobb hátsó ravaszt nyomva tartva kettõt öl egyszerre. Plusz alkalmazhatsz vele brutálisabb stealthkill-eket is(pl felkapja aztan a földhöz vagja a fejevel lefele) Erdemes ezekkel szorakozni😄
meg mindenképpen Batman
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Minimum:
OS: Windows VistaŸ (SP2) / WindowsŸ 7 (SP1) / WindowsŸ 8
http://facebook.com/musicleander
Sokkal több fps-t nem kaptok, de némileg gördülékenyebben fog futni. Nekem pl.40-50 fpsnél is sokszor be-belassul, mintha kb. csak 25 fpsem lenne. Így már jobb a helyzet. Sajna mivel a játék gyatrán van optimalizálva teljesen jó sehogy nem lesz egyelõre 😄.
Nothing is True, Everything is Permitted
Next PC upgrade: 2022
Pl a medve beszorult a barlang falàba ès nemlehetett megolni,vagy pl a lovak is elèg szerencsètlenek valamint new yorkban is amikor a tèrkèpet kell feloldani a magaslati pontokbol a legfelso legvèkonyabb rèszre sose akar felmàszni folyton csak elfut mellette,rosszabb esetben le is esik..
Ilyen hibàk azèrt nemvoltak az elozo rèszekben..Johetne màr a frissitès,nem ugy volt hogy a hèten jon amugy?
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Persze megvoltak a hátrányaik, de az leginkább csak a tört verzióknál. Eredetinél bannolhattak csalásért.
By the way felvehetnénk egymást páran uplaybe barátnak, s tolhatnánk olykor.
A medve nem játék.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
De nem értem, hogy miért váltogat a játék a játékmódok között is. Elkezdek egy adott játékmódot, ha vége a körnek van, hogy átvált egy másikra. Meg mitõl függ, hogy mennyi idõs egy kör? Volt, h kemény 37 msp volt egy death match 😄.
Szóval ha megszereztem Achilles régi öltözékét a játék végén, akkor ha újat indítok megmarad (mint az eddigi részekben ahol rohangászhattunk az elsõ szekvenciától desmondként ha egyszer már megvolt) vagy újra meg kell szereznem? Kicsit irritáló lenne azthiszem hogy csak az utolsó másfél szekvenciában hordhatom.. Fõleg azért mert a ruhafestések meg nem mûködnek az átvezetõkben..-.-
Más gondolom nemvagyok egyedül azzal hogy a 5 seq.et kitevõ "tutorial"-t nem akarom kivinni mégegyszer és halál unalmasnak találom. Tud valaki egy olyan menést a 6.tól ahol már Connorral vagyok és nem kell Haythammel szarakodni? Ezer köszönet!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
[merlinw.org]
Ilyenkor fog növekedni a számláló.
Késõbb lesz majd amikor akkor kell csak nyomni amikor támad.
Mindenesetre mások is panaszkodtak a problémámra hétfõ óta, szal nem tudom mi lehet. Hanem a tûzfal pláne...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Valamit be kéne állítani elõtte a windowsban, hogy ezek mûködjenek? Vagy rendszergazdaként futtatni?
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
"Felhívnám mindenki figyelmét, hogy senki ne használja a valós idejû prioritást, mert azzal magasabb prioritást lehet beállítani, mint amin a Windows fut, aminek következtében olyan rendszer szálak (system threads) lesznek félbeszakítva, mint ami pl. az egér vagy billentyûzetrõl érkezõ adatok kezelésére szolgálna."