Assassin's Creed III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
gondolom levitték az árát mert kutyának nem kell.. ugyanaz a Hitman is pf
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Nothing is True, Everything is Permitted
2. Ebben a részben ha jól tudom nem lehet ruhát és fegyvert fejleszteni.
Assassin-t ruhát meg majd megmondja más, de tippre az se lesz rajtuk.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
2 Kérdésem lenne
Az egyik az hogy a Davenport tanya térképen
a ház ablakánál van egy fehér kör aminek a neve uradalom
és hiába ír 0 m-et nincs ott semmi mit csináljak
a másik kérdés az lenne hogy itt az assasszín jelöltek -et nem lehet
fejleszteni jobb fegyvert adni és aki elérte az assasszín rangot annak
assasszín ruhát adni.
Most futnak a feliratok és nem enged kilépni, már elég hosszú idelye. Valamikor abbamarad ez a stáblista és akkor visszamehetek?
Nekem nem túl barátságos a gazdálkodás menüje, meg túl macerásnak tartom, hogy csak egyesével lehet dolgokat elõállítani, egyesével lehet szekérre pakolni.
Miért nem lehet ezt automatizálni? Egyszer beállítom, hogy mit akarok gyártatni, mivel akarok kereskedni és amíg nem gondolom meg magam illetve, amíg van pénzem ezek finanszírozására, addig ez menne folyamatosan.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
http://www.akciofigura.hu
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
A brotherhood a 2. Ezt az 1 részt még nem vittem végig teljesen, jelenleg is munkálkodok rajta, de már most megmondom, h ez a 2. 😄.
Utána nálam eléggé holtversenyben van a 3. és a revelations. Ha nem lenne ennyi bug a 3-ba, illetve az optimalizálása is faxa lenne, akkor inkább erre dõlne a léc, de Ezzio, azért mégiscsak egy sokkal szerethetõbb karakter, mint Connor, ezért maradjon döntetlen.
Az utolsó nekem egyértelmûen az elsõ rész. Nagyon nagy szenvedés volt végigvinni. Nagy szerencse, hogy nem ezzel kezdtem, mert lehet végig se viszem a többi részt 😄. Az egész játékban ugyanazt kellett csinálni, semmi változatosság, ráadásu Altair karaktere a legszárazabb a 3 fõhõs közül.
A 2. rész újravégigvitelén erõsen gondolkodok, mert feelingre messze az a legjobb. (fõleg, h csak xboxon vittem végig, pc-n még nem).
majd ha elõbújunk singleplayerbõl, lesz nemulass!
Per Aspera Ad Inferi.
NOTHING IS TRUE.
Magyar baráti társaság alapította ezt a klánt, de minden érdeklõdõt várunk tagjaink közé😊
Rank 67
3-an lenyomták a 8 fõs másik magyar klánt na besegítek nekik, hogy még nagyobb legyen a különbség.
Ez lenne a mi célunk és persze az igazi templarok mint ti MerlinW lenyomása. Csak hát sajnos 2 héttel a megjelenés után kezdtem el játszani és úgy tûnik ezalatt a 2 hét alatt ki is futott a játék. Úgyhogy ha nem lesz magyar jelentkezõ, akkor csatlakozom külföldiekhez, de jó lenne magyarokkal összefogni azért.
A hosszútávú cél: MerlinW klánjának lenyomása 😊 Amúgyis templaroknak hívják magukat, úgyhogy zúzni kell õket.
Na emberek írjatok!
Lehet valahogy csatlakozni a klánhoz? Természetesen eredeti a játékom steamen vettem. Még a singlet tolom, de közben a multiba is benéztem már. Szeretnék csatlakozni ha lehet.
[merlinw.org]
Most is van két event, egy multis, amit a játékmódok közt lehet látni (domination megadott ability-kkel és karakterekkel), valamint egy single challenge, amiben minél több hajót kell elsüllyeszteni a memóriák újrajátszásával.
[merlinw.org]
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
[merlinw.org]