Assassin's Creed III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RatBaG
nem másikra, szimplán eltûnik.

Per Aspera Ad Inferi.

gyors utazás után, meg videók után másnak is lecseréli a második pisztolyt egy másikra?
enlightened
Helyesírás az borzalmas :S Amúgy a bolti játék amit eredetiben veszel meg az magyar, de azt csak egy ember tudja beregisztrálni, tehát azzal nem tudtok ketten is játszani. Ha meg warez az más téma és nem ez a topik.

feltelepitetük a játékot a havernál ö nála magyar minden,menü és a játékban is minden!átmásoltam magamnak nálam meg angol ezt mitöl van?
The Protector
Elõször tanulj meg helyesen írni/fogalmazni.Egy érthetetlen katyvasz az egész kommented.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

abba kérnék segitsétet hogy egyik havernál feltetük a játékot nálam magyar átmásoltam magamnak nálam meg nem magyar mit lehet ezzel csinálni segitsetek légyszives!
HeadHunter86
A DA Vinci-s poén marha jó volt 😄DD Ehhez meg kell csinálni az összes tanya küldetést szerintem. Bár lehet még lesz.

Krisztiam
amúgy úgy írták, hogy az összes freedom edition elkelt elõjegyzésben.. és aligha lesz szabad példány.. most meg 14 k-ért osztogatják 😄

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Krisztiam
jaja én is azt néztem én meg megvettem 20ért pff
gondolom levitték az árát mert kutyának nem kell.. ugyanaz a Hitman is pf

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Freedom Edition CDGalaxis-ban egész 'baráti' áron van most, 14k

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

enlightened
A lényege hogy elõre beszedik a pénzt a DLC-kért, amik majd lesznek valamikor! De még nem tudni mikor és azt se hogy pontosan mi. Tehát olyasmiért fizetsz elõre, amit még nem kaptál meg.

berczely
Valaki leírná bõvebben, hogy a Season Pass-al milyen plusz kerül a játékba?

Myselor
am láttátok az új dlc-t?valaki próbálta már?😊
CroftManor
Mi a 11. helyen vagyunk <#vigyor0> VVK

Nothing is True, Everything is Permitted

1. Nincs jelentõssége, csak egy jelölés, max fast travel-t tudsz oda indítani.

2. Ebben a részben ha jól tudom nem lehet ruhát és fegyvert fejleszteni.
Assassin-t ruhát meg majd megmondja más, de tippre az se lesz rajtuk.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Sziasztok!

2 Kérdésem lenne

Az egyik az hogy a Davenport tanya térképen
a ház ablakánál van egy fehér kör aminek a neve uradalom
és hiába ír 0 m-et nincs ott semmi mit csináljak

a másik kérdés az lenne hogy itt az assasszín jelöltek -et nem lehet
fejleszteni jobb fegyvert adni és aki elérte az assasszín rangot annak
assasszín ruhát adni.
na végre....folyt.
ideje, pardon. De most tényleg mit csináljak? vég nélkül fut a stáblista....Vagy egyszerûen lépjek ki ALT-F4 el és újra lépjek be?
Hi. én is végigvittem. "megmentettem " a világot / nem Minerva útját választottam ugye/
Most futnak a feliratok és nem enged kilépni, már elég hosszú idelye. Valamikor abbamarad ez a stáblista és akkor visszamehetek?
Sziasztok! Lenne egy-két kérdésem a játékról. Végigvittem a játékot. Adja még a fõküldiket tovább. Viszont most nem tudom hogy éppen mit kell csinálni mert nem jelez semmit a térkép, pedig eddig jelezte. Sehol egy felkiáltójeles ikon. A legutóbbi feladatnál bejött ez a trigger-es valami, amit szintén nem nagyon értek. Az oké hogy valamit megtalál de nekem eddig 3 dolgot talált meg automatán és ennyi. 3 szöget kell alkotni? és a zöld területet pásztázza? A bunyós küldetéseket is megcsináltam. Kiirta hogy menjek a sörfõzdébe mégsem mutat semmit a térkép. Elvesztem a az Animusban 😄 segítsetek légyszives! köszi elõre is.
Majd a tanya küldetések során fejlõdnek, mindig akkor amikor olyan üzenetet kapsz, hogy jó minõségû árút állítanak elõ 😊

Ezt nem tudom, én csak a küldetéseket csinálom.
Nekem nem túl barátságos a gazdálkodás menüje, meg túl macerásnak tartom, hogy csak egyesével lehet dolgokat elõállítani, egyesével lehet szekérre pakolni.
Miért nem lehet ezt automatizálni? Egyszer beállítom, hogy mit akarok gyártatni, mivel akarok kereskedni és amíg nem gondolom meg magam illetve, amíg van pénzem ezek finanszírozására, addig ez menne folyamatosan.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

cikasz
köszönöm. És, hogy lépnek szintet? Gyártatni kell velük sokat? Legyártattam kb 10 hordót még pár kocsit pl az asztalossal de még nem lépett szintet

http://www.akciofigura.hu

Meg kell csinálni a tanya küldetéseket. Ha az összes elfogyott, tovább kell vinni a fõ szálat, utána megint kapod folyamatosan. Ha megint elfogytak, megint a fõ szál...

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

cikasz
elõzmény valaki?

http://www.akciofigura.hu

Ráadásul, csak 2 e ft a 2. rész 😊. Annyit bõven megér.

Én szívesen csatlakoznék, ha nem feltétel, hogy nagyon sokat kell tolni multiba 😄. Én csak játszogatni akarok inkább, mint keményen tolni napi 4-5 órákat.

Nálam is a 2. rész áll az elsõ helyen, szntem ezzel sokan így vannak.
A brotherhood a 2. Ezt az 1 részt még nem vittem végig teljesen, jelenleg is munkálkodok rajta, de már most megmondom, h ez a 2. 😄.

Utána nálam eléggé holtversenyben van a 3. és a revelations. Ha nem lenne ennyi bug a 3-ba, illetve az optimalizálása is faxa lenne, akkor inkább erre dõlne a léc, de Ezzio, azért mégiscsak egy sokkal szerethetõbb karakter, mint Connor, ezért maradjon döntetlen.

Az utolsó nekem egyértelmûen az elsõ rész. Nagyon nagy szenvedés volt végigvinni. Nagy szerencse, hogy nem ezzel kezdtem, mert lehet végig se viszem a többi részt 😄. Az egész játékban ugyanazt kellett csinálni, semmi változatosság, ráadásu Altair karaktere a legszárazabb a 3 fõhõs közül.

A 2. rész újravégigvitelén erõsen gondolkodok, mert feelingre messze az a legjobb. (fõleg, h csak xboxon vittem végig, pc-n még nem).

RatBaG
máris kezded a faszméregetést? állj már le, semmi értelme.
majd ha elõbújunk singleplayerbõl, lesz nemulass!

Per Aspera Ad Inferi.

MerlinW
Mégsincs 8 fõs limit, jöhettek a klánba akárhányan😊

[merlinw.org]

enlightened
Apocalypse
NOTHING IS TRUE.
Magyar baráti társaság alapította ezt a klánt, de minden érdeklõdõt várunk tagjaink közé😊

Rank 67

3-an lenyomták a 8 fõs másik magyar klánt na besegítek nekik, hogy még nagyobb legyen a különbség.

enlightened
Ráadásul csak 3 an vannak benne 😄 Ez kemény! Na hozzájuk csatlakozom.

enlightened
Úgy látom van másik magyar klán is Apocalypse néven és jóval lenyomtak titeket Merlin õk kicsodák?

Jéé, frissültek a paraméterek! :Ð

enlightened
Ez így van, de ettõl még lehetnek benne assassinok, aki beszivárogtak. Láas Lucy, akit elvileg az assassinok küldtek oda, az más kérdés, hogy a templarok valahogy meggyõzték, hogy csatlakozzon hozzájuk és így már kettõs-kettõs játszmát játszott. Szóval simán lehetnek benn assassinok akik undercover vannak bennt és megpróbálnak minél feljebb kerülni a templar hierarchiában, hogy aztán infókat adjanak társaiknak és belülrõl züllesszék a rendszert.

Ez lenne a mi célunk és persze az igazi templarok mint ti MerlinW lenyomása. Csak hát sajnos 2 héttel a megjelenés után kezdtem el játszani és úgy tûnik ezalatt a 2 hét alatt ki is futott a játék. Úgyhogy ha nem lesz magyar jelentkezõ, akkor csatlakozom külföldiekhez, de jó lenne magyarokkal összefogni azért.

MerlinW
Persze, hogy templaroknak hívjuk, a multi egy Abstergo kiképzõprogram😊

[merlinw.org]

enlightened
Ha valaki szeretne klánban lenni az írjon légyszi nekem. Ha szeretne õ csinálni akkor szívesen csatlakozom hozzá, de ha kell én is kreálhatok. Csak legyen ember!

A hosszútávú cél: MerlinW klánjának lenyomása 😊 Amúgyis templaroknak hívják magukat, úgyhogy zúzni kell õket.

Na emberek írjatok!

enlightened
Van még más is aki klántalan? Még csak 2 hete jött ki a játék nem rég vettem meg és úgy látom már mindenki kimaxolta és megmászta a multiban is az 50. levelt 😞 Azt hittem még lesznek akik most kezdik.

MerlinW
Tele vagyunk, 8 fõ a max sajna. Csináljatok másikat és majd összecsapunk😊

[merlinw.org]

enlightened
Amúgy nekem, jobban tetszik ez mint a 2, egyrészt végre nem a mûolasz Ezio van, aki nagyon unszimpi volt, másrészt a küldetések érdekesebbek sokkal és sokkal jobban követi a valós eseményeket. A régi részben nagyon sok mese volt meg kitalált dolog, itt elég szigorúan végigmegy a függetlenségi háború kitöréséig és azon túl is az eseményeken.

enlightened
Sziasztok!

Lehet valahogy csatlakozni a klánhoz? Természetesen eredeti a játékom steamen vettem. Még a singlet tolom, de közben a multiba is benéztem már. Szeretnék csatlakozni ha lehet.

MerlinW
Én a single-t abbahagytam a 10. seq-nél.. sajnos egyáltalán nem kötött le ez a rész. Valamikor majd végigküzdöm a maradék 2 seq-et. Ez a polgárháborús idõszak mindig hidegen hagyott :/

[merlinw.org]

MerlinW
AC network-ön lehet csinálni klánt, megjelenik a játékban a neved mellett és statisztikázik ezerrel. Valamint lesznek majd event-ek, amin össze lehet csapni más klánokkal.

Most is van két event, egy multis, amit a játékmódok közt lehet látni (domination megadott ability-kkel és karakterekkel), valamint egy single challenge, amiben minél több hajót kell elsüllyeszteni a memóriák újrajátszásával.

[merlinw.org]

MerlinW
E majd Space.

[merlinw.org]

MerlinW
Single statisztika, ill wolfpack multimóka

[merlinw.org]

GaBika6
Lefegyverzést hogy kell csinálni? Mi a combo???

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

HeadHunter86
Szerintem én következõ héten esek neki a multinak. Addigra végzek a singlelel.

NagyiBMX
Enemy ships destroyed meg állatok megölve ezt hogy számolja? Van valami coop része vagy mi? A farkasfalka dolgot se nagyon vágom😄

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

berczely
Ezmiez?

MerlinW
Tele a klán és 81. helyen ülünk a világranglistán. Jók leszünk😊

link

[merlinw.org]