Assassin's Creed III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jönnék én is de elõször végigjátszom a sztorit!

Megjött a játék de nincs DvD lejátszó a gépben.Honnan töltsem le?Special Edition

Legalább erre ügyeltek a készítõk 😄.

RatBaG
én elég sokat mentem hóban, mert pont akkor töltöttem sok idõt a mellékküldetésekkel, de eléggé meg is utáltam. mondjuk az hangulatos, mikor a hóban követve a nyomokat vadászol.

az egyik legnagyobb pacepalm megmozdulásom:
hurrá, végre tudok naval convoyt gyártani! kár hogy eladtam még jóval korábban az összes bear greaset, mert haszontalannak tûnt. na lemegyek black creekre(?) medvére vadászni. eltelt vagy 5 perc, mikor kezdett gyanús lenni, hogy sehol se hallok medvehangokat a megszokott helyeken.
várjunk csak... tél van. ilyenkor a medvék nem téli álmot alszanak? <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

Köszi! Megprobázom.
NagyiBMX
Tudja valaki hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a térképen mi az isten ez a trigger Animus jelölö akármi? Bementem Bostonba és az fogadott hogy meghekkelték az animust vagy mi és ezeket a triggereket kell megkeresnem vagy nem is értem mi ez.

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

MerlinW
14 tag, 46. helyezet. Mint a talajvíz😊 Ja és teljesítettünk minden közösségi eseményt😊

[merlinw.org]

enlightened
Miért lesz valami kedvezmény december 20-án. Addig kijátszom a játékot és utána már nem nagyon fog izgatni 😄

Conornál alig volt nekem hó. Fõleg, hogy egybõl elmentem New Yorkba, s kiírta rögtön, hogy 1 hónappal késõbb, s már nyoma nem volt a hóównak, mondom fasza 😄.

NagyiBMX
Single-ben ha végig vitte az ember, utána valamikor nem kezd el havazni? Vagy hogy lehet visszatérni a havas pályákra? Csak úgy ha küldiket akarok újrajátszani?

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

a.carkey
Megveszed steamen, és mindent megkapsz. Elvileg. De várj vele december 20-ig! 😄

A medve nem játék.

enlightened
Egy kérdésem lenne, hogy én megvettem a sima assassin's creed 3-at a steamen, viszont láttam, hogy van lost mayan ruins nevû dlc meg ilyesmi. Ezeket nem lehet megvenni a simához? Mert a dlc szekció alatt a season pass-t lehet megvásárolni. A season pass megvátelével kerül be a játékba a lost mayan ruins is esetleg vagy az csak a késõbbi dlckre vonatkozik?

Kongy
Tudom 😄 azt szoktam csinálni, hogy beállok oda disguise-ban 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Amúgy mikor adnak már ki egy újabb patchet a játékhoz?

Nem csodálkoznék egyébként, ha az semmit nem javítana az optimalizáción, meg a bugokon se sokat 😄.

De a singlet már mindenki végigvitte, szal kb. totál felesleges. A multinál meg azt vettem észre, hogy sokkal jobban fut, mint a single. Gondolom mert sokkal szerényebben van megcsinálva maga a környezet.

Bementem ma mediába. Ass. creed 3 - 8990 ft, revelations- 9990 ft. Wtf??? Ráadásul nem gyûjtõi változat vagy ilyesmi, hanem a sima.

Másik: multiba ugyebár vannak segítségeid pl. késdobás, vagy a pénzszórás. 2 féle szekció van ezekbõl.

Az elsõbe van a késdobás, pénzdobás, meg az álcázás.
Valaki le tudná írni, hogy a másodikba mik vannak és mire jók, mert arra nem tudtam rájönni 😄.

CroftManor
Amúgy azon a pályán hogyha hozzádõlsz a korláthoz, akkor a karaktered egy korsót vesz a kezébe, mintha inna. És akár azzal is le tudod ütni a támadódat 😊

Nothing is True, Everything is Permitted

CroftManor
Nem merek azon menni, mert túl erõs a suttogás.. 😄 Na jó ma igaz ott elsõ lettem, de akkor is gáz :/

Kongy
Jaja... nagyon gáz az egész, túl kicsi vagy nem tudom, de állandóan suttogást hallani, mert mindig van valaki a nyomodban.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

CroftManor
Multiban ez a New Yorki sörfõzde pálya mekkora szívás deathmatchban. Utálom :/

enlightened
Pffff, és még hivatalos levelet is írtak az Ubisoftnak ezzel kapcsolatban, hogy megalázzák a gamereket. Saját magát alázta meg a cikkíró. Két dolgot nem volt képes felfogni, hogy Shaun írja és nem nekünk írja hanem Desmondnak így az õ karakterének szólnak az írások is. Nem tudom minek írogat cikkeket valaki, ha nem volt képes felfogni ennyit sem a játékból, magát járatja le.

RatBaG
/arcpálma
minek játszik valaki ac3al, ha az orráig se lát, két sort nem tud értelmezni...
(shaun szerkeszti az animus databaset, ha vkinek nem lenne világos)

Per Aspera Ad Inferi.

Hello. A tollak gyûjtèsère jár valami dìj? Vagy csak unalomûzèsre jò?
Shiwo
hát, az egyik módja, ha lenyomva tartod az R betût és bal oldalt kiválasztod a megfelelõ fegyvert

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Kongy
Jaja, néha tényleg agyfasz ami megy...

Szasztok!

Kéne egy kis segítség, mert nagyon bénázok.
A második Szekvencia végén járok, ahol ki kell szabadítanom a Silas által fogva tartott indiánokat illetve meg kell ölni valakit.
Az a gond hogy nem tudom hogy kell használni az orgyilkos pengét. Mindig a pisztolyt használja, ezért nem sikerül észrevétlen maradnom.
A lenne a kérdésem, hogy hogyan tudom használatra birní a pengét.

Válaszokat elõre is köszönöm

Hmm... ezt nem figyeltem meg, hogy amikor sikertelen a késdobás utáni leütés, akkor melyik irányból közelítettem... lehet, hegy tényleg pont szembõl?
Kösz az infót, legközelebb figyelek erre!

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

CroftManor
A késdobásnak az a lényege, hogy ha kiszúrod a támadódat, akkor 2-3 méterrõl dobod a kést és szép lassan odasétálsz hozzá és leütöd. Persze ezt csak akkor lehet eljátszani, ha nem rohan le egybõl, mert akkor bukta. Vagy ha kb 10 méterre van tõled és elkezd feléd rohanni, gyorsan megdobod, odarohansz hozzá, de nem szembõl, hanem úgy oldalazva és kb 1 méter távolságból nyomod a stunt.

Már gondoltam rá, hogy csinálok egy videót ebbõl, csak sok munka van vele...

Szórom én azt rájuk, pofozom is õket.<#eplus2> Igaz, néha még belebénázok és nekem annyi.
Az ellen viszont nincs orvosság, hogy a rohangálók folyamatosan tapicskolják azt az egy gombot (szerintem nagyon rossz húzás volt egy gombra tenni a kill-t és a stun-t) és ha kibukkannak a sarokról, vagy lerohannak, máris a földön vagy.
Szerintem, a legtöbb esetben nem is fedez föl, csak a lebutított vezérlés és a folyamatos gombnyomkodás miatt kap el.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

koschwarz
ja így már megvan. aszittem a játékban volt errõl szó. a borgiákat nem néztem.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

a.carkey
Borgias sorozatban (Showtime) volt egy Micheletto nevû bérgyilkos. Na róla derült ki, hogy homokos. Az ACben is benne volt. Info

A medve nem játék.

koschwarz
micheletto? wut?

a.carkey
Az a bajom ezzel, hogy pl. baromi jó az egész assassinok ötlet feltámasztása, de aztán egy fasz írt egy mai modern idõknek szóló "Borgia" részt, amiben a Michelettoból buzit kreáltak, és lerombolták az egész eddig felépített "de faszák is a assassinok" feelinget.

Szóval csak mosolygok az összes korábbi AC fõszereplõn.

Most Haytham és Connor picit javított a helyzeten ... 😄

A medve nem játék.

koschwarz
én ugyan még a 3-mal nem játszottam, de egyetértek. az AC-t alapvetõen pont a keresztesháborús idõk miatt kezdtem el játszani, és szerintem is nagyon hangulatos volt. sokaknak nem tetszett altair talán a szinkronszínész - állítólagos - "színtelensége" miatt, de nekem pont ez a a higgadtság és szenvtelenség tetszett benne.

ezio nagyon nem volt szimpatikus (az elején legalábbis), kis ficsúr hülyegyerek, ráadásul a hangja sem tetszett egyáltalán. de azért a reneszánsz itáliának is megvolt a hangulata. én még tudok is olaszul, de nekem is furcsa volt e két nyelv keveredése.

kíváncsi vagyok, hogy a 3. fõszereplõ milyen lesz.

CroftManor
Használjatok dobókéseket. Potya pontokért le lehet õket ütni.<#vigyor>

RatBaG

vicces lesz az utolsó ellenfél 😄DD

Per Aspera Ad Inferi.

enlightened
45 óra? Az szép. Látom élveztem a játékot, szerintem is jó kis játék lett ez.

enlightened
Altair karaktere szerintem mindmáig a legjobb mind a 3 közül. Azért azt ne felejtsük el, hogy az egy 2007-es játék volt, persze ha ma felrakja az ember uncsinak tûnik, de akkor azért elég jó kis game volt az. Altairban egy jó volt, hogy nem adtak fölöslegesen neki hülye arab akcentust (mint Ezionál az olasz szavak véletlenszerû dobálózása) amit végül sikerült korrigálniuk a revelationsben és elszúrniuk a karakterét. Hangulatra és szenére is az 1 viszi a pálmát fõleg a Jeruzsálemi részek. A sztori vége is nagyon jól lett megcsinálva, ahogy az Oroszlánszívûvel találkozik és végül elengedik. És a legfontosabb, hogy ott még nem kezdték el ezt az irtózatos nagy baromságot a római istenekkel akik a those who came before névre hallgatnak 😄

HeadHunter86
Na kijátszottam.92% lett a végére, pár tennivaló maradt csak. Bunyós missziót BOSTONban kellene keresnem valamelyik kocsmában, de nem jelzi a térkép :S
Jó dolognak tartom hogy a végén van pár epilógus "misszió". Azt kell mondjam régen játszottam ilyen tartalmas és hosszú játékkal, pont 2 hetembe tartott végigjátszani. 45 óra lett a vége. De még majd matatok ezt azt benne, aztán jöhet a multi.

PC-n melyik gombbal lehet elõhívni az assassinos menüt? Tehát, megbízásokat ellátni õket.

B@szhatod ha lerohannak a tetves 100 pontjukért! <#wow3>
Ez a rész is egy szemét módon osztja az üldözõket és a célpontjaidat is! Nem egyszer volt, hogy nincs üldözõm, végre eljutok a pálya túlvégére, látom a célpontomat, és mielõtt végeznék vele, egy rohangáló majomnak, aki éppen az orrom elõtt bukkan ki egy sarok mögül vagy 2 méterre tõlem respawn-ol, bead. Csak akkor veszem észre, hogy kaptam üldözõt, mikor a kill animációt látom, amiben én hullok el. <#boxer>

Kongy
XDDDD De tényleg röhej az egész xd az átlagéletkor tuti nem lépi át a 18-at.. viszont assassinate-ben már vannak komolyabb játékosok, ez a wanted ilyen kis óvoda 😄 de nem baj, mert lehet tarolni 😄 az a poén, mikor az egyik tagnak van 6 killje, én meg ölök egyet, és megelõzöm XD

CroftManor
Pont azért mert gyerekek... xD

Kongy
úristen! mi ez a noobok gyülekezete multiban? XD zsinórban 3 meccset nyertem, mert olyanokkal játszok, akik a killszámra mennek, és többet ölnek mint én, de pontszában csak 100p/kill-t kapnak, így mindig elõttük járok XD mikor tanulják már meg, hogy ez nem CoD.. futkároznak össze-vissza, mint a hülyegyerekek...

nekem xbox kontorreller B...X a támadás..A a lefegyverzés..
SUNNY84HUN
én nem olyan régen kezdtem a játékot de nagyon bejön , gondolom még az elején járok mert a winnetou kölyök még most nõt fel 😄 , tetszik hogy össze vissza lehet kóvályogni <#zavart1>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

CroftManor
de én boxon játszok, mikor megtámadnak, kivédem és lefegyverzést nyomok, de nem esnek bele a vízbe. Melyik gomb a dobás?

GaBika6
De és rá is fog jönni, csak hamar felhúzza magát biztos... <#nevetes1>

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

az nem megoldás,hogy blokkolás után dobás egy jó szögben?
CroftManor
Hogy a faszba kell a vörös kabátosokat belökni a vízbe a teapartinál? Csinálnám a 100%ot de ez a szar felidegesít!