Assassin's Creed III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az egyik legnagyobb pacepalm megmozdulásom:
hurrá, végre tudok naval convoyt gyártani! kár hogy eladtam még jóval korábban az összes bear greaset, mert haszontalannak tûnt. na lemegyek black creekre(?) medvére vadászni. eltelt vagy 5 perc, mikor kezdett gyanús lenni, hogy sehol se hallok medvehangokat a megszokott helyeken.
várjunk csak... tél van. ilyenkor a medvék nem téli álmot alszanak? <#idiota>#idiota>
Per Aspera Ad Inferi.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
[merlinw.org]
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
A medve nem játék.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Nem csodálkoznék egyébként, ha az semmit nem javítana az optimalizáción, meg a bugokon se sokat 😄.
De a singlet már mindenki végigvitte, szal kb. totál felesleges. A multinál meg azt vettem észre, hogy sokkal jobban fut, mint a single. Gondolom mert sokkal szerényebben van megcsinálva maga a környezet.
Másik: multiba ugyebár vannak segítségeid pl. késdobás, vagy a pénzszórás. 2 féle szekció van ezekbõl.
Az elsõbe van a késdobás, pénzdobás, meg az álcázás.
Valaki le tudná írni, hogy a másodikba mik vannak és mire jók, mert arra nem tudtam rájönni 😄.
Nothing is True, Everything is Permitted
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
minek játszik valaki ac3al, ha az orráig se lát, két sort nem tud értelmezni...
(shaun szerkeszti az animus databaset, ha vkinek nem lenne világos)
Per Aspera Ad Inferi.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Kéne egy kis segítség, mert nagyon bénázok.
A második Szekvencia végén járok, ahol ki kell szabadítanom a Silas által fogva tartott indiánokat illetve meg kell ölni valakit.
Az a gond hogy nem tudom hogy kell használni az orgyilkos pengét. Mindig a pisztolyt használja, ezért nem sikerül észrevétlen maradnom.
A lenne a kérdésem, hogy hogyan tudom használatra birní a pengét.
Válaszokat elõre is köszönöm
Kösz az infót, legközelebb figyelek erre!
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Már gondoltam rá, hogy csinálok egy videót ebbõl, csak sok munka van vele...
Az ellen viszont nincs orvosság, hogy a rohangálók folyamatosan tapicskolják azt az egy gombot (szerintem nagyon rossz húzás volt egy gombra tenni a kill-t és a stun-t) és ha kibukkannak a sarokról, vagy lerohannak, máris a földön vagy.
Szerintem, a legtöbb esetben nem is fedez föl, csak a lebutított vezérlés és a folyamatos gombnyomkodás miatt kap el.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
A medve nem játék.
Szóval csak mosolygok az összes korábbi AC fõszereplõn.
Most Haytham és Connor picit javított a helyzeten ... 😄
A medve nem játék.
ezio nagyon nem volt szimpatikus (az elején legalábbis), kis ficsúr hülyegyerek, ráadásul a hangja sem tetszett egyáltalán. de azért a reneszánsz itáliának is megvolt a hangulata. én még tudok is olaszul, de nekem is furcsa volt e két nyelv keveredése.
kíváncsi vagyok, hogy a 3. fõszereplõ milyen lesz.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Jó dolognak tartom hogy a végén van pár epilógus "misszió". Azt kell mondjam régen játszottam ilyen tartalmas és hosszú játékkal, pont 2 hetembe tartott végigjátszani. 45 óra lett a vége. De még majd matatok ezt azt benne, aztán jöhet a multi.
Ez a rész is egy szemét módon osztja az üldözõket és a célpontjaidat is! Nem egyszer volt, hogy nincs üldözõm, végre eljutok a pálya túlvégére, látom a célpontomat, és mielõtt végeznék vele, egy rohangáló majomnak, aki éppen az orrom elõtt bukkan ki egy sarok mögül vagy 2 méterre tõlem respawn-ol, bead. Csak akkor veszem észre, hogy kaptam üldözõt, mikor a kill animációt látom, amiben én hullok el. <#boxer>#boxer>
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"