Assassin's Creed III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi mindenkinek, igyekszem megoldani!
Jaja, bejátszás és a másik végez vele, de az már csak az utószó. :Ð

CroftManor igazat szólt! A videóban is mondja közben, hogy véletlenszerûen osztja, hogy melyik a tábornok. De látszik is a piros bogyó a feje fölött. A többi hasonszõrû, csak fölfigyel Rád, de nincs bogyójuk.

Én is átsiklottam efölött, mert "engem ne szúrjon má' ki senki" megfontolásból, kiegyenesítettem az EGK-jüket. :Ð
Mellesleg meg, olyan helyeken sétálnak, hogy ez eleve adja magát! Csak a tábla hiányzik a nyakukból: Potenciális áldozat vagyok! :Ð

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

CroftManor
Erre a részre én is emlékszem. A belinkelt videóban a 2. percnél öli meg a tagot. Azt megcsináltad?

Nothing is True, Everything is Permitted

Igen errõl a részrõl beszéltem, amit belinkeltél! Minden részfeladatot megcsinálok jól, és a tábornokot is lekardozom, de tulajdonképpen nem én ölöm meg, mert miután összeesik bejön egy kisfilm és abban egy másik társam lövi le! Ezt az egy feladatot nem pipálja ki nekem: "Find and kill the general"
Nah, most jól megnéztem!
Ha fölfedeznek, deszinkron és kezded elölrõl.
Ha nem szabadítod ki a rabokat, nem megy tovább a játék a harcolós, erõdbe bejutós részig. Itt a 3 sarokölés a kérdéses, azt az utoló szabadításig kell megcsinálni.

A sortüzet a kapuból is indítják, tehát, elég messzirõl is eltalálnak. De ekkor jelzi is, hogy nem sikerült ez a része a feladatnak!

Ha bejutottál is kaphatsz sortüzet, mialatt megpróbálod Silas-t megölni!

Neked minden küldetést bebogyóz és úgy nem 100% ez a rész?

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Arra emléxem, hogy ennek én is többször futottam neki, pont emiatt a hülyeségek miatt! A végére már utáltam is, mert rohadt hosszú :Ð
(Lesz még ezen a helyszínen egy õrkutyás mókázás is!)
Pontosan nem rémlik miket vétettem, de többnyire az, hogy fölfedeztek. Talán, még hullát sem hagyhatsz szem elõtt...

Tulajdonképpen, ami kell a 100%-hoz:
1. ne fedezzenek föl míg
1. 3 sarok ölés
2. kiszabadítod a rabokat
2. kerüld el a sortüzet
3. öld meg a tábornokot

Nem lehet, hogy benyelsz egy sortüzet? Bár, mintha csak ez a két négyszereplõs lövés lenne... Ha ketten összeállnak, az nem számít?

pont erre gondoltam és én is elvérzek mindig..de lehet már csak azon,hogy mindig beszívom a sortüzet..
Errõl van szó:

Asszem nem egy epizódról beszélünk, tudom, hogy te melyik részre gondolsz, de az nem ugyanaz...
van valami köcsögség benne,ami a nyílt konfliktus elkerülésére figyelmeztet..ilyenkor lehet az,hogy van egy kiskatona,aki elszalad és hívja az erõsítést..és akkor máris bukta..
Még többé kevésbé az elején a játéknak, Haytham Kenway-tkell még irányítani és éppen a vöröskabátosok egyik táborába kell bejutni egy rabszállító kocsival. Mindent frankón megcsinálok, elengedem a rabokat, nem vesznek észre, megcsinálom a 3 db "sarokból ölést", kivédem a lövéseket, majd elméletileg legyõzöm a tábornokot, de ezt mégsem veszi elintézettnek. NEM ÉRTEM!
sok feladat több apróságból áll,hogy 100% legyen..lehet más hibádzik onnan...ez hol van pontosan?
Üdv! Olyan gondom lenne, hogy a második epizód utolsó küldetését az istenért nem tudom 100%-ra megcsinálni, holott minden egyes részfeladatot hibátlanul végigviszek! Valamiért nem pipálja ki a "Find and kill the general" feladatot, holott harcolok a célszeméllyel és le is gyõzöm, aztán automatikusan kisfilm következik és abban az egyik társam lelövi! Mit nem csinálok jól? Elõre is köszi!
tud ám bosszantani,mikor a játék befejezése körül vagy utána fedezek fel lehetõségeket,amik megkönnyítettek volna küldetéseket
társfórumban kollega prezentélt egy AC Legacyhoz hasonló elfoglaltságot,ami egy szép achievment rakás a 3 és a 4 részhez..és miközben bohóckodok,rájövök,milyen klassz dolgokat lehet mûvelni pl a kötélfullánkkal..mit össze rohangáltam a vörös hiúz után..közben simán pár méter után leszedhettem ezzel...ehh😊
Általában az ilyen típusú "hibákat" ki lehet küszöbölni ha rendszergazda módon indítod el a játékokat. Jobb klikk->Futtatás Rendszergazdaként.

MerlinW
Van a fejlécben egy "OFF/Warez Topik" k*va nagy betûkkel😊

[merlinw.org]

Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne hogy a játékban nem tudok menteni
elviszem a történetet odáig mikor a zöld sárkányba kell menni kilépek a játékból de mentés sehol.
Valakinek valami ötlet?

(A JÁTÉK NEM EREDETI)
egyik se engedett soha..végig kell seggelni elsõre..utána bármikor belépsz,mehet a móka
A játékot lehet folytatni a sztori befejezése után? A készítõk felsorolásából nem enged kilépni.
Amikor lemegyek az alagútba kiírja, hogy 11/11 és a térképen is megvan mind. A mellékutakat is próbáltam felfedezni, szerintem bejártam szinte mindent. Próbálkoztam olyannal is, hogy a déli részen lementem és járkáltam egy kicsit minden bejárat körül de az sem segített.
CroftManor
Az összes kijárat megvan nyitva? Nekem úgy lett meg, hogy végigmentem az összes lehetséges útvonalon és ha megtaláltam az egyik kijáratot, akkor adta hozzá a szinkronizációhoz.

számíthat a bejárt mellékutak is,nem csak a kijáratok?
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy nekem miért írja a játék, hogy a New York déli alagutakat 84%-ban fedeztem fel, amikor mind a 11 bejárat meg van nyitva. A játék magyar nyelvû és eredeti. Szeretném 100%-ra végigjátszani, azért érdeklõdöm. Mással is elõfordult már ilyen?
kösz nagyi
Van.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

NagyiBMX
Van neki: AC4 topik

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

hello. az AC 4 -black flag -nek van már topikja, vagy itt lesz kitárgyalva?
ProGabe
Ebbõl van, ami csak DLC-ben van benne, vagy a Uplayen kell megvenni (Ezio ruhája):

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

szia hogy lehet plussz ruhát szerezni ?
CroftManor
Akit esetleg még érdekel a multiplayer: Artifact Assault trükkök - Láthatatlan & teleport
Ezzel a módszerrel könnyen ellophatod az ereklyét 😄

nekem a kúriában 1 ruha van 😞 hol tudok szerezni ?<#help>
szia kéne egy 100% mentés !
szívesen, remélem sikerült megtalálni.

köszi
A Kúria pincéjében vannak a ruhák, a kereskedõnél is lehet venni, meg a színeket lehet változtatni.

sziasztok !
új vagyok viszont az assasin\'s creed 3-al rég óta játszok !!
egy darab kérdésem lenne !
ha lehet öltöztetni az embert ( single playerben ) akkor hol ?
Apró kedvességek a programtól. Multiplayer, assassinate.
Ugyan ezek velem is elõfordultak már számtalanszor.

Nekem is tetszene... ha nem lenne iszonyat bugos😊
Gyakorlatilag nem tudok tovább jutni. Most tartok ott, hogy elmondja a játék, hogy így meg úgy vigyázzak az õrkutyákkal... aztán beutasít egy bokorba. Bemegyek, de amikor kijövök onnan, már nem tudok futni, képességet aktiválni, farkasfalkát hívni, fegyvert használni...etc😄
Ezen felül rengeteg hiba volt már eddig is + úgy az egész összkép rohadtul igénytelen az alapjátékhoz képest. Ugyan ez volt a gondom a Darksiders 2 DLC-ivel is (ami az igénytelenséget illeti... de azok legalább nem voltak bugosak).

No de majd késõbb megpróbálom újraindítani a questet, vagy nem tudom... hátha, viszont ezután kétszer is meggondolom, hogy veszek-e story DLC-t bármilyen játékhoz, árulják akármilyen akciósan.😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

MerlinW
Nekem tetszettek.

[merlinw.org]

Atyaég... ilyen egy fércmunkát, mint ez az Infamy... Iszonyat zabos lennék, ha a DLC-ket teljes áron vettem volna meg, de azért ez így is fáj.
Könyörgöm... szokjanak már le a készítõk a "story" DLC-zésrõl... ha azok kb egy flashjáték szintjét sem ütik meg.<#boxer>

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

grebber
Azért kéne steam-re mert ott a kártyás mókából ingyen meglenne a season pass 😄 10 eurót nem fizetnék érte!

Next PC upgrade: 2022

a.carkey
No igen. Roppant hülyeségnek érzem, hogy ha a kezdetekkor steamen is fut, akkor ott nem lehet alapból azt aktiválni.

A medve nem játék.

na ezért nem 0day nekem,hanem az utolsó kiadás
grebber
Ja csak beleéltem magam mert steamen ingyen lenne, de nekem meg dobozos ac 3 van meg :-(

igen,az minden játéknál az addigi és az összes elkövetkezõ dlc-t jelöli elvileg..itt a 3 részes Washingtont,a maya pályát,a multi cuccokat..
grebber
A season passban minden értelmes single dlc bentvan?

addig lõdd ezeket az egyforma dögöket,amíg a küldetéslistában nem kezdi el kipipálni és akkor jegyezd meg az utolsó elejtett dögöt 😊
CroftManor
Csinálj már róla egy képmásolatot légyszi!

BONO
Amit most elmondtál az alapján most 34 db van belõle a kelléktáramban! 😄

vékony agancstalan pici törékeny 😊