Assassin's Creed III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CroftManor igazat szólt! A videóban is mondja közben, hogy véletlenszerûen osztja, hogy melyik a tábornok. De látszik is a piros bogyó a feje fölött. A többi hasonszõrû, csak fölfigyel Rád, de nincs bogyójuk.
Én is átsiklottam efölött, mert "engem ne szúrjon má' ki senki" megfontolásból, kiegyenesítettem az EGK-jüket. :Ð
Mellesleg meg, olyan helyeken sétálnak, hogy ez eleve adja magát! Csak a tábla hiányzik a nyakukból: Potenciális áldozat vagyok! :Ð
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Nothing is True, Everything is Permitted
Ha fölfedeznek, deszinkron és kezded elölrõl.
Ha nem szabadítod ki a rabokat, nem megy tovább a játék a harcolós, erõdbe bejutós részig. Itt a 3 sarokölés a kérdéses, azt az utoló szabadításig kell megcsinálni.
A sortüzet a kapuból is indítják, tehát, elég messzirõl is eltalálnak. De ekkor jelzi is, hogy nem sikerült ez a része a feladatnak!
Ha bejutottál is kaphatsz sortüzet, mialatt megpróbálod Silas-t megölni!
Neked minden küldetést bebogyóz és úgy nem 100% ez a rész?
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
(Lesz még ezen a helyszínen egy õrkutyás mókázás is!)
Pontosan nem rémlik miket vétettem, de többnyire az, hogy fölfedeztek. Talán, még hullát sem hagyhatsz szem elõtt...
Tulajdonképpen, ami kell a 100%-hoz:
1. ne fedezzenek föl míg
1. 3 sarok ölés
2. kiszabadítod a rabokat
2. kerüld el a sortüzet
3. öld meg a tábornokot
Nem lehet, hogy benyelsz egy sortüzet? Bár, mintha csak ez a két négyszereplõs lövés lenne... Ha ketten összeállnak, az nem számít?
társfórumban kollega prezentélt egy AC Legacyhoz hasonló elfoglaltságot,ami egy szép achievment rakás a 3 és a 4 részhez..és miközben bohóckodok,rájövök,milyen klassz dolgokat lehet mûvelni pl a kötélfullánkkal..mit össze rohangáltam a vörös hiúz után..közben simán pár méter után leszedhettem ezzel...ehh😊
Egy olyan problémám lenne hogy a játékban nem tudok menteni
elviszem a történetet odáig mikor a zöld sárkányba kell menni kilépek a játékból de mentés sehol.
Valakinek valami ötlet?
(A JÁTÉK NEM EREDETI)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ezzel a módszerrel könnyen ellophatod az ereklyét 😄
új vagyok viszont az assasin\'s creed 3-al rég óta játszok !!
egy darab kérdésem lenne !
ha lehet öltöztetni az embert ( single playerben ) akkor hol ?
Ugyan ezek velem is elõfordultak már számtalanszor.
Gyakorlatilag nem tudok tovább jutni. Most tartok ott, hogy elmondja a játék, hogy így meg úgy vigyázzak az õrkutyákkal... aztán beutasít egy bokorba. Bemegyek, de amikor kijövök onnan, már nem tudok futni, képességet aktiválni, farkasfalkát hívni, fegyvert használni...etc😄
Ezen felül rengeteg hiba volt már eddig is + úgy az egész összkép rohadtul igénytelen az alapjátékhoz képest. Ugyan ez volt a gondom a Darksiders 2 DLC-ivel is (ami az igénytelenséget illeti... de azok legalább nem voltak bugosak).
No de majd késõbb megpróbálom újraindítani a questet, vagy nem tudom... hátha, viszont ezután kétszer is meggondolom, hogy veszek-e story DLC-t bármilyen játékhoz, árulják akármilyen akciósan.😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Könyörgöm... szokjanak már le a készítõk a "story" DLC-zésrõl... ha azok kb egy flashjáték szintjét sem ütik meg.<#boxer>#boxer>
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Next PC upgrade: 2022
A medve nem játék.
Next PC upgrade: 2022