Assassin's Creed III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Ez butaság. A 4.-ben sokkal jobb minden ami hajóval kapcsolatos. Hajó mozgás, víz viselkedése, minden.

[merlinw.org]

viszont a 4. részben a hajó nem mozog olyan jól mint a 3-ban 😞

MerlinW
Csak küldetéseken. A negyedik részben lehet szabadon.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.08.29. 21:24:35

[merlinw.org]

Üdv! a hajóval lehet szabadon hajózni vagy csak küldetéseken lehet?
vadássz sokat és add el a zsákmányt..konvojokkal vagy csak árusoknál..
Üdv! van csalás az assassin hez?
vagy nincsen akkor mivel lehet a legtöbb pénszt keresni?
Ez segíthet:

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Elakadtam a játékban, pedig már a legvégén vagyok. Megöltem Connorként a főgonoszt, a jelenben Desmondék megszerezták a kulcsot ami kéne, de nem tudom használni, mert azt mondják, hogy még csatlakoztatnom kell néhány energiaforrást, de nem tudom hol, csak rohangálok fel-le ebben a templomban, és semmi ötletem.

Valaki tud segíteni?
Sirch
Akkor passz.
Én elindítom a játékot, bejön a fõmenü, és az opciók/grafika részen ott a felbontás/környezet/textúra/élsimítás/árnyék beállítási lehetõségek.

beállítás/grafika ott van de 4 dolgon kívül semmi mást nem tudok beállítani
még a felbontást sem ....
Sirch
Pedig ott van a játékon belül a fõmenüben, csak elkerülhette a figyelmed.
Beállítások/Grafika

Nekem úgy rémlik, hogy akkor tudod beállítani, amikor Desmond nincs az Animusban és akkor nyomod meg az esc-et

ha eredeti akkor nem tudom 😄

Sziasztok lenne egy tök alap kérdésem hol tudom beállítani a grafikát? se felbontást se direct semmit nem enged beállítani még csak nem is látom hogy hol lehetne.... options ba semmi szinte semmi nincs. Gondoltam hogy lesz egy olyan indító fájl hogy config de még az sincs. Ilyennel még nem találkoztam. ráadásul eredeti a játék....
szuper, mind a kettõre megtaláltam a választ, szóval kérdés megoldva <#bee1>

Sziasztok, lenne még egy kérdésem. Mégpedig az, hogy kinyitogattam az összes ládát Bostonban meg a Határvidéken, és mindenféle fegyvereket is kiírt a tartalmaként, és ezek a fegyverek sehol nincsenek. Rohadtul nem értem ennek a játéknak a mûködését, pedig a korábbi részeket is ismerem.

Sziasztok, elmondaná valaki, hogy a fõkönyv hogyan mûködik? Csináltam ládákat meg hordókat, és el akarnám adni, de a karnavánnál csak azt írja ki, hogy "jelenleg nincsenek szállítmányaid", és nem engedi, hogy indítsak.

pl a black sails szerintem a karib tenger kalózai óta érett, és egyébként egy regényadaptáció.

MerlinW
Biztosan nem tudom, de elég szembetûnõ, hogy az AC:B után kezdték forgatni a Borgia-t, AC4 körül a Black Sails-t, és a Da Vinci forgatókönyvét is 2012 körül írták. Aztán persze lehet, hogy csak véletlen egybeesés. A lényegen nem változtat, hogy mindhárom sorozat nagyon jó és a régi AC fanok nem fognak csalódni bennük.

[merlinw.org]

ezt honnan tudod?

MerlinW
Sok sorozat indult az AC hatására: Borgia, Black Sails, Da Vinci's Demons. Mind jó anyag, ajánlom õket.

[merlinw.org]

azt én is láttam, de nekem annyira nem tetszik. Egyébként a sleepy hollow is kapcsolódik a korszakhoz, csak az meg egy nagyon gyenge sorozat.

Ha valaki a korszakot megszerette és filmeken is követi,Turn címmel egy 1776 körül játszódó sorozatba futottam bele,most jár a 6.résznél..
A megvett példányod a Washington edition névre hallgat?..mert csak ahhoz jár a season pass utólagosan,aminek kódja oldja a Washington dlc trilógiát és még pár cuccot is..
ffxi
Estét!

Mivel magyarázható meg. Hogy miután megvettem és beaktiváltam a SP-t a játékon belül. És mégsem elérhetõ a The Tyranny of King Washington<#confused>

A kód megbízható helyen lett vásárolva. Greenman Gaming. Másodszorra nem is engedett aktiválni. Azért próbáltam meg 2x, mert nem lett elérhetõ a The Tyranny of King Washington. De azóta sem elérhetõ.

Fákjúal!

MerlinW
A DLC-k online aktiválódnak, tehát bárhol bejelentkezel UPlay-en ott lesznek. Nem kell többször aktiválnod õket.

[merlinw.org]

Sziasztok !
Még csak most kezdtem el az AC3-at eléggé új játékos vagyok.
Az eredeti Special Edition játék mellé kaptam egy exklusív tartalmú kódot. A tartalom 1 új mission és 1 db kovácsolt vas fegyvert ad. Ezt a kódot csak egyszer lehet aktiválni. A játékot elõször feltettem az asztali gépemre majd a laptopomra. A kódot pedig az asztalira írtam be. De a laptopomon játszok.
Próbálom megadni a kódot a laptopon ,de nem engedi csak 1x lehet aktiválni. A kérdésem az, hogy ez a fegyver és mission csak egy adott gépre lehet tenni vagy az Uplay felület miatt a már korábban aktivált speciális tartalom meg fog jelenni késõbb???
Remélem nem b* el az eredeti kódomat.
Várom a hozzáértõ játékos társaim válaszát.
ÜDv Enye13
Köszi! Idõközben én is megtaláltam ezeket a YouTube-on. Majdnem agyf*szt kaptam már, hogy némelyiket nem tudtam elverni! 😊 Végigjátszottam. Most már csak a kiegészítõt kelleném megvenni a uplay shopban. Remélem azt is Magyar felirattal adják.

Config: ASUS P8Z77-V LX, Intel Core i7-3770K CPU @ 3.50GHz, 2 x Kingston 8GB 1600MHz DDR3, Radeon R9 285 Dual-X 2GB

MerlinW
Láttam én már szarul portolt játékokat, nem kell õket bemutatni. Nem a grafikai részletességgel van bajom, én levenném, le is veszem, csak az FPS-szám nem változik semmit. A legalacsonyabb grafikai beállításokon sem. De azt hiszem ezt leírtam már..

MerlinW
A VGA-d alsó-közép kategória, a procid kicsit sovány (~6 éves technológia), maxon nem nagyon fogsz játszani újabb játékokkal, viszont ha kikapcsolod az élsimításokat illetve játszol kicsit az árnyékokkal, akkor nem kellene gondnak lennie. 30-40 fps-nél többet max a csúcskategóriától várj, még az én gépemen sem fut stabil 60-al.

Üdv a 21. században a konzolok és portok idejében😊

[merlinw.org]

Csak arra tudok gondolni, hogy procilimites a játék, merthogy a Revelations sem pörög úgy, ahogy kéne (igaz, az legalább nem akad, de relatíve kevésnek tartom azt a 30-40 fps-t). Lehetséges ez? Esetleg valaki tapasztalt már ilyet, és meg tudta oldani? (Jövõ héten meg fogom lesni a laptopomon is a játékot, utána kell járnom, mi ez.)

Fel vannak telepítve a javítások.
Nem kellene gondnak lennie, mégis gond van. 😄

MerlinW
Ha az összes javítás fel van telepítve, akkor nem kellene gondnak lennie. Ha nem eredeti, akkor pedig irány az off/warez topik.

[merlinw.org]

Sziasztok! Van egy problémám, sajnos az Assassin's Creed 3 borzalmasan laggol. Q9550-el játszanék, HD6850-es kártyával támogatva, és bizonyos pontokon jól fut a játék, bizonyos pontokon meg élvezhetetlen. Maximum grafikán próbáltam, persze lehet írni, hogy ezek már nem olyan új hardverek, csökkentsem a részletességet. Kipróbáltam a játékot minimális grafikai beállításokkal is, ugyanúgy fut. Létezik erre valamilyen megoldás?

CroftManor

Nothing is True, Everything is Permitted

75%-on vagyok. Már csak a tollakat kell összeszednem, és van még három tengeri ütközetem. A bostoni bunyósok közül New York-ban a matrózt nem tudom megverni, szinte esélytelen. Ti hogy birkóztatok meg vele?

Config: ASUS P8Z77-V LX, Intel Core i7-3770K CPU @ 3.50GHz, 2 x Kingston 8GB 1600MHz DDR3, Radeon R9 285 Dual-X 2GB

Értem! Köszönöm szépen!!

a birtokodra tudsz majd jómunkás embereket toborozni,azokkal lesznek majd mindig szintléptetõ küldetések és õk fogják majd azon anyagokat prezentálni..amiket kombinálni majd receptekkel tudsz..lesz majd amit majdnem a fõszál vége felé fogsz csak tudni elõállítani..
Kihagytam, de be fogom pótolni, ha ezt kijátszottam! 😊

MerlinW
Ööö a Revelations-t kihagytad? Az a Brotherhood szerves folytatása. Vagy a sztori nem érdekel?😊

[merlinw.org]

Sziasztok!

Az Assassin Creed Brotherhood után nekem a III-as elég nagy ugrás volt. Megvettem eredetiben, 3.000 forintot simán megért.
Olyan kérdésem lenne, hogy a fõkönyvben rengeteg receptem van, de hiányoznak hozzá nyersanyagok... Hogyan tudok azon nyersanyagokhoz hozzájutni? És ha hozzá is tudok jutni, és el tudom készíteni a receptet, avval a tárggyal mit tudok kezdeni? Eladom?

Várom válaszotok!

A rosseb egye meg,ekkora egy lámát ,mint én.
Köszi erre nem gondoltam...banyek...banyek... 😊

CroftManor
Nem kell körbemászni, csak meg kell kerülni a kunyhót. Arra nem gondoltál, hogy youtubeon megnézd a megoldást? <#vigyor> Katt a linkre.

Nothing is True, Everything is Permitted

Egy kérdésem lenne,nem elõször fordul elõ,hogy bug jön a játékban és nem tudok tovább haladnia történetben.Nem érzékeli az adott billentyû lenyomását.Most éppen a 4. "szekvencia" részénél tartok amikó kikéne menteni azindián zanyámat(ajtó betörés helyett körbe mászni kívülrõl),de hiába nyomkodom a "spacét" semmi reakció a játék részérõl(nem ugrik,mászik fel).Tõlem van egy pár,de ettõl még nem haladt elõre a sztori.
Esetleg valakinek valamilyen ötlet erre a bughalomra?

Mayorpapa
tegnap este végre sikerült belépni a szerverre ...

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Routered van? Próbáld meg kihúzni, és csak
modemmel netezni.

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

Mayorpapa
ma tettem fel a játékot, EREDETI! Egész nap próbálok belépni a Ubisoft szerverére, hogy aktiválhassam a Speciel Edition kódot, de egyszerûen nem tud csatlakozni, állandóan kiírja kb. 1 perc után, hogy most nem tud csatlakozni, próbáljam késõbb, de már egész nap próbálkoztam. Más se tud belépni a Ubisoft szerverére?

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

a serial lekérdezés megvan..az alapkóddal aktiváltam szerencsére..
akkor a dlc kód a rejtély egyelõre
Na mi is van olyankor,ha extra kódot nem fogad el?
Adott egy mindent tartalmazó Washington edition..
én balga azt hittem,az már így fel lesz telepítve,de nem,hát extra menüben kódot írok..már felhasználva meg ilyenek...
a dobozban 2 kód van..ac3 és washington edition..van egy olyan sanda gyanúm,hogy annak idején utóbbival aktiváltam a játékot.az lehetséges,elfogadta azzal?..nincs esély megnézni valahol,milyen kulccsal van beregisztrálva?