Assassin's Creed III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.08.29. 21:24:35
[merlinw.org]
vagy nincsen akkor mivel lehet a legtöbb pénszt keresni?
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Valaki tud segíteni?
Én elindítom a játékot, bejön a fõmenü, és az opciók/grafika részen ott a felbontás/környezet/textúra/élsimítás/árnyék beállítási lehetõségek.
még a felbontást sem ....
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Mivel magyarázható meg. Hogy miután megvettem és beaktiváltam a SP-t a játékon belül. És mégsem elérhetõ a The Tyranny of King Washington<#confused>#confused>
A kód megbízható helyen lett vásárolva. Greenman Gaming. Másodszorra nem is engedett aktiválni. Azért próbáltam meg 2x, mert nem lett elérhetõ a The Tyranny of King Washington. De azóta sem elérhetõ.
Fákjúal!
[merlinw.org]
Még csak most kezdtem el az AC3-at eléggé új játékos vagyok.
Az eredeti Special Edition játék mellé kaptam egy exklusív tartalmú kódot. A tartalom 1 új mission és 1 db kovácsolt vas fegyvert ad. Ezt a kódot csak egyszer lehet aktiválni. A játékot elõször feltettem az asztali gépemre majd a laptopomra. A kódot pedig az asztalira írtam be. De a laptopomon játszok.
Próbálom megadni a kódot a laptopon ,de nem engedi csak 1x lehet aktiválni. A kérdésem az, hogy ez a fegyver és mission csak egy adott gépre lehet tenni vagy az Uplay felület miatt a már korábban aktivált speciális tartalom meg fog jelenni késõbb???
Remélem nem b* el az eredeti kódomat.
Várom a hozzáértõ játékos társaim válaszát.
ÜDv Enye13
Config: ASUS P8Z77-V LX, Intel Core i7-3770K CPU @ 3.50GHz, 2 x Kingston 8GB 1600MHz DDR3, Radeon R9 285 Dual-X 2GB
[merlinw.org]
Üdv a 21. században a konzolok és portok idejében😊
[merlinw.org]
Nem kellene gondnak lennie, mégis gond van. 😄
[merlinw.org]
Nothing is True, Everything is Permitted
Config: ASUS P8Z77-V LX, Intel Core i7-3770K CPU @ 3.50GHz, 2 x Kingston 8GB 1600MHz DDR3, Radeon R9 285 Dual-X 2GB
[merlinw.org]
Az Assassin Creed Brotherhood után nekem a III-as elég nagy ugrás volt. Megvettem eredetiben, 3.000 forintot simán megért.
Olyan kérdésem lenne, hogy a fõkönyvben rengeteg receptem van, de hiányoznak hozzá nyersanyagok... Hogyan tudok azon nyersanyagokhoz hozzájutni? És ha hozzá is tudok jutni, és el tudom készíteni a receptet, avval a tárggyal mit tudok kezdeni? Eladom?
Várom válaszotok!
Köszi erre nem gondoltam...banyek...banyek... 😊
Nothing is True, Everything is Permitted
Esetleg valakinek valamilyen ötlet erre a bughalomra?
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
modemmel netezni.
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
akkor a dlc kód a rejtély egyelõre
Adott egy mindent tartalmazó Washington edition..
én balga azt hittem,az már így fel lesz telepítve,de nem,hát extra menüben kódot írok..már felhasználva meg ilyenek...
a dobozban 2 kód van..ac3 és washington edition..van egy olyan sanda gyanúm,hogy annak idején utóbbival aktiváltam a játékot.az lehetséges,elfogadta azzal?..nincs esély megnézni valahol,milyen kulccsal van beregisztrálva?