Assassin's Creed III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hali! Lenne egy kérdésem ezeket a különleges fém öntvénytömböket hol lehet beszerezni?
A választ elõre is köszönöm.

jegesmedvékre meg fókákra vadászni és megakadályozni,hogy az USA mevegye bagóért Alaszkát a ruszkiktól?😊
MerlinW
<#taps><#eljen>

[merlinw.org]

RatBaG
én eszkimó assassin szeretnék lenni, fent északon az isten háta mögött. fehér szõrmeruhámban blend in-elnék a jegesmedvék közé, nyomnám a leap of faithet az iglu tetejérõl.

Per Aspera Ad Inferi.

a.carkey
Mi bajod Kanada történelmével? Ugyanaz, mint az USAé, csak a britek nyertek. <#idiota>

A medve nem játék.

HeadHunter86
Végigvittem már a játékot. 92%-os lett a szinkronizálásom.
Viszont hiányzik még 3 assassinom. Hogyan tudom õket betoborozni? Már semmilyen misszió nincs a térképen.

De tényleg ha tanulni akarsz...
Ezek itt ilyen izék...könyvek Mint az internet csak fából.

RatBaG
ha a sajátjukról szólna, akkor kanada lenne a téma. biztos izgalmas volna <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

enlightened
Nem tudom mit nem tudsz meg. Olyan részletességgel le van írva minden esemény, ahogy sehol. Ride to Concord stb... ezzel az egy témával ami nem egy nagy momentum három bejegyzés is foglalkozik. Minden le van írva túl részletesen is, átmentem egy kis fahídon kiderült, ott is volt valami, eddigi részek közül ez a legrészletesebb, mondjuk nem csoda, hisz a saját történelmükrõl van szó.

a.carkey
A kézikönyvek, melyeket a játékokhoz adtak, na azokban is hasonló módon oldották meg. Szerintem poénos.

A medve nem játék.

Ez jó hír, viszont furcsa a szinkronizációja. Multiból kilépve egybõl megvolt a kill növekedésem. A hajórombolás változáshoz kellett egy nap.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Tollakért megkapod az indián öltözéket.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

MerlinW
Ezt valóban te nézted be😊 A DB szövegek Desmond-nak szólnak Shaun tollából.

[merlinw.org]

RatBaG
népbutítás? ne viccelj már.
szerintem tökéletesen illeszkedik a játékba. shaun a cinikus angol pöcs tolja az infókat a fülünkre, amíg mi a gépben fekszünk. nekem tetszik, hogy folyton a saját szája íze szerint tálalja, megy az angol-usa csipkelõdés, stb. a történelmi dolgok meg ugyanúgy ott vannak benne, csak közben kommentálja is.

persze a magyar verzióval ez lehet tényleg botrányosan fos, és nem jön át a hangulat, nem tudom milyen nyelven tolod...

Per Aspera Ad Inferi.

Tanulni? Ez játék ! ha tanulni akarsz, fogod magad, felállsz a gép elõl, elmész egy könyvesboltba és könyvet veszel! Azzal lehet tanulni!
Egy jéték nem arra van, hogy te a fügettlenségi háborúról tanulj! Régen rossz ha bármit is ebbõl akarsz megtanulni!

És így még találóbb a játék leírásai, igen is nevetséges ,hogy a sok kocka gépelõtt seggetmeresztõ ebbõl tanulni akar...

Köszönöm!

NagyiBMX
T betüvel lehet elõhozni valami assassin menüt, de fingom sincs, én kb. nem is használom õket mert nem nagyon segítenek.

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Az assassinokat hogy lehet megbízni küldetésekkel? Valaki légyszi válaszoljon...

A titok nyitja a lassúság. Óvatosan kell csinálni.

Everything is true, nothing is permitted.

Prince23
Ilyen alapon én is írhattam volna hozzá a leírást, hülyeségeket összehordozva, én teljesen egyetértek a cikkel...

Az elõzõ részek leírásából legalább lehetett tanulni )és ami még ennél is fontosabb az adott történelem korszakát is megszerettették velünk), de most így a függetlenségi háborúról SEMMIT nem tudunk meg, csak a karakterek neveit. Tiszta vicc.

segitsetek nem tudom kinyitni az ajtot!nem tudom feltörni a zárt amikor lámpásal kell menni az alagutba merre kell mozgatni az egeret?irjátok le légyszives!márt két napja azon vagyok de nem sikerült 😞
Mi a franckarika a népbutítás benne? Humorosnak (szánt) leírás. Problem?

Prince23
Ez akkor is népbutítás...

Most Shaunra hivatkozva hülyeség, az elõzõ részekben sokkal jobb volt a leírás.

#2861-re válaszolna valaki!

CroftManor
Az is egy mellékküldetés. Minden tanyalakónak van mellékküldetése. Ezáltal egy külön sztoriként is megállja a helyét. 😊

Nothing is True, Everything is Permitted

Rendicsek akkor gyorsa végignyomom õket, még egy kérdés:

*lehet Spoiler*

Láttam egy videót a Youtubeon, ahol Connor valami esküvõn van (lehet, hogy pont õ maga esküszik) és az AC3-ban van a videó szerint. Az mikor vagy hol lesz?
Gondolom, ez azt mesélheti el, amikor a DLC-be szereplõ lánynak a szülei, azaz Connor meg a lány, akivel a AC3-ba is találkozunk összeházasodnak, tehát ezt a küldetést hol lehet elérni?
segitsetek nem tudom kinyitni az ajtot!nem tudom feltörni a zárt amikor lámpásal kell menni az alagutba merre kell mozgatni az egeret?irjátok le légyszives!
CroftManor
A Homestead küldetések, azok a tanya küldetések. Ha kimész a határvidékre, akkor a térképen mutatja, a mellékküldetéseket. Azokat kell sorba megcsinálni. A tanyaküldetések során benépesíted a tanyádat.

Nothing is True, Everything is Permitted

Köszönöm a segítséget, de meg tudnád mondani, hogy mik azok a Homestad missziók?
Azok amik a tanyán történnek, vagy a házba kellene valamit keressek?

Elõre is köszönöm szépen a segítséget!
Ne haragudj, legközelebb odafigyelek, csak néhány órája akasztottam ki a fõsztorit és még nagyon friss az élmény, de mivel nem sok infót árultam el, remélem nem okoztam nagy bajt!
enlightened
Ami viszont rohadtul idegesít most már, hogy mi a ****-ért nem lehet az asztalról belépni a multiplayerbe, amikor eleve külön van hiszen amikor rámegy az ember kidob egy pillanatra az asztalra is onnan tölt be. NEM!
Meg kell néznem az ubisoft logot meg a kiírás a különbözõ vallású készítõkrõl egyszer a singlebe is és aztán amikor átmegyek a multiba megint meg kell nézni az ubisoft logót csak akkor feketében meg a készítõkrõl a kiírást. Nem tudom ennek mi értelme van.

Valaki legyen olyan kedves és dobjon fel egy Season Pass liket nekem.

enlightened
Ez érdekes, mert nálam sem volt semmi ilyesmi. Egyszer se fagyott ki, vagy crashelt volna, vagy bármi. Persze ettõl lehet hogy másnál igen. Gondolom gép függõ is. Voltak játékok amik nekem is rosszul mentek mások meg nem hitték el mert náluk jó volt. Ilyen ez sajna.

Az lesz az utolsó Homestead mission. Játszd végig a többit.

a.carkey
"Szóval, akkor mit kell csináljak, hogy eljussak Achilles haláláig"
Pl. azt, hogy spoilerbe teszel megjelenés után legalább egy hónapig minden ilyen beírást ...

A medve nem játék.

Srácok, mikor lesz benne a játékba Achilles halála? Mivel a youtubeon láttam egy videót, hogy holtan találjuk egy székben, tehát ezek szerint nem halt meg ott az ágyban, amikor még Desmond éli újra az emlékeket.
Szóval, akkor mit kell csináljak, hogy eljussak Achilles haláláig, mert még él is virul, pedig már az epilógust is lejátszottam.
Myselor
az a haj annyira kemény xd
RatBaG
nálam is sok random fagyás van, van mikor 5 perc játék utám, de szerencsére máskor meg egész nap tolom crash nélkül.

az egyik idegesítõ bug még, mikor véletlenszerûen odébb teleportál vagy 30 méterrel. ezt egyszer viszont úgy adta be, hogy mikor épp az utolsó ládát nyitottam volna new yorkban, kilõtt egyenesen fel az égbe.

itt még felfele repültem ezerrel, azt hittem kiesek majd a mapról

de elkezdtem visszazuhanni

ja és nem tudom, ti találkoztatok-e steven segallal?

Per Aspera Ad Inferi.

a.carkey
Ez azért baromság, mert ha valaki, akkor Washington volt a legszerényebb ember azok közül, akiknek a függetlenségi háborúhoz vagy a nyilatkozathoz köze volt. 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A játékban ugye Connor anyja még az elején nem öli meg, de valójában nem kicsit volt más természete a pasinak, mint amit az AC3ban beállítanak. 😊 John Adams és pl. Benjamin Franklin bemutatása is eléggé nem reális. (Adams - az USA 2. elnöke - védte amúgy azt a ,tisztet akit a bostoni mészárlás miatt megvádoltak. Röhej - bár jogosan - de fel is mentették. 😄 Viszont tény, hogy történelmileg amit ma tanítanak, ahhoz kb. hasonlít a sztori, legalábbis a korábbi részek baromságaihoz mérten.

A medve nem játék.

Új DLC a AC3-hoz: Assassin's Creed III The Tyranny of King Washington DLC

A DLC egyjátékos tartalommal kecsegtet és három részben lesz elérhetõ. Az amerikai szabadságharc után a dolgok más irányt vettek, George Washington hataloméhes királlyá lett, a játékosnak pedig egy feladata van, megdönteni a trónt.

A trailer kereken a negyedik percnél kezdõdik.

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
Nem volt ezekkel egyszer sem problémám, 1x sem fagyott vagy dobott ki, és jópár játékórám benne van már.

Egyetlen bug amivel találkoztam, hogy ha még nem enged át arra a térképrészletre, akkor hajlamos átesni a karaktered a nagy semmibe.

A medve nem játék.

a.carkey
Karácsonyi akció steamen ... De ha gondolod, most is megveheted!

A medve nem játék.

Amúgy remélem jön valami Patch az AC 3-hoz, mert annyira idegesítõ hibák vannak benne...
A legnagyobb az hogy bármikor kifagy és kilép. 😞
A második az hogy az Extránál nem tudom be váltani a kódokat, mert nem tud kapcsolódni a Ubisoft szervereihez. 😞
Ahogy mondod, én is ezt csináltam még anno a Brotherhood-dal. Épp amikor megvettem a játékot akkor ment el sz@rni a ODD-m. Így hát gyorsan le is töltöttem egy DVD Clone verziót.
Köszi a tippeket!

Akkor vegyél. Ha más nem, letöltöd a warez verziót, csak ne krekkeled hanem aktiválod a kódoddal.

robotnyk
steamben nem tudod regisztrálni a kulcsot?
Telepíteni a játékot de nincs

DVD meghajtó? Há' minek az?