Assassin's Creed III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A választ elõre is köszönöm.
Per Aspera Ad Inferi.
A medve nem játék.
Viszont hiányzik még 3 assassinom. Hogyan tudom õket betoborozni? Már semmilyen misszió nincs a térképen.
Ezek itt ilyen izék...könyvek Mint az internet csak fából.
Per Aspera Ad Inferi.
A medve nem játék.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
szerintem tökéletesen illeszkedik a játékba. shaun a cinikus angol pöcs tolja az infókat a fülünkre, amíg mi a gépben fekszünk. nekem tetszik, hogy folyton a saját szája íze szerint tálalja, megy az angol-usa csipkelõdés, stb. a történelmi dolgok meg ugyanúgy ott vannak benne, csak közben kommentálja is.
persze a magyar verzióval ez lehet tényleg botrányosan fos, és nem jön át a hangulat, nem tudom milyen nyelven tolod...
Per Aspera Ad Inferi.
Egy jéték nem arra van, hogy te a fügettlenségi háborúról tanulj! Régen rossz ha bármit is ebbõl akarsz megtanulni!
És így még találóbb a játék leírásai, igen is nevetséges ,hogy a sok kocka gépelõtt seggetmeresztõ ebbõl tanulni akar...
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Everything is true, nothing is permitted.
Az elõzõ részek leírásából legalább lehetett tanulni )és ami még ennél is fontosabb az adott történelem korszakát is megszerettették velünk), de most így a függetlenségi háborúról SEMMIT nem tudunk meg, csak a karakterek neveit. Tiszta vicc.
Most Shaunra hivatkozva hülyeség, az elõzõ részekben sokkal jobb volt a leírás.
Nothing is True, Everything is Permitted
*lehet Spoiler*
Láttam egy videót a Youtubeon, ahol Connor valami esküvõn van (lehet, hogy pont õ maga esküszik) és az AC3-ban van a videó szerint. Az mikor vagy hol lesz?
Gondolom, ez azt mesélheti el, amikor a DLC-be szereplõ lánynak a szülei, azaz Connor meg a lány, akivel a AC3-ba is találkozunk összeházasodnak, tehát ezt a küldetést hol lehet elérni?
Nothing is True, Everything is Permitted
Azok amik a tanyán történnek, vagy a házba kellene valamit keressek?
Elõre is köszönöm szépen a segítséget!
Meg kell néznem az ubisoft logot meg a kiírás a különbözõ vallású készítõkrõl egyszer a singlebe is és aztán amikor átmegyek a multiba megint meg kell nézni az ubisoft logót csak akkor feketében meg a készítõkrõl a kiírást. Nem tudom ennek mi értelme van.
Pl. azt, hogy spoilerbe teszel megjelenés után legalább egy hónapig minden ilyen beírást ...
A medve nem játék.
Szóval, akkor mit kell csináljak, hogy eljussak Achilles haláláig, mert még él is virul, pedig már az epilógust is lejátszottam.
az egyik idegesítõ bug még, mikor véletlenszerûen odébb teleportál vagy 30 méterrel. ezt egyszer viszont úgy adta be, hogy mikor épp az utolsó ládát nyitottam volna new yorkban, kilõtt egyenesen fel az égbe.
itt még felfele repültem ezerrel, azt hittem kiesek majd a mapról
de elkezdtem visszazuhanni
ja és nem tudom, ti találkoztatok-e steven segallal?

Per Aspera Ad Inferi.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A medve nem játék.
A DLC egyjátékos tartalommal kecsegtet és három részben lesz elérhetõ. Az amerikai szabadságharc után a dolgok más irányt vettek, George Washington hataloméhes királlyá lett, a játékosnak pedig egy feladata van, megdönteni a trónt.
A trailer kereken a negyedik percnél kezdõdik.
Egyetlen bug amivel találkoztam, hogy ha még nem enged át arra a térképrészletre, akkor hajlamos átesni a karaktered a nagy semmibe.
A medve nem játék.
A legnagyobb az hogy bármikor kifagy és kilép. 😞
A második az hogy az Extránál nem tudom be váltani a kódokat, mert nem tud kapcsolódni a Ubisoft szervereihez. 😞