Assassin's Creed III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyomdák a hírhedtségedet csökkentik jó vaskos összegekért.
Everything is true, nothing is permitted.
Tudom hogy teljes irányítás alá kellene raknom a területeket, de misszió nincs.
A másik, hogy a nyomdák mire jók? Bemegyek, van benn egy fószer, de semmit nem lehet kezdeni vele.
Köszönöm szépen a válaszokat.
Mellesleg volt egy kis bug, egy ideig csak egy hullám volt valamiért..
A pisztoly bug megmaradt, valószínüleg a tegez bug is de ez utóbbit nem ellenõriztem (visszatértem az eredeti ruha használatához miután javították a bugot).
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
2. A rabruha egy ruházat, a bostoni meg köpenyfestés. Elõbbi a tanyán, utóbbi a boltokban elérhetõ csak. Késõbb sem fog.
3. A 12. szekvenciában Connor leborotválja a haját és harci festést készít magának. Ez a fõellenfél megölése elõtt lesz. A játék teljesítése után már olyan marad a frizurája, bár a harci festés eltûnik.
pl: amikor a kidõlt fán felfutok, akkor 1-1,5 m-es fel-le ugrálás szokott lenni, bár nem töri meg a futást
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Nothing is True, Everything is Permitted
1. Túl vagyok a NY-i megérkezésen és egy furcsa dologba botlottam.
Akárhányszor kilépek eltûnnek a nyilaim, ha újra játszom mindig nullát ír a játék akkor is ha elõtte vettem. Ez valami bug más is találkozott vele? Lehet valamit tenni ez ellen?
2. A NY elején történ kényszerpihenõ után megkaptam az ahhoz kapcsolódó ruhát, ami fel is került az egyik állványra, de én már megvettem a Bostoni ruhát is.
Az miért nem került ide fel? Késõbb felfog? Illetve a házban valaha is át lehet majd öltözi vagy csak mindig a boltokban?
3. Láttam már egy rakás videót ahol Connor fején nincs csukja a tanyán kívül sem teljesen más a haja és ki van festve az arca. Ezt hogy lehet elérni?
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Elbújok a bokáig (!) érõ fûben, elmegy elõttem a vöröskabátos, én neikiiramodom, és nagy elánnal a tag mögött LEÖLÖK EGY NYULAT.. merthogy a tepsifüles épp akkor rohant át elõttem...
Na meg a cucc nagyon ragaszkodik a saját scriptjeihez (konzol...). Bemegyek a medve barlangjába, ki kell csalogatnom. Ott fekszik egy hulla, noszogatom, odavágom a medve lyuka elé, csalit szórok rá, füttyögök, kiviszem a barlangból, tökig medvevéresen bemegyek újra, semmi. Õmackóságát csak és kizárólag az zavarja, ha egy másik hullát dobok PONTOSAN az EREDETI helyén heverõ emberre.. ha ugyanezt pl. a fekheylétõl fél méterre teszem, már nem is érdekli. Fura egy kényszerbeteg brumi...:😄
Per Aspera Ad Inferi.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ma csak azzal szórakoztam, hogy a Bostoni undergroundot felderítettem és megleltem az összes állatot a vadász területeken. Kicsit haladtam a sztorival is és most indítom majd a 8. szekvenciát!
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Ez alapján is végigjártam mindent, de semmi.
AC3 állatkák
A medve nem játék.
Nem tudni mikor lesz már valami patch?
98% lett, van vagy 3 main mission, amit nem csináltam kapásból 100%osra, kéne még találnom egy konvoj, amit megtámadhatok, meg nyerni kéne 500 fontot játékkal. washington is eltûnt, pedig még dumálni kéne vele, a delivery mission meg bebugzott. megcsináltam az összeset, erre fel a dna trackeren 33%on áll. fasza...
ja és amitõl még agyfaszt kapok, norris a bányász! képtelen vagyok lefotózni harmadjára. minden nap ugyanazt csinálja, de abból csak a bányászás, és a lámpa feltöltése érvényes, az összes többire invalid. csak pecázgat, pipázik, zabál, farag. azbeszt!
Per Aspera Ad Inferi.
Azt fogod megölni, amelyik fehéren csillog. Ha ketten állnak egymás mellett, akkor a másikat is sikerülhet. Ha már észrevettek és üldöznek is, akkor gyakori, hogy nem sikerül, mert hárítják a légicsapásod. Ilyenkor még lehet újra próbálkozni egy épületre fölkapaszkodni és nyomogatni a gombot... Néha össze szokott jönni.
Az is segítség lehet, hogy F-fel (vagy Bal ravasz) lehet fókuszálni célpontra.
ha mondjuk meg akarok felülrõl ölni valakit, akkor milyen billentyûkombinációt kell nyomni? mert már felmérgel ..
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
1. Van egy hidden secrets nevû dlc. Ez azoknak akiknek season passuk van már most elérhetõ.
2. Azoknak akiknek nincs season passuk, dec 13-án lesz elérhetõ PÉNZÉRT természetesen.
3. Akiknek van season passuk azoknak a következõ 5 DLC aminek még nincs release dateje 1 héttel elõbb elérhetõ lesz, mindig mint azoknak akiknek nincs, viszont akiknek nincs azok is mindig me fogják tudni vásárolni természetesen csak késõbb egy héttel.
4. Nem lesz egy darab ingyenes DLC se PC-re se XBOX-ra, se PS3, se Wii U-ra, mindegyik fizetõs.
5. Aki season passt vesz annak összeségében 25% olcsóbbra jönnek ki a DLC-k és nem hiszem hogy ez le lesz karácsonyi akciózva a steamen, hiszen már így is kedvezményesnek tekintik.
Ergó aki szeretne DLC-t most azonnal, az megveszi a season passt és már meg is kapja a hidden secretset, aki meg nem vesz sreason passt, dec 13-án megveheti külön szintén pénzért.
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
[merlinw.org]
#2894: A fekete " ! " jellel jelölt helyre menj.
#2895: Tényleg ingyen lesz? Ha igen gondolom ott lesz majd az AC ikonja, rámész hogy "go to game" és csak lesz ott egy update.
Valaki el tudná mondani hogy lehet az íjjal lõni? Már az agyvérzés kerülget, addig megvan hogy Q-val elõveszi de hogy lõ?
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
nem értem ezt a térképet.. honnan tudom meg, hogy mi a fõküldetés? mit keressek? 7. szekvenciánál járok..