Assassin's Creed III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ami még furcsa, hogy a WEB-es és a gépre telepített UPLAY, SHOP kínálata nem egyezik meg. A telepítetten, nincs AC3 DLC.
A UBI sincs 100% szinkronban! :Ð
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Everything is true, nothing is permitted.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

A medve nem játék.
Esetemben lehet, hogy a driver fogta vissza a kártyát, így a procit visszafogta volna a kártya? (mondjuk nem hiszem, hogy ilyen létezik).
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Más: Pc-s AMD tulajok: Rakjátok fel a legutóbbi béta drivert, mivel 0 közelire redukálja a városon belüli szaggatást. AMD 12.11 beta driver 11
Emellé rakjátok fel a Cap 2-t is (nem tudom kell-e a jó futáshoz, de ártani nem árt).
Így nekem már úgy fut a játék, ahogy futnia kéne, már magasabb beállítások gondolatával is eljátszottam, majd otthon tesztelem ha hazaértem.
valaki aki ráér, légyszi csináljon egy képet desmond táskájáról 😊
(az elején sokat látni)
köszi 😛
(aham csináltatni szeretnék egyet 😄 )
All hail the double x!
Én még csak megüti sem tudom.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Van valaki, akinek sikerült vásárolnia online bankkártyás fizetéssel a UBI shopjából az utóbbi két hétben?
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Próbáld meg azt, hogy ha közel van hozzád, megdobod, majd sétálva nyomod a killt. 😊 A videóm alapján simán meg lehet csinálni.
Nothing is True, Everything is Permitted
Persze, ha a kevesebb ideig ható perk van rajta, vagy füstöt dob, esetleg elnézem a távolságot, akkor megkapom én is a magamét, de már egyre ritkábban.
Mondjuk, én már az AC:R-ben is próbálkoztam a késsel, mint védekezés eszközével. Ott, nekem kb. 50% volt sikeres leütés.
SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER
A játék végén ugyebár Desmond meghal (talán), a keze megég, emiatt elbarnul! A készítõk listája közbeni bejátszásban, mikor Minerva megjelenik akkor mintha Desmond keze meggyógyulna, de lehet, hogy az átlátszó hologram Minerva miatt fehéredik újra ki mivel pont takarja Desmondot... Ezzel azt akarom megkérdezni, hogy Desmond még se hal meg?!!! Vagy csak a hologram miatt tûnik úgy, hogy a keze meggyógyult???!!!
Spoiler vége! Spoiler vége! Spoiler vége! Spoiler vége! Spoiler vége!
7-es szekvenciánál tartok de nem vágom,még csak majd lesz,vagy lehet már vhogy...?
THX
Asrock Fatal1ty,Intel i5-3570K,Corsair Vengeance 16GB,Corsair Force GT 120GB SSD,Sapphire HD7870 vga,Corsair TX650
Stun Montage
Nothing is True, Everything is Permitted
1.kérdés..házban a fõkönyvet a kinyitod,ott lesz lehetõséged cuccokkal megrakni és útnak indítani a konvojaidat..
Egyszerûen nem birom ezeket 100%-ra megcsinálni, mert semmi nem jelzi hogy mégis merre vagy hova kéne mennem, hogy egyáltalán elkezdhessem õket, kicsit frusztráló
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Klántagok vegyenek fel barátnak a multi-ban!
Everything is true, nothing is permitted.
[merlinw.org]