Assassin's Creed III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacoka12
valaki mondja már meg hogy lehet offline módba elinditani a uplayt azért kérdem mert ha arra kattintok akkor nem offline módba lép hanem vissza a bejelentkezési részhez

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Amúgy ezek moddal feljavított képek?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Kösz az infót, én errõl lemaradtam. Pedig az AC:R két elsõ DLC-jét még így vettem.
Ami még furcsa, hogy a WEB-es és a gépre telepített UPLAY, SHOP kínálata nem egyezik meg. A telepítetten, nincs AC3 DLC.
A UBI sincs 100% szinkronban! :Ð

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Nem kötözködni óhajtok uram, de legközelebb nem raknád be õket spoilerbe, mert egy gyengébb gépen (munkahelyi) például esélytelen így hogy bejöjjön az oldal!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

HeadHunter86
Beállításoknál én úgy tudom el is lehet.

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

Mondjuk a probléma nem mai eredetû. Még januárban jeleztem ACR fórumon, hogy nem tudok DLC-t venni online bankkártyás módszerrel. De csináltam egy PayPal fiókot, azzal meg lehetett vásárolni. A Hidden Secrets DLC-t is úgy vettem meg kb. a hét elején.

Everything is true, nothing is permitted.

Shiwo
photoshoppal el lehetne tüntetni.. van, amelyiken mondjuk macerásabban, de van, amelyiken meg simán

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

enlightened
Driverekkel egy két fps-t mindig lehet javítani, de azért csodákat nem lehet tenni. Én is feltenném, de beta-t nem nagyon szoktam megvárom a rendes verziót. Egyetlen beállításom van közepesen az environment, mert így 50 fps-t kapok, ha azt felteszem max-ra akkor 30-40 fps-el megy, azt meg annyira nem szeretem.

Lacoka12
valaki

a.carkey
Ha a HUD kiírásokat alapból le lehetne tüntetni, akkor akár háttérképnek is elmennének:

A medve nem játék.

a.carkey
Nap és Hold

A medve nem játék.

pxxl
m'kay <#whatever><#nevetes1> ty

All hail the double x!

a.carkey

A medve nem játék.

Érdekes módon én nem váltottam procit, új driverrel mégis sokkal jobban fut...

Esetemben lehet, hogy a driver fogta vissza a kártyát, így a procit visszafogta volna a kártya? (mondjuk nem hiszem, hogy ilyen létezik).

enlightened
Nekem enélkül sem szaggat a városban, nem a videókártya a szaggatás fõ oka másnál sem. Ezelõtt volt bennt a gépben egy core2quad, na azzal szaggatott, lecseréltem egy i7-es procira, most max beállításnál sem szaggat, a proci húzta le nagyon a kártyát.

pxxl
de ez nem az, ami a 3. részben van 😞 ezeket megtaláltam én is.

All hail the double x!

enlightened
Ilyen táskát ghol lehet rendelni ami Desmondnak van?

a.carkey

A medve nem játék.

enlightened
A játék szerint ma van a világvége. Remélem, hogy Desmond idõben megment minket.

Lacoka12
hogy lehet a uplayt offline módba elinditani ha a offlinére katintok vissza lép a bejelentkezési képernyöhöz

Mármint tesztelem, hogy jobb beállításokkal is ilyen szépen fut-e.

Hát, akkor ezt még gyakorolnom kell. Mindenesetre köszönöm a tippeket neked is és Gary-nek is.

Más: Pc-s AMD tulajok: Rakjátok fel a legutóbbi béta drivert, mivel 0 közelire redukálja a városon belüli szaggatást. AMD 12.11 beta driver 11

Emellé rakjátok fel a Cap 2-t is (nem tudom kell-e a jó futáshoz, de ártani nem árt).

Így nekem már úgy fut a játék, ahogy futnia kéne, már magasabb beállítások gondolatával is eljátszottam, majd otthon tesztelem ha hazaértem.

pxxl
haj!

valaki aki ráér, légyszi csináljon egy képet desmond táskájáról 😊
(az elején sokat látni)

köszi 😛

(aham csináltatni szeretnék egyet 😄 )

All hail the double x!

Help! Azt a szemét Kalmárt hogyan lehet leverni?
Én még csak megüti sem tudom.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Néztem videókat és láttam, hogy neki kéne vágni a kerítésnek, de nekem ez sem sikerül sehogy.
Help!
Az én AC3-am nem steam-es. Próbáltam megvenni, de nem tudok fizetni a UBI shopjában, folyamatos szerverhibát kapok.

Van valaki, akinek sikerült vásárolnia online bankkártyás fizetéssel a UBI shopjából az utóbbi két hétben?

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

enlightened
Valaki leszedte a hidden secrets-et megéri?

CroftManor
Így van, ahogy Gary mondja. Nem szabad rohanva leütni õket. Kellõ távolságból nyomod a killt és akkor leüti. Ha messze van tõled, akkor odafutsz, de kb 1 méter távolság mindig legyen közted és a támadód közt.
Próbáld meg azt, hogy ha közel van hozzád, megdobod, majd sétálva nyomod a killt. 😊 A videóm alapján simán meg lehet csinálni.

Nothing is True, Everything is Permitted

enlightened
Bug is van azokban, az egyik bunyós küldi nekem se jött elõ, de olyan is volt, hogy megcsináltam az összes liberation missiont és nem jött elõ a liberation contract ikonja, így nem tudtam bemenni a kocsmába beszélni vele és felbérelni. Tele van még bugokkal a játék a patchrol egyelõre nincs hír.

enlightened
Sziasztok megjött a steamre is a dlc 5 euroért ez azért némivel baártibb mint a 30 euros season pass, fõleg akiket nem érdekelnek a késõbbi dlc-k.

Nem nekem címezted, de az én tapasztalatom az, hogy nem szabad lerohanni a megdobott üldözõd! Megdobod, odaszaladsz, de kellõ távolságból már csak sétálsz és nyomogatod a gombot.
Persze, ha a kevesebb ideig ható perk van rajta, vagy füstöt dob, esetleg elnézem a távolságot, akkor megkapom én is a magamét, de már egyre ritkábban.
Mondjuk, én már az AC:R-ben is próbálkoztam a késsel, mint védekezés eszközével. Ott, nekem kb. 50% volt sikeres leütés.

Sziasztok! Lenne egy kérdésem ami eléggé SPOILERES!!!
SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER

A játék végén ugyebár Desmond meghal (talán), a keze megég, emiatt elbarnul! A készítõk listája közbeni bejátszásban, mikor Minerva megjelenik akkor mintha Desmond keze meggyógyulna, de lehet, hogy az átlátszó hologram Minerva miatt fehéredik újra ki mivel pont takarja Desmondot... Ezzel azt akarom megkérdezni, hogy Desmond még se hal meg?!!! Vagy csak a hologram miatt tûnik úgy, hogy a keze meggyógyult???!!!

Spoiler vége! Spoiler vége! Spoiler vége! Spoiler vége! Spoiler vége!
Lehet. Homesteadben Achilles házának egyik szobájában van egy könyv.

Ezeket a konvolyos témákat hol lehet csinálni,kereskedés stb...xD
7-es szekvenciánál tartok de nem vágom,még csak majd lesz,vagy lehet már vhogy...?
THX

Asrock Fatal1ty,Intel i5-3570K,Corsair Vengeance 16GB,Corsair Force GT 120GB SSD,Sapphire HD7870 vga,Corsair TX650

<#eljen> Én ha megdobom õket késsel, minden alkalommal kinyírnak ha stunnolnék. Ez szerinted mitõl van, vagy mit csinálok rosszul?

ha eredeti és online vagy,akkor jól gondolod
hali.ha ujratelepitem a gepet nem vesznek el a mentéseim igaz? ugyhallottam leszinkronizál az uplay-el,igaz ez?
CroftManor
Na összedobtam végre egy új videót a stunról. Csak kést használtam. <#vigyor0>
Stun Montage

Nothing is True, Everything is Permitted

2.kérdés,ha minden igaz csak bámulni kell õket valameddig😊

1.kérdés..házban a fõkönyvet a kinyitod,ott lesz lehetõséged cuccokkal megrakni és útnak indítani a konvojaidat..
Mit tudok csinálni, hogy elõjöjjenek a felszabadító küldik, a tolvaj és bunyós küldik, illetve a vadászfeladatok?
Egyszerûen nem birom ezeket 100%-ra megcsinálni, mert semmi nem jelzi hogy mégis merre vagy hova kéne mennem, hogy egyáltalán elkezdhessem õket, kicsit frusztráló

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Sziasztok tudnátok segíteni abban,hogy az elõállított termékekkel hogy a gránátba lehet kereskedni, Mert hiába gyártom nem tudok szállítani??? A másik mi az hogy térképezzem fel a falusiakat vagy mi? Van egy ilyen feladat. Választ köszönöm!.-)
a.carkey
Gyönyörû!

😄

A medve nem játék.

Jahhh... jövünk fel mint a talajvíz. Meg úgy látom sok az új tag is.
Klántagok vegyenek fel barátnak a multi-ban!

Everything is true, nothing is permitted.

enlightened
Uplay shopban az az érdekesség van, hogy oda van írva hogy megjelenés 11-én és mellette meg pre orderre engedi megvenni. :S

enlightened
Sziasztok elvileg ma jött ki a hidden secrets dlc, ám én nem látom a steamen a dlc-k között csak a season pass van, esetleg más uplay shopban meg tudta venni?

MerlinW
31.-ek vagyunk😊

Véres assassinok, templar módra, by Abstergo 😊

[merlinw.org]

Help! nemregiben megsult a vidkartyam, megvolt a csere. Azota assassins nem megy semmi szin alatt. Most abban remenykedem valaki meg tudja mondani hol keressem a menteseket, mert ha nem, morci leszek. Elore is koszi! mihamarabbi valaszt szeretnek mert idegalapotba vagyok epp : )
Bocs..nem olvastam a 2.bekezdésedet 😊
Ha egyre gondolunk,akkor a nyomdákat még az elején elmesélték,mikor elõször járunk Bostonban Connorral..le lehet fizetni õket,hogy a körözöttségi szintünk elõnyére ne nyomtassanak körözési plakátokat😊