Assassin's Creed III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én a következõt csináltam és ezt javaslom neked is (ugyan úgy minden fullon fejlesztve). Csak láncos lõszert használj, hogy megbénítsd a hajókat. Ezután ússz kicsit elõre, ráfordulsz, és szembõl nekimész (frontálisan). A helyzet az, hogy az öklelésed is rettentõ erõs. Ha sebességgel mész bele, akkor egybõl vége a hajónak így ütközés elõtt valamivel be kell húzni az ÖSSZES vitorlát, tehát csak a lendülettel ütközz neki. A két kisseb kísérõ hajónak valószínûleg egy-egy ütközés elég lesz. A Man-O-War-nak legalább kettõ. Esetleg próbálkozhatsz közepes vitorla sebességgel ütközni ennek a hajónak.
Lehet kell hozzá pár próbálkozás míg ráérzel melyik azaz ütközési sebesség ami pont jó, hogy kinyíljon a hajó. Amit ne csinálj azaz, az hogy véletlenül se ágyúzd õket, csak és kizárólag a lánccal lõdd a vitorlákat és pontosan frontálisan menj bele az elejébe. Valószínûleg õk viszont lõni fognak rendesen így szükség lesz a fejlesztett hajótestre, plusz jó idõben lebukni.
Ne sajnáld az idõt a ráfordulásra, ússz kicsit messzebrõl rá. Ja és lehetõleg ne egymás hegyén hátán lõd ki az árbócaikat, mert ezek a marhák kilövik egymást véletlenül.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Per Aspera Ad Inferi.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
3ból 3at kellene igy kivégezni, utolsó küldetésem a 100sync-hez de nem jön össze.
Köszönöm!
ez is magyar feliratos? Megéri az árát?
Vélemény?
Egyébként onnan lehet megállapítani hogy proci pboléma van e. Hogy változik e az fps, ha leveszed low-ra a beállításokat, mert ha alig változik az fps szám, amikor leveszed a grafikát, akkor a proci cappelte a kártyát és ennyit bír max, szóval ott a proci csere oldja meg a gondokat. Most 50 fps-em van az i7-el a városban és minden maxon van. Pedig a videókártyám nem olyan új egy 5770-es radeon, de a proci ki tudja használni maximálisan.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A medve nem játék.
Az meg felettébb elgondolkadtató ilyen esetben h egy FarCry3 vagy egy Hitman rezzenéstelenül megy a konfigomon mediumon, sõt egy kis csicsát is elbír, míg ez össze-vissza szaggat, úgy h grafikailag semmivel nem nyújt többet az AC3 mint az elõbb említettek..nevetséges portolást kapott
i7 6700; Asus B150 ProGaming; BeQuiet Pure Rock; MSI RX 480 Gaming X 8G; WD Purple 2TB;ADATA 240GB XPG SX930;G.Skill DDR4 16gb; Zalman Z9 Neo;Corsair RM550x RMx Series 80+ Gold;
ráadásul itt nem driverprobléma van, hanem az optimalizáltsággal van baj. Elég kimászni feladatkezelõbe, h a magokat milyen intenzitással használja (gyakorlatilag csak 1magot használ, amiben az Intelek jóval erõsebbek mint az AMD-k zöme)
Én ezt úgy oldottam meg az x2 250-emre, h CPU Control progi leszed, játékból közbe kimászik, beállítja h mind2 magot használja és akkor láthatóan javul 5-10fps-t a dolog, de a városokban ugyanúgy érezhetõ a szaggatás.
Ráadásul ez az új Anvil csodamotor, nemhoz semmi olyan átütõ fejlõdést, h hanyatt kellene tõle esni, Boston v New York semmivel se zsúfoltabb stb mint pl Róma volt v Velence, v Istanbul.
i7 6700; Asus B150 ProGaming; BeQuiet Pure Rock; MSI RX 480 Gaming X 8G; WD Purple 2TB;ADATA 240GB XPG SX930;G.Skill DDR4 16gb; Zalman Z9 Neo;Corsair RM550x RMx Series 80+ Gold;
Sokan panaszkodnak a hivatalos fórumon hogy a DLC óta leesett a frameratejuk meg lassabb a játék. Csak kíváncsi lennék valaki tapasztalt e itt ilyet mert én nem. Mondjuk nekem a legújabb i7-es van a gépemben tehát illõ hogy ne legyen semmi gond a játékkal, de azért kíváncsi vagyok, hogy megint mit szúrhattak el, mert egy pár kb-os filetol nem akadhatna a játék. Régen egyébként nálam is minden hiba kijött azonnal, csak mióta új gép van azóta nem, kicsit hiányoznak a régi idõk, amikor javításokat kerestem mindenre.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
attosz1120
(kvázi-tag)
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem.Dell 5520-as laptopról játszanék ezzel a játékkal.Csak azt nem tudom,hogy vinné-e a játékot.Felesleges pénzt meg nem adnék ki érte,ha nem tudnék vele játszani.
Dell Inspiron 5520
15,6"-os WXGA HD/ Intel® Core i3-3110M/ 4 GB DDR3/ 500GB HDD/ AMD Radeon 7670M (1G😎/Windows 7
Válaszotokat elõre is köszönöm!
A medve nem játék.
az eddigieknél nem volt semmi gond mert a Brotherhood-nál is csináltam meg a Revelationsnál is és semmi gond nem volt..
de ennél nem merem..
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
a DLC unlocker ami fenn van neten beronthat az orginált játékban?? mert szeretném berakni azt a +2 mulit karaktert amit a DLC ad 😊
Ja, és kérte a kódot ismét.
De írtátok, hogy másnál is gáz volt a dlck miatt is, gondolom oda vezethetõ vissza a dolog.
A medve nem játék.
Nem tudom felülrõl elkapni azt a tisztet. Néztem már videót is róla mégse megy.
Everything is true, nothing is permitted.
[merlinw.org]
A játékban az a csata nincsen benne, ami a trailerben? Amikor menekül a gyarmati hadsereg a vöröskabátos katonák ellen, de Connor nekikmegy és egymaga megfordítja a csatát. Végigvittem a fõ küldiket, és a legtöbb melléket is talán. Az assassin missionok még hátravannak. Esetleg azután adja?
Az lenne a kérdésem, hogy PS3-ra a javítócsomagot hogy kell leszedni ill. telepíteni??
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
[merlinw.org]
Amúgy miért is akarsz offline módot?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Aham. Nah, majd kiderül, hogy a saját shopjához hogyan viszonyul. Bár, ha azt veszem, hogy a bankkártyás fizetéshez be kellett iktatnom a PayPal-t, akkor halovány remények derengenek a ködben...
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.