Assassin's Creed III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nos a következõ a probléma. Ahhoz, hogy a hajó lõszeraktára (ami az orr részben van) felnyíljon, egy bizonyos szintû sebzést kell bevinni a hajónak. Ha túl kevés nem nyílik ki, ha túl sok egybõl süllyed a hajó. A helyzet az hogy a te hajód már túl erõs.
Én a következõt csináltam és ezt javaslom neked is (ugyan úgy minden fullon fejlesztve). Csak láncos lõszert használj, hogy megbénítsd a hajókat. Ezután ússz kicsit elõre, ráfordulsz, és szembõl nekimész (frontálisan). A helyzet az, hogy az öklelésed is rettentõ erõs. Ha sebességgel mész bele, akkor egybõl vége a hajónak így ütközés elõtt valamivel be kell húzni az ÖSSZES vitorlát, tehát csak a lendülettel ütközz neki. A két kisseb kísérõ hajónak valószínûleg egy-egy ütközés elég lesz. A Man-O-War-nak legalább kettõ. Esetleg próbálkozhatsz közepes vitorla sebességgel ütközni ennek a hajónak.
Lehet kell hozzá pár próbálkozás míg ráérzel melyik azaz ütközési sebesség ami pont jó, hogy kinyíljon a hajó. Amit ne csinálj azaz, az hogy véletlenül se ágyúzd õket, csak és kizárólag a lánccal lõdd a vitorlákat és pontosan frontálisan menj bele az elejébe. Valószínûleg õk viszont lõni fognak rendesen így szükség lesz a fejlesztett hajótestre, plusz jó idõben lebukni.
Ne sajnáld az idõt a ráfordulásra, ússz kicsit messzebrõl rá. Ja és lehetõleg ne egymás hegyén hátán lõd ki az árbócaikat, mert ezek a marhák kilövik egymást véletlenül.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

RatBaG
én is szenvedtem vele. talán úgy sikerülhet, ha sima ágyúgolyóval próbálod úgy eltalálni az orrát, hogy ne legyen tökéletes találat minden ágyúból, talán így a részleges sebzéssel felnyílik a hajótest...

Per Aspera Ad Inferi.

Mr Manson
Köszi!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Akkor szívás. Nem lehetetlen csak nehéz. Én is így jártam. Mindjárt leírom mit tegyél.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Mr Manson
... mármint fejlesztés.

Mr Manson
Minden megvan.

A legszemetebb 100% sync. Elõször egy kérdés, upgardelted a hajód orr részét (öklelés)?

Mr Manson
Hajócsatánál tud valaki adni valami tippet hogy lehet a lõporos hordó szétlövésével elpusztítatni a hajót?
3ból 3at kellene igy kivégezni, utolsó küldetésem a 100sync-hez de nem jön össze.
Köszönöm!

Mr Manson
Assassin's CreedŸ III - The Hidden Secrets Pack:
ez is magyar feliratos? Megéri az árát?
Vélemény?

enlightened
A proci nagyon sokat számít, mindenki a videókártyákra gyanakszik egybõl, holott az esetek 80%-ban nem az a ludas. És egyébként quad procikkal panaszkodhatnak, mondom nekem is core2quad-om q8300 és 10 fps-em volt a városban minimum grafikán, a core2quad az már nem bírja ezt a játékot és nem a magok száma számít sosem, mert a legtöbb játék ki sem használja, hanem a proci típusa. A core2quad is 4 magos de ezeréves, az i7 is 4 magos és most vettem és a 2 között 50 fps különbséget produkált a játék szóval ez van.

Egyébként onnan lehet megállapítani hogy proci pboléma van e. Hogy változik e az fps, ha leveszed low-ra a beállításokat, mert ha alig változik az fps szám, amikor leveszed a grafikát, akkor a proci cappelte a kártyát és ennyit bír max, szóval ott a proci csere oldja meg a gondokat. Most 50 fps-em van az i7-el a városban és minden maxon van. Pedig a videókártyám nem olyan új egy 5770-es radeon, de a proci ki tudja használni maximálisan.

a.carkey
Pedig az van, amit enlightened ír: Jó gép, és az ember észre se veszi a problémákat. A Max Payne 3 volt az egyetlen eddigi játék, ahol a Commando Sombra ültetvényre kerülve vissza kellett vennem pár effektet. Pedig azóta kijött az FC3 is.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mondjuk nem ATI van a gépembem, tehát a szopófaktor - teljesítmény ide v. oda - még jobban redukálva van. 😊

A medve nem játék.

azért láttam én ubi fórumon fent panaszkodni 7970 tulajokat quad procikkal, nem is egyet...költ rá a jóIsten..

Az meg felettébb elgondolkadtató ilyen esetben h egy FarCry3 vagy egy Hitman rezzenéstelenül megy a konfigomon mediumon, sõt egy kis csicsát is elbír, míg ez össze-vissza szaggat, úgy h grafikailag semmivel nem nyújt többet az AC3 mint az elõbb említettek..nevetséges portolást kapott

i7 6700; Asus B150 ProGaming; BeQuiet Pure Rock; MSI RX 480 Gaming X 8G; WD Purple 2TB;ADATA 240GB XPG SX930;G.Skill DDR4 16gb; Zalman Z9 Neo;Corsair RM550x RMx Series 80+ Gold;

enlightened
Ez sajna így van de ezt meg kell szokni. Régen én is szívtam ezekkel simán megvolt a követlemények a játékhoz és szaggatott mint állat. Most hogy jó melóm van elegem lett ebbõl, megvettem a legjobb procit és ezzel véget ért a szenvedés korszaka. Most már akármit ráírhatnak a dobozra és akármilyen motor lehet benne, viszi maxon 😄

az újabb ati driverrel én gyakorlatilag kitörölhetem, 4850 tulajdonosaként, ami nem mai csirke, de azért egy low-mediumon elkéne döcögjön..

ráadásul itt nem driverprobléma van, hanem az optimalizáltsággal van baj. Elég kimászni feladatkezelõbe, h a magokat milyen intenzitással használja (gyakorlatilag csak 1magot használ, amiben az Intelek jóval erõsebbek mint az AMD-k zöme)
Én ezt úgy oldottam meg az x2 250-emre, h CPU Control progi leszed, játékból közbe kimászik, beállítja h mind2 magot használja és akkor láthatóan javul 5-10fps-t a dolog, de a városokban ugyanúgy érezhetõ a szaggatás.

Ráadásul ez az új Anvil csodamotor, nemhoz semmi olyan átütõ fejlõdést, h hanyatt kellene tõle esni, Boston v New York semmivel se zsúfoltabb stb mint pl Róma volt v Velence, v Istanbul.

i7 6700; Asus B150 ProGaming; BeQuiet Pure Rock; MSI RX 480 Gaming X 8G; WD Purple 2TB;ADATA 240GB XPG SX930;G.Skill DDR4 16gb; Zalman Z9 Neo;Corsair RM550x RMx Series 80+ Gold;

enlightened
Sziasztok!

Sokan panaszkodnak a hivatalos fórumon hogy a DLC óta leesett a frameratejuk meg lassabb a játék. Csak kíváncsi lennék valaki tapasztalt e itt ilyet mert én nem. Mondjuk nekem a legújabb i7-es van a gépemben tehát illõ hogy ne legyen semmi gond a játékkal, de azért kíváncsi vagyok, hogy megint mit szúrhattak el, mert egy pár kb-os filetol nem akadhatna a játék. Régen egyébként nálam is minden hiba kijött azonnal, csak mióta új gép van azóta nem, kicsit hiányoznak a régi idõk, amikor javításokat kerestem mindenre.

MerlinW
Kötõjellel biztos. A nagybetû nem tudom, kell-e. Én naggyal, kötõjellel írtam be õket.

[merlinw.org]

MerlinW
Borderlands mindkét részének minden DLC-je minimum 10 órás. Mass Effect 2-3 DLC-k között is van pár 3-4 órás darab.

[merlinw.org]

Nem fogadja el.Nem tudod,hogy nagy betüvel vagy kötõjellel kell beírni?

attosz1120
(kvázi-tag)

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem.Dell 5520-as laptopról játszanék ezzel a játékkal.Csak azt nem tudom,hogy vinné-e a játékot.Felesleges pénzt meg nem adnék ki érte,ha nem tudnék vele játszani.

Dell Inspiron 5520

15,6"-os WXGA HD/ Intel® Core i3-3110M/ 4 GB DDR3/ 500GB HDD/ AMD Radeon 7670M (1G😎/Windows 7

Válaszotokat elõre is köszönöm!

a.carkey
A menübõl tudsz aktiválni minden kiegészítõt, amit kaptál a játékhoz ill. vettél, HA!!! automatikusan nem aktiválná magát.

A medve nem játék.

a.carkey
A Uplayen kell, ill. ingame. 😊

UPlayen a játék kulcsát, ingame minden mást.

A medve nem játék.

Különben minek van 2 kódom ha egyiket se tudom regisztrálni?Vagy nem jó helyen irom be a kulcsot<#confused>

a.carkey
5 euro steamen ez az új dlc. Kb. 2-2,5 doboz cigi ára.

A medve nem játék.

Deeee 😄 😄 😄

az eddigieknél nem volt semmi gond mert a Brotherhood-nál is csináltam meg a Revelationsnál is és semmi gond nem volt..

de ennél nem merem..
Háát, kipróbálod és elmondod nekünk is! :Ð

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Sziasztok!!

a DLC unlocker ami fenn van neten beronthat az orginált játékban?? mert szeretném berakni azt a +2 mulit karaktert amit a DLC ad 😊
a.carkey
Tegnap gáz volt a mentéssel a uplayen, tök máshonnan folytatódott a sztori, mint ahol álltam. Meglepett.

Ja, és kérte a kódot ismét.

De írtátok, hogy másnál is gáz volt a dlck miatt is, gondolom oda vezethetõ vissza a dolog.

A medve nem játék.

A Más módszerekkel nevû küldetést hogy lehet teljesen szinkronizálni?
Nem tudom felülrõl elkapni azt a tisztet. Néztem már videót is róla mégse megy.

Everything is true, nothing is permitted.

Hol kell regisztrálni a dobozos SE kódot?

Pedig létezik olyan. A Mass Effect 3 legutóbbi két sztori dlc-je 4-5 óra volt.
enlightened
4-5 órás dlc-t még nem láttam soha. Manapság egy játék 4-5 órás. Lásd force unleashed 2.

HeadHunter86
Akkor az nem sok minden pluszban. Annyit nekem nem ér. Ha kapnánk egy 4-5 órás single részt akkor megvenném valószínû. De így nem.

MerlinW
Freedom cuccait is megkapod. Redcoat multi karaktert egy pár multis tárgyat és az összes pre-order single cuccot. Ilyen volt ACR-ben is.

[merlinw.org]

enlightened
Az nincs benne, az csak mézesmadzag volt, de így is nyújt eleget a játék, csak most már a bugokat kijavíthatnák, meg odaadhatnák a DLC-t nem tudom mit csináltak az elmúlt egy hónapban de még mindig benn van a convoy glitvh és az assassin contactok se jelennek meg, a DLC-t meg nem tom letolteni pedig befizettem.

HeadHunter86
Ha jól látom akkor a DLC egy 20 perces Mayas misszióval több a Join or Die Editionomnál. Tehát jól érzem hogy tök fölösleges megvennem?

Hali.

A játékban az a csata nincsen benne, ami a trailerben? Amikor menekül a gyarmati hadsereg a vöröskabátos katonák ellen, de Connor nekikmegy és egymaga megfordítja a csatát. Végigvittem a fõ küldiket, és a legtöbb melléket is talán. Az assassin missionok még hátravannak. Esetleg azután adja?
Hali!

Az lenne a kérdésem, hogy PS3-ra a javítócsomagot hogy kell leszedni ill. telepíteni??
Dettó.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

MerlinW
Nekem dobozos, ubishop-ban vettem a DLC-t és mail-ben a serial mellett volt a DLC letöltõ linkje is.

[merlinw.org]

HeadHunter86
Voáláá!

Akkor ott valami gond van. Uplay töröl és újrrak.

Amúgy miért is akarsz offline módot?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

pxxl
<#eljen>

All hail the double x!

Grat. a #3000-hez! :Ð

Aham. Nah, majd kiderül, hogy a saját shopjához hogyan viszonyul. Bár, ha azt veszem, hogy a bankkártyás fizetéshez be kellett iktatnom a PayPal-t, akkor halovány remények derengenek a ködben...

enlightened
Az a probléma most is, mint mindig, hogy a steam megkapta a kulcsokat, amiket szépen el is ad, de magát a fileokat nem kapta még meg az Ubisofttol, igy aktiválni tudod a DLC-t de nem tolti le a megfelelo fileokat a gépedre mert azokat még nem kapta meg :S

Nah, PayPal fizetéssel megvettem én is. Este, otthon megnézem, hogy ez mûxik-e, vagy ez is steam sorsra jutott...

enlightened
Na kiderült mindenkinél ez van. Megint a szokásos. Már megszoktam. Valami gond van a DLC-vel ezért egyelõre nem lehet letölteni. Természetesen fizetni lehet érte, azt véletlenul se kapcsolták ki. Nem tudom egyre elterjedtebb a pc játékiparban, hogy simán elkérik a pénzt mindenért elõre és utána egyáltalán nem kapod meg idõra amire befizettél, de ezt természetesen elõre nem közlik. Érdekes, hogy ide jutott a világ, egy adott termék készítõjének semmilyen kötelezettsége nincs a vásárlói felé, ha nem nyújtja a megvásárolt terméket, akkor se kapsz se kártérítést se semmit.

enlightened
Steamen megvettem ma a DLC-t beirtam a kodot és kiirta hogy aktiválta, de nincs feltelepitve, rakjam fel. Felrakni nem tudom, mert a steamen nincs ilyen opcio és azt irja minden dlc-t magátol felrak. Ha bemegyek a multiba nincs ott a 2 karakter ami járt volna. Ha beirom ujra a kodot, azt irja már használták (vagyis én). De akkor hogy a viharba kell felrakni a dlc-t vagy mit kell csinálni, hogy meglegyen a két uj kari? Valakinek van még ilyen probléma?

Krisztiam
arra én is kíváncsi lennék.. van valami grafikai mod AC3-hoz?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Lacoka12
le írtam ha arra kattintok vissza rak a bejeletkezés-részre

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Belépsz és a neved mellett van egy lenyíló menü.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.