Assassin's Creed III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
"a szállítmányozós-gyártós menübõl nem lehet kilépni ha nem csinálsz benne semmit (csak ctr-alt-del módszerrel sikerült)"
ebbe én is belefutottam, qva idegesítõ dolog..
ruha dolog: nekem variálja, hol az eredeti assassin ruhában van cutscene közben, hol abban, amit "felvettem"
céltalan jel: New York-nál még nem tartok, de nem lehet, hogy hasonló oka lehet, mint a vadonban, hogy valami rejtett földalatti zúgban/emeleten van, amihez a jelzés mutat? ha az ember a barlang felett mászkál, akkor szokott olyat mutatni, hogy 2m-re van, még sem találod..
"fegyvert használatba venni csak boltban lehet, másképp nem"
nem egészen értem, hogy mire gondolsz.. PC-n az R-t nyomva tartva bal oldalt ki lehet választani, hogy mely fegyvert szeretnéd használni..
"elég gyakran egyáltalán nem azt csinálja a karakterünk amit szeretnénk"
ha gyakran nem is, de néha nálam is elõfordult... leginkább azon küldetésen dühöngtem miatta egy sort, mikor még apucival kellett lovon üldözni a régi cimborát, és menet közben pisztollyal felrobbantani a szekereket.. valahogy mindig mást sikerült becéloznia a játéknak, és állandóan a katonákat lõttem le, újra próbálkozni meg már nem volt idõ (mondjuk ez csak a teljes szinkronizálás miatt volt lényeges)
"régi fegyvert nem lehet eladni, hanem eltûnik, vagy passzívan marad valami nem kezelhetõ virtuális helyen"
elvileg az öreg néger assassin házába kerül fegyvergyûjteménynek
"ha valamit véletlenül akarat ellenére tettünk és elhibáztunk (pl mittuomén egy hajó fejlesztést vagy könyvet drágább és feleslegesen megvettünk), hiába kezdjük újra az adott küldit vagy szekvenciát, azt már akkor is bejegyzi-hozzárendeli a karakterünkhöz végleg..."
ennek elõnye is lehet, a fiatal Conorral lootoltam ki egy ládát (még az indián ruhában rohangált, nem kapta meg az assassin-t), és közbe odaért valami erõsítés, akik szépen bedaráltak.. viszont nem kellett újra átküzdenem magam a ládáig, hanem már megmaradt a tartalma az elhalálozás után is..
engem ami még zavar, az inkább a ló.. kisebb sziklákról sokszor képtelen leugrani, lelépni, ez mintha a 2. rész kiegészítõiben jobban mûködött volna... illetve az is zavaró, hogy a látszólag 1 - 1,5 méter mély folyón sem hajlandó a paci átmenni, csak a sekélyebb részeken..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
én mikor felvettem captain kidd ruháját, az átvezetõkben is az látszott. elég idiótán is néztem ki washington mellett...
Per Aspera Ad Inferi.
http://forums.ubi.com/showthread.php/736314-Dlc-1-problem-Music-missing?s=198159f153c75e3f0a8befef80d11625
A másik 'kedvessége' a városnak, hogy föl akarom fedezni, gondolom lóval gyorsabb. Hívom, ráülök, megyek egy sarkot (nem lezárt területre!), majd megállok térképezni, mikor visszalépek a játékba, a környezõ piroskabátosok már le is rohannak. Egyáltalán nem voltam körözés alatt! Bezzeg utána! :Ð
Be van tiltva a ló az Almában?
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
A ruha rész szerintem bug. Plusz az átvezetõk alatt szerintem "minimumra" pakolja a grafikát, mert néha nagyon ocsmány tud lenni, van, hogy a látótávolságot is leredukálja. Zavaró.
Egyszer bugzódtam be, amikor beakadt a ló két zsák közé, és mozogni kezdett, mint egy idegbeteg. Ez New Yorkba érkezés után volt. Ott futottam bele olyan apró bugba, amit elõtte párszor már produkált, pl. mászol a tetõre, aztán beragadsz a padlásra, se le, se fel. Érdekes volt nézni. Ugyanott volt pár olyan, amikor bezuhantál a nagy semmibe.
A térképes rész, hogy nincs ott semmi, nos, az sztorifüggõ. Pl. a birtokon sokszor volt olyan, hogy hallottam a teheneket, pedig még farm se volt, ill. azért nem találtam az elket, mert egy küldi hiányzott, hogy megnyissa az utolsó állatot is. 😊
Rejtvények meg vannak. Pl. a föld alatti részeknél. De ha jól tudom, a béna magyar fordítás sok helyen megölte a megoldást. 😊
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Valamilyen cserteszeket vagy miket kell összegyûjtenem,a tajparasztnak a tengerparton,már csak egy hiányzik,hol a túróban van?
Valaki spoilerbe, vagy csak ez is egy bug a sok közül-(
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
nekem rohadtul hiányoztak a rejtvények, amiket elõször trükkösen meg kellett találni, aztán feltörni. többek között emiatt lesznek számomra az ezio-s részek mindig is az igaziak.
nem is értem, hogy hogyan hagyhatták ki egy ilyen jellegzetes elemét a sorozatnak.
Per Aspera Ad Inferi.
- a szállítmányozós-gyártós menübõl nem lehet kilépni ha nem csinálsz benne semmit (csak ctr-alt-del módszerrel sikerült)
- ha "pontos" módban fosztasz ki egy hullát, akkor az egér lefagy, nem mozog, mindaddig amíg vagy nem lépsz ki a pontos módból vagy c-gombbal másik irányba tolod
- fegyvert használatba venni csak boltban lehet, másképp nem
- nincs valód inventory, holott egy rakás cuccot összeszed az ember, csak boltban eladásnál lehet kotorászni köztük (pl tök jó lenne ha lehetne eldobálni dolgokat vagy pl néhány szétdobált fegyvert összeszedegetni és eladogatni, mint pl normális rpg-kben)
- régi fegyvert nem lehet eladni, hanem eltûnik, vagy passzívan marad valami nem kezelhetõ virtuális helyen.. 😊
- grafikai bugok, a távolban levõ hegyeket becsíkozza, a távoli tájak elképesztõ primitíven, patternesen vannak megrajzolva, az elsõ részben is szebb volt, 5 éve...
- irtózatosan kínzóan hosszú prológus mire a assasin lehetsz, ráadásul különféle idegesítõen könnyû (tök értelmetlen), majd idegesítõen nehéz (pl idióta barom bújkálások, lopódzások, amiknél kb 50x futottam neki mire meg tudtam úgy csinálni hogy ne vegyenek észre) küldetésekkel, abszolút nem ügyesség kérdése
- harc közben és néha mozgatás, ugrálás, futás közben is olyan beragadások, amik szabályosan megszivatnak, akadályoznak a játékban, olyannyira hogy nem ritkán emiatt "deszinkronizál"...
- elég gyakran egyáltalán nem azt csinálja a karakterünk amit szeretnénk
- túl sok átvezetõ videó
- nagyon nehezen és idegesítõen "használható" bill-egér felállással az eszközválasztó menü
- a fegyó idõként úgy bugol, hogy nem lehet elrakni, független attól hogy már rég "békés" módban vagyunk, elrejtõztünk vagy leöltük az ellent..
- helyszín- illetve fejezet váltásoknál eltûnnek használati tárgyak (lõszer stb) illetve inaktívvá válnak fegyverek átmenetileg...
- van hogy a térképen jelzett eseményhez odamegyünk és nincs ott, aminek kéne...
- az egyik legzavaróbb pedig hogy nincs visszatöltési, visszalépési lehetõség... ha valamit véletlenül akarat ellenére tettünk és elhibáztunk (pl mittuomén egy hajó fejlesztést vagy könyvet drágább és feleslegesen megvettünk), hiába kezdjük újra az adott küldit vagy szekvenciát, azt már akkor is bejegyzi-hozzárendeli a karakterünkhöz végleg...
Ezzel együtt nem mondanám hogy rossz játék, sõt inkább lebilincselõ!! Gondolom a patch-ek majd orvosolnak sok hibát. Bár sok grafikai hiba van, de összességében látványos, a közeli képek nagyon szépek és videok is gyönyörûen kidolgozottak. Rengeteg az újítás és ötlet a grafikában, ami a sok bugért és elfuserált menü-ért kárpótol. Pl a párját ritkítóan élõ környezet... (de közben hogy voltak képesek kb 200x300-as textúrájú fákat itt-ott bennfelejteni: DÖBBENET...)
A harcrendszer egyszerûsítésének én speciel örülök (bár van aki azt is bírálja), mert a korábbi részekben ez is zavart hogy túl volt bonyolítva elérve az idegtépésen túl, a játszhatatlanság határát néha... és ugyebár nem önszivatás céljából játszunk, hanem élvezetbõl, szórakozásból, úgy tudom...
Mindenképpen jobb szerintem az elõzõ részeknél, hogy leköt és nem monoton és unalmas annyira... Az elsõ részt kb félig játszottam aztán meguntam... A 2-õt meg elkezdtem, de annyira nem kötött le, hogy kb ha egy órát játszottam vele (node ez ugyebár ízlés dolga)
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Érdekes kis anomáliába botlottam az imént.
A tanya felõl jöttem a határvidéken mikor lóval mikor egyszer csak az út szélén fekvõ faág és a sziklafal közé szorultam, de mivel általában ki szokott szabadulni nyomtam tovább neki, hogy menjen és sikerült beesnem a pálya alá. Az érdekesség az hogy nem haltam meg a zuhanásban, gondolom mivel lóháton ültem és vígan lovagoltam a semmiben míg messze fent a pálya körvonala látszott. Sajnos mikor leszálltam a lóról azonnal deszinkronizált a játék és csak egy elég rossz képet sikerült csinálni, de elég érdekes kis kiruccanás volt. 😄
Nem tudom mennyire mindennapos esemény, velem most fordult elõ elõször és elég mulatságos volt a helyzet ezért gondoltam megosztom veletek is.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Nagyon lassan ment de megvan, az orral ütközés segített miután már nem mozogtak a hajók!
KÖSZI!
Van aki XBOXon nyomja? Multi miatt kérdem, pár acsi-t ki szeretnék venni.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nem mondtam hogy a te hibád hogy szarul megy és azt se, hogy jól optimalizált a játék, mert nem az. Csak azt mondom, hogy manapság ez a trend, hogy csúcsgépekre szabják a játékokat a többiekkel meg nem foglalkoznak, aztán ráírják a dobozra hogy minimum requirement core2duo mittomén mi és amikor annál sokkal jobbad van akkor is fosul megy a játék. Ebbõl lett elegem és ezért vettem i7-et. Ennyi.
Pár kép:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A medve nem játék.
Érdekes, hogy sok olyat is olvastam, akik szerint kimondottan szar, rossz a játék.
Nos, nekem tetszik, igaz nem értem a végére, -és nem kell ám elspoilereni- mert az állítólag jó nagy hülyeség, mindegy. A játék jó, bár tényleg vannak benne idegesítõ hülye hibák, lehetne optimalizáltabb, kéne hozzá egy pár patch. Egy faszságnak tartom az ostoba gombnyomkodást ha megtámad egy farkas, vagy puma. Vagy amikor én a szuper-bérgyilkos felszökkenenek egy fára vagy tempomtetõre, és a sima vöröskabátos, utánnam mászik. Hát hogy az anyádba?!
De ettõl függetlenül, nekem bejött, én elpöcsölök a mellékküldetésekkel is.
(ja, például érdekes az is, bár nem akarok általánosítani, hogy sok olyan aki szarozta, olyan gyorsan vitte végig ,hogy ihaj, én már most sokkal több órát tettem bele...na mindegy, szerintem egy AC3 típusú játék épp az a kategória, ahol nem dicsõség milyen gyorsan vittük végig, mint ahogy az sem dicsõség, hogy hé! de ronda nõ volt, fél perc elsültem mikor megfektettem...na mindegy zárójel bezárva)
Igaz, az AC2 jobban tetszett, arra simán lehetne egy 9 pontot adni, *bár abban is volt nem egy és nem két idegesítõ faszság- erre olyan hetet-nyolcat adnék ami még mindig jó. Az árát maximálisan megérte.
Leköt. Pedig az elmúlt években úgy egy-kétjáték van ami letud kötni, évente. Lehetett volna jobb, de mindent összevetve jó ez.
Szóval nem értem azokat, akik szerint milyen szar lett, hoygy igazából mi a problémájuk vagy miért nem tetszik nekik.
gondolom az alap fejlesztéseken kívül kéne lennie vminek, de nem találom,
másnak hasonló probléma? megoldás?
Meg ha a játékosok 80%-nak gondjai vannak az fps-el, akkor nem gondolod h vmi szar van a palacsintában is? persze az ubi nagyívbe kussol egyelõre, "vizsgálják a problémát"..
i7 6700; Asus B150 ProGaming; BeQuiet Pure Rock; MSI RX 480 Gaming X 8G; WD Purple 2TB;ADATA 240GB XPG SX930;G.Skill DDR4 16gb; Zalman Z9 Neo;Corsair RM550x RMx Series 80+ Gold;
A medve nem játék.
Everything is true, nothing is permitted.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
De egyébként jár érte egy öcsi, feloldja Altair köpenyét és egy amerikai zászlót is. Mármint a fõszál 100%-os szinkronizációja.
A medve nem játék.
Uj DLC-vel kapcsolatban?
DE:
-Grafikai beállítás gyakorlatilag nincs a játékban..normal-high-very high meg felbontásbeállítás egy ilyen kaliberû játéknál egyszerûen nevetséges, régi AC-k-ban is lelehetett szedni minden flikkflakkot ha akarta az ember, itt meg ez..ráadásul az AA-t se tudja kikapcsolni az ember, Vsync kilövéséhez is még én mászkáljak az ini fájlba..2012-ben...
-Miért költsek egy i7re 80ezres nagyságrendet(és ugye ez még csak a proci), pláne egy ilyen szarul optimalizált fosért, miközben a FarCry3 közepesen vígan elvan a jelenlegi konfigomon, vagy ott a többi mostani slágerjáték..ráadásul látványilag ugyan mennyi pluszt hoz a korábbi részekhez? Mert nemsokat..
A játék maga meg óriási csalódás AC fanként. A sztori hiteltelen, a karakterek zöme, köztük Connor rémgyenge, a befejezés önmagában megérne egy tarkólövést Ubisoft-éknak, erre még rákontráztak azzal h gyakorlatilag a játék fele olyan mintha egy interaktív filmet nézne az ember, ez ugye különösen az elején és a végén sikerült kifejezetten nevetségesre.
i7 6700; Asus B150 ProGaming; BeQuiet Pure Rock; MSI RX 480 Gaming X 8G; WD Purple 2TB;ADATA 240GB XPG SX930;G.Skill DDR4 16gb; Zalman Z9 Neo;Corsair RM550x RMx Series 80+ Gold;
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...